6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Susi je to úplně jednoduchý recept.
Suroviny, 250g polohrubé mouky, stejně moučkového cukru, hery(já používám jiný, pač ji nestrávím a taky to jde), důkladně rozmačkaných banánů,
4 vejce, jeden prdopeč, jeden vanilkový cukr, špetečku soli.
Nejprve si rozpustím heru a až bude vlažná, přidám cukr, žloutky a ušlehám, pak přidám mouku v které jsem přimíchala prdopeč, vanilák a sůl. Jemně promíchám a přidám ty rozmačkané banány. Nakonec velice jemňounko vmíchám sníh z bílků. Peču to při 150°C v předem vyhřáté troubě. Peče se dlouho.
Není tady
Dnes mě vykládala jedna velmi milá a ochotná Paní kartářka Lidka,a nad jejím výkladem jsem doslova žasla.Řekla mě takové věci,které nemohla vědět,protože jsem jí pouze řekla své jméno,věk a můj stav.Nehledě nato,že se Vám věnuje,všechno s Váma rozebere,a navede Vás tou pravou cestou.Doporučuji všem,dělá to i na dálku,mě to dělala přes tel.údaje rekalmníhoa soukromého charakteru Je fakt úžasnáááá volejte jí kdykoliv
Upravil(a) tina (20. 6. 2013 11:33)
Není tady
Ahoj všem. Ráda bych se k vám přidala. :-)
Není tady