|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Sluni, neboj, věř, že se dá všechno vy\řešit!!! Ještě ani nevíš, co ti poví, tak se pěkně uklidni a uvidíš, až potom, co ti řekne, jak budeš pokračovat dál!!! No a i kdyby tam nějakej problém byl, tak přece jsou už všude centra asist.reprodukce, takže pěkně klid a spíš seber hodně sil, abys měla z čeho čerpat!!! Uvidíš, že všechno dopadne, tak jak má
!!!
Dino, já uvidím, ja tenhle kurz bude vypadat a pak bych klidně taky šla ještě na něco!!! Neldu bude hlídat mamka, tatka a prostě ten, kdo bude mít čas
!!! Oni si nějak poraděj
!!! Ale docela se těším, zase to bude změna a aspon nebudu furt myslet na to těhu
!!!
Jo a jestli budou testy v pořádku, tak 15.2. začíná stimulace na IVF!!!!!! Dneska jsem mluvila s mudrem ze sanusu
! Tak uvidíme!!!
Není tady
Ahojky holčiny,
koukám kolik jste toho o víkendu napovídaly. Já se s vámi nejspíš rozloučím.......mužík naše snažení totálně odpískal...nevím čím to je ale o mimi nechce ani slyšet. Jsem z toho zoufalá
Není tady
Dino, na pečovatelku neradím, není to žádný med a navíc už jich je strašně moc, kurzů je víc a lepší......
Lusyl, já taky dělala kurzy:
zvyšování osobní efektivity,
ECDL- obsluha počítače, zvládla jsem všech 7 modulů, mám certifikát,
na to mi navazoval kurz účetnictví,
ale dřív se objevila práce ve školce, tak jsem to ukončila. (Bylo to fajn, moc ráda vzpomínám, sešla se nás dobrá parta a suprově jsme pokecali, po mateřské balzám na nervy).
Janičko nesmutni, to bude možná ten problém, proč se nedaří, vyřeší se, nebo se na něj vezme ohled a ty brzo otěhu.

Holky, moje mamka měla kamarádku, té fungoval jeden vaječník a to jen na pár procent, když chtěla dítě, tak bez problémů otěhu, má 3 děti a to jí předpovídali, že děti mít nebude, jak je vidět i zázraky se dějou..
Není tady

Danano, držím palečky.
Není tady

Hola, hola!!! babinet volá!!!
Není tady
Ahojky, jsem tu
doufám, že ne sama 
Sluni, tak jak to vypadá, už jsi se něco dozvěděla od svého MUDra.?
Danano, držím dnes všechny palce.
Holky, my byli včera na KO na ORL a malá jde v březnu na operaci s dutinama. Bude to jen na 3 dny a v celkové anestézii, ale nemám z toho žádnou radost. Budu tam s ní a už se dopředu bojím. 
Není tady
Ahoj holky, teda já tady měla od rána kámošku s malym ... no máme tady jak po vejbuchu
!!! Ale aspon se děcka zabavili a my jsme kecali
!!! Zítra mi zase přijede sestřenka s malou a s tetou ... ted teda máme návštěv až moc, ale to je vždycky, když Nelda něco slaví ... akorát se mi nechtěj dělat pořád chlebíčky, abych je nějak pohostila
, protože je to každej den někdo a to je otrava
!!!
No, ve čtvrtek je dělat nebudu, to jdu na ten kurz poprvé!!! Tak spoléhám na vás, že když to bavilo vás, tak mě bude taky
!!! Very, já pak budu prej mít taky certifikát, tak jsem na to zvědavá!!! A taky by mě zajímalo, jestli se dělaj nějaké závarečné zkoušky, nebo něco??? Já totiž z toho budu mít nervy už od začátku
!!!
Danano, moooc ti držím palečky a hlavně ti to už vážně moooc přeju, tak at už to konečně vyjde!!!!!! Ale už snad jo, ted se to tady rozjede jako pomásle a za chvilku se budem už těhulit všichni
!!!
Ivko, to vám teda nezávidím, chudák malá, pod narkozu ... já bych to teda zvládala mooooc těžce, kdyby Nelda musela na něco takového
! Ale vy to zvládnete v pohodě, aspon pak už bude mít pokoj a hlavně že jí to pomůže, broučkovi
!!!
Sluni, tak co ti řekl Mudr??? Jaktože si se ani neozvala, já jsem celá napnutá, jak to teda s tebou vypadá!!!!!! Myslela jsem, že jsi tam šla už včera ???? Nebo se pletu ??? Tak koukej napsat brzo, at nemusíme mít nervíky, co je s tebou
!!! Palce samo držíme
!!!!!!
Koty, to je škoda, že přítas nechce mimíska ... ale nám to tady vůbec nevadí, klidně za náma chod dál!!! Jestli to teda nebude nějak blbě působit na Tebe!!! Vždyt Susi se taky nesnažej a přece za náma chodí na požvejkání
!!!
Není tady
Ještě jsem zapoměla Ivce pochválit fotečku, to je fákt perfektně vidět
!!! Tak at je dál vše, tak jak má a za chvilku už nám budeš posílat fotky mimíska z bříška venku
!!! .... No a my tě samo za chvíli doženeme
!!!
Holky, já mám opět doma manžu ... je nemocnej, strááášně ho bolí bříško
!!! Pořád leží a vzdychá, ale když odešla kámoška, tak se najednou zvedl a honem utíkal do auta a jel si do města vsadit (sází vždycky 20kč, na nějaké ty zápasy
). No, tak jsem ho hned sprdla, at kouká táhnout do postele, když je mu tak zle a nemůže do práce
!!!!!! Jo a k obědu měl suchej rohlík a hořkej čaj
!!! To hned, jak odejdu s Neldou odpo ven, tak určitě poletí do ledničky a pořádně se nabaští ... to si musím udělat nějaké poznámky, abych mu to pak hned oplácala o hlavu 
Není tady

Tak já jsem nad fotečko vzdychla, je to krásný zázrak. Jak to říká můj dr. první zázrak je když se miminko uchytí a roste a podruhé když se narodí.
Lusyl já jsem taky dělala zkoušky a pak jsem dostala certifikát. Asi to bude dost podobný. Já teda dělala Corel a Photoshop.
Holky tak naše sůsedka má chlapečka, taková čůza....
Není tady
Dino, neboj, my za chvíli budeme mít taky mimísky a ty čůzy budou závidět zase nám
!!! Ale nemysli si, taky mě to nas..e, když nějaká kra.vka mimi mít může a my se tady snažíme a děláme co můžem a pořád nic ... 
Holky, nezapomentě pak přelézt do nového chlívečku 
Není tady

Jo jo, tak já jsem zatím udělala banánovou bábovku, abych si obalila nervy, ale dieta je včudu. To bych nesměla nic upéct. Ale jak to tu pěkně voní, hned jak zchládne tak si ukrojím.
Není tady
no mojí švagrové se v sobotu narodila Krystýnka měla 50 cm a 2.85 kg
Já ji to přeji..... ale.
V sobotu jsme tam byli a měli tam nový kočárek a manža vyskoušej si ho. Tak to mě docela dostalo. Prostě nemohu.
Není tady
Ahoj holkýýýýýý.
Dani - tak jsem na Tebe moc moc myslela a myslet nepřestanu atˇ se mimísek pěkně zahnízdí a je mu u tebe moc dobře.
Jani - tebe tu taky vyhlížím.....doufám, že nezůstalo jen u špatných zpráviček, ale našly se i ty pozitivní !!!
Já už jsem se z té své deprese nějak postupně dostala, všechno to na mě padalo a bylo mi ze všeho tak nějak celkově smutno. Jak už to tady někdo psal, myslím, že Diny, čřlověk se musí radovat i z toho mála, aby nezcvoknul úplně. A i na té sebehorší zprávě si najít to pozitivní, i když je to velmi těžké.Ale jak říkám já : sdělená starost, poloviční starost a virtuální podpora se hodí vždycky.
Diny - banánová bábovka ? To vůbec neznám. Až budeš mít čas a chuť písni mi recept, prosím. Sice si připadám jako ta paní v modrém dresu na metříku, ale co no ......Obalit nervy se občas musí !

Upravil(a) susi (27. 1. 2009 20:45)
Není tady