Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#51 6. 1. 2009 9:09

Asha
♥♥♥♥---

Re: Pan Dokonaly????

přestřelil :-)

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#52 6. 1. 2009 9:11

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Nepřestřelil wink

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#53 6. 1. 2009 9:15

Lucie_82
♥♥♥----
Místo: Berlin, berlin ... :-)
Web

Ano, z pohledu partnerky ona muze resit jen sama sebe a svuj pristup k cele veci. Ze by se z toho ale dalo odvodit, ze to je jeji vina, to mi teda hlava nebere va
takze se pridam k: prestrelil wink

To see a World in a Grain of Sand ... W. Blake

Není tady

#54 6. 1. 2009 9:15

Asha
♥♥♥♥---

přestřelil wink

I pád na d*žku je pohyb kupředu http://www.kolobok.us/smiles/standart/black_eye.gif

Není tady

#55 6. 1. 2009 9:17

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Holky, čtěte pořádně wink

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#56 6. 1. 2009 9:19

Asha
♥♥♥♥---

Kaliku, my čteme - prostě si jen myslím/e něco jiného - se s tím smiř .... aby to pak nebyla naše vina - nevím sice co - ale ty si něco najdeš big_smile

Není tady

#57 6. 1. 2009 9:20

Lucie_82
♥♥♥----
Web

offtopic Zeny umi dlouho diskutovat, protoze je nebrzdi logika big_smilelol

Upravil(a) Lucie_82 (6. 1. 2009 9:21)

Není tady

#58 6. 1. 2009 9:21

Lucie_82
♥♥♥----
Web

Ja teda poradne ctu, ale furt s tim nejak nesouhlasim big_smile

Není tady

#59 6. 1. 2009 9:23

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Lucie_82 napsal(a):

offtopic Zeny umi dlouho diskutovat, protoze je nebrzdi logika big_smilelol

S tím se dá vcelku souhlasit big_smile

Není tady

#60 6. 1. 2009 9:24

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Káliku, na straně jedné se do tohodle nechci moc zapojovat neboť plně souhlasím s tebou /to zas bude držková/ na straně druhé holky to maj jinak. Ony do toho musí dorůst a prokousat se oním krásným balastem. Co prstě neprožijou to neznaj. Jak bolestivě mnohdy žjí. Ale i ony mají část pravdy. Takto tvrdě to neuzkousnou. nech to ustát uležet. lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#61 6. 1. 2009 9:24

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Asha napsal(a):

Kaliku, my čteme - prostě si jen myslím/e něco jiného - se s tím smiř .... aby to pak nebyla naše vina - nevím sice co - ale ty si něco najdeš big_smile

Tak si myslete, to je vaše svaté právo wink

Není tady

#62 6. 1. 2009 9:26

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

KALIK napsal(a):

Káliku, na straně jedné se do tohodle nechci moc zapojovat neboť plně souhlasím s tebou /to zas bude držková/ na straně druhé holky to maj jinak. Ony do toho musí dorůst a prokousat se oním krásným balastem. Co prstě neprožijou to neznaj. Jak bolestivě mnohdy žjí. Ale i ony mají část pravdy. Takto tvrdě to neuzkousnou. nech to ustát uležet. lol

No, každý si to holt udělá, jak uzná za vhodný smile

Není tady

#63 6. 1. 2009 9:26

Lucie_82
♥♥♥----
Web

Kalik: Ono je totiz hodne velky rozdil mezi "vina" a "cast viny". I kdyz vyraz vina je v tomto pripade opravdu zavadejici.
Svuj podil na tom ma, to bezpochyby. ale myslim, ze jsi to prece jen formuloval hodne kategoricky.

Není tady

#64 6. 1. 2009 9:27

lueta
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Kaliku nepřestřelil!!!!!  wink

Chyby jsou nutným a jediným vodítkem na cestě k dokonalosti

Není tady

#65 6. 1. 2009 9:28

hrosanek
Host

Jé Luet, teď jsem to chtěla napsat. Hlasuju pro nepřestřelil. smile

#66 6. 1. 2009 9:30

Asha
♥♥♥♥---

Pisateli, to je jasné - že s Kalikem budeš souhlasit wink ono je vždy nejlepší - označit viníka a tu chybu hodit na druhého - zvlášť na ženskou .... ale v tomhle případě - používat označování viny a viníka mi opravdu příjde poněkud přehnané .... je to možná chyba - nikoli vina ! Ale nechce se mi tu slovíčkařit reta

Pro mě osobně - je vina - silné slovo.... jinak to chápu a vím, jak to Kalik myslel a souhlasila bych s tím, záleží na tazatelce ... kam to nechá zajít, když se jí to nelíbí - jen ona to zase může řešit. Ale vina ??? No, prostě - na mě je to poněkud - mimo offtopic

Upravil(a) Asha (6. 1. 2009 9:33)

Není tady

#67 6. 1. 2009 9:30

Lucie_82
♥♥♥----
Web

Zalezi na tom, jak se na celou situaci podivate. Pokud se resi pouze co se da delat odted smerem do budoucna, musi zacit konat zena.
Na vzniku soucasneho stavu se ale podileli oba, nejen ona. Takze jakapak jeji vina.

Upravil(a) Lucie_82 (6. 1. 2009 9:31)

Není tady

#68 6. 1. 2009 9:34

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Lucie_82 napsal(a):

Kalik: Ono je totiz hodne velky rozdil mezi "vina" a "cast viny". I kdyz vyraz vina je v tomto pripade opravdu zavadejici.
Svuj podil na tom ma, to bezpochyby. ale myslim, ze jsi to prece jen formuloval hodne kategoricky.

Kategoricky to ze subjektivního hlediska každého jedince. Př. pokud mě bude šéf šikanovat, tak si sice můžu říka, že je to jeho vina, ale v čem mi to pomůže, k čemu mi to je? Nic se nezmění. Ovšem já mohu změnit všechno a to i jen tím, že z té práce odejdu. Řešení je samozřejmě mnohem více, ale mnohdy bývá jen toto. Z pohledu z venčí, z objektivního hlediska je to fifty-fifty. Vyber si, co je ti milejší.

Není tady

#69 6. 1. 2009 9:34

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

tak mě přijde naprosto zavadějící se dohadovat o vině... teda kdo potřebuje viníka? k čemu?
možná je to slovíčkaření, ale nelíbí se mi

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#70 6. 1. 2009 9:35

hrosanek
Host

V tom případě čtu něco jiného. Pán problém nemá a dokud žena neřekne, kde cítí chybu, která jí vadí, tak těžko pochopí...

#71 6. 1. 2009 9:35

Asha
♥♥♥♥---

ach jo - další .... z docela zbytečných diskusí o ho .... vínku - Kalik má vždycky pravdu - vzdávám to kapitulation

Není tady

#72 6. 1. 2009 9:36

BB
♥♥♥♥♥♥-

Tedy, já s Kalikem souhlasím ... pokud chci žít s takovým člověkem, který má sklony mě využívat, musím si vymezit hranice, kam až to snesu ...  pokud s ním nechci žít ...... můžu hledat jiného Pana Dokonalého, který  bude vlastníkem  "morální záklopky" a nebude využívat a prudit sám od sebe. Je to celé o volbě ....

Upravil(a) BB (6. 1. 2009 9:37)

BB

Není tady

#73 6. 1. 2009 9:37

Asha
♥♥♥♥---

hrosanek napsal(a):

V tom případě čtu něco jiného. Pán problém nemá a dokud žena neřekne, kde cítí chybu, která jí vadí, tak těžko pochopí...

Ano - chybu .... chybu dělá určitě - a sama to cítí - ale jediná rada je tady tedy ta - říct o tom tomu dotyčnému, že takhle by to nešlo vissla

Není tady

#74 6. 1. 2009 9:38

terezka007
♥♥♥----

KALIK napsal(a):

Já myslím, že tady ta dokonalost bylo zmíněna spíš ironicky, ale i tak používání těchto termínů něco napovídá. Já bych se vyhnul hodnocení toho chlapa, páč ten je jen pohodlný a jde až tam, kam ho pisatelka pustí. Tady není vina na straně chlapa, ale na straně pisatelky, že se neumí (nechce) vymezit a jasně si stanovit pravidla.

Takže každá oběť si za to, co se jí děje, vlastně může sama...tak tomu říkám morbidita dumbom

Upravil(a) terezka007 (6. 1. 2009 9:40)

Není tady

#75 6. 1. 2009 9:38

Asha
♥♥♥♥---

BB napsal(a):

Tedy, já s Kalikem souhlasím ... pokud chci žít s takovým člověkem, který má sklony mě využívat, musím si vymezit hranice, kam až to snesu ...  pokud s ním nechci žít ...... můžu hledat jiného Pana Dokonalého, který  bude vlastníkem  "morální záklopky" a nebude využívat a prudit sám od sebe. Je to celé o volbě ....

BB ale tady nikdo nic jiného ani nepsal .....

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí