29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
...se obávám, že to nemyslí ani jako srandu, jen zabíjí čas...ale už je to nuda.
Upravil(a) Vanda (3. 1. 2009 14:27)
Takže - přeji všem úspěšný nový rok 2009 ... ať je to k tématu, i když už i to je asi trolinku
Není ale lepší rozvýjet dál tohle téma než zakládat nové ? Anjika - a 500,- sk ? ...
Není tady
Vanda ďakujem :-) a prajem vám teda v tomto roku, aby ste nikomu nenaleteli
Není tady
prepáčteDefinitív, ale ešte niečomusím napísať... tretí dn po návšteve útulu sa mi sťažovaldo telefonu,vraj priateľkamu povedala niečotaké, že sa rozplakal ....a teraz kveci - veľa zdravia, šťastia,úspechov, ozajstných priateľov a samozrejme sexu!!!
Není tady
A máte aj nejaký nesplniteľný sen? Napríklad ja si prajem ísť na koncert skupiny Metallica a stretnúť sa so Stephenom Kingom.:-)
Není tady
Můj sen ? Mám pocit, že se mi právě zdáš - Anjiko :-)
Není tady
Často mávaš hororové sny?
Inaáč ten dotyčný je tieždobrý oný...tak dá si zmeniť telefónne číslo a to je pritom k nájdeniu na internete.
No takkeď si zmeníám číslo,dám si houtajiťpredsa!
Není tady
Anjiko ten tě teda podcenil. Už to vidím, jak v domově důchodců bezzubá Anjika mlátí berlí bezzubého kamaráta, který ji stále, opakuji stále dlhuje pětset korun slovenských, které již dávno jako měna zanikly.
Leni myslím v tu dobu domova důchodců, předpokládám, že takovým fofrem to s Anjikou nepůjde, že by tam skončila do 14 dnů, ale jsou i jiné domovy...
platim slovenskýmikorunami sa dá do16. januára...
Není tady
To je sranda - Anjika je
Nezlob se na mě - ale benzín fakt něco stojí - podle mě jsi ta "špatná" ty - a dlužíš tu 100 (do 600 sk) ty jemu za benál
Měla by ses mu omluvit a doplatit mu jí , fakt. On byl ještě tak "dobrý", že to nechal být.
Bych řekla, že jsi využila ty jeho - nehledě na to, kolik by stálo taxi.
Vlastně mu dluhuješ kilčo
Upravil(a) Asha (3. 1. 2009 18:00)
Není tady
nie, cesta z centra do Brakune az Ružinova doVrakune stojíomnoho menej láska moja.... a ja sa rozhodne ospravedlnovať nemienim,TO ROBIA LEN SLABOŠI!!!!
Není tady
Anjika napsal(a):
nie, cesta z centra do Brakune az Ružinova doVrakune stojíomnoho menej láska moja.... a ja sa rozhodne ospravedlnovať nemienim,TO ROBIA LEN SLABOŠI!!!!
Aha tak v tom případě - proč by to měl dělat ten dotyčný .... by tím projevil slabost.... ne ? Každopádně za své výpady by jsi se omluvit měla - to podle mě také dělají jenom SLABOŠI....
Není tady
on sami už ospravedlňéval,noja som mu napísala,že jeho ospravedlneniu neverím ....ja siccem od nehoprečítať, že som krava :-)
aešte niečo:Ja sa nikdy neospravedlňujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tosanebudem ani tento rok!!!!!!!!
Není tady
Anjika napsal(a):
on sami už ospravedlňéval,noja som mu napísala,že jeho ospravedlneniu neverím ....ja siccem od nehoprečítať, že som krava :-)
aešte niečo:Ja sa nikdy neospravedlňujem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a tosanebudem ani tento rok!!!!!!!!
Tak to jsi na tom ještě hůř než jsem si myslela!
Není tady