|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Sestřičko, já se do toho tlemila jak puberťák, což jsi určitě slyšela zrovna dobře

Také jsem Tě ráda poznala po sluchu

Jsem moc ráda, že jsme objevily mikrofon 
Takhle si můžem někdy zavolat kvůli tomu inkscape 
Není tady
spunt napsal(a):
Sestřičko, já se do toho tlemila jak puberťák, což jsi určitě slyšela zrovna dobře
![]()
Také jsem Tě ráda poznala po sluchu![]()
![]()
Jsem moc ráda, že jsme objevily mikrofon
Takhle si můžem někdy zavolat kvůli tomu inkscape

já jsem dostala záchvat smíchu, jak Tomášek u mě nechápavě stál a ptal se něco ve stylu "mami, co to je, kdo to mluví", já na něj "to si povídá jedna paní, ale nás neslyší" a z PC se ozvalo, "ale já tě slyším " 

Jo inkscape po skype bude super, pro mě je to furt španělská vesnice.
Není tady

Tak alespoň měl i syn o zábavu postaráno

Není tady
Nejen syn, ale i Káťa a dokonce i manžel, který nejdříve nechápal, proč se bavím s počítačem, to víš, ten první okamžik, no pak mu to došlo 

Není tady
CHudák myslel, že už trpíš samomluvou 
Není tady

všechny věcičky úúúúúžasný 

jo a jinak foťák je v pořádku to jen majitelka v pořádku není páč ho neumí pořádně zapnout a pak ze sebe dělá blbce,že nefunguje blesk 

no a slíbený ráček pro Štěpánku....snad se bude líbit 

Není tady

o Clar od začátku do konce 

a děkuji.
clare napsal(a):
fool prosímtě tohle děláš od začátku až do konce sama? to snad není ani možný???? kde bereš ten talent???? fakt nechápu!!!!!!
Není tady
Holky, na našem blogu máte překvapení. A je to zásluha naší milé Evičky, Evi díky moc 

Není tady
Evičko , díky díky díky, jsi obrovská šikulka 
Už mám staženo 
Upravil(a) spunt (19. 12. 2008 21:59)
Není tady
Clare moc prosííím, mohla by jsi mi poslat toho mého ráčka mailem?
To mi připomíná, že jdu poslat ráčka Štěpánce 
Není tady

Clar děkuji od vás mě to vždy strašně mooooooc potěší a vždy s napětím a obavou čekám co mi napíšete když sem něco hážu 
jste moje zlatíčka a tohle všechno je vaší zásluhou 

clare napsal(a):
fool fakt nádhera, nemám víc slov
jdu mrknout na webík
Není tady
Fool, ty by jsi se tím snad mohla i živit.
Je to kouzelné....
Není tady

No Evičko to je nááááááááááádhera ty jsi jednička fááááááááááááákt parááááááááááááda díííííííky moooooooc 

Není tady
Neposlala 
Díky.
A rovnou zkus poslat nějakou fotečku, ať Ti mohu také udělat ráčka......
Není tady
Fool, to je nádhera 

Není tady
Jů, to je paráda Evi 

Fool, já už nemám ani slov, zajímalo by mě, jaké máš povolání, jestli nejsi grafička nebo něco podobného, měla bys přemýšlet o změně místa po mateřský...jsi na to fakt úžasná a firmy by ti utrhaly ruce
Máš to naprosto krásnéééé!
Není tady

holky díky 

jsem zdravotní sestra tedy před mateřskou jsem dělala v optice,ale od mala maluji krajinky a portréty,tak k tomu tíhnu
Tutule napsal(a):
Jů, to je paráda Evi
Fool, já už nemám ani slov, zajímalo by mě, jaké máš povolání, jestli nejsi grafička nebo něco podobného, měla bys přemýšlet o změně místa po mateřský...jsi na to fakt úžasná a firmy by ti utrhaly ruceMáš to naprosto krásnéééé!
Není tady
ahoj holky, nějak vůbec nestíhám, nechci psát sem moje trable, psala jsem k nám do batolátek. Nakonec jsem se rozhodla, že si fotáček vyberu sama - manžel chtěl pro něj jet do německa k sousedům, ale za prvý, v sobotu a v neděli jde do práce, v po a v út. taky, takže není kdy, a on chtěl koupit nějaký supr novinku a drahý - ale bojím bojím, že v lednu nebude na jídlo.
Takže jsem šla taky do kodaku - a je to tenhle http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=KODAK+EasyShare+ZD710 našla jsem ho za 2700Kč a už ho mám doma. NEvydržela jsem a zkoušela fotit. - Nabíjecí baterky vydrželi v poho, ale ještě k němu až bude čas koupíme nabíjecí CRV. Jo a fotí nádherně.
Jen na ukázku
Není tady

jenže tohle všechno umím díky vám a vám patří obdiv a mé velkéééé dííííííky 

Není tady
dílka opět nádhera

Evi - číselník suprový, já jsem zase přemýšlela, že začnu až bude od všeho klid s týdenním číselníkem
Není tady

Dušičko super 

dusička napsal(a):
ahoj holky, nějak vůbec nestíhám, nechci psát sem moje trable, psala jsem k nám do batolátek. Nakonec jsem se rozhodla, že si fotáček vyberu sama - manžel chtěl pro něj jet do německa k sousedům, ale za prvý, v sobotu a v neděli jde do práce, v po a v út. taky, takže není kdy, a on chtěl koupit nějaký supr novinku a drahý - ale bojím bojím, že v lednu nebude na jídlo.
Takže jsem šla taky do kodaku - a je to tenhle http://www.zbozi.cz/?r=hint&q=KODAK+EasyShare+ZD710 našla jsem ho za 2700Kč a už ho mám doma. NEvydržela jsem a zkoušela fotit. - Nabíjecí baterky vydrželi v poho, ale ještě k němu až bude čas koupíme nabíjecí CRV. Jo a fotí nádherně.
Jen na ukázku http://resize.like.cz/images/1229721218100_0019.JPG
http://resize.like.cz/images/1229721238101_0004.JPG
Není tady