Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Co se děje, když se odvážíme nahlédnout po povrch

#26 1. 1. 2009 23:29

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Re: Co se děje, když se odvážíme nahlédnout po povrch

Ty nemusíš, Miš, ty jsi Rybička lol Jaká je ta rybka chytrá....vpravo ploutví kormidluje, vlevo ploutví kormidluje - ale přitom rovně pluje....gloriapussa

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#27 1. 1. 2009 23:31

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Kazalin napsal(a):

A dobré duchny smile jak říkal ten sob od Lupíny

Koukám, že ti utkvěl lolpussa
jj, každá duchna dobrá! tummenupp

Není tady

#28 1. 1. 2009 23:46

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

... ale přitom rovně pluje....gloriapussa

... přímo hlavou do zdi ... vavisslalol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#29 1. 1. 2009 23:47

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Ale Ku-lííííš! Kde máš v moři zdě?!? vadumbompussa

Není tady

#30 2. 1. 2009 0:14

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

v přístavu ? va

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#31 2. 1. 2009 7:07

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

v přístavu ? va

To bys mohla říci že "zdi" je i pobřeží. Moře je tak nějak omezeně neomezené, i když je "absolutně" omezené prostorem planety.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#32 2. 1. 2009 8:05

majkafa
Host

Ale v prostoru planety je zase do kolečka dokola. big_smile

Taky se mi často "alespoň přibližně" nedaří ani v těžkém racionálnu, (to jsou tak krásná spojení) a je to čím dál horší, jak víc kamarádím ze SkleRózou. dumbom Neboť v dané vteřině mám pocit, že vím, co dělám, dokonce někdy i přesně, ne jenom přibližně, ale s odstupem času se nestačím divit. dumbombig_smile

#33 2. 1. 2009 10:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Míša Kulička napsal(a):

v přístavu ? va

A doprdele.........yikes
A nechceš ještě otočit?? va

Není tady

#34 2. 1. 2009 10:06

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Neboť v dané vteřině mám pocit, že vím, co dělám, dokonce někdy i přesně, ne jenom přibližně, ale s odstupem času se nestačím divit. dumbombig_smile

Háá....ale to já taky, Majkís! Nicméně si říkám, že "ostup času" je milosrdný k horším, než jsem já - co by nebyl ke mně? vissla Ale já mám k času jako takovému hodně.......řekněme neuctivý přístup.....

Není tady

#35 2. 1. 2009 10:29

majkafa
Host

Zvláštně markantně viditelné to bývá u nás v účtárně. Jedeme v tom všichni. Někdy účtujeme opravy dokladů, pak opravy oprav, pak opravy oprav oprav atd. dumbombig_smile
Ale taky je to k něčemu dobré. Říkám si - když se v tom nevyznáme my, jak by se v tom mohl vyznat FÚ? lol

#36 2. 1. 2009 11:26

Alan
♥♥-----
Místo: Vsetín

majkafa napsal(a):

Zvláštně markantně viditelné to bývá u nás v účtárně. Jedeme v tom všichni. Někdy účtujeme opravy dokladů, pak opravy oprav, pak opravy oprav oprav atd. dumbombig_smile
Ale taky je to k něčemu dobré. Říkám si - když se v tom nevyznáme my, jak by se v tom mohl vyznat FÚ? lol

hjarta

Není tady

#37 2. 1. 2009 12:24

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Ahoj Regi,
Víš, že tvůj předchozí život je tak trochu podobný tomu mýmu, ale já tomu říkám, že jsem žila v bublině. Pak jsem udělala krok do strany a bublina praskla. Tím krokem bylo, že jsem si našla přítele, samozřejně tajně. A najednou jsem začla objevovat sama sebe.....on je tam uvnitř človíček, který si zaslouží být šťasný, mít se rád a taky tak trochu být sobecký (rozmazlovat se). Neměla jsem stavy jako ty, že jsem se bála těch "jiných" věcí, já jsem je naopak vítala a nebála se jích, utvrzovaly mě v tom co jsem již dávno cítila hluboko uvnitř....že "něco" je a existuje. Přispely k tomu hodně i knížky (náhoda co neexistuje wink mi přivedla do cesty člověka, který mi je půjčil), které jsem začla číst a které mě pomalu směrovaly a odhalovaly postupně to naše "tajenmo", které není ničím jiným, než naší součástí. Regi proto buď v klidu tvoje duše tě ochrání a nedovolí aby ti bylo ublíženo, jen jí musíš důvěřovat...důvěřuj jí, důvěřuj sama sobě pussa jsi nádherný človíček, měj se ráda, tak jako tě mají rádi druzí, včetně mně hjarta

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#38 2. 1. 2009 22:49

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

lupina montana napsal(a):

Míša Kulička napsal(a):

v přístavu ? va

A doprdele.........yikes
A nechceš ještě otočit?? va

Jako třeba vrátit ten prstýnek? To by bylo ode mne hodně drsný gloria

Není tady

#39 2. 1. 2009 23:09

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Lepší, než prchnout od oltáře, no ni? gloria

Není tady

#40 2. 1. 2009 23:14

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

No uvidíme, nechám to plynout a vono to ňák dopadne stolt

Není tady

#41 13. 1. 2009 20:12

Nick3594
Host

To je dobrá rada, tímhle se taky budu řídit tillfreds.

#42 13. 1. 2009 21:14

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

No já ti nevim, lvice...míša je přece jen Rybiška......jestli ty by ses neměla řídit spíš něčím jako "lev, který řve, nekouše" nebo tak něco? valolpussa Nebo naopak "když je v savaně příliš ticho mírně znervózněte a bedlivě pozorujte, jestli se někde nepohnula tráva" visslalol

Není tady

#43 14. 1. 2009 2:37

Nick3594
Host

lol. Lupi, já ten tvůj humor miluju pussa. Aneb jak pravil Pampalini: Ó dono Kláro, kde se tu vzal ten lev lol? Člověče, ale já už jsem ti tak divný lev, který chce stále komunikovat a něco řešit, páč ví, že řevem se nic nezmůže vissla. Tak nevím, jestli převládl ten ascendentní Kozoroh va? A jsem ráda, že se na mě nezlobíš rodna.

#44 14. 1. 2009 9:51

Klubko
♥♥♥♥♥♥♥

Ten nadpis mě oslovil. Pod svůj povrch nahlížím poslední měsíc. A je to občas k zblití sama nad sebou....

"Osud zkouší nejvíce ty, které má nejvíce rád, aby z nich něco bylo."

Není tady

#45 14. 1. 2009 10:36

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Klubí, že ty sis sundala růžový brejle a nasadila nějaký učouzený? pussa Všichni máme temné i světlé stránky. Bude zase dobře. stolt

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#46 14. 1. 2009 12:30

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

lvice napsal(a):

lol. Lupi, já ten tvůj humor miluju pussa. Aneb jak pravil Pampalini: Ó dono Kláro, kde se tu vzal ten lev lol? Člověče, ale já už jsem ti tak divný lev, který chce stále komunikovat a něco řešit, páč ví, že řevem se nic nezmůže vissla. Tak nevím, jestli převládl ten ascendentní Kozoroh va? A jsem ráda, že se na mě nezlobíš rodna.

No to je možný, člověk se někdy musí tvářit, jako svůj vlastní Asc, ale dlouho to stejně nevydrží....ty jsi teď Lvice s rozkousaným bříškem a nemožnost loviti asi lvicím nedělá dobře,co? rollsmile
Ale panenkomariastaroboleslavská......proč bych se na tě měla zlobit? va Připomeň stařičké nepamětnici.... neutral
Ó dono Kláro....je skvělý motto.... visslalol

Klu-bíč- ko!!! pussa
Jasně, že sr*aček plná žumpa....ale co bys asi tak chtěla od žumpy??? va A poslouchej: jasně, že jsou k zblití alespoň na první pohled. Až si zvykneš zjistíš, že bažina jest lůnem života pussa
A zvyneš(!) si - nehádej se.
Jen prosímtě nedávej rovnítko mezi sebe a s*račky, ano? Není to jedno a totéž! dumbom Jestli jsi v jasnějších okamžicích schopna se na to podívat s odstupem, představ si, že jsi sama sobě v lazaretu - v nemocnici - a že je zapotřebí uzdravit něco, co hnisalo. Je to fuj??

Upravil(a) lupina montana (14. 1. 2009 12:32)

Není tady

#47 14. 1. 2009 13:25

Hani
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Olomouc
Web

Bažina jest lůnem života!?!? Lupi, z tebe se stává klasik. Myslím, že další generace už tě bude mít v učebnici. stolt Mmch - vzhledem k tomu, kde dělám - vždyť já jsem vlastně u pramene! lol Ještě, že tě mám! smile

Nejušlechtilejší a nejhezčí věci na světě lze prožívat, poznávat, ale těžko se definují a popisují. (OSHO)

Není tady

#48 14. 1. 2009 13:31

Klarka.S
♥♥♥♥---

Regino, díky za tento příspěvek. Rozumím mu v tomto odbobí opravdu hodně. Taky se to na mě nějak valí... a já, která nemám zase takové zkušenosti, to valím pryč ve finále dost sebedestruktivním způsobem. Trošku se mi to teď srovnalo přes sny... Ale nejhorší je, že tomu prostě nerozumím, nevím, co to znamená natož, co s tím.

Není tady

#49 14. 1. 2009 13:49

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Hani napsal(a):

Bažina jest lůnem života!?!? Lupi, z tebe se stává klasik. Myslím, že další generace už tě bude mít v učebnici. stolt Mmch - vzhledem k tomu, kde dělám - vždyť já jsem vlastně u pramene! lol Ještě, že tě mám! smile

Jasně, že jsi! rock Ale Hani, ty bys tak nějak byla u pramene kdekoli pussa
Ale to ne já, s tou bažinou...to biologie lol Respektive - fakta=biologie, formulation=Lupi glorialol

Není tady

#50 14. 1. 2009 14:19

x52658
Host

Hani napsal(a):

lollolgloria

• Diskuse
  •  » Duchovní
  •  » Co se děje, když se odvážíme nahlédnout po povrch
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí