29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj Markéto...hm...prodávají barák...dostali úvěr...
My bydleli v paneláku dvacet let s rodiči...pak si naši koupili baráček na vesnici...pak ho prodali a koupili si jiný větší jinde, a pak začal hrát tatka automaty...ale řekl, že přestane ...ale museli pak ten větší hezkčí baráček stejně prodat ..a šli zpět do paneláku 2+1 - tatka hrál dál...ale slíbil že přestane.....byt 2+1 museli prodat...mamka říkala že je tatka jinak ale hodnej.... no, museli jít do menšího bytu...1+1 tatík sliboval že těd už fkat přestane...a byl moc jinak hdnej hlídá vnoučata ... koupí jim první poseldní - z čeho asi?!?! ... nu...i ten byt 1-1 museli prodat...a ted jsou v pronájmu1+1 ....tatka dluží cca 800,000,- kč a začínají jim chodit uomínky...mamka mi řekla proč já jsem tě tenkrát neposlecha....před rokem když jsi mi radila at se rozvedzu....to se styděla a bála ostudy a co tomu řekou lidi....mám segru obě máme rodiny - já jsem rozvedená děda-tatka si malého bere hrozně moc často....nějak nás(mě a ségru) ale mamka BOHUZEL dokázala vždy ukonejšit že je vše už v pořádku....nechtěla to videt, slyšet....bála se...o sebe?? jo to je jasný...ale dnes??? ...je to katastrofální stav...mamka se nechala slyšet že se rozvede...po kolikáté už?? a prosí - mám známou - finanční poradknyi - zda bych se s ní nesešla a něco nevymysleli, řekl ajsem jen za podmínky že se skutečně rozvede....nemůžu se podílet na nečem co vím že nikam nepovede.....a když není hlavně zájema a snaha z rduhý strany i když to bolí a dost....:-(((
nevím jaké (NE)jsou možnosti.....??? rozvod a to zúžené SJM....prostě je to na palici nervy v kýblu....žádný záhcytný bod.....hrozná nejistota a mamka...brečí a nevím a dufá...že by ji m ještě dali jednu "poslední" půjčku.....
Upravil(a) adra (19. 1. 2009 14:05)
Není tady
Jo - ještě jednu "poslední" půjčku, kterou chce splácet ty předchozí......to už není cesta do pekel, to už je cesta peklem. Jak to tady čtu, úplně živě se mi vybavují scény z mého exmanželství - akorát já jsem zažila prodání bytu jenom jednou....aby se umořily jeho nejhorší dluhy, dokonce jsem měla po dnech na půl roku dopředu přesně rozepsané položky příjmů a výdajů včetně splátek, samozřejmě jsem dala dohromady moje i jeho příjmy, a jeho splátky dnes když si vzpomenu - liskala bych se.
Protože nebyl schopný sázení nechat, a podle dohody jsme každý měli jenom kapesné, vylepšil si příjem dalším úvěrem a dalším, až byl za rok po prodeji bytu tam kde předtím, akorát už nebylo co prodávat, ledaže by hodil do placu mně, děti nebo sebe. To byla ta poslední kapka, hlavně když začal dceři vykládat, že být on mladá holka (jí bylo 18), tak si jde vydělat jako k....a
Měl štěstí, že jsem u téhle věty nebyla, asi bych teď seděla za vraždu
Upravil(a) jaspinn (19. 1. 2009 15:17)
Není tady