1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
ahojki,zdravím vechny těhulky.
Tak jsem se po roce snaení přesunula ze snailek. 22.12 mi vyel pozitvní testík :-)
zajímalo by mě jak si spočítám v kolikátém týdnu jsem.Mám toti nepravidelnou MS.Mám cyklus třeba 23 dnů,46 dnů nebo mi jeden měsíc MS vynechá. Poslední silnějí MS jsem měla 13.10.08.
Dále 4.11.08 jsem ji měla a pouze 1 den!!! měřím si poctivě BT a od toho 4.11. se mi teploty pohybovali 36,3 , 36,4 , 36,2 ,
teploty mi vyskočily nahoru a 11.12.08 od 36,5 , 36,7 , 36,8 Nyní mám teplotu 37 .příznaky mám cca asi 14 dnů.
nevíte jak si to mám vypočítat?
K doktorce půjdu nejspí a 4.1 , néli dýl.Má dovolenou.
mám z toho radost ale zároven se bojím aby ve bylo v pořádku.
děkuji.
Upravil(a) lenula (28. 12. 2008 11:19)
Není tady
Ja,kdyz jsem zrejme otehotnela,tak jsem mela teplotu mirne nad 37
Není tady
Lenule, tak já to zkusím nějak dát dohromady. Přesný termín ti dá nejspí a UTZ, ale řekněme, e to je takto.
Podle teplot, které uvádí bych řekla, e MS nemůeme brát jako startovací bod, ovulace byla s největí pravděpodobností toho 11.12. Tzn. v den poslední nízké teploty před vzestupem. Jetě by bylo dobrý zamyslet se nad tím, kdy jste se milovali. Ale pokud budu brát běný postup při výpočtu se dnem ovu 11.12. tak bys byla cca v 5tt. Bohuel mi k tomu nesedí 14 dní příznaků - ale budi, já měla velijakých příznaků, i kdy jsem jetě nebyla ani těhu. Pokud ti vyel pozitiv // 22.12, bylo by to 11dpo a to by lo.
Troku problém je, e těko říct, kdy přesně jsi otěhotněla, popřemýlej, jestli si vzpomene. Pokud půjde k dr. 4.1, tak bych to viděla u na . Tak drím palce.
Není tady
ahojki Ivko ,díky za vyčerpávající odpověd.
U mě je to asi záhada kdy jsem otěhotněla,protoe si vedu záznamy a poslední milování proběhlo 7.12.08 ne sem si dělala testík.V té době jsem měla teplotu 36,2 , 36,3. teplota mi začala stoupat právě a toho 11.12. jsem z toho jelen.....
Upravil(a) lenula (28. 12. 2008 12:24)
Není tady
Leni, tak prostě ber jako den početí toho 7.12. a hotovo. K tomu se přičítá 14 dní (jako by byl MS cyklus 28dní). No a vychází to na nějakej ten 4-5tt. Ono se říká, e spermie vydrí v těle 1-3 dny (teda to je samozřejmě teorie, ale moné to za ideálních podmínek je). Take řekněme, e jsi měla 36,2 nebo 3 a 11.12 to stouplo na 36,5. Tak mohlo dojít k ovui klidně toho 9.12 a nějak by to mohlo fungovat
To jsou vynálezy, e. Řekněme , e jsi cca v tom 5tt a UTZ ti to upřesní.
Není tady
Ahoj Leni!Přiznám se bez mučení,e odpověď na tvou otázku neznám!Já si teploty neměřila.Ms byla pravidelná.A termín porodu mi vychází stejně jak podle ms,tak podle utz!
Kadopádně ti moc gratuluji ke krásnému Vánočnímu dárku a přeju a je ve v pořádku!
Není tady
Ovulace mohla být ten den, kdy jsi měla 36,2.
jinak spermie vydrí v těle a pět dní, take moné je opravdu, e jsi prakticky otěhotněla a vlastně toho 11.12., 4 dny po styku.
Na utz ti to upřesní.
Není tady
Ahoj Lenul :-), tak nevím, jak to má, ale vypadá to, e ná termín porodu bude podobný :-), já měla posl. menses 20.11. :-). test mi vyel 17.12. :-), take to máme podobné :-), já mám v plánu jít na gynekologii a tak kolem 18. ledna, dřív mi to přijde zbytečné.... chci u vidět :-), teda doufááááám :-), e ho tam uvidím :-) !!!!!
Není tady
Ahoj,
tak tady jednoduchý výpočet porodu a stáří plodu:
http://www.emimino.cz/htm/vypocet.htm
Není tady
ahoj holky
Není tady
Tery to jsou stará témata, jestli jsi těhu tak přijd do letnat nebo podzimnat..
Není tady