|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
přestřelil :-)

Není tady

Nepřestřelil 
Není tady
Ano, z pohledu partnerky ona muze resit jen sama sebe a svuj pristup k cele veci. Ze by se z toho ale dalo odvodit, ze to je jeji vina, to mi teda hlava nebere 
takze se pridam k: prestrelil 
Není tady
přestřelil 

Není tady

Holky, čtěte pořádně 
Není tady
Kaliku, my čteme - prostě si jen myslím/e něco jiného - se s tím smiř .... aby to pak nebyla naše vina - nevím sice co - ale ty si něco najdeš 

Není tady

Lucie_82 napsal(a):
Zeny umi dlouho diskutovat, protoze je nebrzdi logika
S tím se dá vcelku souhlasit 
Není tady
KALIK napsal(a):
Holky, čtěte pořádně
Káliku, na straně jedné se do tohodle nechci moc zapojovat neboť plně souhlasím s tebou /to zas bude držková/ na straně druhé holky to maj jinak. Ony do toho musí dorůst a prokousat se oním krásným balastem. Co prstě neprožijou to neznaj. Jak bolestivě mnohdy žjí. Ale i ony mají část pravdy. Takto tvrdě to neuzkousnou. nech to ustát uležet. 
Není tady

Asha napsal(a):
Kaliku, my čteme - prostě si jen myslím/e něco jiného - se s tím smiř .... aby to pak nebyla naše vina - nevím sice co - ale ty si něco najdeš
Tak si myslete, to je vaše svaté právo 
Není tady

Pisatel napsal(a):
KALIK napsal(a):
Holky, čtěte pořádně
Káliku, na straně jedné se do tohodle nechci moc zapojovat neboť plně souhlasím s tebou /to zas bude držková/ na straně druhé holky to maj jinak. Ony do toho musí dorůst a prokousat se oním krásným balastem. Co prstě neprožijou to neznaj. Jak bolestivě mnohdy žjí. Ale i ony mají část pravdy. Takto tvrdě to neuzkousnou. nech to ustát uležet.
No, každý si to holt udělá, jak uzná za vhodný 
Není tady
Kalik: Ono je totiz hodne velky rozdil mezi "vina" a "cast viny". I kdyz vyraz vina je v tomto pripade opravdu zavadejici.
Svuj podil na tom ma, to bezpochyby. ale myslim, ze jsi to prece jen formuloval hodne kategoricky.
Není tady
Kaliku nepřestřelil!!!!! 
Není tady
Jé Luet, teď jsem to chtěla napsat. Hlasuju pro nepřestřelil. 
Pisateli, to je jasné - že s Kalikem budeš souhlasit
ono je vždy nejlepší - označit viníka a tu chybu hodit na druhého - zvlášť na ženskou .... ale v tomhle případě - používat označování viny a viníka mi opravdu příjde poněkud přehnané .... je to možná chyba - nikoli vina ! Ale nechce se mi tu slovíčkařit 
Pro mě osobně - je vina - silné slovo.... jinak to chápu a vím, jak to Kalik myslel a souhlasila bych s tím, záleží na tazatelce ... kam to nechá zajít, když se jí to nelíbí - jen ona to zase může řešit. Ale vina ??? No, prostě - na mě je to poněkud - mimo 
Upravil(a) Asha (6. 1. 2009 9:33)

Není tady
Zalezi na tom, jak se na celou situaci podivate. Pokud se resi pouze co se da delat odted smerem do budoucna, musi zacit konat zena.
Na vzniku soucasneho stavu se ale podileli oba, nejen ona. Takze jakapak jeji vina.
Upravil(a) Lucie_82 (6. 1. 2009 9:31)
Není tady

Lucie_82 napsal(a):
Kalik: Ono je totiz hodne velky rozdil mezi "vina" a "cast viny". I kdyz vyraz vina je v tomto pripade opravdu zavadejici.
Svuj podil na tom ma, to bezpochyby. ale myslim, ze jsi to prece jen formuloval hodne kategoricky.
Kategoricky to ze subjektivního hlediska každého jedince. Př. pokud mě bude šéf šikanovat, tak si sice můžu říka, že je to jeho vina, ale v čem mi to pomůže, k čemu mi to je? Nic se nezmění. Ovšem já mohu změnit všechno a to i jen tím, že z té práce odejdu. Řešení je samozřejmě mnohem více, ale mnohdy bývá jen toto. Z pohledu z venčí, z objektivního hlediska je to fifty-fifty. Vyber si, co je ti milejší.
Není tady
tak mě přijde naprosto zavadějící se dohadovat o vině... teda kdo potřebuje viníka? k čemu?
možná je to slovíčkaření, ale nelíbí se mi
Není tady
V tom případě čtu něco jiného. Pán problém nemá a dokud žena neřekne, kde cítí chybu, která jí vadí, tak těžko pochopí...
ach jo - další .... z docela zbytečných diskusí o ho .... vínku - Kalik má vždycky pravdu - vzdávám to 

Není tady
Tedy, já s Kalikem souhlasím ... pokud chci žít s takovým člověkem, který má sklony mě využívat, musím si vymezit hranice, kam až to snesu ... pokud s ním nechci žít ...... můžu hledat jiného Pana Dokonalého, který bude vlastníkem "morální záklopky" a nebude využívat a prudit sám od sebe. Je to celé o volbě ....
Upravil(a) BB (6. 1. 2009 9:37)
Není tady
hrosanek napsal(a):
V tom případě čtu něco jiného. Pán problém nemá a dokud žena neřekne, kde cítí chybu, která jí vadí, tak těžko pochopí...
Ano - chybu .... chybu dělá určitě - a sama to cítí - ale jediná rada je tady tedy ta - říct o tom tomu dotyčnému, že takhle by to nešlo 

Není tady
KALIK napsal(a):
Já myslím, že tady ta dokonalost bylo zmíněna spíš ironicky, ale i tak používání těchto termínů něco napovídá. Já bych se vyhnul hodnocení toho chlapa, páč ten je jen pohodlný a jde až tam, kam ho pisatelka pustí. Tady není vina na straně chlapa, ale na straně pisatelky, že se neumí (nechce) vymezit a jasně si stanovit pravidla.
Takže každá oběť si za to, co se jí děje, vlastně může sama...tak tomu říkám morbidita 
Upravil(a) terezka007 (6. 1. 2009 9:40)
Není tady
BB napsal(a):
Tedy, já s Kalikem souhlasím ... pokud chci žít s takovým člověkem, který má sklony mě využívat, musím si vymezit hranice, kam až to snesu ... pokud s ním nechci žít ...... můžu hledat jiného Pana Dokonalého, který bude vlastníkem "morální záklopky" a nebude využívat a prudit sám od sebe. Je to celé o volbě ....
BB ale tady nikdo nic jiného ani nepsal .....

Není tady