19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
U nás se vdy jedla kyselá ryba, ale mana ji nechce tak udělám něco lehčího. Zajímalo by mě jak je to u ostatních.
Není tady
já celý den něco ujídám..... jetě jsem nikdy neviděla zlaté prasátko
Není tady
Ne.
Bety, taky sem ho nikdy neviděl
Není tady
My nejíme, jen udibujeme .
Není tady
aprill napsal(a):
My nejíme, jen udibujeme
.
Aprill, my taky, ale aby nikdo neviděl
Není tady
u nás je k obědu knedlíčková polívka, mňam
jinak já zlaté prasátko neviděla, i kdy jsem ten půst vydrela leda e se přítě podívám do zrcadla
p.s.: tak mě tak napadá, i kdy to je off topic - kdy se drí půst, můe se pít?
Upravil(a) leny.wood (23. 12. 2008 17:15)
Není tady
Ota napsal(a):
aprill napsal(a):
My nejíme, jen udibujeme
.
Aprill, my taky, ale aby nikdo neviděl
Jako u nás .
Není tady
Leny, můe, ale radi nealko...nalačno, by jinej nápoj mohl udělat paseku
Není tady
Ota napsal(a):
Leny, můe, ale radi nealko...nalačno, by jinej nápoj mohl udělat paseku
takovou paseku znám, tak na ní tak často radi u nechodím jo, není nad pramenitou vodu
Není tady
Můj stav mi nedovolí, abych se trápila hlady U nás se budou udibovat chlebíčky a večer ryba, ale kadý rok jiná
Není tady
U nás snídáme vánočku a kakao, kdy někdo nemůe vydret,vezme si jetě vánočku a kolem 16.hod.večeříme
kapra a bramborový salát. Jó, a hrachovou polévku s krutonama ! Nóó a pak cukroví , trůdl, ovoce, někdy jetě
spíchneme chlebíčky.
Není tady
My ráno taky snídáme vánočku, v poledne si dáme jen hrachovou polévku s opečenou houskou a večeře polévka, kapr a salát. Později trůdl, cukroví a nějaké slané zobání.
Není tady
Vdycky jsme měli vinné klobásy,ale loni stáli za p.. a nikomu to nechutnalo.Letos budeme mít kapra na křenu s chlebem,k večeři ho děti(dospělé) nechtějí,ale jinak rybu chtěj,ale řízek je halt řízek.
Není tady
Já to budu mít klasické: ráno vánočku, v poledne zelňačku a k večeři bramborový salát s řízečky. Ryba nebude - já ani děti kapra nemusíme. Po večeři ovocný salát a jinak během dne zobání cukroví a ďobání vánoční kolekce
Se zlatým prasátkem si fakt hlavu nelámu kdy chci vidět nějaké opravdu klasické, otevřu si svoje svatební album s fotkou enicha
Není tady
Já také si se zlatým prasátkem hlavu nelámu...Ráno chleba s chorizem, oběd tatičky won-ton ( jen tak 4 pro chu) a večer srnčí kýta na červeném s těstovinou.
Není tady
Já to včera se zlatým prasátkem vyřeila. Pekla jsem 3 vánočky (zlatá domácí pekárna) i pro rodiče a bráchu. Kadou jsem zabalila do celofánu a přibalila tam zlaté prasátko ze slaného těsta. Tak si vichni bez obav mohli po celý den uzobávat kolik chtěli - zlaté prasátko měli přitom na očích.
Není tady
lepista napsal(a):
Já také si se zlatým prasátkem hlavu nelámu...Ráno chleba s chorizem, oběd tatičky won-ton ( jen tak 4 pro chu) a večer srnčí kýta na červeném s těstovinou.
Co to je prosímTě CHORIZ ?!?! .....
Není tady
pverica1 napsal(a):
lepista napsal(a):
![]()
Chorizo je druh panělského salámu, docela kořeněný, je k dostání např. v Albertu.
Není tady
lepista napsal(a):
pverica1 napsal(a):
lepista napsal(a):
![]()
Chorizo je druh panělského salámu, docela kořeněný, je k dostání např. v Albertu.
Aha!!!Děkuji!!!
Není tady
větinou pizzu
Není tady