1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Kdy se máte doma rádi projevujete se nahlas a nebo mlčíte?Kdy jsou děti a nebo nejste doma sami tak hlasitý projev bohuel člověk tlumí do poltáře.Ale jinak se to u mě střídá někdy jsem jak pěnička a někdy hlasitá
Upravil(a) Bublina (16. 12. 2008 23:32)
Není tady
Ja jsem pomerne dost hlasita myslim.. Samozrejme kdyz to neni mozne tak se snazim ovladat, ale jinak se neomezuju. Zatim si nikdo nestezoval
Není tady
hlasitá, a to jakoe dost
Není tady
Hlasitá, ale umím být i tichá. Nemám ráda tichý sex, člověk aby pak byl jasnovidec.. Mám ráda, kdy se dá najevo, e se líbí.
Přítel byl na začátku vztahu jako myka, měla jsem problém určit, jestli "u"
Není tady
no já jsem docela potichu, ale asi je to takový zaitý z dob, kdy byl syn malý. Přítel je hlasitý tak akorát a to se mi moc líbí
Není tady
Přiměřeně-pořád bydlíme s dětmi, tak jsme se naučili krotit...20 let manela nenapadlo dát do lonice rádio. Kdyby věděl (říkala jsem mu to stokrát), jak na mě působí hudba, tak u tam stojí reprobedny kolem dokola postele
Není tady
Regina napsal(a):
Přiměřeně-pořád bydlíme s dětmi, tak jsme se naučili krotit...20 let manela nenapadlo dát do lonice rádio. Kdyby věděl (říkala jsem mu to stokrát), jak na mě působí hudba, tak u tam stojí reprobedny kolem dokola postele
Tak ho tam dej ty
Není tady
Hlasitá, občas mlátí soused do topení, abychom se ztiili
Není tady
Sandro, má pravdu, jeíek se konečně rozópl a koupil rádio i tam.
Není tady
Regina napsal(a):
Sandro, má pravdu, jeíek se konečně rozópl a koupil rádio i tam.
to bude ródeo
Není tady
Regina napsal(a):
Kdyby věděl, jak na mě působí hudba, tak u tam stojí reprobedny kolem dokola postele
Já muziku poslouchám furt, ale u sexu mi vadí... rozptyluje mě to...
Není tady
Já se při tom stíhám i dívat na televizi
Není tady
elvička17 napsal(a):
Hmm to je tedy ůo. Taka se můe udřít a mamča řeí problémy globalizace u dělání dětí to jsou tedy poloměry. Pak se nediv a udřenej taulda půjde někam kde dostane trochu radosti u toho aktu
Není tady
Pisatel napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Hmm to je tedy ůo. Taka se můe udřít a mamča řeí problémy globalizace u dělání dětí to jsou tedy poloměry. Pak se nediv a udřenej taulda půjde někam kde dostane trochu radosti u toho aktu
Jsou polohy, při kterých nepozná, e se koukám na televizi...
Není tady
elvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Jsou polohy, při kterých nepozná, e se koukám na televizi...
No s tebou bych taky chtěl mít styk.
Myslí, e to nepozná? Promiň ale při informaci, e spadl vrtulník určitě se do orgasmu nedostane a u gólu asi se neudrí a ujede.
Není tady
Pisatel napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Hmm to je tedy ůo. Taka se můe udřít a mamča řeí problémy globalizace u dělání dětí to jsou tedy poloměry. Pak se nediv a udřenej taulda půjde někam kde dostane trochu radosti u toho aktuJsou polohy, při kterých nepozná, e se koukám na televizi...
No s tebou bych taky chtěl mít styk.
Myslí, e to nepozná? Promiň ale při informaci, e spadl vrtulník určitě se do orgasmu nedostane a u gólu asi se neudrí a ujede.
Co ty ví co mě vzruuje... Třeba takovej Krteček...
Není tady
elvička17 napsal(a):
Pisatel napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Jsou polohy, při kterých nepozná, e se koukám na televizi...No s tebou bych taky chtěl mít styk.
Myslí, e to nepozná? Promiň ale při informaci, e spadl vrtulník určitě se do orgasmu nedostane a u gólu asi se neudrí a ujede.Co ty ví co mě vzruuje... Třeba takovej Krteček...
Ten má kalhotky a jinak je na něj pořádanej hon
Není tady
tina napsal(a):
u gólu bychom řvali voba
Co to je gól? To neznám, to je nový druh orgasmu? No já se v kybernetice nevyznám
Není tady
Právě, vleze do díry, kde má vyhloubenej podzemní tunel...
Není tady
Pisatel napsal(a):
tina napsal(a):
u gólu bychom řvali voba
Co to je gól? To neznám, to je nový druh orgasmu? No já se v kybernetice nevyznám
jo, můe u něj bejt oblečenej, sám a s rukama volně loenýma na půllitru - a stejnak se udělá... nahlas
Není tady
tina napsal(a):
Pisatel napsal(a):
tina napsal(a):
u gólu bychom řvali voba
jo, můe u něj bejt oblečenej, sám a s rukama volně loenýma na půllitru - a stejnak se udělá... nahlas
Ty já nevím, ale mě nějak góly nedostávaj do nějakého orgasmu. Někde se za něčím honit sem nenael zdraví na hnoji
Není tady
elvička17 napsal(a):
Toho jsem v televizi u dlouho neviděl, ale třeba takovej masakr v Afghánistánu, to je taky vzrůo...
Není tady
Doma u mě vím, jak jsou slyet sousedi, čili to krotím ne zrovna jako myka, ale do hlasitosti běného hovoru. Doma u mue jsme na samotě u lesa, take můu řvát jak sedmihlavá saň. Take podle okolností. Nehodlám pořádat rozhlasové hry pro okolí.
Není tady
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Toho jsem v televizi u dlouho neviděl, ale třeba takovej masakr v Afghánistánu, to je taky vzrůo...
Sis měl koupit DVD a můe denně
Není tady