Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 7. 1. 2009 14:42

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Re: Pan Dokonaly????

Partner, který mě finančně vysává, by mi teda harmonický vztah pro dítě nevytvářel... Copak to je normální, že zdravý člověk se nechá vlastně druhým vydržovat a tak na něm parazituje? Ani se nezačervená... Pro mě to normální není. A když se tady zakladatelka o tomhle zmiňuje, tak jí to asi taky moc harmonický nepřijde.

Vladeno, tys mě teda docela nadzdvihla. Co je jako přehnaně sebevědomýho na tom, že kamarádky nebo máma jí pohlídá syna? A btw já třeba nečekám, že chlap uhradí větší část provozu domácnosti, i když větší plat ten můj nejspíš má. Chtěla jsem to původně rozpočítat na půl. Ale můj nynější muž sám od sebe hradí víc a nechá rozhodování, co s těmi penězi, víceméně na mně. To mi přijde gentlemanské, to je fakt. Nemusel by, ale dělá to smile .. to bývalý, ten mi zase tvrdil, že třeba auto stálo míň,než ve skutečnosti stálo...si asi myslel, že jsem přišla o paměť...se seknul o sto litrů... tak jsem mu ho, negentlemanovi, nechala a mám klid vissla

Upravil(a) Eva36 (7. 1. 2009 14:42)

Není tady

#177 7. 1. 2009 16:28

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Přesně tak,Evi. Ženy nějak samozřejmě očekávají,že když má chlap peníze, tak nebude koukat na nějakou korunu.
V opačném případě to tak nefunguje. To je můj názor a určitě patřím k ženám,které by se nechaly hýčkat tongue. Nosit snídani nebo lépe řečeno ji někam vozit,jak jsem pochopila z příspěvku, není často k vidění a i příkladná starost o syna družky. Možná ,že jsem už hodně přečetla příběhů,zažila a tak jsem ve svých nárocích velkorysá.Nekoukám na investovanou korunu do vztahu (to jsem vlastně nedělala nikdy),nemyslím na zadní vrátka (pěkná ode mne hloupost),ale upřednostňuji vztah k dítěti a celkovou atmosféru v rodině. To je vlastně můj postoj,který v praxi přiznám se, nefungoval.Blbé co??? big_smilebig_smile

Upravil(a) Vladena (7. 1. 2009 16:29)

Není tady

#178 7. 1. 2009 19:31

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Vladena: Njn, co už naděláš? Já taky nekoukala na korunu, ale ani vlastně na atmosféru v rodině. Mi stačilo říct občas, jak mě a dceru miluje a sedla jsem si na pr.... Taky mi to nefungovalo hmm ... Koukat na korunu je blbost, myslím si. Ale zase třeba, že mě muž odveze nebo že se někdy postará o dítě nebo psa, to považuju už dneska taky za docela standard smile ... Mně přijde ale i divný na druhou stranu, když třeba zdravá ženská sedí doma a nechává muže, aby ji živil. Ale zase - když to vyhovuje oběma, tak co? Důležitý asi je si ujasnit, co chci já, co chce on a nějak se shodnout. Pak může být jedno, co si o tom myslí celý babinet. Jenže ono je někdy jo těžký prosadit si svou, umět to definovat, říct si, kde je ta moje hranice, za kterou nejdu... jak říkám, já tu hranici kdysi měla proklatě nízko...

Anduska: Čteš nás ještě? To by sis měla ujasnit, co ti ten muž dává a co bere a co potřebuješ, aby muž dával. To je u každé různé, řekla bych.

Není tady

#179 8. 1. 2009 7:30

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Taky mám ten dojem, že když chlap má peníz, tak se od něj očekává, že nebude držet korunu, ale když je to naopak, tak jí ten chlap finančně vysává, je nesamostatnej a vlastně vůbec ne chlap big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#180 8. 1. 2009 7:33

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Taky mám ten dojem, že když chlap má peníz, tak se od něj očekává, že nebude držet korunu, ale když je to naopak, tak jí ten chlap finančně vysává, je nesamostatnej a vlastně vůbec ne chlap big_smile

Hezky kacířká myšlenka. Jen aby se holky nepopraly o těch pár bohatců a ty poražené pak ty (ne)chlapy ještě nezačaly milovat lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#181 8. 1. 2009 7:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

...když chlap má peníz, tak se od něj očekává, že nebude držet korunu, ale když je to naopak, tak jí ten chlap finančně vysává, je nesamostatnej...
Pohled z druhý strany - když má chlap penízky, většinou nemá čas na nic jinýho, než jejich vydělávání. Jestliže ho ženská zbaví všech "provozních starostí", měl by jí to nějak kompenzovat. Zní to kacířsky, ale v podstatě se jedná o pouhý obchod = on jí platí za to, že je "ušetřen" nakupování, zařizování atd.
Když je to naopak, mohlo by to fungovat stejně - je celkem fuk, kdo vydělává a kdo se stará. Jenže se často stává, že chlap buď vyšší výdělky manželky neskousává a protože to nechce přiznat, "trucuje" tak, že se na nějaké starání vykašle. někdy ani nemusí jít o výdělek vyšší, ale plat vůbec - slyšela jsem větu "Klidně jdi dělat, ale počítej s tím, že budeš muset stihnout i domácnost a děti."

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#182 8. 1. 2009 8:10

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Víš heleno, já narážel na to, že chlap když není grant, je looser a když by to mělo být náhodou naopak, pak to některé dámy neskousnou. Je mi jasné, že existujou i čestné výjimky, které si aspoň myslí, že by to zvládly (dokud tomu opravdu nečelí ) big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#183 8. 1. 2009 8:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Ono je to oboustranné - navíc ten, kdo je pro někoho looser může druhému připadat jako životní zázrak. Ale je fakt, že jak jsem stará, tak jsem nechápavá (blbá? http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png ), protože mi není jasné to nastavení "on/a má víc peněz, tudíž má povinnost je do mě investovat". Já si dokonce myslím, že ani v manželství tohle nemusí platit od okamžiku, kdy je rodina slušně zajištěna.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#184 8. 1. 2009 9:49

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Kaliku, tak to néééé... Já to beru tak, že když živím evidentně zdravýho chlapa, který si platí pronájem sám pro sebe, vlastně u mě bydlí, ale defakto se na ničem finančně nepodílí a myslí si evidentně, že to je normálka, tak to je u mě loser. To by byl chlap, co mě vysává. Něco jinýho je, když ten mužskej chodí poctivě do práce no a ta třeba není tak honorovaná, tak přispívá třeba mín než já.

Jen by mi přišlo divný, že já táhnu kdeco a pán prohlašuje, že mě miluje, chce se mnou být atd. a přitom si platí pronájem ještě někde jinde a přidává na společný život (ten, který on sám prohlašuje, že chce) minimální částku...

Nečekám, že chlap mi hodí celou výplatu a bude mě živit, ale taky nečekám, že já hodím celou výplatu jemu a budu živit já jeho. To mi přijde normální v okamžiku, kdy jeden hraje v oslabení (nemoc, vyhazov z práce apod.). Pak je normálka, že se podržíme vzájemně.

Asi jsem ovlivněná tím, v čem jsem žila. Já táhla celou domácnost, můj bývalý přidával fakt směšný částky (cca 2 tisíce, podnikal v IT a neměl peníze....říkal)... I kvůli tomuhle jsem se s ním rozvedla. A protože celý ty léta jsem investovala do něj, tak jsem moc neušetřila. Z platu jedný ženský se ten život táhne tak tak. Odcházela jsem tak s holým zadkem, ač celý roky jsem ho vlastně živila (ten poslední rok už mi nedával ani vindru a ještě mi vybíral moji výplatu z účtu)... a on ještě hrozně lhal. Všem. Mně, lidem okolo...a většina mu to dlouho žrala...bohužel i já. Pád na d*žku byl krutý.

Upravil(a) Eva36 (9. 1. 2009 12:25)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí