29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
U nás se vždy jedla kyselá ryba, ale manža ji nechce tak udělám něco lehčího. Zajímalo by mě jak je to u ostatních.
Není tady
já celý den něco ujídám..... ještě jsem nikdy neviděla zlaté prasátko
Není tady
Ne.
Bety, taky sem ho nikdy neviděl
Není tady
My nejíme, jen uždibujeme .
Není tady
aprill napsal(a):
My nejíme, jen uždibujeme
.
Aprill, my taky, ale aby nikdo neviděl
Není tady
u nás je k obědu knedlíčková polívka, mňam
jinak já zlaté prasátko neviděla, i když jsem ten půst vydržela leda že se příště podívám do zrcadla
p.s.: tak mě tak napadá, i když to je off topic - když se drží půst, může se pít?
Upravil(a) leny.wood (23. 12. 2008 17:15)
Není tady
Ota napsal(a):
aprill napsal(a):
My nejíme, jen uždibujeme
.
Aprill, my taky, ale aby nikdo neviděl
Jako u nás .
Není tady
Leny, může, ale radši nealko...nalačno, by jinej nápoj mohl udělat paseku
Není tady
Ota napsal(a):
Leny, může, ale radši nealko...nalačno, by jinej nápoj mohl udělat paseku
takovou paseku znám, tak na ní tak často radši už nechodím jo, není nad pramenitou vodu
Není tady
Můj stav mi nedovolí, abych se trápila hlady U nás se budou uždibovat chlebíčky a večer ryba, ale každý rok jiná
Není tady
U nás snídáme vánočku a kakao, když někdo nemůže vydržet,vezme si ještě vánočku a kolem 16.hod.večeříme
kapra a bramborový salát. Jó, a hrachovou polévku s krutonama ! Nóó a pak cukroví , štrůdl, ovoce, někdy ještě
spíchneme chlebíčky.
Není tady
My ráno taky snídáme vánočku, v poledne si dáme jen hrachovou polévku s opečenou houskou a večeře polévka, kapr a salát. Později štrůdl, cukroví a nějaké slané zobání.
Není tady
Vždycky jsme měli vinné klobásy,ale loni stáli za p.. a nikomu to nechutnalo.Letos budeme mít kapra na křenu s chlebem,k večeři ho děti(dospělé) nechtějí,ale jinak rybu chtěj,ale řízek je halt řízek.
Není tady
Já to budu mít klasické: ráno vánočku, v poledne zelňačku a k večeři bramborový salát s řízečky. Ryba nebude - já ani děti kapra nemusíme. Po večeři ovocný salát a jinak během dne zobání cukroví a ďobání vánoční kolekce
Se zlatým prasátkem si fakt hlavu nelámu když chci vidět nějaké opravdu klasické, otevřu si svoje svatební album s fotkou ženicha
Není tady
Já také si se zlatým prasátkem hlavu nelámu...Ráno chleba s chorizem, oběd taštičky won-ton ( jen tak 4 pro chuť) a večer srnčí kýta na červeném s těstovinou.
Není tady
Já to včera se zlatým prasátkem vyřešila. Pekla jsem 3 vánočky (zlatá domácí pekárna) i pro rodiče a bráchu. Každou jsem zabalila do celofánu a přibalila tam zlaté prasátko ze slaného těsta. Tak si všichni bez obav mohli po celý den uzobávat kolik chtěli - zlaté prasátko měli přitom na očích.
Není tady
lepista napsal(a):
Já také si se zlatým prasátkem hlavu nelámu...Ráno chleba s chorizem, oběd taštičky won-ton ( jen tak 4 pro chuť) a večer srnčí kýta na červeném s těstovinou.
Co to je prosímTě CHORIZ ?!?! .....
Není tady
pverica1 napsal(a):
lepista napsal(a):
![]()
Chorizo je druh španělského salámu, docela kořeněný, je k dostání např. v Albertu.
Není tady
lepista napsal(a):
pverica1 napsal(a):
lepista napsal(a):
![]()
Chorizo je druh španělského salámu, docela kořeněný, je k dostání např. v Albertu.
Aha!!!Děkuji!!!
Není tady
většinou pizzu
Není tady