|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahojky všem mám takový menší problém se synem.Je mu 13 měsíců a je stále skoro plně kojený.Příkrmy odmítá sní maximálně přesnídávku nebo pribináka zeleninu odmítal od začátku i když jsme začínali s ní tak nikdy jsem do něj nedostala ani sousto.čajíky taky bumbat nechce prostě jen prso.Poslední měsíc se začala v noci budit třeba i 5krát za noc což je děs předtím spal celou noc nebo se jednou dvakrát vzbudil a ani to prso nechtěl.Kojení mi nevadí jsem ráda že mám stále tolik mlíčka ale už jsem vyzkoušela všechno možné aby začal jíst ale nic vše odmítá a je radši hlady dokud mu nedám prso ted do toho to noční vstávání a jsem někdy úplně KO.Což se odráží i na mé váze díky kojení jsem se dostala na 48kg před těhu jsem měla 56kg.Najde se tu nějaká mamina která měla s dítkem stejné problémy co se týče jídla? a nemáte někdo nějaký tip jak mu to noční buzení nějak upravit aby se budil tak jako dřív?Díky
Není tady
Ahojki,
nemuzu rict, ze jsem mela stejny problem se synem, neb Tomi prikrmy neodmital, naopak bastil je s chuti. Kojila jsem do 14 mesicu, ale v roce jsem nocni kojeni odbourala, protoze se Tomi budil i 8x noc a chtel prso, ale nebylo to z hladu. Udelala jsem to ze dne na den, proste nedala, nachystala jsem si jen vodu v lahvicce, kterou samozrejme nechtel.
Ve vasem pripade je to podle me ale jine... Podle me sice mas mlicka dost, ale dite se Ti budi v noci hladem, tudiz asi nemuzes nocni kojeni jen tak utnout... Je otazka, zda-li mu mlicko kaloricky staci... Nevim, co bych na Tvem miste delala, ale asi bych zkusila dusledne zacit trvat na prijimani prikrmu, pomalu, treba i po lzickach, ale zacit dite ucit, ze jen mlicko proste nestaci. Zadne dite, pokud se mu jidlo nabizi, neumre hlady...
Drzim palce, je to urcite moc tezke, ale zvladnete to...
Není tady

Já jsem měla podobný problém, jen jsem ho vyřešila trošku dřív. Syn měl osm měsíců a pořád nic než mlíčko. Žádné přesnídávky, pudink či dětskou kaši. Byla jsem z toho zoufalá. Pak mě kamarádka poradila ať se vykašlu na dětskou stravu a dám mu normální jídlo jen míň kořenit. Začínala jsem z br. kaší a posypat masem(pomlít). Samo použij masox ze zdravíčka, a zdravější olej.
Syn už je velký, ale jogurt ani pudink nejí dosud.
Do dvou let pil mléko v noci 2-3 láhve(nebylo to vždy stejné).
Není tady

Jako u nás, kdybych nešla na operaci a nenechala pány samotné, tak pijeme mlíko snad dodnes.
Není tady