1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Nevím kam toto téma zařadit. Potřebuji poradit, chlap pod námi kouří doma jak tovární komín, a kouř z jeho cigaret je cítit u nás na WC a i v komoře. Nemáte radu jak eliminovat ten smrad z těch cigaret?? Je to váně dost nepříjemné. S manelem jsme nekuřáci. A velmi nám vadí, e to na WC smrdí od cigaret. Prosím o radu jak se toho po*ného smradu zbavit.
Není tady
jo tak to znám velice teď dobře..Já přestala kouřit a ten smrad je příernej ..Manel chodí kouřit na chodbu ,aby tím tady nesmrděl,někdy jde i na záchod.Mám tam zásuvku take do ní pouívám tu vůni ,myslím brise a pak třeba sprei a ten pach pohltí..(ten maj zase v DM-drogeriii.... Denk mit-neutralizer).
Není tady
Nějaký ty spreje a vůně máme taky, ale nějak to nepomáhá. Ty hnusný cigára to vdycky přebijou
Není tady
i ta vůně do té zásuvky.????.Je sice drahá ,ale mám dojem ,e přehluí na WC ve!!!!
Není tady
sisi21 napsal(a):
i ta vůně do té zásuvky.????.Je sice drahá ,ale mám dojem ,e přehluí na WC ve!!!!
Na Wc nemáme zásuvku .
Není tady
Znám to velice dobře. Jen k tomu kouři si přidej smrad z psích výkalů a celkově smrad ze píny a čtvrté cenové. Utěsnila jsem neprodyně větrák na WC i v koupelně, ale moc to nepomáhá. Nejhorí je to v létě, to mají sousedi otevřená okna a já si je otevřít nemohu, ve se natáhne k nám. A posezení na lodii je taky záitek. Soused nad námi kouří taky, ale to mi tak nevadí, to k nám jde jen při větrání a to je jen ten kouř, to se dá snést a popel z lodie zametu. Jojo, kuřáci. Pořád je my nekuřáci něčím omezujeme a furt si na něco stěujeme.
Není tady
topazio napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Na Wc nemáme zásuvku
.
tak to je blbý..
Není tady
Judyna napsal(a):
Znám to velice dobře. Jen k tomu kouři si přidej smrad z psích výkalů a celkově smrad ze píny a čtvrté cenové. Utěsnila jsem neprodyně větrák na WC i v koupelně, ale moc to nepomáhá. Nejhorí je to v létě, to mají sousedi otevřená okna a já si je otevřít nemohu, ve se natáhne k nám. A posezení na lodii je taky záitek. Soused nad námi kouří taky, ale to mi tak nevadí, to k nám jde jen při větrání a to je jen ten kouř, to se dá snést a popel z lodie zametu. Jojo, kuřáci. Pořád je my nekuřáci něčím omezujeme a furt si na něco stěujeme.
To je náhodička, jsem se zprvu lekla, e čtu svůj vlastní příspěvek, o kterém nevím, kdy jsem ho napsala ...
Není tady
Judyna napsal(a):
S tím větrákem je to ale na úkor plísní - zvyuje se vám tím vlhkost.
Není tady
Plíseň natěstí nemáme - hodně větrám průvanem. Ale zadělání větráků byla prostě nutnost.
Není tady
Topi, také jsou aromaoleje proti zápachu cigaret.
Ten si zkus na něco v komoře nakapat, nemusí to mít jen na aromalampě, ono to je cítit dost.
Jinak pod náma chodí 3 byty kouřit na balkon, ní u si nejsem jistá.... v létě je to síla, protoe neustále zavíráme balkon, aby nám to nelo do bytu a prádlo suím více doma, venku jen kdy je opravdu vedro a je pracovní den
Upravil(a) spunt (18. 4. 2009 14:01)
Není tady
Spunt, díky za radu, podívám se v obchodě. Balkon taky musím občas zavřít, protoe ten kouř z cigaret dost smrdí. Ale moje kámoka to má horí, chlap pod ní si třeba zapálí trávu, a dost jí to vadí, a jít mu něco říct se bojí, protoe chlap je vazba.
Není tady
poradíte prosím jak se zbavit zápachu z cigaret ze sedačky? koupili jsme sedačku od kuřáků, samozřejmě íleně načuchlá, vyprala jsem ji krásně voněla ale po uschnutí smrdí zase u ne tolik ale smrdí kdy příjdu do obyváků tak omdlívám ze smradu, prosím nemá někdo s tímto zkuenost?
Není tady
petko, občas dostanu nějaké "hadry" od tchýně, kde se hodně kouří.
Vdycky to nejdřív nechám pověené venku na ňůře den dva, pak to hodím do vany přes noc namočené do práku či jaru nebo lučového mýdla a pak to dalí den vyperu růčo v několika vodách, vymáchám, dám do pračky vyprat na předepírku a pak to není cítit.
Není tady
petka123 napsal(a):
poradíte prosím jak se zbavit zápachu z cigaret ze sedačky? koupili jsme sedačku od kuřáků, samozřejmě íleně načuchlá, vyprala jsem ji krásně voněla ale po uschnutí smrdí zase u ne tolik ale smrdí kdy příjdu do obyváků tak omdlívám ze smradu, prosím nemá někdo s tímto zkuenost?
myslím,e prodávají i sprei na textílie..zeptej se v drogérce.
Není tady
zeptam se, nasla jsem na netu bud nejaky pohlcovac pachu ve spreji nebo v prasku, ale nevim co bude fungovat vic a dovi jestli to vubec bude fungovat, ten smrad je silenej, vcera jsem k sedacce cuchala a kdyz k ni privonim tak nesmrdi tak hrozne jako kdyz se prijde k ni bliz odkud to vubec leze ten smrad ja uz jsem uplne vyrizena
Není tady
Zaleí co je to za materiál na té sedaččce.Můe to v ní bejt pěkně zaraný a pak ti jen zbývá ,prostě to neustále stříkat a pořádně vyprat. Zkus to taky postříkat aviváí.Můe to trvat pěkně dlouho ..to má jako v autě sedačky ,kdo kouří tak je to pěkně načichlý.
Není tady
Petko,to nebyl vůbec dobrý kup a dopadne to tak,e si stejně koupíte sedačku jinou,protoe kouř ze sedačky nedostane - nemůe ji ani pověsit na balkon či ručně přeprat,jak tady radí Spunt.Je dobré si někdy vzpomenout při nakupování věcí dlouhodobějí spotřeby na tohle: "Nejsme tak bohatí,abychom si mohli dovolit kupovat levné věci".A hlavně se podle toho taky posléze zařídit.
Není tady
holky dekuju za radu uz jsem na to taky dosla ze to nebyl dobrej kup, material je mikroply, vyprala jsem ji mokrym vysavacem postrikala avivazi krasne vonela do te dopby nez uschla pak je to zase necichly
Není tady
Koupila jsem v drogerii sprej na odstraňování pachu, jmenuje se Jasa a ten opravdu zabral. Je to u ale delí dobu, tak nevím, jestli je jetě k dostání.
Není tady