29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobrý den, zdravím všechny... mám prosbu a dotaz, zda jste se setkali s tímto preparátem - má to být "přirozené antidepresivum" - a pokud ano, zda má skutečně anoncované účinky - a to že pomáhá proti... cituji... depresím, úzkostem, strachu, vnitřnímu neklidu...
... je určen osobám trpícím...
- poruchami usínání a spánku, plytkým spánkem
- abstinenčními příznaky při odvykání kouření, alkoholu a jiným závislostem
- nutkáním se přejídat
- každodenními stresovými situacemi ....
Děkuji a přeji veselý den :-)
Není tady
Koupila jsem si ho,jedla jsem ho tři týdny,žádné účinky jsem nepozorovala asi to chce zkusit delší dobu.Podívej se na www.deprese.cz,lidé si tam zdělují různé zkušenosti.
Není tady
Já mám zkušenosti s tímhle, s přípravkem DLPA (a Felis nepočítám). Používala jsem to ve dvou životních situacích. Poprvé to byly závažnější problémy, takže jsem příliš účinek nepociťovala. Podruhé to bylo v době, kdy jsem měla "nervy nadranc" a působilo to na mě zklidňujícím účinkem. Byla jsem víc v pohodě, neřešila jsem vše a když už, tak s klidnou hlavou. Možná to byo placebo, možná ne.
Myslím však, že pokud to nejsou už skutečné deprese, ale "jen" mírné úzkosi, strach a nervozita, za pokus to stojí. Netvrdím, že to je 100%, ale já mám dobrou zkušenost.
Není tady
L - tryptofan jsem užívala, když jsem se dostala do konců ale on nepomáhá sám je třeba ještě kobinace s dalším produktem a také je třeba vědět z jakého důvodu (chemického pochodu v mozku) depka vznikla
L-Tryptofan - Životně nezbytná aminokyselina, která je potřebná pro každou tělesnou buňku. S pomocí tryptofanu tělo vyrábí klíčové neurohormony serotonin, melatonin, nespočet druhů enzymů, vitaminy řady B3 a tisíce dalších látek. Denní příjem l-tryptofanu z běžné potravy se odhaduje na 1000-1500mg. Hlavním důvodem užívání doplňkového tryptofanu je zvýšení hladiny serotoninu, jehož snížená hladina je prvotní příčinou úzkostí a depresí, změn nálad a chování, poruch usínání a spánku či sklonu k užívání návykových drog nebo přejídání se.
Radí se k němu užívat i DLPA
Přípravek aktivuje a zesiluje činnost tělesných opiátů - endorfinů, dynorfinů a enkefalinů, které jsou klíčovými látkami pro samoregulační a samoléčebné tělesné procesy. Mimo jiných funkcí potlačují bolest a vyvolávají dobrou náladu.
DL-PA je jedinou přírodní látkou, kterou uznává věda jako zdravotně naprosto bezpečný prostředek k tlumení chronické bolesti a depresí.
Jeden z těch preparátů se bere před jídlem, druhý po, ale to si fakt už nepamatuju. Dál je třeba užívat vitamíny skupiny B ale pouze takové kde je ve složení i B3 niacin, který je v tomhle případě nezbytný.
Pouze kombinace těhle preparátů pomáhá, ale ne u těžkých depresí!
Není tady
chtěla jsem se zeptat, jestli to není návykové... všeobecně by mě zajímalo, jestli jste neměly po vysazení antidepresiv nějaké problémy?
Není tady
tohle jsou rostlinné doplňky stravy, nejsou návykové, ani spavost nebo tak jako u AD po tom nebyla
ale je to opravdu na mírnější formy deprese.
Není tady
Chtěla bych ho vyzkoušet..... nemám totiž deprese ani výkyvy nálad, ale přistihla jsem se, že se poslední dobou (cca 2-3 měsíce) docela dost přejídám.... je to o psychice..... asi mi něco chybí :-)
Není tady
Beru 5-HTP, měl by mít lepší účinky než L-tryptofan, zatím pouze týden, tak uvidíme, ale je fakt, že spím jako miminko
Není tady