6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nějaké pomazánky na jednohubky,nebo jaké děláte? Já česnekové,slanečkové,křenové.
Není tady
Dobrá je z Nivy, sardinková, salámová, humrová (z tyčinek Surimi). Když se přidá trošku teplého mléka, krásně se pomazánka našlehá.
Není tady
A co tam dáváš krom toho mléka??Do těch surimi.
Není tady
já dávám majolku, tycinky,sul,pepr a trosku citr.stavy..tot vse.
jinak delam cesnekovou, krabi, nekdy vajickovou, rybickovou.
Není tady
Kamchinka napsal(a):
já dávám majolku, tycinky,sul,pepr a trosku citr.stavy..tot vse.
jinak delam cesnekovou, krabi, nekdy vajickovou, rybickovou.
A já k tomu přidávám na jemno nakrájená vajíčka.
Není tady
Musím držet dietu, tak k majonéze přidávám zakysanou smetanu nebo jogurt.
Není tady
ita: jo to je fajn, delavam testovinovy salat a pul dam majoly, pul jogurtu pritel zastance NEzdrave stravy to ani nepozna....
Není tady
nepravy losos
mrkev a celer nastrouhat najemno, smichat s citronovou stavou a s majonezou
maze se na chlebicky a pridava se tenounky platecek citronu
(nebo vajicka na tvrdo, platek lososa, platek syra...)
Není tady
uvařit filé, do vody přidat bobkový list,nové koření a celý pepř, po zchladnutí rozmatlat vidličkou, přidat nastrouanou mrkev a celer, majolku, sůl,lbílý pepř, citron ...
Není tady
Rybí: sardinky v tomatě umíchat s cibulkou, majolkou, nastrouhat tvrdý sýr.
Není tady
Na pomazánky z ryb je ideální pangas, nehrozí kost. Dělat, jak radí Ivca.
Není tady
Já nejčstěji dělám tuhle - nastrouhat tvrdý sýr, smíchat s majolkou, opepřit a hodně česneku. Je to kalorická bomba a dost se k tomu vypije ale je světová
Není tady
Modroočka napsal(a):
Já nejčstěji dělám tuhle - nastrouhat tvrdý sýr, smíchat s majolkou, opepřit a hodně česneku. Je to kalorická bomba a dost se k tomu vypije ale je světová
Modroočko, místo majolky zkus tatarku, to je něco
Není tady
Ota napsal(a):
Modroočka napsal(a):
Modroočko, místo majolky zkus tatarku, to je něco
Oto, dík za tip na vylepšení, tatarku mám, sýr taky, česnek máme doma pořád, tak to vyzkouším.............
Není tady
Tohle odlehčuji dílkem jogurtu a kysané smetany.
Moc mi chutnal jemně krájený pórek, a zase díl mojolky, jogurtu nebo kysané smetany, jen lehce posolit a popepřit, aby zústaly zachovány chutě zeleniny- ještě jsem tam přidala i rajče.
Jemné a moc dobré. Ale spíš salát, než pomazánka
Nebo trochu kaloričtěji: rozmixovaná niva , zředěná podle chuti smetanou, jogurtem, posolená, jemně pepřená.
Z listového těsta napečenými tyčkami nabírat a pojídat. To nemá chybu, pak třeba pivčo. mňam
Není tady
Ten nepravý losos je taky moc dobrý, úplně jsem tu pomazánku vymazala, tak co nejříve si ji udělám
Není tady
Taky skvělá, ač to nevypadá:
- díl jemně strouhané mrkve
- díl strouhaného Junioru
- díl jemně nakrájené cibule
- tatarka nebo majonéza
Vhodná na jednohubky nebo taky na chlebíčky, buď samostatně nebo pod salám místo vlašáku.
Není tady
Já mám ráda do pomazánek gothaj, junior mě přijde moc jemný.
Není tady
tuňáková- 1 konzerva tuňáka + 1 pomazánkové máslo, smíchat + možno cibuli, pepř, citronová šťáva
Není tady
Pomazánkové máslo + najemno nastrouhaná čerstvá mrkev + 4 stroužky ostrého česneku (domácí).....fakt moc dobrá
Není tady
Rybí, sýrové, česnekové pomazánky.
Není tady
česnekové taky ráda, jen tvaroh, majolku a česnek, sůl, pepř, řádně vyšlehat, to je mňamka(jestli občas poruším dietu tak kvůli tomuhle)
rybí dělám takto: 1 rybičky, půl kostky másla(pro mě bohužel náhražka), 3 vařené žloutky, malá cibulka(vééélice najemno), majolku, hořčici, sůl, pepř, případně trošičku maggi, nebo vegy no vše vyšlehám a je to
Není tady
ja delavam romadurovou, moooc dobra http://www.nadoma.cz/recepty/56240-poma … s-okurkou/ nebo skvarkova http://www.nadoma.cz/recepty/52843-skva … zeleninou/
Není tady
poradite mi nejakou dobrou , osvedcenou pomazanku ? Idealne salam , sunka apod.
Není tady
Grainne napsal(a):
poradite mi nejakou dobrou , osvedcenou pomazanku ? Idealne salam , sunka apod.
Grainne, pokud jíš nivu, tak moc doporučuji tuto. Je fakt výborná. Oproti receptu dávám navíc ještě česnek. Na jednohubky je skvělá.
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=23499
Není tady