29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj babinetky,vím,že se tady téma kávovarů řešilo už několikrát a všechny příspěvky jsem poctivě přečetla,ale stejně bych se vás chtěla na něco zeptat.Přítel kafe vůbec nepije,návštěvy k nám nechodí,ale přesto bych si ráda koupila pressovač a vychutnala si výbornou kávu...překapávač nechci už kvůli tomu,že by byl jen pro mě a ten dělá většinou velké množství(teda aspoň si to myslím:-))...líbilo by se mi něco témeř bezúdržbovýho,ale ikdyž se mi třeba líbí Dolce Gusto,chci něco,abych mohla použít libovolný druh kávy...mám ráda presso i latté a nechci investovat moc peněz,přece jen si dám kafčo jednou denně někdy ani ne:-)Poradíte mi,prosím???
Není tady
Já jen můžu vynachválit Dolce Gusto. Káva z tohoto přístroje je opravdu skvělá. Navíc údržba prakticky žádná, prostě čistá práce. Dostala jsem ho pod stromeček od manžela, protože miluju Latte ale ještě více ho využívá on.
Není tady
Tak ja osobne Dolce Gusto nemusim. Okrem ineho mi presso z neho vobec nechuti.
A mam rad "romantiku" takze mam radsej pakove pressovace.
vojanda, za malo penazi vela muziky mat nikdy nebudes. A ked chces vybornu kavu tak na prekvapkavac ani nepomysli
Není tady
Oxi a čo je málo peňazí?
Znamí mají etu a káva je doost slušná.
Není tady
NO a co koupit ten italský nejmenší kávovar?Snad má na výšku 15-20 cm. Dole voda, uprostřed mletá káva a navrch ti to tlakem vytlačí kafe. Sice musíš vyhazovat tu kávu a umýt ten kávovar, ale málo místa...a v nejhorším uvaříš kafe 2-3x pro event.návštěvu.
Není tady
Romča napsal(a):
Oxi a čo je málo peňazí?
Znamí mají etu a káva je doost slušná.
No ale dooost slusna kava bude aj dooost slusnou kavou, nielen strojom
Mame v praci relativny shit pressovac, sunt za cca liter, ale da sa to. Ale bez dobrej kavy by mohol byt stroj aj za 30 litrov (Delonghi ESAM - moj sen) a boli by to patoky.
Není tady
súhlasím s těbou dobrá káva je dobrá káva
Oxi napsal(a):
Romča napsal(a):
Oxi a čo je málo peňazí?
Znamí mají etu a káva je doost slušná.No ale dooost slusna kava bude aj dooost slusnou kavou, nielen strojom
Mame v praci relativny shit pressovac, sunt za cca liter, ale da sa to. Ale bez dobrej kavy by mohol byt stroj aj za 30 litrov (Delonghi ESAM - moj sen) a boli by to patoky.
Není tady
Dolce Gusto nechci,nevadilo by mi vyhazovat lógr a tak,ale nechci být nucená pít jen Nescaffe...já ho zbožňovala,ale zrovna poslední dobou jsem se ho strašně přepila a nemůžu ho...do kávy bych si pak ale klidně zainvestovala,to by nebyl problém...
Není tady
vojanda napsal(a):
nechci investovat moc peněz
kolko teda?
Není tady
Já nevím,3000,-?,je to reálné?
Není tady
No, Gusto stojíj 299O....
Není tady
vojanda napsal(a):
Dolce Gusto nechci,nevadilo by mi vyhazovat lógr a tak,ale nechci být nucená pít jen Nescaffe...já ho zbožňovala,ale zrovna poslední dobou jsem se ho strašně přepila a nemůžu ho...do kávy bych si pak ale klidně zainvestovala,to by nebyl problém...
Není tady
Pohoda ... napr.
ETA 3180 90010
KRUPS K2 XP 4000
KRUPS XP 402030 K2
Electrolux EEA 130
o Ete teda nic neviem, ale Krups su dobre (IMHO)
Není tady
Tak jsem zkoukla nápady od Oxi a jsem nadšená,moc moc děkuju,nejvíc mě zaujala Eta-já vím,jsem strašná,ale hlavně tou zlatou barvou:-)Máte někdo zkušenosti s Etou?
Není tady
Romča pisala ze jej znami maju Etu a su pravdepodobne spokojni http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?pi … 1#p1767491
Není tady
Mají tento presovač, ale koukám že žádná láce
http://www.eta.cz/eshop_detail.php?skup … =218190010
Není tady
jojo,ten je krásnej,jak je retro,ale to už je bohužel mimo mojí cenovou dostupnost:-)
Není tady
Mě se líbí i ten za 2990 kč.
rala bych ho hned , jen není místo v kuchyňi, kačky by se už nějak škrábly.
vojanda napsal(a):
jojo,ten je krásnej,jak je retro,ale to už je bohužel mimo mojí cenovou dostupnost:-)
Není tady
Musim napsal(a):
NO a co koupit ten italský nejmenší kávovar?Snad má na výšku 15-20 cm. Dole voda, uprostřed mletá káva a navrch ti to tlakem vytlačí kafe. Sice musíš vyhazovat tu kávu a umýt ten kávovar, ale málo místa...a v nejhorším uvaříš kafe 2-3x pro event.návštěvu.
Ahoj Musim, prosím Tě jaký je to ten italský nejmenší kávovar? Kde ho dostanu koupit? Děkuji za odpověd. Sára:hjarta:
Není tady