|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
a všetkočo si prajete,nech sa splní...ja si prajem lepšiu prácu akov školstve.
Není tady

Já si přeju, ať jsme celá rodina zdraví alespoň tak jak teď a ať prďolka roste jak má. 
Není tady
Myslíš bábo, alebo ty chceš mať veľký zadok? :,-)
Není tady
Zloba, závist, zášť..ty ať pominou....
Dostal jsem od Anjiky taky jedno pěkné novoroční přání:
From Anjika, 30.12.2008 13:47
Ty hajzel drbnutý, bodaj by ťa auto zrazilo a ostal si mesiac v nemocnici!!!
http://nicolas007.blog.cz/0812/jak-pomo … r-45688121
Drahá Anji, asi jsem se tě velmi dotkl. Což nebylo účelem. A pokud jsem ti způsobil nějakou bolest, která vyústila v tak intenzivní zlobu, omlouvám se ti za to a je mi to upřímně líto.
Drž se.
Upravil(a) Nicolas (1. 1. 2009 23:36)
Není tady
Mno....sice jsem si řekla, že na Anjičino vlákno už nepolezu, leda bych si chtěla zaprudit - ale tohle musím:
Specielně tobě, Nico, přeju všechno nejlepší do nového roku, protože máš můj respekt - a ten já chlapům naděluju poměrně zdráhavě 
Není tady
Budu mít jako často kontroverzní názor, ale ptám se - Nico, proč ten článeček ve tvém blogu? 

Máš s Anjikou až tak velký problém, že tě něco přinutilo tohle udělat? 
Tím se nezastávám Anjiky.
Ta Zloba, závist, zášť, to bylo i pro tebe, cítím ve svém solaru plexus, když už jsem ho tu tak zpopularizovala. 
Upravil(a) majkafa (1. 1. 2009 23:48)

Majka, nie som Nico, ale keď si niekto založí úžasne ľudské a pozitívne vlákno, pirčom dva dni predtým želá niekomu také úžasne pozitívne veci(nakoniec, aj na Babi mala tuším ban za srdečné "priania"), tak treba asi veci uviesť na pravú mieru. Ja už Anjike to jej priateľstvo a dobrú vôľu neverím. Želám jej to, čo aj tak platí: Aby sa jej vrátilo všetko to, čo sama vysiela k druhým. Howgh!

Není tady
Úžasne ľudské pozitívne vlákno? Ty tomu ešte veríš? 
Hneď druhá polovička vety bola dostatočne vypovedajúca.
Ale že ZROVNA Nicolasovi stojí Anjika za toľko, že o nej dokonca píše vo svojom bloku, to ma veĺmi zaujalo a prekvapilo.
Upravil(a) majkafa (1. 1. 2009 23:53)
majkafa napsal(a):
Budu mít jako často kontroverzní názor, ale ptám se - Nico, proč ten článeček ve tvém blogu?
Máš s Anjikou až tak velký problém, že tě něco přinutilo tohle udělat?
Tím se nezastávám Anjiky.
Zádný názor není kontroverzní. Všechna novoroční přání jsou přeci OK.
Zkoušel jsem, jak funguje anketa. Hodilo se mi to do krámu. To je vše.
Ale i tak není problém se Anjice omluvit.
Není tady
Nicolasi, zkoušel jsi, jak funguje anketa? Zrovna na Anjice? Je v tom opravdu jenom tohle? To ti nezbaštím. 
Majko,
vidím, že ty si na těch svých "kontraverzních" názorech velice zakládáš.
Koho ty mi to jen připomínáš?
Jo ahááá, už vím 
Nu a věř mi, že mi to nic nezrcadlí, prostě už jen vím, co jsem vědět chtěla 
Dnes jsem si totiž zcela cíleně, inspirována tvou - dejme tomu - diskusí se Salvem, Crabem, ale i dalšími, přečetla několik starých vláken, abych se dozvěděla.
Bylo to podnětné a vééélmi zajímavé.
Doporučuji.
Ale nenutím.
Není tady
No, vlastně je to blbost, když jsem si to po sobě přečetla. 
Upravil(a) majkafa (2. 1. 2009 0:04)
Nicolasi, to jsi asi ještě nečetl, co Ti přeje v diskusi k poslednímu článku na svém blogu...
Jinak Anjice přeju to, co Selima, líp se to napsat snad ani nedá: Aby sa jej vrátilo všetko to, čo sama vysiela k druhým.
Není tady
Ja nezačínam prvá,ja sa iba bránim. Keďje niektoku mne slušný a milý,tak som aj ja taká.Keďniekto začne útočiť, bránim sa. Na útoktreba reagovaťtvrdo, tenkto útočí aklame, si nezaslúži slušnéjednanie, to jemôj názor. Ja mám dobré srdce,ale neznášam útoky na svoju osobu, zraňujúma.V detstve ma šikonovali spolužiaci,takaspoň v dospelostiby som bolarada,keby mi ľudia neubližovali.A neviem,čozase o mne točíte,keď je tu nadpis PF 2009.
Není tady
No a pre teba Nikolas: Píšeš síce, že ti to je ľúto a sa mi ospravedlňuješ, ale ja ti neverím. Ja totiž neverím nikomu, kto ma najprv urazí a potom sa mi ospravedlní.
Není tady

Anjika napsal(a):
Ty jsi ale fakt hnusná 

Není tady
Anjika napsal(a):
Leri není žádná baba, je to super holka, je od nás z Letňátek.
Není tady

Anjika napsal(a):
...A neviem,čozase o mne točíte,keď je tu nadpis PF 2009.
máš pravdu, holka - jsme na tvém vlákně a byla by blbost nepřipustit, žes jen chtěla upřímně popřát ...
to jen zrádce Nico tě odhalil
víš, třeba Nico nemá něco vyřešené ..., bez urážky, Nico, ale drž se prostě poslední verze své statistiky 
mně například připadáš, Anjiko, že máš dvě osobnosti - jedna inteligentní se smyslem pro humor a jedna do sebe zahleděná infantilní osůbka...
vzhledem k tomu, že inteligence se dá těžko předstírat, stále si myslím, že si z nás jenom děláš srandu...
takže PF i Tobě...
Není tady
Anjika napsal(a):
Ja nezačínam prvá,ja sa iba bránim. Keďje niektoku mne slušný a milý,tak som aj ja taká.Keďniekto začne útočiť, bránim sa. Na útoktreba reagovaťtvrdo, tenkto útočí aklame, si nezaslúži slušnéjednanie, to jemôj názor. Ja mám dobré srdce,ale neznášam útoky na svoju osobu, zraňujúma.V detstve ma šikonovali spolužiaci,takaspoň v dospelostiby som bolarada,keby mi ľudia neubližovali.A neviem,čozase o mne točíte,keď je tu nadpis PF 2009.
Každý člověk Anjiko má dobré srdce.
KAŽDÝ!
Jen někdo ho má otevřené, milující a "mezi lidmi" a jiný ho má sevřené železnými obručemi očekávání a nesnášenlivosti, obalené hnusnou a slizskou krustou nenávisti, hlouposti a nezpracovaných křivd.
Ty jsi bez diskuze ten druhý případ.
Sama se ke svému dobrému srdci nedokážeš dostat.
Kde bereš tu drzost žádat to TÍMHLE ZPŮSOBEM po druhých?
Přestaň tu kecat něco o tom, jak se bráníš útokům, argumentovat špatným dětstvím - už jsi snad velká holka ne, tak se jako velká holka chovej a převezmi za sebe konečně zodpovědnost - a radši pokorně požádej o pomoc.
Jinou možnost stejně nemáš.
Ukázkově tu naplňuješ definici čirého zoufalství - chováš se pořád stejně (hnusně) a OČEKÁVÁŠ stále JINÉ (krásné) výsledky.
Tak. A teď nám opět můžeš předvést to své DOBRÉ srdce.
Obávám se však, že ty nedokážeš nic jiného, než zavřít se do svého začarovaného kruhu: "jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá". A můžeš si být naprosto jistá, že tím prvním, kdo zavolal, jsi byla TY!
Takže aby ti to bylo jasné: můžeš to zase jen TY změnit - že zase zavoláš. Ale konečně už JINAK.
Pokud to neumíš, pros! Pros o pomoc.
Jak říkám - jinou možnost stejně nemáš.
Není tady
neznášam útoky na svoju osobu, zraňujú ma
To snad platí pro každého, s výjimkou anetických psychopatů. Ale nic tě neopravňuje k tomu, abys kolem sebe kousala jako zběsilá při sebemenším TVÉM pocitu, že ti někdo ubližuje.
Není tady
Anjika napsal(a):
No a pre teba Nikolas: Píšeš síce, že ti to je ľúto a sa mi ospravedlňuješ, ale ja ti neverím. Ja totiž neverím nikomu, kto ma najprv urazí a potom sa mi ospravedlní.
Dobre, veľmi dobre robíš, srdiečko!
Treba naopak - najprv sa ospravedlniť a až potom uraziť 

Není tady
Selima napsal(a):
Majka, nie som Nico, ale keď si niekto založí úžasne ľudské a pozitívne vlákno, pirčom dva dni predtým želá niekomu také úžasne pozitívne veci(nakoniec, aj na Babi mala tuším ban za srdečné "priania"), tak treba asi veci uviesť na pravú mieru. Ja už Anjike to jej priateľstvo a dobrú vôľu neverím. Želám jej to, čo aj tak platí: Aby sa jej vrátilo všetko to, čo sama vysiela k druhým. Howgh!
![]()
Ojojj................najláskavejšia bytostka široko-ďaleko....a takéto stašné kliatby..........

Ale tak treba. Keď sa nedá podobrotky, treba pozlotky 

Není tady
Anjika napsal(a):
No tak ho už pred nami neschovávaj! A ukáž - ináč neuverím 
Není tady
topazio napsal(a):
Anjika napsal(a):
Leri není žádná baba, je to super holka, je od nás z Letňátek.
Jazykový kroužek:
Bábo je po slovensky, je to skratka bábatka, čili MIMINKO, nebylo to oslovení. 
Upravil(a) majkafa (2. 1. 2009 10:25)