|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
No tak nemal provokovať, aký požičiaš, taký vráť. A okrem toho,keď tu pracuje v poradni pre ženy, tak už dvojnásobne by si takéniečo nemal dovoliť.
Není tady
Že ty všechno tak jasně víš, a vlastní život prosíráš chichichi
Není tady

Anjika napsal(a):
No tak nemal provokovať, aký požičiaš, taký vráť.
O tom žádná, ale kvůli tomu nemusíš hned o Nicolasovi psát, že je ču... 
Není tady
Jsem si teda nevšimla, že by ti psal, že si píp....

Želvička17 napsal(a):
Tohle pracuje ve školství a má tedy na starosti výchovu dětí ? Ty vole
Třeba zavádí tzv. alternativní metody výuky...
Ani ty rodičáky by pak nemusely být tak nudný, jako jsou dnes...
"Jak je na tom můj syn v češtině?"
"Ani nemluvte, je blbej jako tágo - včera jsme psali pravopisnej diktát, a váš syn napsal ve slově p.ča tvrdý y"

Upravil(a) Mikeš (2. 1. 2009 18:02)
Není tady
Ale urazilma,lebosi dovolil o mne písať ... a kedy sa už dozviem, ktosi spravil srandu zomna na mojom blogu a vydával sa za dotyčného ..... apísal blbosti, že tosptravil preto,lebo ma miluje? Jaj jaj, asi to skopíroval zo stránky ftipky.cz....
Není tady
Anjika napsal(a):
Ale urazilma,lebosi dovolil o mne písať ... a kedy sa už dozviem, ktosi spravil srandu zomna na mojom blogu a vydával sa za dotyčného ..... apísal blbosti, že tosptravil preto,lebo ma miluje? Jaj jaj, asi to skopíroval zo stránky ftipky.cz....
Urazila ses sama, má drahá.
Není tady
A kto si zomňa vystrelil na mojom blogu?
Není tady

Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Tohle pracuje ve školství a má tedy na starosti výchovu dětí ? Ty vole
Třeba zavádí tzv. alternativní metody výuky...
Ani ty rodičáky by pak nemusely být tak nudný, jako jsou dnes...
"Jak je na tom můj syn v češtině?"
"Ani nemluvte, je blbej jako tágo - včera jsme psali pravopisnej diktát, a váš syn napsal ve slově p.ča tvrdý y"![]()
![]()
No o to snad ani nejde, ale aby ty děti neměly pak tiky ...

Není tady
Anjika napsal(a):
vydrž Prťka, vydrž.... trpělivost přináší růže... 
můžeš doufat, že se najde dobrá duše, která to na sebe práskne dřív než tebe trefí šlak

takženiekto saprizná, že si spravil srandu...hurá
Není tady
toto je tak milé,že aj na Kalika zabúdam
http://images.search.yahoo.com/search/i … =1&b=1
Není tady
Je zcela evidentní, že i pánbožko - i mistr tesař se někdy utne - zmetky vyrábí.
Hurá, von je vlastně úúúplně normální bytůstka. Taková .... lidská 
Není tady

Anjiko, já si Tě představuju jako hrozně hysterickou fúrii... že to není pravda? 

Není tady
Anjiko nepřizná, bo by se dozvěděl co je vlastně zač, ať už ču nebo pí.

víš já si za kažým tím nickem (no stejně jako každý) někoho konkrétně představuju, vzhledově, povahově a pak si ho postupně ještě tak jakože "domalovávám"... no a to setkání s realitou, tedy s tím člověkem naživo, to je pak docela pecka - srovnat si ty představy do té reality...
u Tebe mi přijde, že musíš být za každou cenu vidět, slyšet... prostě aby si Tě někdo všiml... a děláš to tak divně, nepřirozeně...

Není tady
Želvimíro tebe si umím představit úplně v barvě
to bude asi tou fotkou....

ffly napsal(a):
Želvimíro tebe si umím představit úplně v barvě
to bude asi tou fotkou....
To je záměr... prostě je to jasný.. 

Není tady

Jejda, já myslela, že tu budou přáníčka do nového roku a co to tu čtu? Jak by se to témátko mělo jmenovat???? 
Bábo je zvláštní slůvko, ještě jsem se s ním nesetkala, ale je fakt, že ve slovenčině nejsem zběhlá.... 
Přeju Anjice trochu víc dobré nálady a trochu víc smířlivosti...
Není tady
haló,tak kto si zomna vystrelil? Inak ten dotyčný si dal zmeniť telefonne číslo,ale dlabem ho, klamára... Nechce sami znova vypisovať,že sa pretvaroval a že sa hnevám a nenávidím ho,ked sommu to už poslala na pohľadnici.Len nerozumiem tomu,prečo na tej stránke stelefonnymi čislami nie som uvedená aj ja...Inak pri tej príležitosti vám prajem, aby ste nenarazili na človeka,ktorý vás len využije..skrátka,aby vaša ochotapomôcť spadla naúrodnú pôdu či ako sa to hovorí...a ešte vám prajem rok bz pravých kožuchov, Coca coly, McDonaldu, KFC a výrobkov testovaných na zvieratách,bez drog a cigariet. :-)
Není tady
Já se snad asi přiznám nebo co ...
Anjiko - já jen doufám, že se tenhle rok nebudu moc často setkávat s lidskou tupostí - to je asi ten nejhorší produkt na zemi.
Ale jinak jsi fakt dobrá
skoro bych ti uvěřila - ale nemyslím si, že tohle je vůbec možné. Tak vše nej do toho nového roku 2009.
Ale takový twister od KFC - ten si ujít nenechám :-) ňam.

Není tady
ale pri holení dúfam nepoužívaš Gilette!!!!!!!!!!!!A ten príbeh z blogu pošlem aj do časopisu, som sa rozhodla
Není tady
Tak já se teda přiznávám dobrovolně a bez nátlaku....
PSAL JSEM TI DO BLOGU
Ale pssst...Anjiko, nikomu to neříkej...
moje telefonní číslo je 777 666 *** pac a pusu
Není tady
Vaše Lordstvo, to je potom jiná, to Anjika určitě ocení. Krásný den.