Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 17. 2. 2009 17:11

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Re: Nervíky,úzkosti,poraďte

Lot, není možné v tvé lokalitě se objednat u jiného psychiatra (rychlejšího) nebo zaurgovat toho objednaného a požádat o uspíšení schůzky ....z .doplň...důvodů?

Sama jsem taky taková po*ná optimistka, která myšlenky zhmotňuje (řekněme pracuji na tom..), ale tady  dobrá víra , odhodlaní a snaha stačit nebude. Jde-li tedy o skutečnou depresi, jak jsme tady laicky všichni zdiagnostikovali.... smile.

Pokud by se u tebe jednalo skutečně o onemocnění "deprese" nebo podobná dg ( z toho soudku), tak vůlí zvládnout a ovládnout nelze. Jistě, že pozitvní myšlení neuškodí, ale na toto je krátké. Pan doktor to rozlišit dokáže a léčbu nastaví. Deprese není slabostí charakteru, je to onemocnění např. jako cukrovka , takže si opravdu s nějakým styděním nelamej hlavu. Jsem asi stá, kdo ti to píše, tak na tom asi něco bude...ne ? smile

Lot, není někdo (manžel, dobrá kamarádka, sestra..), kdo by za tebe dřívější schůzku vybojoval? Věřím, že se ti samotné nebude chtít někoho nahánět. Řekla bych prožívat 3 týdny je docela kruté. Možná je také cesta k překonání těch 2,3týdnů do schůzky na PN. To by ti malinko neulevilo?
Každopádně ti přeju všechno dobré a brzkou dobrou náladu s hromadou optimismu.
Napiš, jak se daří.

Upravil(a) Wiki (17. 2. 2009 17:16)

Není tady

#52 17. 2. 2009 17:19

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Lot, není možné v tvé lokalitě se objednat u jiného psychiatra (rychlejšího) nebo zaurgovat toho objednaného a požádat o uspíšení schůzky ....z .doplň...důvodů.

Sama jsem taky taková po*ná optimistka, která myšlenky zhmotňuje (řekněme pracuji na tom..), ale tady  dobrá víra , odhodlaní a snaha stačit nebude. Jde-li tedy o skutečnou depresi, jak jsme tady laicky všichni zdiagnostikovali.... smile. Pokud by se u tebe jednalo skutečně o onemocnění "deprese" nebo podobná dg ( z toho soudku), tak vůlí zvládnout a ovládnout nelze. Jistě, že pozitvní myšlení neuškodí, ale na toto je krátké. Pan doktor to rozlišit dokáže a léčbu nastaví. Deprese není slabostí charakteru, je to onemocnění např. jako cukrovka , takže si opravdu s nějakým styděním nelamej hlavu. Jsem asi stá, kdo ti to píše, tak na tom asi něco bude...ne ? smile

Lot, není někdo (manžel, dobrá kamarádka, sestra..), kdo by za tebe dřívější schůzku vybojoval? Věřím, že se ti samotné nebude chtít někoho nahánět. Řekla bych prožívat 3 týdny je docela kruté. Možná je také cesta k překonání těch 2,3týdnů do schůzky na PN. To by ti malinko neulevilo?
Každopádně ti přeju všechno dobré a brzkou dobrou náladu s hromadou optimismu.
Napiš, jak se daří.

Není tady

#53 17. 2. 2009 17:22

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Omlouvám se, ani nevím, jak se mi to podařilo 2x exportovat......jen jsem opravovala a odstavcovala..

Není tady

#54 17. 2. 2009 20:24

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Lot.
určitě si zajdi k dr.potřebuješ se vyspat ..Víš ty si vše p zvládala a najednou už to prostě nejde .Je to naprosto normální..tělo se bouří...a pokud stím začínáš něco dělat ,výsledky se dostaví .Jen tomu musíš dát čas..
A opravdu začít můžeš tím ,že se hezky upravíš ,dojdeš k holiči..a něco pěkného si třeba koupíš..Prostě si udělej radost!!hjarta

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#55 11. 3. 2009 8:01

Lot
♥♥♥----

Zdravím Vás po delší době. Tak jsem byla včera  u psychiatra..dostala jsem Apo-Parox a oxazepam. Dnes jsem měla ráno první 1/2 tablety a začínám mít již strach z vedlejších účinků tablet. Prý to začne učinkovat až asi za 3 týdny. Já jen doufám že to pomůže. Nějak jsem se ve svém stvu ani nezeptala proč ten oxazepam ještě, nebo mi to možná říkala ale.....
Jinak stavy jsou opravdu nanic, ráno vstávám s tím že mi buší srdce, cítím děsnou úzkost, a v noci skoro nespím.Jsem unavená jako pes tak doufám ve zlepšení.
Na spaní jsem nedostala nic..prý AD zabírají i na to. Je to pravda?

Není tady

#56 11. 3. 2009 12:58

Atevi
♥♥♥----
Místo: Plzeň

Lot, poslala jsem Ti soukromou zprávu.

Není tady

#57 11. 3. 2009 21:11

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

Lot napsal(a):

Zdravím Vás po delší době. Tak jsem byla včera  u psychiatra..dostala jsem Apo-Parox a oxazepam. Dnes jsem měla ráno první 1/2 tablety a začínám mít již strach z vedlejších účinků tablet. Prý to začne učinkovat až asi za 3 týdny. Já jen doufám že to pomůže. Nějak jsem se ve svém stvu ani nezeptala proč ten oxazepam ještě, nebo mi to možná říkala ale.....
Jinak stavy jsou opravdu nanic, ráno vstávám s tím že mi buší srdce, cítím děsnou úzkost, a v noci skoro nespím.Jsem unavená jako pes tak doufám ve zlepšení.
Na spaní jsem nedostala nic..prý AD zabírají i na to. Je to pravda?

Lot.pokud máš strach ,klidně bych zavolala té doktorce a zeptala se jí..no taky uvidíš,Dnes je na trhu už hodně léků,.když ti nebudou vyhovovat ,může ti napsat jiný..

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#58 14. 3. 2009 14:13

Lot
♥♥♥----

Tak beru 4 den Apo-Parox..necítím nic prozatím kromě bušení srdce stále a děsné nespavosti ..ta byla i předtím. Mám si vzít oxazepam ale ten na mě nějak nezabírá..měla jsem před hodinou a buší mi srdce dál a nervy na pochodu. V noci to samé...nic:dumbom:dumbom

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí