Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1 30. 1. 2006 16:34

dajka
♥------
Místo: Ostrava

Šedivění vlasů

Ahoj všichni,

Poradí mi někdo jak zabránit, či pozastavit šedivění vlasů?
Mám první šediny ve dvaatřiceti letech. Není to trochu předčasné?

Není tady

#2 30. 1. 2006 16:44

Ota
Moderátor(ka)
Místo: Praha

Re: Šedivění vlasů

Ahoj dajko,asi Tě nepotěším.Tomu nelze zabránit.První šedivák jsem měl ve dvaceti.Pro ženy jedině: barvit.Mnoho vědců se tím zabývalo,už vědí proč se to děje,ale zatím nevědí,jak tomu zabránit.Hezký večer.

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#3 30. 1. 2006 17:58

aneta
♥------

Já jsem své první šedivé vlasy objevila v 15 letech. Teď je mi 20 a pořád je to nastejno, sem tam nějakej, moc to neřeším, mám po celé hlavě melír, takže to nejde vůbec vidět, ve 32 letech to určitě není brzo, ale nic s tím nenaděláš.

http://www.gify.nou.cz/kv_ruze1_soubory/4.gif

Není tady

#4 30. 1. 2006 19:12

Isidia
♥♥♥----
Místo: Česká republika

Bohužel to zastavit to nejde, je to dáno geneticky. Moje babička začala šedivět až po šedestáce, moje maminka po padestáce a já  v dvaceti pěti a moje dcera také. Opravdu to může zachránit jen barvení.
Ale dnes jsou tak dobré barvy, že není poznat, že jsou vlasy barvené. Jen se to musí dělat dosti často, protože vlasy odrůstají.

Není tady

#5 30. 1. 2006 19:34

Dana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Východní Čechy

Teda Aneto, já se lekla, to zvíře by vyděsilo i mrtvolu. Je to dáno i geneticky, protože mojí mamince je 64 roků a nemá vůbec šedivé vlasy a my to máme po ní.

http://www.gify.nou.cz/divky_mini1_soubory/49.gif
Problémy přicházejí v řadě za sebou a při zvláště příznivých okolnostech i v dvojstupech.
Opravdoví přátelé jsou ti, kteří vám nikdy nezmizí ze srdce, i kdyby na čas zmizeli ze života....

Není tady

#6 30. 1. 2006 20:54

Achlia
♥♥♥♥---

Dajko, geny jsou opravdu mocné,nic si z toho nedělej! Barva je opravdu řešení a ber to jako součást osobní hygieny, něco jako když si musíš umývat špinavé nohy, jenom to barvení provádíš  co 5-6 týdnů. Věř mi, že šediny není problém jediný, problémy jsou úplně někde jinde.

Není tady

#7 31. 1. 2006 7:48

jsem.sva
♥♥♥♥♥--
Místo: Plzeň

Já mám šediny od 20, od 25 let se pravidelně barvím. Dnes je mi 37 a kdybych se nebarvila, jsem celá šedivá. Máme to v rodině. Ptala jsem se kadeřnice, co s tím a ona mi řekla: jedině odbarvit a být za platinovou blondýnu yikes)))) Jsem černovlasá a nechci měnit image... Vlasy si barvím jednou za 14 dní až 3 týdny.....

Není tady

#8 31. 1. 2006 13:54

dajka
♥------
Místo: Ostrava

Ahoj lidičky, Překvapuje mě, kolik z nás má podobný problém. A všem moc děkuji za odpověď. Asi opravdu nezbývá něž barvit a barvit. Někde jsem četla taky něco o nedostatku vitamínu B, B6 a zinku. Ale souhlasím s tvrzením, že je to dáno spíš geneticky.

Není tady

#9 31. 1. 2006 13:57

briza3
♥♥♥♥---

Ještě, že máme na výběr tolik barev. Patřím k těm co musí pravidělně ,,plácnout,, na vlasy, nějakou tu barvu.

Není tady

#10 11. 4. 2006 14:08

Palo
Host

Ahojte, no niečo je genetika, ale nie až tak masovo, ako je to u terajšej generácie.
Pracujem na príčinách, myslím, že som blízko. Farbenie je síce tiež riešenie, ale len následkov.

#11 11. 4. 2006 14:46

martinaka
♥♥-----

Mám 31 a taky šedivé vlasy. Kdoví jak už dlouho, protože jsem se barvila a jak jsem si nechávala odrůst barvu, tak jsem je potvory našla. takže melír. Moje máti je šedivá taky od 30ti let. Co se dá dělat myslela jsem, že si nějaký čas nechám původní barvu vlasů, ale zase dám vydělat kadeřnici za melíry ch jo.

Není tady

#12 12. 4. 2006 11:38

Gia
♥♥♥♥♥♥-

První šediváky mám od svých 20, 22 let - barvím se asi od 17, 18 let. Teď mi je 28, nešedivím celá, ale občas potvůrku šedivou najde kadeřnice...

http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1VrIGXDASuAKh96.png  http://tickers.cafemom.com/t/eNortjK1UjI3NjY1U7IGXDASwQKk57.png

Není tady

#13 12. 4. 2006 13:07

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Já taky začala šedivět kolem 20 let a teď jsem hodně šedivá, přestala jsem si to barvit protože mi vlasy rychle rostou a každý týden jsem měla hnusnou odrostlou pěšinku, kterou jsem si neustále musela dobarvovat. Takže mám plavé vlasy se šedinami které vypadají jako melír.
Moje maminka má 71 let a nemá vůbec šedivé vlasy, chodí se odbarvovat! (Tatínek měl vlasy úplně šedivé tak to mám asi po něm...)

Strach je malá smrt...

Není tady

#14 13. 4. 2006 17:33

Leila
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem první šedivé vlasy zpozorovala ve 26. Tak jsem se začala barvit- nejdřív mahagon no a teď blond.storstark

Není tady

#15 14. 4. 2006 13:56

JanuchaL
Host

dajka napsal(a):

Ahoj všichni,

Ahoj, mně je 26 let a už mám taky šediny a dost. Zdědila jsem to prý po tátovi sad, jediný, co mě utěšuje je, že až je tátovi už dost přes 60, tak má pořád husté vlasy..

#16 14. 4. 2006 16:53

mashanka
Zablokovaný

dajka napsal(a):

Ahoj všichni,

Hlavně si ho nevytrhávej - vytrhneš jeden a 6 mu jich přijde na funus :-))

Jinak, můj přítel tvrdí, že je to krásné. Zlatovláska měla vlasy zlaté a stříbro je přece také drahý kov smile

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí