29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
V příštím roce dozná Pandořina škola značných změn.
Tou největší je fakt, že jsem se ji rozhodla z přírody přestěhovat do města (ZATÍM)
Je to především z finančních důvodů, protože vzhledem k počtu žen, které se školiček zúčastňují, je velmi těžké najít místo s optimálními podmínkami a cenou.
Pandořina škola není hromadná akce, ale komorní záležitost, takže jsme pro většinu penzionů finančně nezajímaví.
Proto budou v příštím roce, přesněji v prvním pololetí, školy v městských klubových centrech:
P L Z E Ň
----------------------------------------
27. - 29.3. Škola 1 centrum Plzeň, Doudlevecká 36
17. - 19.4. Škola 2 -"-
15. - 17.5. Škola 3 -"-
5. - 7.6. Škola 4 -"-
Cena: 1200,-Kč
V ceně není zahrnuto ubytování a strava.
Ubytování je možné za 100,-Kč ve vlastním spacáku v centru, strava vlastní nebo v blízkých restauracích.
Další info: www.clubodlozenychzen.cz
Koliba Hrádek
------------------------------------------------------
10. - 12.4. Škola 1 -"-
8. - 10.5. Škola 2 -"-
22. - 24.5. Škola 3 -"-
26. - 28.6. Škola 4 -"-
17. - 19. 7. Škola 5 -"-
Cena: 1950,-Kč ( v případě citelného zdražení služeb se cena zmení)
V ceně je zahrnuto 2x ubytování a 2x plná penze
www.koliba.penzion.com
--------------------------------------------------------
30. 4. - 3.5. VELKÁ KOEDUKOVANÁ ŠKOLA s překvapením
Kde: www.koliba.penzion.com
Cena
---------------------------------------------------------
29. - 31.5. Numerologická škola s Alenou
Možná i něco o tarotu?
Nejspíš ve Třebové, nebo jinde v nějakém centru. Bez ubytování a stravy
Cena: 1800,-kč
-------------------------------------------------------------------------------------------
20. 21.6. - Letní Č E R N O Š I C E a Slunovrat
----------------------------------------------------------
Změna vyhrazena
(Nepředpokládám, že by se ještě výrazně měnily termíny, pokud najdu zajímavější a cenově přijatelné místo, změní se jen místo konání a cena)
Upravil(a) Pandorraa (13. 2. 2009 15:54)
Není tady
Pandorraa napsal(a):
20. 21.6. - Letní Č E R N O Š I C E a Slunovrat
Tak na tyhle dvě akce určitě pojedu! To překvapení ... bude o pálení čarodějnic?
Maxík napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
20. 21.6. - Letní Č E R N O Š I C E a SlunovratTak na tyhle dvě akce určitě pojedu! To překvapení ... bude o pálení čarodějnic?
Ne nehodných lvů a štírů
P.S. Pokud mě některá dáma nepřizabí, nebo nekousne pes či se nezblázní blázinec, pak mě tam na Koeduku máte taky Ať si užijete
Upravil(a) Pisatel (16. 12. 2008 13:12)
Není tady
Na Černošice jedu tutově, ale Maxíku, to ses spletl v datu, ty hloupé, co se nechají chytitt, shoří už v dubnu.
Černošice jsou legální sabat a pálí se tam akorát buřtíky!
Už objednávám počasí a hvězdnou oblohu, bo nehodlám jít spát jako někteří odpadlíci ve 23 hodin.
Není tady
Regina napsal(a):
... Maxíku, to ses spletl v datu, ty hloupé, co se nechají chytitt, shoří už v dubnu.
Týýý vole (to nebylo oslovení, alébrž citoslovce údivu!), holube, co to vrkáš? Koedukovaná škola s překvapením je 30. 4. - 3.5. a pálení čarodějnic je kdy? Pálení čarodějnic je 30. 4.!
Takže problém je kde (taková malá kontrolní otázka)? Problém je v holubovi!
Maxík napsal(a):
Regina napsal(a):
... Maxíku, to ses spletl v datu, ty hloupé, co se nechají chytitt, shoří už v dubnu.
Týýý vole (to nebylo oslovení, alébrž citoslovce údivu!), holube, co to vrkáš? Koedukovaná škola s překvapením je 30. 4. - 3.5. a pálení čarodějnic je kdy? Pálení čarodějnic je 30. 4.!
Takže problém je kde (taková malá kontrolní otázka)? Problém je v holubovi!
Hele Maxí, nikdo není dokonalej von ten holub po tom lítání do Anglie je trochu z míry von má Beltain
Není tady
Kopíroval jsi OBA termíny a já reagovala na ten druhý a mluvila jenom o Černošicích. Pravda, teď jsem si všimla, že mluvíš o koedukovaném překvapení... tak to beru zpět... Maxíku, jsi občas i neomylný !!
Upravil(a) Regina (17. 12. 2008 8:20)
Není tady
Na letní Černošice se moc těším. Doufám, že to vyjde.
Koedukovaný seminář - ještě nevím, jestli na něj už mám.
Škola 4 v Plzni, uvažuju, ale vzhledem k závěrkám to prozatím nevidím jako přátelský termín.
Maxík napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
20. 21.6. - Letní Č E R N O Š I C E a SlunovratTak na tyhle dvě akce určitě pojedu! To překvapení ... bude o pálení čarodějnic?
Taky bych ráda jela, doufám, že se nestane něco jak píše Pisatel... Jinak Maxíku, pálení čarodějnic nebude, já mám rychlé koště.....
Není tady
Předběžně se hlásím na školu 1 v České Třebové 16.-18.1. Mám si napsat o přihlášku, že jo. Tak jo, jdu na to
Není tady
O přihlášku na jedničku jsem si už napsala.
A Černošice samo taky dám - poku nebudu zrovna dělat státnice.
Není tady
Pan, chtěla jsem se zeptat...je jedno jestli na školičku 2 se přihlásím do Plzně nebo do České Třebové?
Není tady
Pan, přivezu i kamarádku na jedničku do Plzně. Nevadí to, že?
Není tady
Pokud bys uvažovala o větší změně a nějakém místě mezi Prahou a Brnem, tady je moc hezky: http://qranch.cz/
A je to skoro napůl cesty mezi Prahou a Brnem a Olomoucí, například... Maximálně pro 30 lidí.
To je moc zajímavé místo!
Není tady
Alosek napsal(a):
Pokud bys uvažovala o větší změně a nějakém místě mezi Prahou a Brnem, tady je moc hezky: http://qranch.cz/
A je to skoro napůl cesty mezi Prahou a Brnem a Olomoucí, například...Maximálně pro 30 lidí.
to je mazec- tam je krásně tam bych jela hned
Není tady
Zatím řídím změny penězi, další na řadě je možnost dojezdu pro holky i ze Slovenska a třetím kriteriem je pro mne vzdálenost (nazpomínejte na mé kočky)
Jinak by to už dávno bylo tady: http://www.orlickachata.cz/index.htm
Není tady
Na qranchi to není příliš drahé - a dají se domluvit skupinové slevy. A Slovenky by to měly blíž, než do Černošic.
Už se těším, co vymyslíš a na jakém novém místě se třeba uvidíme příště.
Rampušák je parádní .
Moje kočka přes víkend sama vydrží. Pravda, v bytě je to asi o něčem jiném.
Pan kočky vydrží od pátku do neděle - s plnou miskou žrádla a vody. Při příjezdu dostaneš sice vyhubováno velmi hlasitě, ale to je tak všechno.
ffly napsal(a):
Pan kočky vydrží od pátku do neděle - s plnou miskou žrádla a vody. Při příjezdu dostaneš sice vyhubováno velmi hlasitě, ale to je tak všechno.
Jo, to vydrží, ale pak dva dny větrám a odolávám jejich vražedným pohledům...
Hezkých míst je!
Ale ať to počítám, jak to počítám, dostala bych se přes hranici 2000,-Kč a to asi dost podstatně.
To zatím nechci.
Ale určitě školu časem zase vrátím do přírody
Není tady
Nooo, na tom ranci by sa teda mne celkom urcite pacilo
Není tady