29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Inak, trúfnem si napísať niečo, čo nie je ani tak o pozitívnom myslení ako skôr o tom Krok za krokom. Človek v ohrození robí aj v Blave filmový festival Jeden svet a tuším minulý rok tam dotiahli Čečenku, azylantku v Poľsku, ktorej Rusi zabili brata, zavreli muža a keď sa mu podarilo oslobodiť, ušli a požiadali o azyl. Obaja sú novinári a natočili dokument o svojom príbehu, napísali knihu a táto pani na besede k filmu povedala: "Proti neprávosti sa treba postaviť činom, ale ak nemáme možnosť alebo sa na to necítime, treba o tom aspoň rozprávať, aby svet vedel, že je to neprávosť. Ale keby ani to nešlo, je dobré aj MYSLIEŤ na túto neprávosť a pomenovať ju v duchu neprávosťou. Aj myšlienka má silu a keď sa spoja myšlienky, vytvoria slovo a to možno povedie k činu."
Není tady
Selima napsal(a):
Vidíš a ja tie Dokážu to!!!! A fakt mi jeden čas pomohli a ráno som sa už tešila na to, ako - a ktorú - si ich vytiahnem. Teraz putovali ku kamoške, ktorá ich potrebuje viac.
no to mě nenapadlo, žes mluvila o jiných, vzhledem k tomu, že hned v prvním příspěvku jsem napsala jejich název ...a důležitý je, že je jasno
a pohoda...
Není tady
Ja som si nepamätala názov, len obal, a vzhľadom na to, že sú teraz u kamošky....
Není tady
Pro milovniky Louise L. Hay dokument inspirovany jeji knihou:
http://www.vestirna.com/zajimavosti/dok … -zivot.php
Není tady
Na Lujzičku nedám dopustit, už pomohla nejedné mé klientce. Na mě to bohužel takhle nefunguje.
Je to na mě podezřele jednoduché .
Zdeňku Jordánovou čtete některá? Můžete doporučit?
Takhle z popisů mi to Lujzičku trochu připomíná, ale tahle mě zaujala hodně:
http://www.eruditus.cz/knihy/zdenka-jor … e-pro-tebe
Upravil(a) werena30 (23. 1. 2012 19:22)
Není tady