19. dubna : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 19. dubna : Obyčejný citrón a jeho netradiční vyuití beze zbytku. V kuchyni i v domácnosti je skvělý pomocník! 19. dubna : Rodičovství podle zvěrokruhu: tíři jsou přísní, Panny umí ustoupit. |
|
|
Ahoj holky, nějak nestíhám zajít ... nato si Vás dočíst ..
TASTNÉ A VESELÉ VÁNOČNÍ SVÁTKY, HODNĚ ZDRAVÍČKA, TETÍČKA, SPOKOJENOSTI A POHODY ... ALE HLAVNĚ NÁM VEM PŘEJI, ABYCHOM SE BRZY DOČKALY NAICH VYTOUENÝCH MIMINEK
Very, Tobě moc drím na zítra palčáky ... doufám e tam // budou - pořádný tlustice
Není tady
Dobrý ránko!!! Přeju vem krásné a pohodové Vánoce, hlavně vechny chmury vyhoďte ven z okna.
Není tady
Ahoj holkýýýýýý,
Very - drím palečky......bude to nádherný dáreček pod stromeček....
Take holky, krásně si ten dnení den uijte......
Upravil(a) susi (24. 12. 2008 9:24)
Není tady
Holčičky, já Vám vem přeju ty nejlepejí Vánoce, hlavně klídek, pohodu, dobrou náladu a hlavně to těstíčko a zdravíčko !!! No a tady se to ani nedá nenapsat, u konečně ty nae vytouená miminčata, a u jsou tady s námi
!!!
Jinak máme ve hotovo, Nelda spí a my koukáme na pohádky , navečer obalím a usmaím řízečky a pak u jen papkání a dárečky ... a hlavně Neldy vykulený očadla jako balonky
!!! Já u se fááákt těím!!!
Tak ahoj a uívejte si rodinné pohody !!!
Není tady
Holky, já taky přeju vesélé vánoce, hodně zdraví, těstí, pohody, dárečků a lásky, protoe ta je vdycky potřeba.
Manel s Kikou měli dneska autonehodu, auto je na odpis, ale Kice se nestalo vůbec nic a mana má zaitou hlavu, myslela jsem, e budou vánoce v nemocnici, nakonec mi je pustili domů, tak se jdu vrhnout na přípravu večeře a se alespoň ta podaří, kdy ten den začal takle karedě. Dneska u toho stresu, honění a vysvětlování bylo a dost. V pondělí manela čeká výslech na policajtech a asi nějaká pokuta. Auto prý půjde z domů, i kdy by se dalo snad opravit. Odtáhl nám ho jeden místní myslivec, a já mu za to moc děkuju, opravdu nám pomohl. Take dobří lidé jetě nevymřeli.
Nic jiného mě u nenapadá, holky, omlouvám, se e jsem to dneska takle napsala, ale potřebovala jsem to.
Není tady
Tak máme po Jeíkovi a jsem vyřízená jak kolkovaná ádost.
Ale bylo to krásný, malá nadená, papání dobrotka - no super.
Verouku, tak snad u je to poslední krizovka a do nového roku vylápne správnou nohou.
Vem babinetím mamkám snakám přeji do Nového roku jen samé // testíky a hlavně nějaké roztomilé podzimňátko nebo zimňátko do náruče.
Není tady
Holky, taky vám přeji krááásné vánoce a celé svátky, v pohodě a klidu:D
jeíek přiel, tak ted u si jen uívejte pohody
jinak vem doufám donesl jeíek pod stromeček velkou naději...
nám určitě ano, protoe ač jsme nechtěli, celý večer jsme na mimi mysleli...oba
dárky udělaly radost, dnes jetě jedeme k naim na oběd a ponadělovat si tam, i se sestrou a její rodinou i s prarodiči...a pak jetě za kamarádkou...my ty vánoce máme vdy na několik dní.
Verynko, pořád na tebe myslím a i mana se ptá tak co? Jak to vypadá? Tak a se ti moc neuká, beruko a drím palec
Není tady
Dobré ránko.
Very tak smůla vybraná, a přítí rok u bude jen dobře. Malý je nadený z dárků, ani nechtěl jít spát a od ráno je to tu vechno roztaený. No a my jsme poprvé večeřely doma. Konečně se mana odhodlal.
Není tady
Ahoj holkýýýýý, vem přeji krásné povánoční dopoledne. U nás to vypadá jako po boji, take budu ulkízet zbytky od krabiček a balících papírů. Lenička byla z dárků hotová, ani nevěděla s čím si má hrát jako první.
Very - to mě mrzí, tak snad jsou oba v pořádku ? A co testík .......?
Jani - to je jasný, to chápu....
Diny - ahóój ! Tak jak ti je ? je to u lepí ?
Ivi - ahoj, mamčo !
Holky, nebojte se , já očekávám přítí rok od Vás vech pořádné //.
Já dostla Orbitrek - prý abych byla jetě krásnějí ......chacha. ne, já vím měla bych zhubnout-ale to je moje kadoroční novoroční předsevzetí a skutek utek. take letos si ádné předsevzetí dávat fakt nebudu.
Není tady
Ahoj kočulky ... tak to máme za sebou, e. Takový dlouhý těení, přípravy a pak chvíle a je to pryč. No Anetka byla vykulená a z dárků má samozřejmě darost - dokonce si i hraje
Verynko, to mě moc mrzí ... Auto zamrzí, ale je to jen věc, take si z toho hlavu nedělej, hlavně e Kiku i manu má v pořádku.
Netrpělivě nahlíím, kdy podá info o testění ... ale asi jsi měla jiné starosti
zatím pá
Není tady
Holky, z auta si nic nedělám, pořídí se dalí, manovi sroste hlava a bude fajn.
Test negativní, ale mrcha nikde, jestli po tom stresu radi nezmizela. I kdy já jí dostanu vdycky, při stresu obzvlá.
No uvidíme, třeba tam něco hnízdí.
Upravil(a) verynka (25. 12. 2008 14:08)
Není tady
To e je test negativní nemusí znamenat, e těhu nejsi, ale já nechci dávat zbytečné naděje ... ví jak to s nima vdycky je, pak to obrečíme
má na to správný přístup - rozuměla by sis s mým manou - spotřebních věcí netřeba litovat - take je fakticky důleitý, e jsou oba Tvý miláčkové v pořádku.
Není tady
Jetě jo
Není tady
A co Very vlastně stalo, e se mana vyboural ???
Není tady
Konečně se tu potkáváme.
Dadu, já jsem si na tebe s tím testem vzpoměla, koukni na můj metřík, tohle jsem několik let neviděla, naposled, kdy jsem byla po estinedělí. Já normálně menstruuju pořád, ale říkám si, e se třeba tetka jenom vystresovala a přijde později. Kdyby byl alespoň pozitivní test.
Není tady
Dostal smyk, auto se mu rozkymácelo, nezvládl řízení, následně vjel do protisměru a pokračoval do pole, kde byl malý kopeček a o ten se mu Berlingo otočilo přes střechu a na kola, zmačkaná střecha ho pratila do hlavy a úlomky skla z bočního okýnka, se mu tam pěkně pozapichovaly, take troičku hnus, no vypadá třo karedě, dokonce se mu skalpovalo trochu kůe, kterou mu teda přiily, jizvy u ale zůlstanou.
Není tady
No je to moc příjemný, kdy mám chvilku klidu ... relativního - malá mi sedí na klíně
Ani neví jak moc bych Ti přála aby se u tetka nedostavila. No metřík je slunej ... co BT? Měří ???
Není tady
Fííííha, zní to hororově ... jetě e dopadl jenom takhle ... A Ty neví co se říká ??? No e muský s jizvama jsou děsně sexy Tak si na něj dávej větí pozor
Není tady
BT mě je taky divná, začala na 36,9 trvala tři dny pak klesla na 36,8 to trvalo taky tři dny a teď mám dvakrát 36,7 no nevím, je to divné, teplotu prý ale ovlivní kadá hloupost. Musím čekat, co z toho bude. Třeba se vájo zahnízďuje a zítra teplota vyskočí nahoru. Moje teplota těla je cca 35,8-9, take jsem zmrzlina.
Není tady
Very, jak to vypadá s tou kalkulací na tu kuchyň ??? Já to myslela váně ...
Není tady
Vak já vím, no jetě mu Dr. řekla, e to má ve vlasech, tak to nebude vidět, no a on jí odpověděl, e těch vlasů taky moc nemá.
Je fakt, e to hororově i vypadalo, kdy jsem tam přijela, mana byl v sanitce, kolem auta běhali hasiči a zrovna dojíděli policajti, vechno bylo od krve, i Kika, já jsem myslela, e má oděrky, ale to vechno byla manova krev. Hlavu měl hodně zakrvácenou, jo a nasadil si na to klobouk, prý mu byla zima na hlavu.
Není tady
Kalkulaci zatím nemáme, nechám manovi troku voraz, tak den, jestli to neva a během svátků na to vlítne. Posledních čtrnáct dní jsem ho neviděla dřív ne v 22 hodin, měl honičku, ale teď u to bude lepí.
Není tady
Já jsem to nemyslela tak, e má být hotová pozítří, ale jestli to i mana myslel váně ... Klíďo si ji nechám udělat u něj - v případě přívětivé ceny Co jsem koukala na webík, tak dělá fakticky pěkně ...
Není tady