29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky maminy,jdu k Vám na radu,jsme mesic doma z nemocnice a kluci se mi za tu dobu vykadili jen jednou.Meli normalni nutrilon,ale pak jsme presli na Nutrilon Comfort.Bereme ho už týden a vakadili se jen jednou sami.Porad ale tlaci a nejde jim to,takze nám pomůže jen trubicka.Jeste nám doktorka predepsala Laktozu syrup,ale chtela bych,aby se vykadili jednou sami.Takže uvítam každou pomoc,protože jsem už vážne zoufala
Takže děkuji za každou radu
Není tady
ahoj viky...chapu te a vim o cem mluvis.mela jsem stejny problem,trubicka jinak ani rana.pote jsem zacala kupovat kapky BABY CALM je to prirodni produkt stoji asi 130kc a dava se pred kazdym kojenim,mala zacala kakat jedna basen.sab simplex nepomahal,ani probiotika.drzim pesticky.vim jak je to stresujici.pekne vanoce
Není tady
Já dávala do umky pár kapek Sab simplexu a kadila Aduš každý den i několikrát a neměla bolení
Není tady
Dolynko,ted jsem koupila ty Baby calm a jsem zvedava.Sab simplex moc nepomahali,tak jsem zvedava.Jen by už mohli pusobit.Dneska jsem jim jeste dala tu laktozu a ta jim pomohla,jinak nic
Není tady
Vikinko, ja sem s Danielkem mela neco podobnyho, proste od asi dvou a pul mesice se sam nevykakal, Pouzivala sem ale misto rourky teplomer se spoustou masticky, abych mu neublizila. Teplomer jsem strcila tak maximalne jeden cm do zadecku, takze efekt byl ten, ze ho to podrazdilo a musel sam hooodne tlacit, aby se vykakal. Takze jsem mu pomahala, ale on se taky musel snazit a ucit se tlacit. Delala, jsem to tak kazdy tri dny. Nejak po pul roce, kdyz se zacal vic hejbat zacal kakat sam. Chce to nejak tyhle zacatky vydrzet, ono se to zlepsi, uvidis
Není tady
Ahojky.
Vikinko, já mám s Domíkem obdobný problém. Já sice plně kojím, takže tam je to přeci jenom normálnější, ale přesto má Domík často bolení bříška a bez rourky se mi nevykaká. Také vždy hrozně talčí a nic. Takhle to máme už také od příchodu z porodnice. Kaká tak 1x týdně a to až opravdu po použití trubičky. Já to dělám tak, že tak šestý den po poslední stolici, zkusím rourkou, ale jen tak trochu, spíš jen trošku rozhýbat střívka...už se mi párkrát stalo, že se pak v noci vykakal sám. No a když to nezabere, tak sedmý den, z něj to hovínko rourkou vyloudím .
Není tady