Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 3. 1. 2009 14:30

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: Zamilovaný manžel

Heluška napsal(a):

Zklamaná, nevím, o jaké vědmě ve mně to mluvíš, prezentuji jen, jak na mně působíš, k tomu nemusím oplývat znalostí nitrospytu hmm

Dobrá - nemusíš být vědma - ale nevysvětlila jsi mi, kde se v tobě vzala ta jistota napsat, že radost a štěstí ze mě neprýští wink potažmo dodat, že mi to tedy je k ničemu. Nebude to tím, že si vytváříš nějaké doměnky bez toho, aby si o věci něco s určitostí věděla a na tom stavěla své závěry?
A že mluvím o vědmě...to jsou přeci ti všichni, co vidí i to, co ten dotyčný nevidí - proto se mu to musí ukázat, nebo říct...

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#77 3. 1. 2009 14:37

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

zuzi777a napsal(a):

No jo, odjet, vypadnout - ale  co když  se po týdnu  Housenka vrátí a zjistí , že má  byt vyluxovaný od  věcí a  manžu nastěhovaného u chápavé milenky.... I to by se mohlo  stát....
Proto právě nevím, jestli  na takové věci Housenka je uchystaná....
Právě proto bych asi volila cestu " sama k sobě" bez opouštění  pozic.... To je jak ve válce....roll

Od vyluxovaného bytu jsou tu pak právníci - a navíc, trvalé bydliště přeci rušit nebude, takže výměna zámků a podobné skopičiny lze řešit právní cestou. To je katastrofický scénář wink
No a pokud by byl nastěhovaný u chápavé milenky s 5-ti dětmi, sama osobně bych již měla srovnané, že bojovat není o co.

No ale i ten tvůj nápad s dlouhými procházkami a zredukováním starosti o rodinu (nejlépe přehodit nějaké ty starosti na manžu) je dobrý nápad, pokud nelze byť ani náhodou zvolit způsob chvilkového odloučení. tummenupp

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#78 3. 1. 2009 15:01

Heluška
♥♥♥♥♥♥-

Je to prosté, Zklamaná. Já z tebe radost- myslím takovou čistou, od srdce , ani projevy štěstí  přes písmenka nečtu ani necítím. Je zde dost děvčat, ze kterých  to i přes písmenka vychází.

Možná jsem to napsala nesrozumitelně, nebo chceš rychle reagovat a nečteš pečlivě.
Jsi rázná a rozhodná a to v některých případech ničemu nepropěje, stejně jako moje nerozhodnost. Spojení Je Ti k ničemu se tedy neváže k pojmům radost a štěstí.smile

Není tady

#79 3. 1. 2009 15:33

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

offtopic Já mám dnes katastrofické scénáře asi v popisu práce big_smile... Venku mrzne až se lámou dráty a  já radši teplíčko....
offtopic

Třeba si z toho Housenka něco vybere.... stolt

Jinak Zklamčo též vše dobré  v 2009!
Já se budu držet v mírnější formě  zarputilé cesty souhlasení s  přikládáním nožíků,   držení pozic a zachování vlastní sebeúcty ( lechtání ega pro jiné     wink ) A tobě přeji výdrž - bez  protikladů by průměr byl velešedivý... wink stolt

Není tady

#80 3. 1. 2009 16:23

anulka
♥------

Ahojky,
tak jsem se prave zaregistrovala, abych napsala, jak to bylo a je u nas....

Po 10ti letem vztahu, ktery byl vic nez pohodovy, jsem se jednoho rana vzbudila a zapla pocitac (bylo to 13.9.2008) a vyskocilo na mne asi 30 mailiku adresovanych na soukromou adresu meho muze. Rikala jsem si, jak je roztrzity, ze vypne pocitac a neodhlasi se z mailu....a chtela vsechno pozavirat, kdyz mne zaujalo, KDO ty maily pise - VLADENKA! Zadnou takovou kamaradku nemame....tak jsem si jeden otevrela. Jiste si to umite predstavit: "miluju te", "jsi jen muj", "ziju jen pro tebe"..... a odpovedi: "princeznicko moje, jsi uzasna", "my bychom si dokazali vytvorit ten spravny domov"..... Udelalo se mi mdlo! Kdyz jsem se muze ptala, kdo je VLADENKA, tak mi v klidu odpovedel, ze kolegyne z prace. Pak nasledoval kolotoc lzi - ona se do nej zamilovala (chudak mlada holka) a on ji nechce ublizovat...., je to jen kamaradka pres email...., je to jen srandicka.... a co ja vim, co vsechno!
Pozeptala jsem se na VLADENKU a zjistila, ze je to skutecne kolegyne meho muze (muj muz inzenyr si nasel expedicni delnici) - o 7 let starsi, s 2 dospelymi detmi, rozvedena, s agresivnim pritelem, ktera to uz zkusila snad na vsechny chlapy z fabriky, ale kazdej honem utekl....krome toho meho! Ten uz to s ni tahnul cca 4 mesice - coz samozrejme vedeli vsichni!!!
Premyslela jsem jak dal a dala manzelovi nuz na krk - ja nebo ona...a tyden na rozmyslenou.... Po tydnu mi rekl, ze vse ukoncil a chce byt se mnou - za dalsi tyden jsem zjistila, ze vse pokracuje....takhle se to opakovalo cca 2 mesice, pak jsem se slozila, zjistili mi vysoky tlak a dostala jsem prasky na nervy, protoze jsm nemohla spat, odstehovala jsem se k mamince, abych byla v klidu. Muj muz za mnou kazdy den jezdil a presvedcoval mne, abych se vratila domu - to jsem udelala a jeli jsme v tom nanovo - 2 dny chtel byt se mnou a pak jsem zase zjistila, ze ji pise a chodi za ni.... pote, co jsem zjistila, ze VLADENKA zacala planovat miminko, tak jsem mu rekla, ze musi pryc. Souhlasil s tim, ze si musi najit byt, protoze VLADENKA ma doma sveho pritele, ktery se nechce stehovat.... Kdyz si zabalil vsechny veci a chystal se odejit, tak mi se slzickami v ocich vysvetloval, ze on to takhle nechtel, ze se mnou chce zustat, bla bla bla - a ja mu ZNOVU uverila (paneboze, jak jsem blba!!!). Dokonce se mi sveril, ze se zamiloval, jak maly kluk a ze se nemohl rozhodnout - vzdy pry zvitezila ona, protoze ona je takova bezbranna cista duse, kdezto ja jsem silna zenska, ktera si se vsim poradi styrka
Chvilku byl klid a ejhle - znovu SMSky od princezny. Dalsi stehovani melo probehnou pred vanocnimi svatky - to uz se ani neobtezoval balit. Pres vanoce klid a JUPIII :  dneska jsem se mu podivala do telefonu - kdopak nam to pise? VLADENKA!
Takze zijeme vlastne ve trech, je to super. Ja mam od doktorky zasobu Neurolu a je mi hej va

Co dal? NEVIM!
Chtela jsem miminko, ktere se bohuzel nedari.... A ve stavu, ve kterem se jiz nekolik mesicu nachazim, se ani jen tak nepodari......
Manzelskou poradnu uz jsme navstivili dvakrat - ztrata casu....

Co vy na to?
Ma nekdo podobnou zkusenost?

Není tady

#81 3. 1. 2009 16:29

AHabibi
♥♥-----

Milá housenko, ve tvé situaci je každá rada drahá, protože nikdo, jen ty sama víš a znáš co bylo, co je teď a co jsi schopna unést. Nespěchej s nějakým konečným verdiktem. Poznáš, že tě (vás) život bude pomalu posouvat po téhle trnité cestě k určitému rozhodnutí. Bude to bolestné zrání, ale není možné se tomu vyhnout, přeskočit.
Řešení - výsledek se ti nabídne jakoby sám, to poznáš a budeš vědět, že nastal čas "teď nebo nikdy !"
Možná to neumím správně pojmenovat, ale tak nějak jsem to prožívala a řešila já.
Bez lásky člověku chybí křídla, ale láska je současně zdrojem všech problémů. Protože mít rád - ráda, není milovat, není v tom vášeň a sexuální náboj, což dává mužům pocit mužnosti a životaschopnosti, o to jim jde především.
Pro tebe hraje  cizích 5 dětí ! Dát se na takovou rodinu je holé šílenství a věř, že každodenní problémy nové rodiny udusí jejich vztah. Proto netlač na pilu, pošli ho žít do nové rodiny a přej mu štěstí. Zřejmě nenajde odvahu k tak radikálnímu řešení a zůstane s tebou a s ní si bude užívat (potají). Pak testuj sebe, co vydržíš.
A vez, že nic nemusí být jen tak, ale i jinak - to je už na tobě.
Moc na tebe myslím a přeju vše dobré.

Není tady

#82 3. 1. 2009 16:34

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Heřmanka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

a nebo nemůže opustit vyprané ponožky a vyžehlené košile a navařený hrnec jídla
    sorry, blbá sranda, ale mě to hned vyskočilo v hlavě...

Hmm, ale ono to kolikrát může bejt i jinak... smile

A jak ? BI

Pandorraa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Heřmanko, já tam s nima nebyl, takže nevím, o čem si povídali big_smile
A do bordelu nechodím, ani za účelem šu...., ani za účelem popovídání, takže já si nemyslím vůbec nic tummenupp ... jak jsem koupil, tak prodávám...

tak co mi říkáš, že to může být i jinak když sám víš prdek ? vadumbomdumbom ale jinak všechno dobrý smile

Heřmanko, popopsedni si, třeba to pomůže wink

ale Pan, Mikešek se tvářil nebo teda reagoval na můj příspěvek, jako že ON ví, že to může být i jinak a ne že to má z doslechu....

Pan, tentokrát si asi budeš muset poposednout ty a odcitovat celý rozhovor a ne jen výnatek, který tomu dává jiný rozměr wink

Upravil(a) Heřmanka (3. 1. 2009 16:51)

Není tady

#83 3. 1. 2009 16:51

amazonka2008
♥♥-----

Andulko, pokud s ním nemáš děti, uteč. Ona Vlaďenka nemusí být ta pravá, ale něco to napovídá o tvém manželovi. Ještě nemáte rodinu, můžete se věnovat sami sobě a co dělá on? Později budeš uvázaná u dětí a všechno bude těžší. Přečti si tu příběhy těch ženskejch, co zůstaly samy s maličkejma dětma, nebo co je manžel opustil v padesátipěti. Jestli můžeš, začni znova s někým, kdo chce rodinu napořád.

Není tady

#84 3. 1. 2009 16:52

AHabibi
♥♥-----

Anulko, tos měla teda vánoce ...!!!  Tvůj manžel bude asi záletník, když se zapomněl s tak čistou duší - to snad není pravda. Jak říkám, když příjde láska, rozum jde....
Určitě s miminkem počkej a uvidíš. Může to být jeho úlet, ale co s tím, když jsou na jednom pracovišti ? Důvěra v háji a jak žít dál. Sliby - chyby, s tím určitě příjde.
Jestli je tvůj manžel "správný CHLAP" a postaví se čelem k problému, máte naději. Jinak budeš asi řešit svůj život sama.
Drž se a napiš. Přeji odvahu !

Není tady

#85 3. 1. 2009 16:57

anulka
♥------

Pro mne je nejhorsi prave to, ze nemam deti. A chci je! Snazim se uz ctyri roky a urcite to nepujde prirozenou cestou.... a ted jsem prisla o cloveka, ktery to absolvoval se mnou.  Je mi 33 a najit toho "PRAVEHO" muze taky trvat.... a ja prave ten cas nemam!

Není tady

#86 3. 1. 2009 16:59

x62358
Host

No Anulko každá rada dobrá. Chceš ho? A chceš ho i s Vladěnkou? Ne? Tak nohy na ramena, na nohy tretry a utíkej. Předpokládám, že nejsi stará na to, aby si našla fajn chlapa, ne? Těžko se pouští a opouští "jakési" jistoty, ale v tomto případku vidím, že tvojí jedinou jistotou je zatím Vladěnka.

#87 3. 1. 2009 17:05

anulka
♥------

Jojo, VLADENKA je jistota.
Tomu mymu neverim uz ani pozdrav (jeste pred par mesici bych za nej i dychala).
Chlapi jsou asi fakt z jine planety! Neverim, ze by nejakej "FAJN" existoval!

Není tady

#88 3. 1. 2009 17:07

x62358
Host

A to víš, že existujou, hele to že sundáš růžový brejle, neznamená, že nasadíš hned ty černý. Zkus koukat kolem sebe.

#89 3. 1. 2009 17:12

AHabibi
♥♥-----

Anulko, nepropadej panice ze svých 33 let. Všechno stihneš i mimčo. A s jiným mužem i přirozenou cestou. Ta nevěra může být začátek celé šňůry dalších nevěr a do toho vymodlené dítě ano, či ne ! Ty se utrápíš. Tvá očekávání se už teď nenaplňují, chceš v tom pokračovat ?

Není tady

#90 3. 1. 2009 17:15

housenka
♥♥-----

Milá Anulko, i my jsme zkusili manželskou poradnu. Bylo to skutečně nanic. Těžko se mluví o problémech s hochem, který je ve věku našeho nejstaršího dítěte.

A o tom odjezdu. Po výplatě bych to mohla zkusit. Popřemýšlým. Vychází mi, že kdyby můj M měl skutečně zaplatit ze svého všechny poplatky, tak mu nezbyde ani na jídlo. Vybílený a vystěhovaný byt by nebyl. V tom mu věřím. Ale jestli by se postaral, protože ještě je na starání dítě v pubertě, tím si nejsem jistá. Byla jsem na podzim na několikadenním školení a on stále jezdil z práce večer, jak je jeho zvykem. Myslela jsem si, že aspoň aby dohlédl na to nejmladší, ale ani kvůli němu to neudělal.

Upravil(a) housenka (3. 1. 2009 17:15)

Není tady

#91 3. 1. 2009 17:18

anulka
♥------

Kdyz ja uz vubec nevim, co vlastne chci...mam pocit, ze mam uplne vymyty mozek!
Jo....aby toho  nebylo malo, umrela mi pred vanocema moje milovana babicka, u ktere jsem vyrustala a ktera mi se vsim radila. To jsem musela zvednout davky neurolu - pohreb mela 19.12. (muj muz se po obradu vytratil, aby si mohl zavolat - VLADENCE).

Není tady

#92 3. 1. 2009 17:20

x62358
Host

No tak jsme u jádra pudla. Nevíš co chceš. Budeš to muset zjistit a z toho místa se odpíchnout a jít za tím co chceš.

#93 3. 1. 2009 17:21

amazonka2008
♥♥-----

Anulko, děti je nejlepší počít i vychovávat v klidu a ve vzájemné lásce, to si myslím, že je veliké štěstí. Ty svého muže miluješ a nevidíš, že už předem selhává. Já si myslím, že ve 33 letech máš život před sebou a můžeš si najít mnohem lepšího, co s tebou bude v dobrým i zlým. Ale láska je slepá, já vím, že ho miluješ a chceš o něj bojovat.Tak bojuj, ale alespoň jedním očkem koukej kolem sebe, jestli neuvidíš hodnějšího.

Není tady

#94 3. 1. 2009 17:22

anulka
♥------

My jsme v poradne narazili na psycholozku v predduchodovem veku - moc hodna pani, ale vzhledem k tomu, ze na nas ma cas cca 1x za mesic hodinu a to se jeste musi podivat do spisu, aby si pripomnela, proc tam jsme...

Není tady

#95 3. 1. 2009 17:26

anulka
♥------

A jak mam bojovat?
Mam pocit, ze uz jsem vyzkousela vsechno - po dobrym, po zlym....vyplakala jsem potoky slzicek.
K nicemu!

Není tady

#96 3. 1. 2009 17:31

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Heřmanka napsal(a):

ale Pan, Mikešek se tvářil nebo teda reagoval na můj příspěvek, jako že ON ví, že to může být i jinak a ne že to má z doslechu....

Pan, tentokrát si asi budeš muset poposednout ty a odcitovat celý rozhovor a ne jen výnatek, který tomu dává jiný rozměr wink

Ale Heřmanko, Mikeš VÍ, že to může být i jinak. Rozměr nerozměr. To jen ty mu nerozumíš.
Možná si bude třeba nejen poposednout, ale PŘEDEVŠÍM rozšířit optiku.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#97 3. 1. 2009 17:33

amazonka2008
♥♥-----

Housenko, ty máš velkou naději, žese Ti manžel vrátí. Fakt nějaká ženská s pěti dětma ho nemůže nadlouho uchvátit. Chce to jen nadhled, dopřát si radost a hezký zážitky s milejma lidma, ať se třeba na hlavu postaví. Když nebudeš chtít rozvod, žádnej nebude. Vydrž, jestli o to stojíš.

Není tady

#98 3. 1. 2009 17:41

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

anulka napsal(a):

A jak mam bojovat?
Mam pocit, ze uz jsem vyzkousela vsechno - po dobrym, po zlym....vyplakala jsem potoky slzicek.
K nicemu!

Boha jeho, to je tedy zase síla roll

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#99 3. 1. 2009 17:47

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná - ty seš normální střevo střelený :-)))). Proč si proboha pořád myslíš, že chlap se nedokáže o sebe postarat, že nedokáže vést domácnost, že po odjezdu manželky do 14 dnů shnije ve špíně a hlady??? Vždyť je to směšný. To bys koukala na toho mýho BM :-). Nikdy nic "ženského" nedělal a jakpak se naučil obsluhovat pračku, myčku, vyžehlil, jen na vaření měl matinku, ale i to by jistě zvládnul.
Pokud bych radila podváděné ženské někam vypadnout, tak rozhodně ne s cílem, že by manžel měl zjistit, jak bez ní nepřežije. Ale jedině za tím účelem, že když člověk z toho šíleného prostředí vypadne, tak se mu líp třídí myšlenky a vyčistí si trochu hlavu.
A nedělejte si iluze, že zamilovaného mužského nějak rozhodí manželky odjezd. Možná mu to i přijde vhod. Ono je to i pro ně na nervy, pořád chodit se strachem, kdy to kde zase bouchne a bude pláč a výčitky.
Zásada č. 1 zní : Nikdy nedělat nic kvůli němu! Aby on viděl, aby on poznal, aby on zažil ..... blbost! Dělat to, co chci já. Co mě dělá dobře.

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

#100 3. 1. 2009 17:49

Salen
♥♥♥♥♥♥-

Housenko - jak to u ní vlastně je s těmi dětmi? Pět dětí ..... to dneska není zrovna běžné. To jsou všechny nezletilé? A co jejich tatínek - tatínci?

Forest Gump:  Život je jako bonboniera, nikdy nevíš co ochutnáš.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí