29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím všechny v Novém roce a zajímalo by mě,o jakých změnách v letošním roce přemýšlíte? Někdo třeba uvažuje o změně zaměstnání,bydlení,někdo třeba uvažuje o změnách v partnerském vztahu..ať,už v dobrém či naopak..,někdo uvažuje o změně aktivit ve svém životě..atd.,nemusí to být jen přímo přecevzetí(to téma,už je tu založené)..ale spíš naco se chystáte v tomto začínajícím roce..,naco se třeba těšíte.. tak,prosím napište..
Za dva týdny změním práci, byt i stát. Partnera ne, aspoň neplánuju Tož jsem zvědavá, jak mi to v tom zahraničí půjde
Není tady
Danielo,tak to jsou velké změny,najednou,tak to držím,pěsti,aby to vše vyšlo podle Tvých představ..
Jaké chystám změny?
Inu za několik týdnů až měsíců mi snad bude dodáno vozidlo mých dětských snů. To abych měl čím procestovat rodnou Evropu s přilehlým okolím a nezastavila mě kdejaká polní cesta.
No a pak nejspíš nějaké to rozšíření či změna oboru podnikání dle postupu a vývoje finanční krize.
Osobní život bych ponechal beze změn......... manželka snad taky.
Upravil(a) Jeňýk (1. 1. 2009 21:46)
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Jaké chystám změny?
Inu za několik týdnů až měsíců mi snad http://img205.imageshack.us/img205/9599/06010534jt0.gifbude dodáno vozidlo mých dětských snů. To abych měl čím procestovat rodnou Evropu s přilehlým okolím a nezastavila mě kdejaká polní cesta.
No a pak nejspíš nějaké to rozšíření či změna oboru podnikání dle postupu a vývoje finanční krize.
Osobní život bych ponechal beze změn......... manželka snad taky.
Jen aby tě nezastavilo něco ale uoplně jiného a nebude to polní cesta.
Není tady
Rok 2009 bude zrejme nabyty!!! Cekame mimi, takze v kvetnu rodime, dostaly jsme souhlas od banky na pujcku domu, takze se bude rekonstruovat a stehovat, no a byla jsem pozadana o ruku a nastavajici chce svatbu sfouknout letos, takze uvidime, jak to vsechno zvladneme.
Jen nam drzim pesti, at nam to vsechno dopadne dobre, jelikoz to vsechno vypada az moc fantasticky (a z toho mam vzdycky spis hruzu )
Není tady
Leny,proč nemáš šanci? To vzdáváš,nějak rychle.. Vždycky je nějaká šance,né? Jen jí chytnout a nepustit..
REŇAS napsal(a):
Leny,proč nemáš šanci? To vzdáváš,nějak rychle.. Vždycky je nějaká šance,né? Jen jí chytnout a nepustit..
pže jsem to projela minimálně dvakrát a pochybuju, že dostanu ještě nějakou možnost... jo, co bych dala za to umět hnout s časem, stačilo by mi vrátit se do jediný určitý chvíle, promluvit ve chvíli, kdy jsem mlčela a bylo by to dočista jinčí ale to už je
(bych spíš měla zamířit na psychologickou
)
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ano já vím, rok 2012 se blíží a celosvětová krize je v plném proudu......... taky pokud by jsi opravdu četl vše do čeho máš neustálé nutkání kecat, tak si všimneš že napříkad zde jsem napsal slovíčko SNAD.
To pro tvoji informaci znamená, že jsem si vědom situace ve které se nachází automobilový průmysl v USA........... já ale holt věřím že jednu ze svých "vlajkových lodí" padnout nenechají.
No a když jo, tak si koupim Fabii jako kdejakej votroubek. Svět se mi kvůli tomu rozhodně nezhroutí.
Upravil(a) Jeňýk (1. 1. 2009 23:15)
Není tady
jé,já bych taky chtěla autíčko..jenže nejdřív musím prodat to staré a při této krizi no nevím..Snad se to povede..
Žádné větší změny snad nebudou aspoň doufáme..Byt je konečně dodělán..
a v osobním životě,rozhodně nic měnit nechci...
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ano já vím, rok 2012 se blíží a celosvětová krize je v plném proudu......... taky pokud by jsi opravdu četl vše do čeho máš neustálé nutkání kecat, tak si všimneš že napříkad zde jsem napsal slovíčko SNAD.
To pro tvoji informaci znamená, že jsem si vědom situace ve které se nachází automobilový průmysl v USA........... já ale holt věřím že jednu ze svých "vlajkových lodí" padnout nenechají.
No a když jo, tak si koupim Fabii jako kdejakej votroubek.Svět se mi kvůli tomu rozhodně nezhroutí.
No kdyby to byla krize pak mávnu rukou. Ale ono je to "něco" úplně jiného.
Víš moc dobře čtu tebe, Petra a další takže ně "poučovat" o "kecání" nemusíš.
Není tady
Ano, ano....... zase to "něco" o čem vědí jen ti správní a vyškolení hoši a děvčata co spolu mluví. Úplně jsem se rozklepal.
Není tady
REŇAS napsal(a):
Danielo,tak to jsou velké změny,najednou,tak to držím,pěsti,aby to vše vyšlo podle Tvých představ..
Já si raději nic moc nepředstavuju Tak to může být jen lepší.
Babinet je zásadní web, kvůli kterému zuby nehty prosazuju zavedení internetu do podnájmu To abych tu češtinu nezapomněla.
Není tady
Danielo,tak,ať to je jen lepší..a určitě nezapomeň na rodný jazyk a hlavně Babinet..
No leny..,jak jsem pochopila,jde asi o osobní záležitost..buď se říká do třetice všeho dobrého nebo ...,ale pokud by to bylo,že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky,tak,věř,že na Tebe čekají ještě jiné šance..chce to čas..,jen se nedívej zpátky,ale spíš dopředu.
REŇAS napsal(a):
No leny..,jak jsem pochopila,jde asi o osobní záležitost..buď se říká do třetice všeho dobrého nebo ...,ale pokud by to bylo,že dvakrát nevstoupíš do stejné řeky,tak,věř,že na Tebe čekají ještě jiné šance..chce to čas..,jen se nedívej zpátky,ale spíš dopředu.
reňas díky, právě to ohlížení zpět se nemůžu odnaučit
Není tady
Já se chystám konečně si pořídit plesovou výbavu, uvědomila jsem si, kolikrát jsem za poslední roky odmítla pozvání, protože nebylo v čem jít... Žádnou extra róbu, prostě dlouhé hladké šaty, boty na podpatku, kabelku, prádlo, šál přes ramena, nějakou tu bižu, večerní parfém a rudou rtěnku Když to tak v duchu počítám, je mi vcelku jasné, proč jsem s tím tak otálela
Jeňýk napsal(a):
Pisatel napsal(a):
No a když jo, tak si koupim Fabii jako kdejakej votroubek.
Ty krááááso!! Takovej kabrňák a Fábii??
Taková vostuda
Není tady
Zmen v mem zivote asi bude hodne.Jednak me pritel nabidnul,ze by si me rad vzal za manzelku a to se zname osobne 14 dni jsme spolu denne.. .Dohodli jsme se,ze pokud nam to bude klapat tak koncem leta jsem jeho na cely zivot.Dalsi bude mozna stehovani do jeho domku.Tak jsem zvedava jestli se to splni
Není tady
Nemám práci, tak snad ji brzo najdu, o stěhování sním tolik let, že až...změna v osobích vztazích by taky nebyla špatná..změnila bych hodně, kdyby to šloa nebylo to závislé na penězích...pozatím stačí, aby bylo zdraví.
Není tady
Já přemejšlím o změně své váhy ,ne že bych byla nějaký tlouštík,možná by to chtělo zpevnit tělo cvičením.Ostatně takovou změnu chystám každý rok
.
Není tady
Já pevně doufám, že se tento rok nic nezmění, jelikož jsem maximálně spokojená s tím, jak to je. Snad jen kdyby se mi s jarem podařilo najít více času na sportovní aktivity... Jo a kecám, přemýšlím o radikální změně účesu :-) Což bude asi jediné, takže teď už se jen modlit, ať můj osobní i profesní život zůstanou tak jak jsou
Není tady
Já se dala na stará kolena na studium VŠ, takže je to jasné - důstojně přežít l.ročník
Není tady
Já se letos chystala zprovoznit běžky, nadělila jsem si proto pod stromeček běžecké boty a den před Silvestrem jsem si nadělila na sjezdovkách pořádný výron kolene a sádru až pod zadek. Takže místo běhání na lyžích běhám o berlích.
Ale určitě si letos pořídím nové autíčko. Starého vraku se mi na podzim podařilo naštěstí zbavit.
A protože mi ukradli kolo, tak jsem si nadělila nové - také ještě není vyzkoušené. Tak doufám, že koleno mi brzy dopřeje všech radovánek.
Upravil(a) Stelička (4. 1. 2009 22:49)
Není tady