1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Osobně nejsem producentem zvlá hlasitých zvuků.
A u protějků - je pravda, e kdy je poněkud méně soukromá situace (rodiče vedle v obýváku ), tak to holt nejde, co je zřejmě koda, jinak partnerky
byly/jsou větinou hlasitějí .
Rádio/televize mě rozptylují, a kdy přitom dívka sleduje nějakou růovou pojiovnu (= při dialogu se otáčí na tu zpropadenou bednu), to je hotový "hard on killer," sorry
Není tady
Já iju v nevědomosti..Myslel jsem, e tyhle hrůzy sledujou jen starý báby, dávno bez sexu
Není tady
Ota napsal(a):
Já iju v nevědomosti..Myslel jsem, e tyhle hrůzy sledujou jen starý báby, dávno bez sexu
Ty Oto, pak ale promiň, ale pak není s tebou a tvou rodinou něco v pořádku. Ty má řeit takové zásadní věci, jako je ná postoj k Afganistánu (havá diskuzní otázka v Parlamentu) a tvoje cho ty nepodstatné, jak naloit s tvou vejplatou, kdo, kde, jak a s kým (tedy v sexu). atd.
Není tady
Teda Pysateli, Tvé reakce a mylenkové pochody jsou občas neuvěřitelné! A nebo sis zase po ránu něco lehnul?
Maxík napsal(a):
Teda Pysateli, Tvé reakce a mylenkové pochody jsou občas neuvěřitelné!
A nebo sis zase po ránu něco lehnul?
Já vím, ty zařve a lehne, tedy závidí
Není tady
A MOC hlasný. Viem bz aj potichu, ale potom sa viac sústredím na to, musím dra h...ústa ne na samotný akt. A páči sa mi aj počúva prejavy partnera. Tichý sex je fajn len akú núdzová rychlovka.
Není tady
enský, a co Vai chlapi? Ten můj nikdy nevydá ani hlásku. Jenom trochu "funí"
Není tady
No tak já to tady neumím popsat vhodnými citoslovci
Není tady
my jsme měli sex, kdy jsme se koukali na Medvědy (Pane pojďte si hrát) a pak jednou el film docela dýl v noci a tam hrála písnička, z reklamy na Matoni, tak to budu mít navdy spjatý
Není tady
Tys byla mainka a on byl vagóny
Není tady
trefa
Není tady
katula napsal(a):
enský, a co Vai chlapi? Ten můj nikdy nevydá ani hlásku. Jenom trochu "funí"
Wow hlasný! A ako sa na to teím...
Není tady
S byvalima jsem byla hlasitá,ale s momentálnim přítelem máme "tichou domásnost" jemu se to nelíbí- prej přehrávám a hlavně to ani u nás nejde.....pořád bydlíme u rodičů
Není tady
No... u rodičů... to je taky takový e-e, poslouchat chrápající matku, či kalajícího otce za dveřmi (pokud zrovna netrpí neodbytnými pocity, e vám TEĎ ZROVNA musejí něco sdělit a - sice se zaklepáním - klidně vám tam vlezou...
)
Není tady
Hm, já ráda nahlas, partner není a tak "hlasitý", jen občas ...
Ale bydlíme ve 3+1 i se tchyní, take se musím více méně hlídat ... sice nám do pokoje tchýně neleze, ale spí hned za zdí no a za tou druhou jsou děti
.... se a někdy divím, e jsme to druhé robě vůbec počali
Není tady
A víte, na co jsem přila? e jak mi přijde straně blbé (a vyprskávám smíchy) hovořit přitom česky (jo, ano, ó boe, jetě ), tak v cizích řečech mi to vůbec nevadí a přidávám se. No a občas se třebas i sousedi něco přiučí
Myslím lingvisticky.
Není tady
sharek napsal(a):
S byvalima jsem byla hlasitá,ale s momentálnim přítelem máme "tichou domásnost" jemu se to nelíbí- prej přehrávám
a hlavně to ani u nás nejde.....pořád bydlíme u rodičů
To manel by si zase přál, abych byla hlasitá, ale mě to naopak nejde. To bych fakt hrála a soustředila se na vzdychání místo na proitek.
Není tady
záleí jak kdy úplně ticho nejsme nikdy, ale e bychom vyloeně řvali, to určitě ne...no a já - záleí, co se mnou přítel provádí
kdy je to tvrdí, tak se hlasitějímu projvu neubráním.
No a televize nebo rádio...to mi vadí hrozně, příteli to nevadí - mui přece víc věcí nejsou schopní vnímat take mu větinou připomenu, e tady něco nehraje, resp. e hraje televize, a on se docela posluně zvedne a jde ji vypnout (posluně proto, e bez rozptylování je daleko snaí mě vzruit).
Take tak je to u nás
Není tady