3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
Susi je to úplně jednoduchý recept.
Suroviny, 250g polohrubé mouky, stejně moučkového cukru, hery(já pouívám jiný, pač ji nestrávím a taky to jde), důkladně rozmačkaných banánů,
4 vejce, jeden prdopeč, jeden vanilkový cukr, petečku soli.
Nejprve si rozpustím heru a a bude vlaná, přidám cukr, loutky a ulehám, pak přidám mouku v které jsem přimíchala prdopeč, vanilák a sůl. Jemně promíchám a přidám ty rozmačkané banány. Nakonec velice jemňounko vmíchám sníh z bílků. Peču to při 150°C v předem vyhřáté troubě. Peče se dlouho.
Není tady
Dnes mě vykládala jedna velmi milá a ochotná Paní kartářka Lidka,a nad jejím výkladem jsem doslova asla.Řekla mě takové věci,které nemohla vědět,protoe jsem jí pouze řekla své jméno,věk a můj stav.Nehledě nato,e se Vám věnuje,vechno s Váma rozebere,a navede Vás tou pravou cestou.Doporučuji vem,dělá to i na dálku,mě to dělala přes tel.údaje rekalmníhoa soukromého charakteru Je fakt úasnáááá volejte jí kdykoliv
Upravil(a) tina (20. 6. 2013 11:33)
Není tady
Ahoj vem. Ráda bych se k vám přidala. :-)
Není tady