Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 1. 1. 2009 17:07

REŇAS
Host

Co nebo jaké chystáte změny v roce 2009?

Zdravím všechny wink  v Novém roce a zajímalo by mě,o jakých změnách v letošním roce přemýšlíte? Někdo třeba uvažuje o změně zaměstnání,bydlení,někdo třeba uvažuje o změnách v partnerském vztahu..ať,už v dobrém či naopak..,někdo uvažuje o změně aktivit ve svém životě..atd.,nemusí to být jen přímo přecevzetí(to téma,už je tu založené)..ale spíš naco se chystáte v tomto začínajícím roce..,naco se třeba těšíte.. tak,prosím napište.. rock

#2 1. 1. 2009 17:11

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Re: Co nebo jaké chystáte změny v roce 2009?

Za dva týdny změním práci, byt i stát. Partnera ne, aspoň neplánuju roll Tož jsem zvědavá, jak mi to v tom zahraničí půjde va

Není tady

#3 1. 1. 2009 17:30

REŇAS
Host

wink Danielo,tak to jsou velké změny,najednou,tak to držím,pěsti,aby to vše vyšlo podle Tvých představ..

#4 1. 1. 2009 20:45

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kladensko
Web

já bych strašně ráda změnila svůj osobní život v jistých ohledech, ale myslím, že nemám šanci hmm

Člověk míní, život mění.
Život je krásný, ale přesto končí smrtí.
http://leny-wood.wp.cz/wp-content/uploads/wp.cz/leny-wood/horse.jpg

Není tady

#5 1. 1. 2009 21:44

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Jaké chystám změny?
Inu za několik týdnů až měsíců mi snad http://img205.imageshack.us/img205/9599/06010534jt0.gifbude dodáno  vozidlo mých dětských snů. To abych měl čím procestovat rodnou Evropu s přilehlým okolím a nezastavila mě kdejaká polní cesta.

No a pak nejspíš nějaké to rozšíření či změna oboru podnikání dle postupu a vývoje finanční krize.

Osobní život bych ponechal beze změn......... manželka snad taky. lol

Upravil(a) Jeňýk (1. 1. 2009 21:46)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#6 1. 1. 2009 22:23

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýk napsal(a):

Jaké chystám změny?
Inu za několik týdnů až měsíců mi snad http://img205.imageshack.us/img205/9599/06010534jt0.gifbude dodáno  vozidlo mých dětských snů. To abych měl čím procestovat rodnou Evropu s přilehlým okolím a nezastavila mě kdejaká polní cesta.

No a pak nejspíš nějaké to rozšíření či změna oboru podnikání dle postupu a vývoje finanční krize.

Osobní život bych ponechal beze změn......... manželka snad taky. lol

Jen aby tě nezastavilo něco ale uoplně jiného a nebude to polní cesta. tongue

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#7 1. 1. 2009 22:49

kukusa
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Humpolačka

Rok 2009 bude zrejme nabyty!!! Cekame mimi, takze v kvetnu rodime, dostaly jsme souhlas od banky na pujcku domu, takze se bude rekonstruovat a stehovat, no a byla jsem pozadana o ruku a nastavajici chce svatbu sfouknout letos, takze uvidime, jak to vsechno zvladneme.
Jen nam drzim pesti, at nam to vsechno dopadne dobre, jelikoz to vsechno vypada az moc fantasticky (a z toho mam vzdycky spis hruzu dumbom )

http://lilypie.com/pic/090312/7zB3.jpghttp://b3.lilypie.com/Bbt9p1/.png

http://lilypie.com/pic/081130/UxM5.jpghttp://bd.lilypie.com/DrzCp1/.png
kontrola u gyndr 16.3.

Není tady

#8 1. 1. 2009 22:50

REŇAS
Host

wink Leny,proč nemáš šanci? To vzdáváš,nějak rychle.. Vždycky je nějaká šance,né? Jen  jí chytnout a nepustit.. rock

#9 1. 1. 2009 22:57

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Web

REŇAS napsal(a):

wink Leny,proč nemáš šanci? To vzdáváš,nějak rychle.. Vždycky je nějaká šance,né? Jen  jí chytnout a nepustit.. rock

pže jsem to projela minimálně dvakrát a pochybuju, že dostanu ještě nějakou možnost... jo, co bych dala za to umět hnout s časem, stačilo by mi vrátit se do jediný určitý chvíle, promluvit ve chvíli, kdy jsem mlčela a bylo by to dočista jinčí stolt ale to už je offtopic (bych spíš měla zamířit na psychologickou tillfreds )

Člověk míní, život mění.

Není tady

#10 1. 1. 2009 23:15

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pisatel napsal(a):

Ano já vím, rok 2012 se blíží a celosvětová krize je v plném proudu......... taky pokud by jsi opravdu četl vše do čeho máš neustálé nutkání kecat, tak si všimneš že napříkad zde jsem napsal slovíčko SNAD.
To pro tvoji informaci znamená, že jsem si vědom situace ve které se nachází automobilový průmysl v USA........... já ale holt věřím že jednu ze svých "vlajkových lodí" padnout nenechají.
No a když jo, tak si koupim Fabii jako kdejakej votroubek. smile Svět se mi kvůli tomu rozhodně nezhroutí.

Upravil(a) Jeňýk (1. 1. 2009 23:15)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#11 2. 1. 2009 1:10

sisi21
♥♥♥♥♥♥♥

jé,já bych taky chtěla autíčko..jenže nejdřív musím prodat to staré a při této krizi no nevím..Snad se to povede..

Žádné větší změny snad nebudou aspoň doufáme..Byt je konečně dodělán..
a v osobním životě,rozhodně nic měnit nechci...

http://www.inglene.dk/billed.asp?PrivatBilled=7195271

Není tady

#12 2. 1. 2009 7:17

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Jeňýk napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ano já vím, rok 2012 se blíží a celosvětová krize je v plném proudu......... taky pokud by jsi opravdu četl vše do čeho máš neustálé nutkání kecat, tak si všimneš že napříkad zde jsem napsal slovíčko SNAD.
To pro tvoji informaci znamená, že jsem si vědom situace ve které se nachází automobilový průmysl v USA........... já ale holt věřím že jednu ze svých "vlajkových lodí" padnout nenechají.
No a když jo, tak si koupim Fabii jako kdejakej votroubek. smile Svět se mi kvůli tomu rozhodně nezhroutí.

No kdyby to byla krize pak mávnu rukou. Ale ono je to "něco" úplně jiného.
Víš moc dobře čtu tebe, Petra a další takže ně "poučovat" o "kecání" nemusíš. reta

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#13 2. 1. 2009 9:36

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Ano, ano....... zase to "něco" o čem vědí jen ti správní a vyškolení hoši a děvčata co spolu mluví. lol Úplně jsem se rozklepal. lol

Není tady

#14 2. 1. 2009 10:00

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

REŇAS napsal(a):

wink Danielo,tak to jsou velké změny,najednou,tak to držím,pěsti,aby to vše vyšlo podle Tvých představ..

Já si raději nic moc nepředstavuju cool Tak to může být jen lepší.

Babinet je zásadní web, kvůli kterému zuby nehty prosazuju zavedení internetu do podnájmu tummenupp To abych tu češtinu nezapomněla.

Není tady

#15 2. 1. 2009 11:01

REŇAS
Host

Danielo,tak,ať to je jen lepší..a určitě nezapomeň na rodný jazyk a hlavně Babinet.. wink

#16 2. 1. 2009 11:05

REŇAS
Host

wink No leny..,jak jsem pochopila,jde asi o osobní záležitost..buď se říká do třetice všeho dobrého nebo ...,ale pokud by to bylo,že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky,tak,věř,že na Tebe čekají ještě jiné šance..chce to čas..,jen se nedívej zpátky,ale spíš dopředu. rock

#17 2. 1. 2009 11:22

leny.wood
♥♥♥♥♥♥-
Web

REŇAS napsal(a):

wink No leny..,jak jsem pochopila,jde asi o osobní záležitost..buď se říká do třetice všeho dobrého nebo ...,ale pokud by to bylo,že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky,tak,věř,že na Tebe čekají ještě jiné šance..chce to čas..,jen se nedívej zpátky,ale spíš dopředu. rock

reňas díky, právě to ohlížení zpět se nemůžu odnaučit dumbom

Člověk míní, život mění.

Není tady

#18 2. 1. 2009 21:17

x256987
Host

Já se chystám konečně si pořídit plesovou výbavu, uvědomila jsem si, kolikrát jsem za poslední roky odmítla pozvání, protože nebylo v čem jít... Žádnou extra róbu, prostě dlouhé hladké šaty, boty na podpatku, kabelku, prádlo, šál přes ramena, nějakou tu bižu, večerní parfém a rudou rtěnku big_smile Když to tak v duchu počítám, je mi vcelku jasné, proč jsem s tím tak otálela lol

#19 2. 1. 2009 21:55

Sjuzn
♥♥♥♥♥--

Jeňýk napsal(a):

Pisatel napsal(a):

No a když jo, tak si koupim Fabii jako kdejakej votroubek.

Ty krááááso!! va Takovej kabrňák a Fábii?? va Taková vostuda lol

Není tady

#20 2. 1. 2009 22:03

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Zmen v mem zivote asi bude hodne.Jednak me pritel nabidnul,ze by si me rad vzal za manzelku a to se zname osobne 14 dni jsme spolu denne.. .Dohodli jsme se,ze pokud nam to bude klapat tak koncem leta jsem jeho na cely zivot.Dalsi bude mozna stehovani do jeho domku.Tak jsem zvedava jestli se to splni

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#21 2. 1. 2009 22:42

Musim
♥♥♥♥♥♥-

Nemám práci, tak snad ji brzo najdu, o stěhování sním tolik let, že až...změna v osobích vztazích by taky nebyla špatná..změnila bych hodně, kdyby to šloa nebylo to závislé na penězích...pozatím stačí, aby bylo zdraví.

Není tady

#22 3. 1. 2009 9:18

Tajgr
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Mars

Já přemejšlím o změně své váhy lol ,ne že bych byla nějaký tlouštík,možná by to chtělo zpevnit tělo cvičením.Ostatně takovou změnu chystám každý rok lol .

http://sign.kards.ru/images/sign/0a/00/10.jpg?rnd=6500
Člověk se narodí nahý,mokrý a hladový.Pak se věci začnou zhoršovat.

Není tady

#23 3. 1. 2009 16:21

Jiněnka
♥♥♥♥---

Já pevně doufám, že se tento rok nic nezmění, jelikož jsem maximálně spokojená s tím, jak to je. Snad jen kdyby se mi s jarem podařilo najít více času na sportovní aktivity... Jo a kecám, přemýšlím o radikální změně účesu :-)  Což bude asi jediné, takže teď už se jen modlit, ať můj osobní i profesní život zůstanou tak jak jsou smile

Když už člověk jednou je, tak má koukat aby byl!

Není tady

#24 4. 1. 2009 22:29

Achlia
♥♥♥♥---

Já se dala na stará kolena na studium VŠ, takže je to jasné - důstojně přežít  l.ročník

Není tady

#25 4. 1. 2009 22:48

Stelička
♥♥♥♥♥♥-

Já se letos chystala zprovoznit běžky, nadělila jsem si proto pod stromeček běžecké boty a den před Silvestrem jsem si nadělila na sjezdovkách pořádný výron kolene a sádru až pod zadek. Takže místo běhání na lyžích běhám o berlích.
Ale určitě si letos pořídím nové autíčko. Starého vraku se mi na podzim podařilo naštěstí zbavit.
A protože mi ukradli kolo, tak jsem si nadělila nové - také ještě není vyzkoušené. Tak doufám, že koleno mi brzy dopřeje všech radovánek.

Upravil(a) Stelička (4. 1. 2009 22:49)

http://sirmi.ic.cz/cara/215.gif

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí