29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky okolí Bna,jak jsem slíbila a navrhovala nějaké setkání ještě před vánocema tak tady!!! tuto sobotu 20.12 ve Vankovce kolem 17-18h!!! Napište zda někdo přijde Já ANO!!!
Ivano to cukroví tě neobohatí tak jako my tak jej nechej uležet a doraz-pak tě to bude mrzet-stačí na chvilku!!! Těším se na všechny Juli
Není tady
Že bych se zkusila urvat? Jestli bych byla vítaná, teda
Není tady
Taky se pokusím dokutálet ... jestli se nepřihodí něco mimořádného .... kde vás najdu ????
Není tady
Já nedorazím, a pěkně mě to štve.
Není tady
Leila napsal(a):
Já nedorazím, a pěkně mě to štve.
Leilo to už je druhá omluvená!!!
Všichni jsou vítáni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Setkání ve Vankovce v so tedy zítra kolem 17.00h v kavárně v patře kde jsou žluté židle,kavárna je ve volném prostoru jako na chodbě Vankovky na všechny se moc těším Juli.
Není tady
Tak se omlouvám, dokonce jsem ve Vaňkovce byla, ale se svou polovičkou a pořádali jsme "tour de dárky" a nestíhali jsme
Není tady
Setkání v Brně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tento pátek23.1 - v 17.15h ve Vankovce. Na všechny se moc těším,zatím vím na 100% že přijede Mikulenka která je pouze na návštěvě v Brně. Napište kdo přijde,juli.
Není tady
Leze na mě nějaká chřípa, ale jestli se tělo nedá, tak ráda přijdu. To by bylo fajn vás zase vidět!
Není tady
Hurá - jdu - mám volno a jsem v Brně
Není tady
Jéda a já su akorát tak zralá do postele, tak příště, ju?
Není tady
Ahojte,
ráda jsem Vás zas viděla a pro mně novou tvář poznala !!!
Není tady
Mikulenko a já dvě nové milé tváře
Není tady
Holky Brňandy, navrhuju při příležitosti jara nějaké jarní setkámí , kdy byste mi utěšili bolavou dušičku po smrti mojí milované maminky, Slibuji, že fakt nebudu pořád jen brečet!!!!!!!!! Moc ráda bych vás zase všechny viděla! V pátek je pohřeb, to nemůžu, ale jinak kdykoli.
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42909 - všichni jste srdečně zváni!
Není tady