Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#626 31. 3. 2009 23:08

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Zamilovaný manžel

Zklamaná napsal(a):

viď? jen kdyby mu žena předvedla reality show v přímém přenosu, ať už okolo auta, tak i kolem záletnictví, byl by z něj uzlíček nervů... lol

Já vás dumbom všechny... lol
Ale neznalost vás omlouvá, budiž...
Mně by fakt nasralo víc to auto, než ta nevěra... navíc bych manželce řekl, že když si to nabourala, ať si to taky hezky oběhá... big_smile
Spěte sladce, holky... storstark

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#627 31. 3. 2009 23:15

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

a jsi tedy věřící, že právě tvá zpupnost ti dovolila hodnotit zda jsem v očích věřících rozhoďnožkou? Pokud ano, mělo tvé psaní vyznít asi tak, že ty, jako věřící bereš můj rozvod jako něco neslučitelného s tvou vírou a pohlížíš na mě jako na rozhoďnožku, protože tvá víra ti to tak říká. Pokud se však zaštiťuješ nějakou skupinou lidí, kteří vyznávají nějakou víru a sama do ní nepatříš, tak to tvé poukázání beru jako rýpnutí.
No a když se vracíš zase ke kukačce, tak sama za sebe si myslím, že ten chlap by už měl mít téměř po třech letech v hlavě jasno, kam chce patřit...ale on se ještě nerozhodl, on si tu téměř tři roky hraje na osla a obě mu to baští.... resp. Kukačka mu to baští, jeho žena o tomdonedávna nevěděla...mmch - o tom, že milenec Kukačky provozuje paralerní vztah takovou dobu jeho manželka ví od začátku? Kdepak, ta se to dozvěděla teprve nedávno - a jelikož se začalo bouřit moře, teprve te´d pán zjišťuje, že mu teče do bot a měl by se uchýlit na jeden, nebo druhý břeh...ale rozhodnuto ještě nemá, tak tu nemluv o nějakém čistém svědomí...to jeho svědomí (a nejen jeho) je totiž zapráskané pěkným marastem.

jsem věřící a hlavně, žiju tak, jak žiju, čili nejsem rozvedená a  v životě jsem dosud měla jen jednoho sexuálního partnera - toho, kterému jsem slíbila, že s ním ponesu dobré i zlé (nejen v nemoci)

Není tady

#628 31. 3. 2009 23:22

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Vanilka: "neodsuzuji lidi, co byli nevěrní, věrnost není pro mě to hlavní měřítko hodnocení lidí, to není má žádná nedávná proměna. Já se snažím hledat, co lidi spojuje, ne co rozděluje.

1. nepsala jsem nedávná.
2. a přišla jsi na to, co spojovalo a dodnes spojuje Tvého muže a jeho milenku?
3. chlap si snadno spočítá, že platit alimenty na 3 děti není pro další vztah žádný med (navíc když manželka začne horečnatě nakupovat nové prádlo...)
4. "neodsuzuji nevěrné lidi" a "nevěra mého muže mě bolela" - to nějak vzájemně nekoresponduje, nemyslíš?
5. nevěra Tvého muže Ti nijak nepomohla, pořád máš smutný tón. sad

Od začátku čtení Tvého příběhu kdysi jsem s Tebou cítila.
Můžu naprosto lehce přemýšlet jakkoli o svobodě a právech každého jedince... ale nemůžu nějak jásat nad nevěrami, když zrovna u Tebe vidím, jak to s Tebou zamávalo. Tvoje věty o uznávání hezkých neoficiálních vztahů pak působí křečovitě. Nepřemáhej se, Vanilko neutral Drž se.

Terci, dobrá ukázka manipulace. Tohle jsem od tebe dřív neznala.

A zřejmě jsou zbytečné následující otázky:

Proč si myslíš, že něco dosud spojuje mého muže a jeho bývalou milenku?
Proč si myslíš, že můj muž musí řešit otázku financí?
Proč si myslíš, že nekorespondují tvrzení v bodě 4?
Proč si myslíš, že mi nevěra mého muže nepomohla?
Proč si myslíš, že mám smutný tón?
Atd.

Přesto jsem je sem napsala, protože to není mé, ale tvé, tak si to užij.

Není tady

#629 31. 3. 2009 23:22

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka: "jsem věřící a hlavně, žiju tak, jak žiju, čili nejsem rozvedená a  v životě jsem dosud měla jen jednoho sexuálního partnera - toho, kterému jsem slíbila, že s ním ponesu dobré i zlé (nejen v nemoci)"

No jak už jsem zmínila: smeknout je málo. hmm smile
Že jsi věřící, je pro mě překvapení. Ani se nechci ptát, jestli Ti víra a desatero nějak pomohly a jestli i Tvůj manžel je věřící. Ale to už by patřilo na jiné vlákno, třeba jako "rozdíly ve víře a soužití"... No nic, dobrou.
Manipulace? Když něco já nemůžu na chování někoho pochopit nebo ihned vstřebat, to je ode mě manipulativní? Nežiješ tak trochu v zajetí ....? No, myslím, že jsi větší realista, než tady dáváš najevo.
Na otázky ohledně alimentů i esemesek Ti můžu odpovědět, ale bolelo by Tě to a to fakt nechci. Důležité je, že jsi (jak tvrdíš) srovnaná. Prostě bez legrace - klobouk dolů.

Upravil(a) Tercila (31. 3. 2009 23:31)

Není tady

#630 31. 3. 2009 23:25

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Vanilka69 napsal(a):

jsem věřící a hlavně, žiju tak, jak žiju, čili nejsem rozvedená a  v životě jsem dosud měla jen jednoho sexuálního partnera - toho, kterému jsem slíbila, že s ním ponesu dobré i zlé (nejen v nemoci)

fajn, tak jsi věřící, to lecos může vysvětlit. Já věřící nejsem. tudíž mám možnost z nevyhovujícího svazku odejít a nebudu se díky tomu smažit v pekle. Ale co mě teda zaráží...bůh ti dovolil mluvit o mě v tom smyslu, že jsme rozhoďnožka? BI  Ale to mě zase navozuje další otázku...tvůj muž je také věřící a vzali jste se v kostele?

Upravil(a) Zklamaná (31. 3. 2009 23:27)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#631 31. 3. 2009 23:26

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Vanilka: "jsem věřící a hlavně, žiju tak, jak žiju, čili nejsem rozvedená a  v životě jsem dosud měla jen jednoho sexuálního partnera - toho, kterému jsem slíbila, že s ním ponesu dobré i zlé (nejen v nemoci)"

No jak už jsem zmínila: smeknout je málo. hmm smile
Že jsi věřící, je pro mě překvapení. Ani se nechci ptát, jestli Ti víra a desatero nějak pomohly a jestli i Tvůj manžel je věřící. Ale to už by patřilo na jiné vlákno, třeba jako "rozdíly ve víře a soužití"... No nic, dobrou.

každý něčemu věří. Ateista například věří, že Bůh neexistuje, důkazy nemá...

Není tady

#632 31. 3. 2009 23:28

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanilko - ateista především věří sám sobě. wink Nechci ti tvou víru brát,ale ani ty jsi Boha neviděla...přesto v něj věříš?

Upravil(a) Zklamaná (31. 3. 2009 23:29)

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#633 31. 3. 2009 23:29

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Vanilka69 napsal(a):

Přesto jsem je sem napsala, protože to není mé, ale tvé, tak si to užij.

Vanilko,tyhle slova uz jsem nekde slysela. Nevis kde?

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#634 31. 3. 2009 23:30

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

fajn, tak jsi věřící, to lecos může vysvětlit. Já věřící nejsem. tudíž mám možnost z nevyhovujícího svazku odejít a nebudu se díky tomu smažit v pekle. Ale co mě teda zaráží...bůh ti dovolil mluvit o mě v tom smyslu, že jsme rozhoďnožka? BI  Ale tomě zase navozujedalší otázku...tvůj muž je také věřící a vzali jste se v kostele?

ježkovy voči zklamčo, copak si fakt myslíš, že já si o tobě myslím, že jsi rozhoďnožka? Jsem chtěla ukázat, jak absurdně to vypadá, když někdo stejně jako to děláš ty hodnotí druhé podle svých měřítek... jak se ten druhý cítí a co si pak o tom hodnotiteli myslí. Aby ses chvíli cítila v kůži těch, které druhý nesmyslně hodnotí...

Není tady

#635 31. 3. 2009 23:31

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Vanilko - ateista především věří sám sobě. wink Nechci ti tvou víru brát,ale ani ty jsi Boha neviděla...přesto v něj věříš?

představ si, že jen některý ateista věří především sám sobě, ne každý. A stejnou měrou je hodně věřících, kteří věří především sami sobě, já se mezi ně počítám. Ale to už je hodně offtopic

Není tady

#636 31. 3. 2009 23:33

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Hirondel: "Vanilko,tyhle slova uz jsem nekde slysela. Nevis kde?"

Ale Hirondel, jen je, holky, nech - však de facto je to pravda, že něco mého není jejich. big_smile

Není tady

#637 31. 3. 2009 23:37

bloncka
♥♥♥♥---

offtopic Panejo, že Vás to pořád baví valol Vy máte tolik volna?? Závidím neutral

Není tady

#638 31. 3. 2009 23:40

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanilka69 napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

fajn, tak jsi věřící, to lecos může vysvětlit. Já věřící nejsem. tudíž mám možnost z nevyhovujícího svazku odejít a nebudu se díky tomu smažit v pekle. Ale co mě teda zaráží...bůh ti dovolil mluvit o mě v tom smyslu, že jsme rozhoďnožka? BI  Ale tomě zase navozujedalší otázku...tvůj muž je také věřící a vzali jste se v kostele?

ježkovy voči zklamčo, copak si fakt myslíš, že já si o tobě myslím, že jsi rozhoďnožka? Jsem chtěla ukázat, jak absurdně to vypadá, když někdo stejně jako to děláš ty hodnotí druhé podle svých měřítek... jak se ten druhý cítí a co si pak o tom hodnotiteli myslí. Aby ses chvíli cítila v kůži těch, které druhý nesmyslně hodnotí...

Jenže já si za svými měřítky stojím, kdežto ty pouze poukazuješ na absurditu, protože se ti to tak jeví wink Mou definici rozhoďnožek jsme uvedla, nepíšu tam, že tam spadají i ty ženy, co se rozvedly, uspořádaly siživot a začly nový vztah - zameteno před prahem a čistý štít. Nikdy bych si nedovolilanazvat třebarozhoďnožkou tu, která třeba o jiném vztahu vedle svého oficiálního jen "sní" nebo přemýšlí... já hodnotím skutky a dopady. Absurdita pak je, že hodnotíš v zájmu absurdity toho, kdo žádný skutek a potažmo dopad neuskutečnil. Tys to dovedla k absurditě, i když mírně řečeno pěkně pokřivené. Hele, kdybych to já chtěla dovést ad aburdum...co tedy tvá víra a pohled božstva na tvůj počin - účast na koedukovaným semináři. Ještě si mi neodpověděla.....je tvůj muž také věřící? Nemusíš odpovídat, což také mnohé poví wink

Není tady

#639 31. 3. 2009 23:46

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanilka69 napsal(a):

Já opravdu nevím, co si myslíš - ale já to, co píšu, tak myslím. Jedno mě to ale přeci jen nedá "spát" proč tebe, natolik počestnou a mravnou pobouřilo, že jsem neadresně někoho nazvala rozhoďnožkou? To přeci není tvé...nebo ano? Většinou každý odpovídá na to,co ho osloví... neboti leží na srdci, co si kdo o mě myslí? Jak mě hodnotí? Proč? To by přeci mělo být jen mé... wink

Není tady

#640 31. 3. 2009 23:57

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Vanilka69 napsal(a):

Já opravdu nevím, co si myslíš - ale já to, co píšu, tak myslím. Jedno mě to ale přeci jen nedá "spát" proč tebe, natolik počestnou a mravnou pobouřilo, že jsem neadresně někoho nazvala rozhoďnožkou? To přeci není tvé...nebo ano? Většinou každý odpovídá na to,co ho osloví... neboti leží na srdci, co si kdo o mě myslí? Jak mě hodnotí? Proč? To by přeci mělo být jen mé... wink

ale mě nic nepobouřilo, mě se jen chtělo diskutovat, a ve svém okolí nikoho takového jako jsi ty nemám, tak tě trochu prozkoumávám, to je celé...

a ad víra - vůbec nic o mé víře nevíš, nikde jsem ji nespecifikovala a ani to nehodlám takhle veřejně dělat, Víš akorát, že nejsem ten, kdo věří, že bůh neexistuje, tj. nejsem ateista

Upravil(a) Vanilka69 (31. 3. 2009 23:58)

Není tady

#641 1. 4. 2009 0:04

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vanilka69 napsal(a):

ale mě nic nepobouřilo, mě se jen chtělo diskutovat, a ve svém okolí nikoho takového jako jsi ty nemám, tak tě trochu prozkoumávám, to je celé...

a ad víra - vůbec nic o mé víře nevíš, nikde jsem ji nespecifikovala a ani to nehodlám takhle veřejně dělat, Víš akorát, že nejsem ten, kdo věří, že bůh neexistuje, tj. nejsem ateista

lollol jo táák, průzkum lol
ad víra... no abych pravdu řekla, na to, že bys měla být klasický typ věřícího člověka, tak na to jsem nevěřila - ostatně nejsem sama,  i Tercilu tvá víra "překvapila"...možná nejsi sama,kdo dělá průzkum lol Nebo se za svou víru stydíš? Je různých druhů víry. Jedno však máme "vyřešené" ty věříš v "nějakého" Boha - já věřím sama sobě a v žádného Boha nevěřím.

Není tady

#642 1. 4. 2009 0:09

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Ten pruzkum Zklamco jak tak koukam dava nekterym docela fusku. wink

Není tady

#643 1. 4. 2009 0:12

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

hirondel napsal(a):

ono skládat puzzle kostičku po kostičce dá zabrat...a někdy se ten obrázek prostě nazadaří složit,i kdyby se člověk rozkrájel. wink

Není tady

#644 1. 4. 2009 0:22

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

hirondel napsal(a):

ono skládat puzzle kostičku po kostičce dá zabrat...a někdy se ten obrázek prostě nazadaří složit,i kdyby se člověk rozkrájel. wink

Vidim to jako kdyz je nemuzou slozit ,protoze jim nektere puzzliky chybi.To pak jde skutecne dost tezko.  smile

Není tady

#645 1. 4. 2009 0:27

Britana
♥♥♥♥---
Místo: Praha

Jsou to "úžasné "příspěvky na téma "Zamilovaný manžel".Zklamaná-jaá tě odhadla..ty jsi přííímo filozofka.Co ty!.. dokážeš udělat z jednotlivých témat!!??..je neuvěřitelné....to fakt zírám..va

Upravil(a) Britana (1. 4. 2009 1:01)

Není tady

#646 1. 4. 2009 6:57

helena
♥♥♥♥♥♥♥

ale už tím, že tohle dopustí, ubližuje tomu svému oficiálnímu partnerovi - takže vem to celkově - může být mimo oficiální vztah hezký pro všechny zúčastněné? NEMŮŽE.
Mikeš už ti odpověděl za mě (děkuju Kocoure - mladého tiskového mluvčího mi budou všechny kámošky závidět http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png) a ještě o kousek níž tímhle Tomu pánovi, co s ním bydlím, pravděpodobně způsob našeho ne/soužití z nějakých mně nejasných důvodů vyhovuje.
ty taky z tohoto důvodu neodcházíš z nevyhovujícího vztahu, přestože partner nemocen není - slíbili jsme si "v dobrém i zlém, v nemoci i ve zdraví"...
Ano - právě pro ten slib "v dobrém i zlém". (Víš dobře, že zmínka o nemoci byla pouhé teoretizování.)
u nás nevěra nebyla, on se tak prostě jen choval ...proto jsem si dovolila ti napsat o tom kálení na hlavu…proto mnohdy píšu heleně, nebo bych mohla napsat i Regině....
Ale prd a vořech - nikdy nemůžeš vědět, jak se chová někdo jiný, pokud s ním nežiješ. Můžeš psát pouze o svých zkušenostech - a troufla bych si říct, že jsou podstatně odlišné od mých.
"neodsuzuji nevěrné lidi" a "nevěra mého muže mě bolela" - to nějak vzájemně nekoresponduje, nemyslíš?
Terci, proč by ne? To, že někoho zraní určité chování druhého (nejen nevěra) ještě neznamená, že bude apriori odsuzovat všechny, kteří se chovají stejně.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#647 1. 4. 2009 7:19

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Prosím všechny diskutující, aby se drželi tématu.

Děkuji všem za pochopení a přeji krásný večer sova

Už se holka opakuješ a nečiníš kroky. To jsou mi pořádky lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#648 1. 4. 2009 7:26

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Kdo vyčistí tento Audiášův chlév? Bože do čehos tu duši dal..... A zbav nás zlého, AMEN.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#649 1. 4. 2009 7:43

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

dobré ráno dneska bude zase krásně...smile 

já včera byla u té svojí kamarádky co už čeká pátým rokem až její ženatý milenec odejde od manželky. Třeba to bude někoho zajímat, navíc by to mohlo pomoci tomuhle vláknu, tak napíšu jak se to vyvíjí:

...takže kamarádka mi zavolala, že si potřebuje promluvit / tahle situace nastává celkem periodicky kdykoli se rozejdou/. Opravdu se s milencem rozešli s velkou parádou jako vždycky, tentokrát kamarádky dojela i k němu domu, proběhla klasická scéna. Nejhorší je, že takhle situace se za ty roky opakovala zhruba 4x? Vždycky po pár dnech/týdnech/ se milenec ozve, že si uvědomil, že bez milenky nemůže žít a zase se na pár dní nastěhuje k milence /scény dělá manželka/ a tak to jde pátým rokem. Už když jsme spolu včera mluvily bylo mi jasné, že milenec zase napíše nejakou testovací sms typu :" je mi smutno" a bude zase vše při starém. Milenka /moje kámoška-chytrá vzdělaná žena navíc opravdu krásná/ je s nervama v kýblu a neumím si představit co už pátým rokem zažívá manželka. Vždycky si třeba půl roku myslí, že to manžel konečně ukončil, aby jí pak milenka s velkou parádou vyvedla z omylu....

....když tuhle situaci sleduju vždycky si gratuluju k tomu, že jsem dokázala svoje trápení přesným rychlým a hlavně milosrdný řezem ukončit hned v začátku. Dala jsem tehdy exovi půl roku na řešení a i to bylo moc.

...největší paradox na tom je, že ten milenec není žádný krasavec, ba naopak je to takový rozkňouraný chudáček, já když ho vidím vyvolává to ve mně všechno jen ne erotické fantazie dumbom

Nevíte někdo co té mojí kamarádce říct, aby to konečně ukončila a přestala se trápit? Ona je navíc klasicky upnutá k tomu, že za její neštěstí může ta hrozná manželka, se kterou on nespí /naivní víra sad / ona mu neuklízí a nevaří má doma všude nevkusné věci /takhle mluví o své ženě její zbabělý milenec/aj aj aj

Upravil(a) xxxx (1. 4. 2009 7:47)

dum spiro spero

Není tady

#650 1. 4. 2009 7:52

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Tercila napsal(a):

Axi: "Dále pak budou působit různé prvky „monte carlo“,"

Abychom tedy stočili řeč směrem k tématu vlákna: třeba i Housenku by zajímalo, jaké prvky to jsou, Axi big_smile tummenupp
Dobrou noc všem.

Jinak se tomu taky říká náhoda, věci, které nemáme v životě pod kontrolou. Třeba se ti narodí dcera a ty ve stejný den umřeš. A nic s tím nenaděláš.

Když píšeš o vztazích, chybí ti tam poezie.

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí