27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahojky okolí Bna,jak jsem slíbila a navrhovala nějaké setkání jetě před vánocema tak tady!!! tuto sobotu 20.12 ve Vankovce kolem 17-18h!!! Napite zda někdo přijde Já ANO!!!
Ivano to cukroví tě neobohatí tak jako my tak jej nechej uleet a doraz-pak tě to bude mrzet-stačí na chvilku!!! Těím se na vechny Juli
Není tady
e bych se zkusila urvat? Jestli bych byla vítaná, teda
Není tady
Taky se pokusím dokutálet ... jestli se nepřihodí něco mimořádného .... kde vás najdu ????
Není tady
Já nedorazím, a pěkně mě to tve.
Není tady
Leila napsal(a):
Já nedorazím, a pěkně mě to tve.
Leilo to u je druhá omluvená!!!
Vichni jsou vítáni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Setkání ve Vankovce v so tedy zítra kolem 17.00h v kavárně v patře kde jsou luté idle,kavárna je ve volném prostoru jako na chodbě Vankovky na vechny se moc těím Juli.
Není tady
Tak se omlouvám, dokonce jsem ve Vaňkovce byla, ale se svou polovičkou a pořádali jsme "tour de dárky" a nestíhali jsme
Není tady
Setkání v Brně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tento pátek23.1 - v 17.15h ve Vankovce. Na vechny se moc těím,zatím vím na 100% e přijede Mikulenka která je pouze na návtěvě v Brně. Napite kdo přijde,juli.
Není tady
Leze na mě nějaká chřípa, ale jestli se tělo nedá, tak ráda přijdu. To by bylo fajn vás zase vidět!
Není tady
Hurá - jdu - mám volno a jsem v Brně
Není tady
Jéda a já su akorát tak zralá do postele, tak přítě, ju?
Není tady
Ahojte,
ráda jsem Vás zas viděla a pro mně novou tvář poznala !!!
Není tady
Mikulenko a já dvě nové milé tváře
Není tady
Holky Brňandy, navrhuju při příleitosti jara nějaké jarní setkámí , kdy byste mi utěili bolavou duičku po smrti mojí milované maminky, Slibuji, e fakt nebudu pořád jen brečet!!!!!!!!! Moc ráda bych vás zase vechny viděla! V pátek je pohřeb, to nemůu, ale jinak kdykoli.
Není tady
http://fora.babinet.cz/viewtopic.php?id=42909 - vichni jste srdečně zváni!
Není tady