Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#1 1. 1. 2009 20:33

Anjika
♥♥♥♥♥--

PF 2009 :-)

a všetkočo si prajete,nech sa splní...ja si prajem lepšiu prácu akov školstve.

Není tady

#2 1. 1. 2009 20:54

Leri
♥♥♥♥♥♥-
Místo: střední Morava

Re: PF 2009 :-)

Já si přeju, ať jsme celá rodina zdraví alespoň tak jak teď a ať prďolka roste jak má. hjarta

Co mě nezabije, to mě posílí.

Není tady

#3 1. 1. 2009 21:55

Anjika
♥♥♥♥♥--

Myslíš bábo, alebo ty chceš mať veľký zadok? :,-)

Není tady

#4 1. 1. 2009 22:00

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

big_smile předpokládám že zadek to nebude big_smile

Není tady

#5 1. 1. 2009 23:34

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

Zloba, závist, zášť..ty ať pominou....

Dostal jsem od Anjiky taky jedno pěkné novoroční přání:
From Anjika, 30.12.2008 13:47
Ty hajzel drbnutý, bodaj by ťa auto zrazilo a ostal si mesiac v nemocnici!!!
http://nicolas007.blog.cz/0812/jak-pomo … r-45688121

Drahá Anji, asi jsem se tě velmi dotkl. Což nebylo účelem. A pokud jsem ti způsobil nějakou bolest, která vyústila v tak intenzivní zlobu, omlouvám se ti za to a je mi to upřímně líto.
Drž se.

Upravil(a) Nicolas (1. 1. 2009 23:36)

Není tady

#6 1. 1. 2009 23:42

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Mno....sice jsem si řekla, že na Anjičino vlákno už nepolezu, leda bych si chtěla zaprudit - ale tohle musím:
Specielně tobě, Nico, přeju všechno nejlepší do nového roku, protože máš můj respekt - a ten já chlapům naděluju poměrně zdráhavě wink

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#7 1. 1. 2009 23:44

majkafa
Host

Budu mít jako často kontroverzní názor, ale ptám se  - Nico, proč ten článeček ve tvém blogu? vavava
Máš s Anjikou až tak velký problém, že tě něco přinutilo tohle udělat? va

Tím se nezastávám Anjiky.

Ta Zloba, závist, zášť, to bylo i pro tebe, cítím ve svém solaru plexus, když už jsem ho tu tak zpopularizovala. smile

Upravil(a) majkafa (1. 1. 2009 23:48)

#8 1. 1. 2009 23:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Majka, nie som Nico, ale keď si niekto založí úžasne ľudské a pozitívne vlákno, pirčom dva dni predtým želá niekomu také úžasne pozitívne veci(nakoniec, aj na Babi mala tuším ban za srdečné "priania"), tak treba asi veci uviesť na pravú mieru. Ja už Anjike to jej priateľstvo a dobrú vôľu neverím. Želám jej to, čo aj tak platí: Aby sa jej vrátilo všetko to, čo sama vysiela k druhým. Howgh! godlike stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#9 1. 1. 2009 23:52

majkafa
Host

Úžasne ľudské pozitívne vlákno? Ty tomu ešte veríš? lol
Hneď druhá polovička vety bola dostatočne vypovedajúca.
Ale že ZROVNA Nicolasovi stojí Anjika za toľko, že o nej dokonca píše vo svojom bloku, to ma veĺmi zaujalo a prekvapilo.

Upravil(a) majkafa (1. 1. 2009 23:53)

#10 1. 1. 2009 23:53

Nicolas
♥♥♥♥♥♥-
Web

majkafa napsal(a):

Budu mít jako často kontroverzní názor, ale ptám se  - Nico, proč ten článeček ve tvém blogu? vavava
Máš s Anjikou až tak velký problém, že tě něco přinutilo tohle udělat? va

Tím se nezastávám Anjiky.

Zádný názor není kontroverzní. Všechna novoroční přání jsou přeci OK.
Zkoušel jsem, jak funguje anketa. Hodilo se mi to do krámu. To je vše.
Ale i tak není problém se Anjice omluvit.

Není tady

#11 1. 1. 2009 23:55

majkafa
Host

Nicolasi, zkoušel jsi, jak funguje anketa? Zrovna na Anjice? Je v tom opravdu jenom tohle? To ti nezbaštím. big_smile

#12 2. 1. 2009 0:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Majko,
vidím, že ty si na těch svých "kontraverzních" názorech velice zakládáš.
Koho ty mi to jen připomínáš?
Jo ahááá, už vím smile

Nu a věř mi, že mi to nic nezrcadlí, prostě už jen vím, co jsem vědět chtěla stolt
Dnes jsem si totiž zcela cíleně, inspirována tvou - dejme tomu - diskusí se Salvem, Crabem, ale i dalšími,  přečetla několik starých vláken, abych se dozvěděla.
Bylo to podnětné a vééélmi zajímavé.
Doporučuji.
Ale nenutím.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#13 2. 1. 2009 0:02

majkafa
Host

No, vlastně je to blbost, když jsem si to po sobě přečetla. dumbom

Upravil(a) majkafa (2. 1. 2009 0:04)

#14 2. 1. 2009 0:45

bloncka
♥♥♥♥---

Nicolasi, to jsi asi ještě nečetl, co Ti přeje v diskusi k poslednímu článku na svém blogu...

Jinak Anjice přeju to, co Selima, líp se to napsat snad ani nedá: Aby sa jej vrátilo všetko to, čo sama vysiela k druhým.

Není tady

#15 2. 1. 2009 9:16

Anjika
♥♥♥♥♥--

Ja nezačínam prvá,ja sa iba bránim. Keďje niektoku mne slušný a milý,tak som aj ja taká.Keďniekto začne útočiť, bránim sa. Na útoktreba reagovaťtvrdo, tenkto útočí aklame, si nezaslúži slušnéjednanie, to jemôj názor.  Ja mám dobré srdce,ale neznášam útoky na svoju osobu, zraňujúma.V detstve ma šikonovali spolužiaci,takaspoň v dospelostiby som bolarada,keby mi ľudia neubližovali.A neviem,čozase o mne točíte,keď je tu nadpis PF 2009.

Není tady

#16 2. 1. 2009 9:19

Anjika
♥♥♥♥♥--

No a pre teba Nikolas: Píšeš síce, že ti to je ľúto a sa mi ospravedlňuješ, ale ja ti neverím. Ja totiž neverím nikomu, kto ma najprv urazí a potom sa mi ospravedlní.

Není tady

#17 2. 1. 2009 9:21

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Anjika napsal(a):

Ty jsi ale fakt hnusná usch

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#18 2. 1. 2009 9:22

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Anjika napsal(a):

Leri není žádná baba, je to super holka, je od nás z Letňátek.

Není tady

#19 2. 1. 2009 9:39

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Anjika napsal(a):

...A neviem,čozase o mne točíte,keď je tu nadpis PF 2009.

máš pravdu, holka - jsme na tvém vlákně a byla by blbost nepřipustit, žes jen chtěla upřímně popřát ...

to jen zrádce Nico tě odhalil smile
víš, třeba Nico nemá něco vyřešené ..., bez urážky, Nico, ale drž se prostě poslední verze své statistiky smile

mně například připadáš, Anjiko, že máš dvě osobnosti - jedna inteligentní se smyslem pro humor a jedna do sebe zahleděná infantilní osůbka...
vzhledem k tomu, že inteligence se dá těžko předstírat, stále si myslím, že si z nás jenom děláš srandu...

takže PF i Tobě...

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#20 2. 1. 2009 9:45

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Anjika napsal(a):

Ja nezačínam prvá,ja sa iba bránim. Keďje niektoku mne slušný a milý,tak som aj ja taká.Keďniekto začne útočiť, bránim sa. Na útoktreba reagovaťtvrdo, tenkto útočí aklame, si nezaslúži slušnéjednanie, to jemôj názor.  Ja mám dobré srdce,ale neznášam útoky na svoju osobu, zraňujúma.V detstve ma šikonovali spolužiaci,takaspoň v dospelostiby som bolarada,keby mi ľudia neubližovali.A neviem,čozase o mne točíte,keď je tu nadpis PF 2009.

Každý člověk Anjiko má dobré srdce.
KAŽDÝ!
Jen někdo ho má otevřené, milující a "mezi lidmi" a jiný ho má sevřené železnými obručemi očekávání a nesnášenlivosti, obalené hnusnou a slizskou krustou nenávisti, hlouposti a nezpracovaných křivd.

Ty jsi bez diskuze ten druhý případ.
Sama se ke svému dobrému srdci nedokážeš dostat.
Kde bereš tu drzost žádat to TÍMHLE ZPŮSOBEM po druhých?

Přestaň tu kecat něco o tom, jak se bráníš útokům, argumentovat špatným dětstvím - už jsi snad velká holka ne, tak se jako velká holka chovej a převezmi za sebe konečně zodpovědnost - a radši pokorně požádej o pomoc.

Jinou možnost stejně nemáš.
Ukázkově tu naplňuješ definici čirého zoufalství - chováš se pořád stejně (hnusně) a OČEKÁVÁŠ stále JINÉ (krásné) výsledky.

Tak. A teď nám opět můžeš předvést to své DOBRÉ srdce.
Obávám se však, že ty nedokážeš nic jiného, než zavřít se do svého začarovaného kruhu: "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". A můžeš si být naprosto jistá, že tím prvním, kdo zavolal, jsi byla TY!
Takže aby ti to bylo jasné: můžeš to zase jen TY změnit - že zase zavoláš. Ale konečně už JINAK.
Pokud to neumíš, pros! Pros o pomoc.
Jak říkám - jinou možnost stejně nemáš.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#21 2. 1. 2009 9:52

helena
♥♥♥♥♥♥♥

neznášam útoky na svoju osobu, zraňujú ma
To snad platí pro každého, s výjimkou anetických psychopatů. Ale nic tě neopravňuje k tomu, abys kolem sebe kousala jako zběsilá při sebemenším TVÉM pocitu, že ti někdo ubližuje.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#22 2. 1. 2009 9:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Anjika napsal(a):

No a pre teba Nikolas: Píšeš síce, že ti to je ľúto a sa mi ospravedlňuješ, ale ja ti neverím. Ja totiž neverím nikomu, kto ma najprv urazí a potom sa mi ospravedlní.

Dobre, veľmi dobre robíš, srdiečko!
Treba naopak - najprv sa ospravedlniť a až potom uraziť smilestorstark

Není tady

#23 2. 1. 2009 9:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Majka, nie som Nico, ale keď si niekto založí úžasne ľudské a pozitívne vlákno, pirčom dva dni predtým želá niekomu také úžasne pozitívne veci(nakoniec, aj na Babi mala tuším ban za srdečné "priania"), tak treba asi veci uviesť na pravú mieru. Ja už Anjike to jej priateľstvo a dobrú vôľu neverím. Želám jej to, čo aj tak platí: Aby sa jej vrátilo všetko to, čo sama vysiela k druhým. Howgh! godlike stolt

Ojojj................najláskavejšia bytostka široko-ďaleko....a takéto stašné kliatby..........gloriapussa
Ale tak treba. Keď sa nedá podobrotky, treba pozlotky visslacool

Není tady

#24 2. 1. 2009 9:59

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Anjika napsal(a):

No tak ho už pred nami neschovávaj! A ukáž - ináč neuverím reta

Není tady

#25 2. 1. 2009 10:24

majkafa
Host

topazio napsal(a):

Anjika napsal(a):

Leri není žádná baba, je to super holka, je od nás z Letňátek.

Jazykový kroužek:
Bábo je po slovensky, je to skratka bábatka, čili MIMINKO, nebylo to oslovení. smile

Upravil(a) majkafa (2. 1. 2009 10:25)

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí