6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zklamaná napsal(a):
...nooo, malej, virtuálně ti pohladím kožich - pomohlo to?
Podrbat kožich mi můžeš, ale tím naše důvěrnosti končí, Zklamaná...
Není tady
Jessiko - tak to ale nejde - dokud jsi s manželem pod jednou střechou a máš neustále na očích jeho zamilované chování, odchody, příchody, tak to pořád bolí a drásá nervy - to se fakt nedá začínat si svůj život.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Já si pouze slovně hájím svůj prostor
...a co to obnáší?
Vyhrožování?...jako...ještě jednou, a uvidíš?
Nebo jen tady mezi námi, a doma jsi takhle malinká?
...nebo co vlastně?...
Upravil(a) Vanda (2. 1. 2009 19:04)
housenka napsal(a):
Asi si o mě budete myslet, že jsem úplně pitomá, že jsem ho ještě nevyhodila - k ní. Ta jeho má totiž pět dětí.
Hrozně se bavíte, co?
ne, se teda nebavím...to vyhození může být obrazné, jak tu už psali... něco jako, fajn, máš milenku, tak já mám taky svůj čas pro sebe a do něho ti nic není...ale... dáme si nová pravidla ...jenže ono se tohle hezky říká, když ve skutečnosti nevíme co a jak... tím myslím detaily, city, vazby...přeci jen, osobně si nemyslím, že 26 let se dá jen tak snadno zahodit
Není tady
Mikeš napsal(a):
Si fakt myslíte, že pokud je chlap nevěrný, že mu jde vždycky jen o nějaký ten "divoký, nespoutaný sex?"
Tohle nemám z vlastní hlavy... před několika lety jsem četl jeden zajímavý příběh... o muži, který šel do veřejného domu, zaplatil si hodinku s "kněžkou lásky" a odešel s ní na pokoj... a tam s ní nesouložil, ale hodinu si s ní jen povídal...
Mikeši ! v tom případě jsem nevěrná nonstop a divím se, že mi M už nedal kufry za dveře .... nevěra je, si povídat ???????? chjo
a nejsem chlap, tak teda nevím co si myslí, ale ty jsi a když už jsi vypustil to moudro, tak mi pls řekni, proč nebo nač a jak si to myslíš TY díky
Není tady
Souhlas se Salen- nemyslím si, že lze přehlížet chování zamilovaného manžela... Je to ubíjející...
Nota bene , slušné chování se může lehce po odstěhování k nové lásce rychle změnit na chování hrubé až hnusné.... Těch příběhů je jenom tady na Babinetu hafo k přečtení...
Myslím si, že pokud to má Housenka v sobě porovnané dát na výběr ( nebo kudlu na krkavici) vůbec není od věci. Na co prodlužovat vztah , který mi nevyhovuje a trápím se v něm?
Na mě by nějaké vyčkávání i ty 4 měsíce bylo až až.... Respektive já vím, že bych nečekala ani minutu. Neudělala jsem to v životě dvakrát a ani jednou nelituji.
Není tady
Vanda napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Já si pouze slovně hájím svůj prostor
...a co to obnáší?
Vyhrožování?...jako...ještě jednou, a uvidíš?
Nebo jen tady mezi námi, a doma jsi takhle malinká?
...nebo co vlastně?...
...vykročila si špatnou nohou do Nového roku? No potěš koště - jestli budeš takhle jedovatá celý rok
Vyhrožování? Pokud to v tom vidíš, tak to asi tak bude. Nebo pokud si snad myslíš, že si tu honím triko, jak psal kdosi nejmenovaný - je to stále tvůj problém vnímání. Co si pod tím představuješ si jasně napsala.....co tím říkám já je také zcela moje - co s tím uděláme? Jinak je hezké počíst si, kdo jaké v tom vidí vlastní reakce a interpretace - mmnch - neřekla jsem "ještě jednou a uvidíš" to jsi špatně četla - přečti si mé příspěvky znova, myslím, že za ten rok jsem jich tu už napsala dostatečně. No a v neposlední řadě, tak, jsk jsem si vztah pořešila mě plně uspokojuje, tak, jak sis ty svůj vztah pořešila, doufám uspokojilo i tebe....nevím, co se mi tímto snažíš tedy říct - že také tedy chudáka muže tyranizuju, když mu nedovolím kámošku na sex? jak si to pořešila ty? tys mu tu kámošku přes posdtel dovolila? Co ti to přineslo do dalšího života? Jak si se potom cítila - skvěle a uspokojivě? Pokud ano, tak tedy fajn, nechápu tedy, proč řešíš to, jak jsem řešila já
A nebo mě ještě napadla jedna věc...tzv. zrcadlo - co ty vidíš v mém příspěvku, vidíš vlastně své vlastní konání? Takže si tu mezi námi honíš triko a doma si takhle malinkáá? Protože jinak si to tedy neumím vysvětlit, kde se bere to domnívání věcí, jak asi byly, či nebyly. Nebo co v mých slovem vlastně vidíš - vidíš tam své vlastní jednání?
Není tady
no a co strategie....udělat si z nepřítele přítele ?
Není tady
...a co o teda obnáší? Co to je, "slovně hájit svůj prostor"? Můžeš k věci, konkrétně a nezatahovat do toho mne?
...omlouvám se, už jsem zas mimo téma, mizím....
zuzi777a napsal(a):
Souhlas se Salen- nemyslím si, že lze přehlížet chování zamilovaného manžela... Je to ubíjející...
Nota bene , slušné chování se může lehce po odstěhování k nové lásce rychle změnit na chování hrubé až hnusné.... Těch příběhů je jenom tady na Babinetu hafo k přečtení...
Myslím si, že pokud to má Housenka v sobě porovnané dát na výběr ( nebo kudlu na krkavici) vůbec není od věci. Na co prodlužovat vztah , který mi nevyhovuje a trápím se v něm?
Na mě by nějaké vyčkávání i ty 4 měsíce bylo až až.... Respektive já vím, že bych nečekala ani minutu. Neudělala jsem to v životě dvakrát a ani jednou nelituji.
nač prodlužovat agonii, pokud vidím, žeto nikam nevede. Pokud však mohu dle znalosti chování partnera zauvažovat nad tím, že by výběr byl dobrou alternativou na řešení a hlavně vyřešení problému, nač váhat - nehledě na to, žebudeš vědět hned (nebo v kratší době) na čem člověk je...ale plácat se v tom několik měsíců - některé adeptky takto vyčkávají roky - a že i tady mezi námi jsou - to se pak nedivím, že v těch, co dají nůž na krk vidí jen terorizující bytost. Ale ono to bude taky o něčem jiném, třeba o tom, že ty, co řeší radikálněji, se s tím porvou rychleji, kdežto ty, co váhají a neví...ještě po x-letech si tu popláčou. Tak co je lepší - být na dně chvíli a vyškrábat se ven, nebo si na tom dně lebedit a očekávat od stejně na dně soužících se vzájemné tlapkání a chlupáčkování (hrozné pojmenování )
Jinak Zuzi zdravím a přeji vše nej do Nového roku - omluva za mimo téma
Není tady
Vanda napsal(a):
...a co o teda obnáší? Co to je, "slovně hájit svůj prostor"? Můžeš k věci, konkrétně a nezatahovat do toho mne?
Vando, někdy si myslím, že ti občas něco nedochází...ale jistě, ráda ti to znovu napíšu: neřekla jsem "běda, ještě jednou a uvidíš...a určitě si při tomto čtení těchto písenek představíš běsnící hysterku, řvoucí, až se okna třesou
Jednoduše při diskuzi jsem řekla toto" Jestliže se to bude opakovat, odcházím od tebe." Jednoduché, žádné sáhodlouhé vysvětlování - muži reagují na krátné a jasné věty - omílání něčeho a chození kolem horké kaše bytostně nesnáší - tak proč s nimi občas neprtomluvit jejich řečí. Jasně, výstižně, obsažně, všeříkající - co by kdyby.
Myslím si, že jeto podstatný rozdíl v těchtou dvou větách.
A ted mi prosím ty vysvětli, co si o tom myslíš, nebo jak si to tedy přečetla... pořád v tom vidíš vyhrožování? Možné vyhrožování by bylo, kdybych řekla, že pokud se to bude opakovat, sbalím mu kufry za dveře.Vždyť já ho přeci nevyhazuji ze svého života, já ho nedržím v šachu hrozbou, že by byl odstěhován - on má stále možnost svým jednáním a činy korigovat další svůj život - bude-li se mě dokonce chtít zbavit, bude mít po ruce nejlepší řešení a já mu ho splním. Teď má stále na výběr a svobodně se může rozhodovat, co ve svém životě chce a co nechce. Kde tedy vidíš ty to vyhrožování?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Tak co je lepší - být na dně chvíli a vyškrábat se ven, nebo si na tom dně lebedit a očekávat od stejně na dně soužících se vzájemné tlapkání a chlupáčkování (hrozné pojmenování )
Proč si probůh myslíš, že kdo "neřeší", a to hlavně rychle, souží se na dně? Zajímavý pohled.
A k tvému poslednímu příspěvku, ale opravdu už naposled: Hezky se to píše, když nic podobného nehrozí, viď? Můžeš stokrát psát, že bys tohle a nikdy tamto.....ale jedině když k té situaci dojde (jakože ti to opravdu nepřeju a doufám, že nenastane), dojde taky na lámání chleba. Pak se ukazuje, co je na těch proklamacích skutečně. Ano, máš pravdu, trochu v tom poznávám sebe zamlada.
Upravil(a) Vanda (2. 1. 2009 19:54)
Vanda napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Tak co je lepší - být na dně chvíli a vyškrábat se ven, nebo si na tom dně lebedit a očekávat od stejně na dně soužících se vzájemné tlapkání a chlupáčkování (hrozné pojmenování )
Proč so probůh myslíš, že kdo "neřeší", a to hlavně rychle, souží se na dně? Zajímavý pohled.
aha - takže ten, kdo neřeší, komu to nevadí, je tedy v pohodě? Proč je tu tedy tolik přispěvovatelek?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
aha - takže ten, kdo neřeší, komu to nevadí, je tedy v pohodě? Proč je tu tedy tolik přispěvovatelek?
Ani "rychlé řešení" neznamená dostat se do pohody, přeciž. Na "rychlosti řešení" nezáleží, každý má svůj přístup a tempo, důležité je se do té pohody dostat, k vnitřnímu míru...optimální řešení, řekla bych.....a to je případ od případu jiné.
Upravil(a) Vanda (2. 1. 2009 20:04)
Housenko, ani mi to nepřišlo k smíchu.
Navrhla bych mu, aby odešel žít k ní, aby svou lásku prověřil. Na to je potřeba mít velké srdce, aby měl možnost se vrátit.
Záleží, jak moc si ho chceš udržet a co jsi ochotná vložit do hry. Ale možná není co ztratit.
Teda píšeš, že máš vše srovnané. Jak? Jsi připravená na definitivní rochod, nebo počkat a dát vztahu šanci?
Možná bych zkusila verzi dva cizici v jednom bytě: moje zásoby- tvoje zásoby, moje prádlo- tvoje prádlo.......
na tuhle hru jsem neměla žaludek, ale ta možnost tu je .
Není tady
Vanda napsal(a):
Ani "rychlé řešení" neznamená dostat se do pohody, přeciž. Na "rychlosti řešení" nezáleží, každý má svůj přístup a tempo, důležité je se do té pohody dostat, k vnitřnímu míru...a to je případ od případu jiné.
Vando, tak to zkus. Třeba ti taky bude pěkně panáčkovat. Pardon.
Není tady
Vanda napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Ani "rychlé řešení" neznamená dostat se do pohody, přeciž. Na "rychlosti řešení" nezáleží, každý má svůj přístup a tempo, důležité je se do té pohody dostat, k vnitřnímu míru...a to je případ od případu jiné.
Nevím, jak to vnímáš ty, ale mě rychlé řešení dostane do pohody, do vyrovnanosti, protože vím, co bude. Rozhodně bych se do pohody nedostala, pokud by mi muž tokal s jinou - ale určitě neodpírám tento fakt, že může fungovat u jiných - ale zase na druhou stranu, dlouhé vyčkávání a čekání určitě nic pozitivního nepřináší - proto se vlastně tyto typy zaměřují na zcela jiné aktivity, zejména na vlastní osobu, místo na vztah. A pak říkají, že jim je to vlastně jedno, co dělá, či nedělá ten jejich protějšek, mluví cosi o svobodné vůli a svobodě v jednání - protože tím, že si nasli*/y jiné aktivity a náhle on/a prozří a zjistí, žeten druhý se bez něj nějak umí obejít, nechtějí sami/y tohle své získané ztratit.
Není tady
Nojono, Axi....já ale potřebuju (a snad mám) partnera. Hra na (morálního) vítěze a případně následné (Pyrrhovo) vítězství by mě k pohodě nejspíš nepřivedlo...ajooo, pochopila jsem již tvůj špatný vtip (promiň )
Upravil(a) Vanda (2. 1. 2009 21:06)
Salen napsal(a):
Jessiko - tak to ale nejde - dokud jsi s manželem pod jednou střechou a máš neustále na očích jeho zamilované chování, odchody, příchody, tak to pořád bolí a drásá nervy - to se fakt nedá začínat si svůj život.
ale to jen , pokud ho stale miluje ...
pookud ho nemiluje, mohla by zachovat zdravy rozum , protoze cit rozum zatemni
a uprimne - jak by mohla housenka [ nebo kterakoli jina zena ] milovat nekoho, kdo ji nechce
znovu = muzi chteji vsechno nebo nic a pro to vsecno jsou ochotni udelat cokoli... treba se i ponizit a skemrat, plakat... Milacku ja te tak miluji ale ji taky jsou schopni vydirat , jsou schopni hrat presvedcit sebe i ostatni, ze hrajou fer hru , ale zenska tohle neumi , zenska je v zajeti predstav, co je spravne a co se od ni ocekava...
ppkud zenska zvitezi nad svymi predsudky, pokud si ponecha moznost rozumnehoo pristupu, jen tak zvitezi v pomyslnem boji na jednom z vrcholku trojuhelniku... (a casem mozna prida dalsi uhel ) ...
Není tady
Tak som zasa chlap. Ja som ho milovala, aj keď on už mňa nie, a dával mi to sv.nsky najavo. Musel urobiť pár dosť hrozných vecí, aby to pominulo. Na predsudky som sr...kašlala, ale skôr som sa riadila tým, čo som cítila. On už cítil niekde inde.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
...a nejsem chlap, tak teda nevím co si myslí, ale ty jsi a když už jsi vypustil to moudro, tak mi pls řekni, proč nebo nač a jak si to myslíš TY díky
Heřmanko, já tam s nima nebyl, takže nevím, o čem si povídali
A do bordelu nechodím, ani za účelem šu...., ani za účelem popovídání, takže já si nemyslím vůbec nic ... jak jsem koupil, tak prodávám...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
...nooo, malej, virtuálně ti pohladím kožich - pomohlo to?
Podrbat kožich mi můžeš, ale tím naše důvěrnosti končí, Zklamaná...
Ty dávej bacha, aby mezi důvěrnosti a drbáním nebyl nůž v kožichu. Znáš zdejší osazenstvo:reta:
Není tady
Bez Housenky jsou to stejně jen dohady.
Zklamčo, na karvinsku se říká: "Vartki guvno řiť targo"
Všechno má svůj čas a každý má své tempo, ale to už tu někdo psal, tak nic nového pod sluncem, jen se tím umět řídit a nevrhat se do zbytečných šarvátek.
Jsi taková rázná a rozhodná, ale štěstí a radost z Tebe teda neprýští, takže je Ti to taky k ničemu, stejně jako moje nerozhodnost.
Uznávám ovšem, že nesprávné rozhodnutí je lepší , než žádné rozhodnutí.
Není tady
Moc děkuju všem za rady. Nechci všechnu vinu házet na něj. Po těch letech jsme už ani nežili spolu ale jen vedle sebe. A to že ona za ním běhá, už jsem slyšela asi půl roku před tím, než si s ní něco začal. Třeba kdybych začala něco dělat, nedošlo to tak daleko. Mám ho pořád ráda, ale už jsem se přece jenom dostala někam dál. Když to bylo čerstvé, tak jsem si neuměla představit život bez něho, teď už umím. Nevím, jak dlouho vydržím čekat, ale přece jen těch let bylo hodně a byly moc hezký. On pořád říká, že ví, že je blbec a že kdyby mohl vrátit čas, tak by se to nestalo. Ale vyřešit to neumí.
Není tady