6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nae koě si tuto nemoc doneslo u od maminky (co jsme netuili) Teklo jí jen z očí - tak jsme si mysleli, e to není nic váného. Ale po 14 dnecj začala i kýchat a to bylo příli. Máme ji doma, tak nám to začalo hodně vadit, kdy se přila přitulit a pak nás poprskala. Zala jsem s ní k veterináři a tam mi řekli, e to je 100% "kočičí rýma". Tři dny jsem s ní chodila na injekce a hodně se to zlepilo, ale je to asi týden a začala zase trochu kýchat. Dá se to prý očkovat, ale musí být zdravá. S jinými kočkami do styku nepřijde, protoe ji máme v bytě, tak nehrozí, e by si to s jinými předávala. Přenáí se to prý z kočky na kočku, ale na děti natěstí ne.
Máte někdo zkuenost s touto kočičí rýmou? Jak jste toto odbourali? Děkuji
Není tady
Nae kočka měla taky rýmu - nevím jestli kočičí nebo normální, kadopádně nudláky jsme měli vude - kdy seděla na parapetu na okně, tak to okno vypadalo moc hezky. U veta mi řekli, e neví jestli u to nepřelo do chronického stádia a e se toho asi nezbavíme - mluvili něco o trepanaci lebky - hrůza - dostala antibiotika, tři injekce (při poslední mi prokousla palec) a do týdne měla po rýmě.