29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Naše koťě si tuto nemoc doneslo už od maminky (což jsme netušili) Teklo jí jen z očí - tak jsme si mysleli, že to není nic vážného. Ale po 14 dnecj začala i kýchat až to bylo příliš. Máme ji doma, tak nám to začalo hodně vadit, když se přišla přitulit a pak nás poprskala. Zašla jsem s ní k veterináři a tam mi řekli, že to je 100% "kočičí rýma". Tři dny jsem s ní chodila na injekce a hodně se to zlepšilo, ale je to asi týden a začala zase trochu kýchat. Dá se to prý očkovat, ale musí být zdravá. S jinými kočkami do styku nepřijde, protože ji máme v bytě, tak nehrozí, že by si to s jinými předávala. Přenáší se to prý z kočky na kočku, ale na děti naštěstí ne.
Máte někdo zkušenost s touto kočičí rýmou? Jak jste toto odbourali? Děkuji
Není tady
Naše kočka měla taky rýmu - nevím jestli kočičí nebo normální, každopádně nudláky jsme měli všude - když seděla na parapetu na okně, tak to okno vypadalo moc hezky. U veta mi řekli, že neví jestli už to nepřešlo do chronického stádia a že se toho asi nezbavíme - mluvili něco o trepanaci lebky - hrůza - dostala antibiotika, tři injekce (při poslední mi prokousla palec) a do týdne měla po rýmě.