Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 2. 1. 2009 14:25

housenka
♥♥-----

Zamilovaný manžel

Po 26letém manželství jsem přišla na to, že manžel má milenku. V té době to byl asi 4 měsíce trvající vztah. Teď je to už 8 měsíců a vztah stále trvá. Ona dokonce začala pracovat na stejném pracovišti. Zkusili jsme i manželskou poradnu, ale přišlo mi to jen jako ztráta času. Vztah stále trvá a on nechce opustit ani jednu. Když jsem po něm chtěla, aby se odstěhoval, nebylo žádné jásání, že je konečně volný a může již za láskou svého srdce. Prý nás (mě a děti) nemůže opustit.

Není tady

#2 2. 1. 2009 15:58

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Re: Zamilovaný manžel

housenka napsal(a):

Po 26letém manželství jsem přišla na to, že manžel má milenku. V té době to byl asi 4 měsíce trvající vztah. Teď je to už 8 měsíců a vztah stále trvá. Ona dokonce začala pracovat na stejném pracovišti. Zkusili jsme i manželskou poradnu, ale přišlo mi to jen jako ztráta času. Vztah stále trvá a on nechce opustit ani jednu. Když jsem po něm chtěla, aby se odstěhoval, nebylo žádné jásání, že je konečně volný a může již za láskou svého srdce. Prý nás (mě a děti) nemůže opustit.

A co chceš ty? Žít ve trojce, dokud to páníčka bude držet, nebo chceš aby se nějak rozhodl? Stanov hranici, dej nůž na krk - buď já, enbo ona ale dřív, než toto vyřkneš, musíš sama vědět, co budeš dělat, pokud se rozhodne pro tebe (tzn. udělat tlustou čáru a už se o tom nezmiňovat) nebo se rozhodne pro milenku a ty dokážeš žít sama. Pokud máš strach žít sama, budeš se muset s jeho záletnictvím smířit...a co když později přijde jiná, kterou bude chtít on natrvalo, nebo i ona jeho? Je možné, že tě později opustí kvůli nějaké jiné.
Píšeš o dětech, alei manželství 26 let...ty děti jsou už snad samostantné, pochybuju, že by bral na ně ohled, spíš bych to tipla na to, že si věří v tom, že ty budeš trpělivě čekat. Sama se musíš rozhodnout, zda ti ten muž za to čekání stojí, zda má ty kvality, aby se na něho čekalo, než se vyblbne...a jak dlouho by taky mohl blbnout? Není to náhodou tím, že nechce opustit jistotu a zázemí rodinného krbu? Ono se to hezky poslouchá, když řekne...nemůžu opustit tebe a děti - ale ubližvat ti tím, to už může?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#3 2. 1. 2009 16:14

housenka
♥♥-----

Ve trojce samozřejmě žít nechci. Už když jsem po něm chtěla, aby se odstěhoval, tak jsem to v sobě měla srovnané. Nebudu říkat něco, co nemyslím vážně. A na starání už máme jen jedno dítě, další už jsou dospělé. O tom ubližování jsme spolu mluvili. Ví moc dobře, jak mi je, přesto to nedokáže rozlousknout.

Upravil(a) housenka (2. 1. 2009 16:16)

Není tady

#4 2. 1. 2009 16:18

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

housenka napsal(a):

Ve trojce samozřejmě žít nechci. Už když jsem po něm chtěla, aby se odstěhoval, tak jsem to v sobě měla srovnané. Nebudu říkat něco, co nemyslím vážně. A na starání už máme jen jedno dítě, další už jsou dospělé. O tom ubližování jsme spolu mluvili. Ví moc dobře, jak mi je, přesto to nedokáže rozlousknout.

Jestliže se tedy na to cítíš být silná, rozlouskni to za něj. V hlavě to mášsrovnané, už si ho chtěla odstěhovat...jen jen na tobě, jak dlouho to chceš takto vydržet. Čas je vzácný... wink

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#5 2. 1. 2009 16:24

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

housenka napsal(a):

Prý nás (mě a děti) nemůže opustit.

a nebo nemůže opustit vyprané ponožky a vyžehlené košile a navařený hrnec jídla big_smilebig_smilebig_smilebig_smile

sorry, blbá sranda, ale mě to hned vyskočilo v hlavě...

Není tady

#6 2. 1. 2009 16:27

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

housenka napsal(a):

Prý nás (mě a děti) nemůže opustit.

a nebo nemůže opustit vyprané ponožky a vyžehlené košile a navařený hrnec jídla big_smilebig_smilebig_smilebig_smile
sorry, blbá sranda, ale mě to hned vyskočilo v hlavě...

Hmm, ale ono to kolikrát může bejt i jinak... smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#7 2. 1. 2009 16:28

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

housenka napsal(a):

Už když jsem po něm chtěla, aby se odstěhoval, tak jsem to v sobě měla srovnané. Nebudu říkat něco, co nemyslím vážně.

tak vo co go? popadnu jeho kufry, uhledně mu tam srovnám košile...zavolám milence, že má svou lásku na cestě...jemu sdělím číslo učtu na pravidelný finanční příspěvek a je to smile no ni ?

Není tady

#8 2. 1. 2009 16:29

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

a jak ? BI

Není tady

#9 2. 1. 2009 16:33

housenka
♥♥-----

To s tím servisem (prádlo, vaření, apod,) mě samozřejmě napadlo taky. Jemu vlastně nic neschází. U mě má klid a pohodu. Já nikdy nebyla hádavá. A když jsem po něm chtěla aby se odstěhoval, tak až druhý den mi došlo, že vůbec nebylo žádné jásání, že je konečně volný a může jít za láskou svého srdce.

Není tady

#10 2. 1. 2009 16:36

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Heřmanka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

a jak ? BI

Tak to by mě taky zajímalo....

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#11 2. 1. 2009 16:40

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

housenka napsal(a):

To s tím servisem (prádlo, vaření, apod,) mě samozřejmě napadlo taky. Jemu vlastně nic neschází. U mě má klid a pohodu. Já nikdy nebyla hádavá. A když jsem po něm chtěla aby se odstěhoval, tak až druhý den mi došlo, že vůbec nebylo žádné jásání, že je konečně volný a může jít za láskou svého srdce.

Noo ono kdyby jsi svým chováním dala najevo, že nejsi na něm závislá a zařídila si svůj program ve volném čase jen pro sebe, mít ve svém životě taky jiné důležitější lidi než je on...myslím, že by chlapec obrátil. Najednou by mu došlo, že by o ten servis mohl přijít a místo něho by ho dostal jiný...to by se pak děly věci...

Není tady

#12 2. 1. 2009 16:43

housenka
♥♥-----

Asi si o mě budete myslet, že jsem úplně pitomá, že jsem ho ještě nevyhodila - k ní. Ta jeho má totiž pět dětí.
Hrozně se bavíte, co?

Není tady

#13 2. 1. 2009 16:45

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

pomněnka napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

a jak ? BI

Si fakt myslíte, že pokud je chlap nevěrný, že mu jde vždycky jen o nějaký ten "divoký, nespoutaný sex?"
Tohle nemám z vlastní hlavy... před několika lety jsem četl jeden zajímavý příběh... o muži, který šel do veřejného domu, zaplatil si hodinku s "kněžkou lásky" a odešel s ní na pokoj... a tam s ní nesouložil, ale hodinu si s ní jen povídal...

Není tady

#14 2. 1. 2009 16:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

housenka napsal(a):

Asi si o mě budete myslet, že jsem úplně pitomá, že jsem ho ještě nevyhodila - k ní. Ta jeho má totiž pět dětí.
Hrozně se bavíte, co?

Já se nebavím, můj kamarád si před lety vzal ženu se čtyřma malejma dětma na krku, její BM byl v kriminále za zabití (v hospodské rvačce praštil jednoho chlapa půllitrem po kebuli) big_smile big_smile

Není tady

#15 2. 1. 2009 16:49

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-

kapitulation  jo jsou i tací, ale je to smutné...

Není tady

#16 2. 1. 2009 16:53

AHabibi
♥♥-----

Milá housenko, řešíš velice bolestivou záležitost, kterou mám za sebou..... už vyřešenou. Naše manželství trvalo 28 let.  Čekala jsem 2 roky a věřila, že začne přemýšlet hlavou - ne rozkrokem ! Také nás "nemohl opustit", ale ani tu druhou (vdanou). Choval se ke mně - na jedné straně láskyplně, pozorně, cestovali jsme, nosil dárky - žádná chyba. Na druhé straně lhal, podváděl, tajil účty, tajil volný čas a NIC nechtěl řešit i když jeho nevěra praskla a on ji přiznal. A jak ji přiznal....byl na ni hrdý....ona mladší  20 let od něj !!....hned mi ukazoval její foto, no, to mě teda vzalo !!...a přesto jsem čekala 2 roky, ale byly to nekonečné měsíce postupného úpadku
partnerských hodnot, proměny milovaného muže v kohosi cizího, smutek a trápení....ale ! žádný rozvod...nedovolím !...nepodepíšu !...oberu tě ! = manželův postoj.
Našla jsem si dobrou advokátku a s její pomocí do půl roku vyřešila vše ke své spokojenosti, jsem rozvedená.
Letošní vánoce jsme slavili s dospělými dětmi bez něj.   
On je slavil sám !! Protože milenka je stále vdaná, má dvě nezl. děti, trávila vánoce s rodinou.
Na závěr ti radím - nedělej si FALEŠNÉ  ILUZE, že společná léta, vybudované hodnoty, ty a děti, pověst .... doplň cokoliv dalšího, přinutí tvého muže ten vztah ukončit. Je to asi tak, že "když příjde láska, rozum jde do ...."kopru"!
Dalo mi to moc práce na sobě samé, abych dnes dokázala takto chladně zhodnotit  svoji těžkou zkoušku života, kterou mám čerstvě za sebou. Ale mohlo být hůř.
Přeju ti hodně síly a odvahy řešit svůj život a nebýt jen "paní domácí" pro nějakého nevěrníka.

Není tady

#17 2. 1. 2009 16:59

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

housenka napsal(a):

Hrozně se bavíte, co?

Milá housenko - tohle fakt není, že by se snad někdo bavil - podívej, já tomu svému také řekla a dokonce ho posílala tam, kam ho srdce táhna - a nechtěl wink Tak jsem mu tedy řekla, že ve trojce žít nehodlám a buď si vybere mě, nebo ji, ale že čekat dlouho nebudu a navíc jsme mu jasně řekla, že ještě jednou něco takového přijde, bez pardonu odcházím JÁ.
Nemusíš ho přeci hned vyhazovat, ale třba mu fakt ukaž, že by sám mohl zůstat natotata - hele, co takhle nějaký relaxační týdenní pobyt v Lázních - ty přijdeš na jiné myšlenky, načerpáš energii, popřípadě si plno věcí ještě v hlavě dorovnáš....  smile

Není tady

#18 2. 1. 2009 17:01

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

pomněnka napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

a jak ? BI

Si fakt myslíte, že pokud je chlap nevěrný, že mu jde vždycky jen o nějaký ten "divoký, nespoutaný sex?"
Tohle nemám z vlastní hlavy... před několika lety jsem četl jeden zajímavý příběh... o muži, který šel do veřejného domu, zaplatil si hodinku s "kněžkou lásky" a odešel s ní na pokoj... a tam s ní nesouložil, ale hodinu si s ní jen povídal...

No kocoure a te´d si představ, že pokud by mu šlo jen o ten pokec, mohl by s milenkou blafat donekonečna - tak proč nejde tam, kam ho srdce táhne?

Není tady

#19 2. 1. 2009 17:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

No kocoure a te´d si představ, že pokud by mu šlo jen o ten pokec, mohl by s milenkou blafat donekonečna - tak proč nejde tam, kam ho srdce táhne?

To já nevím, Zklamčo, ale pochybuju, že ho "tam táhlo srdce"... třeba si doma jenom nemoh v klidu pokecat, co já vím...

Není tady

#20 2. 1. 2009 17:09

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

...a navíc jsme mu jasně řekla, že ještě jednou něco takového přijde, bez pardonu odcházím JÁ.
....

...a už je to zas tady... tongue
Kua, Tebe mít doma, Zklamčo, tak se budeme řezat jak koně... lol

Není tady

#21 2. 1. 2009 17:14

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...a navíc jsme mu jasně řekla, že ještě jednou něco takového přijde, bez pardonu odcházím JÁ.
....

...a už je to zas tady... tongue
Kua, Tebe mít doma, Zklamčo, tak se budeme řezat jak koně... lol

Neřezali bychom se jak koně - řekla bych ti naprosto stejně, jak hodlám žít a bu´d bys to akceptoval, nebo mohl jít - na nějaké řežby by ani nedošlo...hele, že i ty si myslíš, že doma používám násilí viď? loldumbom

Není tady

#22 2. 1. 2009 17:31

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Milá Housenko, nikoho nevyhazuj a kufry nech ve skříni.
Jeslti se rozvedete, stejně budeš muset pěstovat svůj osobní život tak, jako by tvůj muž nebyl... tak proč s tím nezačít už teď?
Normálně se dohodněte na přátelském vztahu, domluvte finanční situaci  , péči o dítě ...apod..
Jeslti ti vadí pomyšlení na sex, tak s ním ani nespi. Prostě mu vysvětli, že se ti to exkluje...
No a v klidu můžeš začít žít tak, jako bys žila sama.
Jinak to stejně nebude, pokud to muž neskončí (a pokud to skončí, tak budeš řešit, jak odpustit nevěru...)
Mysli na sebe , ale nezapomínej, že jste spolu byli 26 let... to je hodně na to, abyste se k sobě najednou začali chovat jako nepřátelé...
pa, hodně síly, Jess.

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#23 2. 1. 2009 17:57

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

...hele, že i ty si myslíš, že doma používám násilí viď? loldumbom

...i verbální násilí je násilím, Zklamčo... právník (Pisatel) by Ti to jistě vysvětlil lépe... smile

Není tady

#24 2. 1. 2009 18:01

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

pomněnka napsal(a):

housenka napsal(a):

Noo ono kdyby jsi svým chováním dala najevo, že nejsi na něm závislá a zařídila si svůj program ve volném čase jen pro sebe, mít ve svém životě taky jiné důležitější lidi než je on...myslím, že by chlapec obrátil. Najednou by mu došlo, že by o ten servis mohl přijít a místo něho by ho dostal jiný...to by se pak děly věci...

godlikegodlikegodlike

Není tady

#25 2. 1. 2009 18:05

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mikeš napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

...hele, že i ty si myslíš, že doma používám násilí viď? loldumbom

...i verbální násilí je násilím, Zklamčo... právník (Pisatel) by Ti to jistě vysvětlil lépe... smile

hochu, tím pádem by i muž tedy používal vůči mě násilí, když by chtěl udržovat další vztah - neboť tím by mi ubližoval. Já si pouze slovně hájím svůj prostor, do kterého hodlám pouštět jen zvané - a milenka je prosím hodně nezvaný host, ta v mém teritoriu nemá co hledat a pokud se ji dotyčný nehodlá vzdát, nezbývá mi nic jiého, než si budovat nové teritorium.
Hi hi - newchceš mi tím snad říct, že používám psychïckého týrání - že chudáčkovi ¨nedovolím hračku? Jsi na omylu, já mu ji dovolila, dokonce jsem ho i za hračkou posílala a on světe div se, nechtěl....to bylo také týrání a násilí? Že jsem ho verbálně tlačila tam, kam toužil jít a pak najednou nechtěl?
Když tu tak čtu tyhle "výplody" tak si musím nutně říct, jaký že je to ten chlap chudák - fakt, a jak já jsem vůči němu netorelantní, když nehodlám trpělivě snášet zanášení a důrazně se proti tomu ohradím. Takže ty jsi Mikeši taky chudák? Hmm, lituju tě - a přitom jsme si myslela, jaká je tvá žena fajn baba, všichni, kdož ji měli/y možnost poznat jsou z ní unešeni...a ona tě tak terorizuje...nooo, malej, virtuálně ti pohladím kožich - pomohlo to? lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí