6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jde o to vyhrát nad touu mrchou manželkou když už se tak dlouho trápila... kolikrát na něj tak nadává, že ho musí svým způsobem i nenávidět
Jo sladká odměna... Ona možná ani tak nechce jeho, ale "ukázat tý potvoře", jak by se starala, vařila, uklízela, pičičandy doma neskladovala... no a na to ho potřebuje, i kdyby na ně nadávat měla - bez něj by to jaksi nemělo ten efekt, že
Není tady
xxxx napsal(a):
Míša Kulička napsal(a):
xxxx napsal(a):
to jako až mi bude přště volat tak jí mám poslat do háje? na to jí znám moc dlouho a moc dobře
Ne, to jako, že můžeš tak leda foukat na bolístky a zbytek nechat na ní
a ono by šlo i něco jiného???
No samo, že nešlo. Já jen, že ses chystala vyříkat si to s tím jejím, případně ji posílat k různým psychologům a pod. a to opravdu nemá smysl ... tedy, podle mého názoru a zkušeností ... ono teda nemá ani moc smysl komentovat, co ti říká a nějak jí to vyvracet, páč to má obvykle opačný účinek ... ale to je na tobě, je to tvůj život a tvoje kamarádka
Není tady
xxxx myslim ze Ti prave ctu myslenky.Jsi cislo. tahle supr je to lepsi.
Upravil(a) hirondel (1. 4. 2009 12:25)
Není tady
Kerrin napsal(a):
PPavlo, jen přitakávej. To by bylo, abys běco nehodila do placu, ale budiž.Každý máme právo napsat cokoliv.
Poslední dobou se tady hází dist špíny. A jnak že mě poučuješ at si zametu před svým prahem. Mám zametýno a i svědomí čisté, ju?
Pavla H....... dobře jsi to vystihla a napsala.
ty asi půjdeš do nebe teda Majka má pravdu, jsi asi jedinej člověk ...
jen nechápu tvou touhu to tu vysvětlovat ... a sama na sebe reagovat ... to nezní moc věrohodně
Není tady
A od čeho je Ppavlo diskusní foru, co? Napsala jsem to jak to je ted u mě v současné chvíli, jak vše cítím a mám. To snad nevadí, nebo jo? O nějakém sebeobhajování jsem ani nepřemýšlela, to mě nenapadlo. Ale nechci tad zbytečnš slovíčkařit.
A je mi jedno kam půjdu...jestli do nebe nebo do Peklíčka:)
Není tady
hirondel napsal(a):
...to je dobře že to vidí i někdo další napíšu A je to B, tak napíšu B a je to dvojitý A
Upravil(a) xxxx (1. 4. 2009 22:03)
Není tady
xxxx napsal(a):
hirondel napsal(a):
...to je dobře že to vidí i někdo další napíšu A je to B, tak napíšu B a je to dvojitý A
No,to jso veci na tom svete.
Není tady
Tak co housenko? Asi už se neozveš... Držím palce! A kladivo nech pls v kumbále. I když..moje oblíbená detktívka se soudcem Ti je o báječné dámě, která zatloukla mini hřebíčky na spravování botek do lebky svému manželovi.. Manžel byl krutej tyran a ona po jeho smrti lékarničila, moc lidem pomohla... I největšího moralistu Ti bolelo srdce, že případ vyřešil .
Naštěstí nejsme ve starý Číně! Tudíž lze kladivo ponechat na méně riskantní domácí činnosti.
Není tady
Dneska jsem řekla M, že chci, aby se odstěhoval. tentokrát už doopravdy. Ale neulevilo se mi. A z něj vylezlo, že za celý rok, kdy jsem čekala, on nic neřešil.
Je jaro, tak by ta depka neměla být tak hrozná jako za tmavých zimních večerů.
Upravil(a) housenka (9. 5. 2009 11:52)
Není tady
housenka napsal(a):
Dneska jsem řekla M, že chci, aby se odstěhoval. tentokrát už doopravdy. Ale neulevilo se mi. A z něj vylezlo, že za celý rok, kdy jsem čekala, on nic neřešil.
Je jaro, tak by ta depka neměla být tak hrozná jako za tmavých zimních večerů.
...klasika, ženský rok čekaj nespěj, trápěj se a on v klidu nic neřeší, nevim proč, ale co tak koukám po okolí, tak chlapům povětšinou vyhovuje doma uklizeno a natlumená žena co je k ruce a milenka venku...hlavně nic neřešit, budeš to muset rozseknout sama. Když někomu něco vyhovuje nepožene se do toho to řešit nedej bůh se o to připravit. Musíš udělat to co vyhovuje tobě....
Není tady
xxxx napsal(a):
housenka napsal(a):
Je jaro, tak by ta depka neměla být tak hrozná jako za tmavých zimních večerů....klasika, ženský rok čekaj nespěj, trápěj se a on v klidu nic neřeší, nevim proč, ale co tak koukám po okolí, tak chlapům povětšinou vyhovuje doma uklizeno a natlumená žena co je k ruce a milenka venku...hlavně nic neřešit, budeš to muset rozseknout sama. Když někomu něco vyhovuje nepožene se do toho to řešit nedej bůh se o to připravit. Musíš udělat to co vyhovuje tobě....
Proto je lepší říct buď a nebo...vyber si....takhle čekat a nevědět co bude a pak po roce zjistit, že se vůbec nic neřešilo.....rychlý řez - bolí hodně, ale hojí se rychleji
Není tady
Zklamaná napsal(a):
xxxx napsal(a):
housenka napsal(a):
Je jaro, tak by ta depka neměla být tak hrozná jako za tmavých zimních večerů....klasika, ženský rok čekaj nespěj, trápěj se a on v klidu nic neřeší, nevim proč, ale co tak koukám po okolí, tak chlapům povětšinou vyhovuje doma uklizeno a natlumená žena co je k ruce a milenka venku...hlavně nic neřešit, budeš to muset rozseknout sama. Když někomu něco vyhovuje nepožene se do toho to řešit nedej bůh se o to připravit. Musíš udělat to co vyhovuje tobě....
Proto je lepší říct buď a nebo...vyber si....takhle čekat a nevědět co bude a pak po roce zjistit, že se vůbec nic neřešilo.....rychlý řez - bolí hodně, ale hojí se rychleji
jj každej to máme asi jinak, ale já to mám tak jak si napsala. Žádný štráchy, ono živit roky milenku, cpát se práškama, uhnat si nějakej moribundus .... brrrr nic pro mne. Navíc ta možnost si užívat "jako za mlada" nebyla zase tak marná
Z rozvodu se člověk za rok oklepe,ale několik let s milenkou z toho bych se neoklepala asi nikdy, mám se ráda.
Není tady
Housenka, držím ti päste, aby si to ustála a aby to bol rýchly rez s ešte rýchlejším hojením. Keby ti bolo zle, napíš...
Není tady
Mikeš napsal(a):
pomněnka napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
a jak ? BITak to by mě taky zajímalo....
Si fakt myslíte, že pokud je chlap nevěrný, že mu jde vždycky jen o nějaký ten "divoký, nespoutaný sex?"Tohle nemám z vlastní hlavy... před několika lety jsem četl jeden zajímavý příběh... o muži, který šel do veřejného domu, zaplatil si hodinku s "kněžkou lásky" a odešel s ní na pokoj... a tam s ní nesouložil, ale hodinu si s ní jen povídal...
Ne, manželovi šlo o to, že se na něj těší a je fakt ráda, že ho vidí. Já bych ho bývala taky ráda viděla, ale jezdil domů kolem třetí/ čtvrté ráno a to jsem spala.
Taky mi pak řekl - někdy si se na mě tak hnusně tvářila. Vybavila se mi situace, kdy jsem klečela s hadrem v ruce a on mi proběhl v zablácených botách po tý vytřený podlaze. Poslala jsem ho k ní, aby až vytře se jí taky proběhl. Pak to můžeme se srovnat, která budem čumět blbějc.
Není tady
Mikeš: "... a tam s ní nesouložil, ale hodinu si s ní jen povídal..."
Miky, Ty přece dobře víš, že hodina povídání není nevěra .
Není tady
hodina povídání není nevěra
No jo - ale dotyčný to těžko vysvětlí manželce, který někdo donese, že ho viděl vcházet či vycházet z onoho zařízení ... že si tam šel za drahej peníz hodinku pokecat...
Není tady
To máš pravdu, Helčo, to by mohlo manželku vytočit ještě víc - aby manžel takhle zbůhdarma utrácel
Není tady
Tercila napsal(a):
To máš pravdu, Helčo, to by mohlo manželku vytočit ještě víc - aby manžel takhle zbůhdarma utrácel
Praktická, jako vždy
Není tady
Tercila napsal(a):
.... ale myslím si, že i samotný fakt, že si "jen " povídal, páč co si má co povídat s cizí ženskou, když mu nejlíp rozumím já
Není tady
aby manžel takhle zbůhdarma utrácel... co si má co povídat s cizí ženskou, když mu nejlíp rozumím já
No jejda... já teda nevím, kolik stojí hodinka "povídání" , ale určitě by se ty korunky daly investovat líp = rozuměj podle manželčiny úvahy . A ještě by si SPOLU o té investici mohli tak krásně popovídat...
Není tady
A to zas ja by som to brala ako takú trochu drahšiu psychoanalýzu... aj za tú sa platí. Aler zrejme by osm šla potom oplieskať adekvátnu čiastku tiež nejakým príjemným spôosobom.
Není tady
Selima: "A to zas ja by som to brala ako takú trochu drahšiu psychoanalýzu... aj za tú sa platí. Ale zrejme by osm šla potom oplieskať adekvátnu čiastku tiež nejakým príjemným spôosobom. "
A něco mi našeptává, že ta Tvoje adekvátní částka by prokecaná nebyla, viď?
Není tady
To veru nie...
Není tady