Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#701 1. 4. 2009 11:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zamilovaný manžel

jde o to vyhrát nad touu mrchou manželkou když už se tak dlouho trápila... kolikrát na něj tak nadává, že ho musí svým způsobem i nenávidět
Jo sladká odměna... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png Ona možná ani tak nechce jeho, ale "ukázat tý potvoře", jak by se starala, vařila, uklízela, pičičandy doma neskladovala... no a na to ho potřebuje, i kdyby na ně nadávat měla - bez něj by to jaksi nemělo ten efekt, že http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#702 1. 4. 2009 12:18

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

xxxx napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

xxxx napsal(a):

to jako až mi bude přště volat tak jí mám poslat do háje? na to jí znám moc dlouho a moc dobře

Ne, to jako, že můžeš tak leda foukat na bolístky a zbytek nechat na ní

a ono by šlo i něco jiného??? va

No samo, že nešlo. Já jen, že ses chystala vyříkat si to s tím jejím, případně ji posílat k různým psychologům a pod. a to opravdu nemá smysl ... tedy, podle mého názoru a zkušeností smile ... ono teda nemá ani moc smysl komentovat, co ti říká a nějak jí to vyvracet, páč to má obvykle opačný účinek ... ale to je na tobě, je to tvůj život a tvoje kamarádka

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#703 1. 4. 2009 12:23

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx lol  lol  myslim ze Ti prave ctu myslenky.Jsi cislo.  tummenupp  tahle supr je to lepsi.  lol

Upravil(a) hirondel (1. 4. 2009 12:25)

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#704 1. 4. 2009 18:31

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Kerrin napsal(a):

PPavlo, jen přitakávej. To by bylo, abys běco nehodila do placu, ale budiž.Každý máme právo napsat cokoliv.

Poslední dobou se tady hází dist špíny. A jnak že mě poučuješ at si zametu před svým prahem. Mám zametýno a i svědomí čisté, ju?

Pavla H.......tummenupp dobře jsi to vystihla a napsala. smile

ty asi půjdeš do nebe teda big_smile Majka má pravdu, jsi asi jedinej člověk ... winklol
jen nechápu tvou touhu to tu vysvětlovat ... a sama na sebe reagovat ... to nezní moc věrohodně roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#705 1. 4. 2009 20:07

Kerrin
♥♥♥♥---

A od čeho je Ppavlo diskusní foru, co? Napsala jsem to jak to je ted u mě v současné chvíli, jak vše cítím a mám. To snad nevadí, nebo jo? O nějakém sebeobhajování jsem ani nepřemýšlela, to mě nenapadlo. Ale nechci tad zbytečnš slovíčkařit.

A je mi jedno kam půjdu...jestli do nebe nebo do Peklíčka:)

Není tady

#706 1. 4. 2009 22:03

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

xxxx lol  lol  myslim ze Ti prave ctu myslenky.Jsi cislo.  tummenupp  tahle supr je to lepsi.  lol

...to je dobře že to vidí i někdo další wink napíšu A je to B, tak napíšu B a je to dvojitý A

Upravil(a) xxxx (1. 4. 2009 22:03)

dum spiro spero

Není tady

#707 1. 4. 2009 22:18

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

hirondel napsal(a):

...to je dobře že to vidí i někdo další wink napíšu A je to B, tak napíšu B a je to dvojitý A

No,to jso veci na tom svete.  wink

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#708 3. 4. 2009 19:01

Nharte
♥♥♥♥♥♥-

Tak co housenko? Asi už se neozveš... Držím palce! A kladivo nech pls v kumbále. I když..moje oblíbená detktívka se soudcem Ti je o báječné dámě, která zatloukla mini hřebíčky na spravování botek do lebky svému manželovi..  Manžel byl krutej tyran a ona po jeho smrti lékarničila, moc lidem pomohla... I největšího moralistu Ti bolelo srdce, že případ vyřešil smile.

Naštěstí nejsme ve starý Číně! Tudíž lze kladivo ponechat na méně riskantní domácí činnosti.smile

Fly or Die. Punk je od punkevních jeskyní? smile

Není tady

#709 9. 5. 2009 11:51

housenka
♥♥-----

Dneska jsem řekla M, že chci, aby se odstěhoval. tentokrát už doopravdy. Ale neulevilo se mi. A z něj vylezlo, že za celý rok, kdy jsem čekala, on nic neřešil.
Je jaro, tak by ta depka neměla být tak hrozná jako za tmavých zimních večerů.

Upravil(a) housenka (9. 5. 2009 11:52)

Není tady

#710 10. 5. 2009 15:15

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

housenka napsal(a):

Dneska jsem řekla M, že chci, aby se odstěhoval. tentokrát už doopravdy. Ale neulevilo se mi. A z něj vylezlo, že za celý rok, kdy jsem čekala, on nic neřešil.

...klasika, ženský rok čekaj nespěj, trápěj se a on v klidu nic neřeší, nevim proč, ale co tak koukám po okolí, tak chlapům povětšinou vyhovuje doma uklizeno a natlumená žena co je k ruce a milenka venku...hlavně nic neřešit, budeš to muset rozseknout sama. Když někomu něco vyhovuje nepožene se do toho to řešit nedej bůh se o to připravit. Musíš udělat to co vyhovuje tobě....

dum spiro spero

Není tady

#711 10. 5. 2009 16:06

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

xxxx napsal(a):

housenka napsal(a):

...klasika, ženský rok čekaj nespěj, trápěj se a on v klidu nic neřeší, nevim proč, ale co tak koukám po okolí, tak chlapům povětšinou vyhovuje doma uklizeno a natlumená žena co je k ruce a milenka venku...hlavně nic neřešit, budeš to muset rozseknout sama. Když někomu něco vyhovuje nepožene se do toho to řešit nedej bůh se o to připravit. Musíš udělat to co vyhovuje tobě....

Proto je lepší říct buď a nebo...vyber si....takhle čekat a nevědět co bude a pak po roce zjistit, že se vůbec nic neřešilo.....rychlý řez - bolí hodně, ale hojí se rychleji wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#712 10. 5. 2009 16:17

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

xxxx napsal(a):

housenka napsal(a):

Proto je lepší říct buď a nebo...vyber si....takhle čekat a nevědět co bude a pak po roce zjistit, že se vůbec nic neřešilo.....rychlý řez - bolí hodně, ale hojí se rychleji wink

jj každej to máme asi jinak, ale já to mám tak jak si napsala. Žádný štráchy, ono živit roky milenku, cpát se práškama, uhnat si nějakej moribundus .... brrrr nic pro mne. Navíc ta možnost si užívat "jako za mlada" nebyla zase tak marná dumbom
Z rozvodu se člověk za rok oklepe,ale několik let s milenkou z toho bych se neoklepala asi nikdy, mám se ráda.

dum spiro spero

Není tady

#713 11. 5. 2009 12:30

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Housenka, držím ti päste, aby si to ustála a aby to bol rýchly rez s ešte rýchlejším hojením. Keby ti bolo zle, napíš...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#714 11. 5. 2009 13:01

javena
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

a jak ? BI

Tak to by mě taky zajímalo....

Si fakt myslíte, že pokud je chlap nevěrný, že mu jde vždycky jen o nějaký ten "divoký, nespoutaný sex?"Tohle nemám z vlastní hlavy... před několika lety jsem četl jeden zajímavý příběh... o muži, který šel do veřejného domu, zaplatil si hodinku s "kněžkou lásky" a odešel s ní na pokoj... a tam s ní nesouložil, ale hodinu si s ní jen povídal...

Ne, manželovi šlo o to, že se na něj těší a je fakt ráda, že ho vidí. Já bych ho bývala taky ráda viděla, ale jezdil domů kolem třetí/ čtvrté ráno a to jsem spala. big_smilebig_smile
Taky mi pak řekl - někdy si se na mě tak hnusně tvářila. Vybavila se mi situace, kdy jsem klečela s hadrem v ruce a on mi proběhl v zablácených botách po tý vytřený podlaze. Poslala jsem ho k ní, aby až vytře se jí taky proběhl. Pak to můžeme se srovnat, která budem čumět blbějc. big_smile

Není tady

#715 11. 5. 2009 13:06

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: "... a tam s ní nesouložil, ale hodinu si s ní jen povídal..."

Miky, Ty přece dobře víš, že hodina povídání není nevěra big_smile.

Není tady

#716 11. 5. 2009 13:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

hodina povídání není nevěra
No jo - ale dotyčný to těžko vysvětlí manželce, který někdo donese, že ho viděl vcházet či vycházet z onoho zařízení http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png... že si tam šel za drahej peníz hodinku pokecat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#717 11. 5. 2009 19:03

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

To máš pravdu, Helčo, to by mohlo manželku vytočit ještě víc - aby manžel takhle zbůhdarma utrácel big_smile tummenupp

Není tady

#718 11. 5. 2009 20:52

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

To máš pravdu, Helčo, to by mohlo manželku vytočit ještě víc - aby manžel takhle zbůhdarma utrácel big_smile tummenupp

Praktická, jako vždy big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#719 12. 5. 2009 6:23

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Tercila napsal(a):

lol lol lol
.... ale myslím si, že i samotný fakt, že si "jen " povídal, páč co si má co povídat s cizí ženskou, když mu nejlíp rozumím já wink

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#720 12. 5. 2009 6:50

helena
♥♥♥♥♥♥♥

aby manžel takhle zbůhdarma utrácel... co si má co povídat s cizí ženskou, když mu nejlíp rozumím já
No jejda... já teda nevím, kolik stojí hodinka "povídání" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png, ale určitě by se ty korunky daly investovat líp = rozuměj podle manželčiny úvahy http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png. A ještě by si SPOLU o té investici mohli tak krásně popovídat... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Není tady

#721 12. 5. 2009 13:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

A to zas ja by som to brala ako takú trochu drahšiu psychoanalýzu... aj za tú sa platí. wink Aler zrejme by osm šla potom oplieskať adekvátnu čiastku tiež nejakým príjemným spôosobom. big_smile

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#722 12. 5. 2009 19:35

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: "A to zas ja by som to brala ako takú trochu drahšiu psychoanalýzu... aj za tú sa platí. wink Ale zrejme by osm šla potom oplieskať adekvátnu čiastku tiež nejakým príjemným spôosobom. big_smile "

big_smile big_smile A něco mi našeptává, že ta Tvoje adekvátní částka by prokecaná nebyla, viď? tummenupp big_smile

Není tady

#723 12. 5. 2009 23:07

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

storstark To veru nie...

Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí