Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 4. 1. 2009 14:16

La_cheri
♥♥-----

Studium i kariéra?

Ahojky chtěla bych znát váš názor.Nebo kdyby některé měla s tímhle zkušenosti budu ráda:)Mám 13měsíčního chlapečka.Přišel neplánovaně neměli jsme nic a tak vše budujeme jak můžeme.Tenhle rok budeme stavět baráček což pro nás znamená hypotéka.Já jsem na mateřské(na 3 roky)manžel je živnostník .Od září si chci dálkově dodělat školu-což znamená školné skoro 10 000 učebnice plus nějaké peníze taky projezdím mám to asi 50km od domova.Manžel by byl rád nebo spíš naskytla se příležitost že si můžu otevřít obchod sponzora máme je to náš známý a ten by rád investoval už jsem mu řekli co a jak a řekl že je to výborný nápad.Penízky budou potřeba už kvůli stavbě.Ale mám trochu obavy jestli se to dá časově zvládat,dálkové studium,vést obchod(objednávat zboží atd) a v první řadě být dobrou matkou!Nechci syna zanedbat !chci se mu věnovat co nejvíce.Ale zároven chci také dodělat školu a pomoci vydělávat korunky.Ten obchod bych měla v oboru jen co dodělám školu takže by to bylo super.Jen jestli toho nechci trochu moc najednou stíhat.Samozřejmě plánujeme další děti jenže bohužel zatím by nebylo kam dát další postýlku.Nejsem trochu náročná?Nedávám si přehnané cíle?Dá se vše najednou tohle zvládnout?

Není tady

#2 4. 1. 2009 14:43

estelle
♥♥♥♥♥--

Re: Studium i kariéra?

Já sama s tím osobní zkušenost nemám, ale pamatuji si, že u nás na VŠ byly maminky, třeba i několikanásobné, které na rodičovské dovolené studovaly a s úspěchem absolvovaly. Měly můj obdiv stejně jako ti, kteří studovali při plném úvazku. Takže alespoň takhle zprostředkovaně jsem viděla, že se to dá zvládnout a být tebou, tak bych do toho šla, protože vypadáš, že seš opravdu odhodlaná a to je dobrý základ. Sama pak uvidíš, jak to bude v praxi fungovat. No a i kdyby to z nějakého důvodu nedopadlo, což si nemyslím, tak si pak můžeš říct, že jsi to zkusila a neseděla jen tak doma na zadku a nebásnila o studiu. Jako přehnaný cíl to rozhodně nevidim, vždyť i když máš dítě, tak to neznamená, že se sama nemůžeš dál vzdělávat a rozvíjet. Naopak, některé holky na škole říkaly, že rodičovská je ideální čas pro studium. Když je vůle, tak jde všechno. Moc ti držím palce!

Není tady

#3 4. 1. 2009 14:46

La_cheri
♥♥-----

Děkuji moc:)Odhodlaná jsem až moc kdyby to šlo tak se vším začnu hned ted:)máš pravdu zkusit to můžu a kdyby to náhodou nevyšlo nemusím si nic vyčítat když to nezkusím budu si pak vyčítat že jsem to nezkusila!Díky:)

Není tady

#4 4. 1. 2009 14:49

estelle
♥♥♥♥♥--

tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí