|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Hm, tak to je blbý, holt se s tím budeš muset poprat, Marek dojel akorát na oběd, koupil ještě rostlinky do akvárka, tak je tam dal, a teď jsem je oba poslala do hajan, já bych taky šla spát, ale jdu na to žehlení, už půlku mám tak to bude hned. No ale peru třetí pračku, ale už budu prát až v novém roce.
Není tady
Děvčata já vám tak závidím, ten čas na to si doma vše připravit. Já jsem do večera v práci a to i zítra, takže vše dělám po nocích. Včera jsem do jedné v noci gruntovala celý byt. Nějak jsem se sekla v koupelně a asi jsem se zbláznila, protože jsem jí celou desinfikovala a drhla kartáčkem na zuby. Ne že by tam byl takový nepořádek, ale nějak jsem si řekla, že je to potřeba. :-) Dneska až večer přijdu domů tak budu dodělávat cukrovíčko pro prcka s pokračovat v úklidu. Žehleního mám taky jak od celého baráku, tak to budu muset zlikvidovat a to stále ještě peru. Občas mi přijde, že je nás doma aspoň deset, podle toho prádla.
Ať vám jde vše od ruky ať máte brzo hotovo a můžete si vychutnávat svátky.
Není tady
Verynko, tak to jsme na tom podobně. Já dovolenou nedostala kvůli plánu :-( takže mě to čeká ještě zítra v práci:-( ale snad to rychle uteče a vše stihnu dodělat. Taky jsem měla něco už hotové, ale s prckem je to pořád dokola. Ale to asi znáš viď. Nejhorší že se člověk honí a za pár dní je po vánocích
Není tady
Dobrý předvánoční deštivé odpoledne,
ráda bych se k vám přidala na občasný pokec i info. něco o mě je mi 33 a mám doma 2 děti a ráda bych ještě jedno mimi, ale zatím (už 14 měsíců) se to nedaří.
Není tady
děti mám staré 9 a 12 let. Jsou už soběstačné a ráda bych ještě zažila ten pocit, že mě někdo potřebuje jak to umí miminka Ty očíčka která hltají všeco uděláte to je k nezaplacení.
Není tady
Verynko, tak to jsme na tom stejně. Malý si po sobě většinou poklidí nebo se snaží. ale chlapovi kde to upadne tam to nechá a neřeší. Jsem zvědavá co mě bude večer čekat doma. Jestli bude bugr tak to vzdávám a nechávám to vše na něm. Ať si to taky užije 
Není tady
když jsem byla "mladší" říkala jsem si že kdybychom měli mít ještě mimi tak max do 32 no teď je mě 33 a nevím, jak dlouho se ještě snažit. Doktorka na ko mě řekla, že musím počítat s tím, že tělo funguje o 50% méně než to bylo úřed 12 lety a tak může být problém s těhu. A že na podzim s tím začněme něco dělat. To už budu mít 34 a snažení bude 2 roky. Nevím jestli jí přemluvit na teď nebo jestli si myslí, že to vzdáme
Není tady
Maminam, jestli máš pocit, že je to potřeba tak se objednej do CARU, třeba pomůžou. My se snažíme 1 a 3/4 a už mi z toho hraboší, podle Dr jsem OK, ale jestli se to do ledna nepodaří tak mám slíbeno další řešení. Zatím jsem baštila clostilbegyt, gynex a listovku.
Upravil(a) verynka (22. 12. 2008 14:57)
Není tady
Verynko, mám tady net a jelikož jsem tady sama tak můžu být tady. Ale i kdybych tady sama nebyla, tak je to jedno. Net používám k práci takže si to akorát shodím na lištu a nikdo nic neví :-)
Není tady
Koty, tak to je fajn.
Já dělám ve školce, takže chatovat v práci by bylo asi na vyhazov a ani bych to nestíhala, kolikrát mám problém si i odskočit, děcka jsou schopné mi bušit na dveře a navíc, jak vidí, že se vzdálím, začnou provádět lumpárny.
Není tady
Ahojky holky, jsem už od pátku doma, mám ŘD, tak si to užívám. I manža je doma, tak je to ok.
Dnes jsme si dali už stromeček do stojánku, ať se hezky rozvine a zítra si ho nazdobíme, koupili jsme drahou jedli, manžu málem klepla pepka
, tak ať ji máme hned, paik už nebudeme moc doma, však to znáte návštěvy a tak
vidím, že se za chvíli nevyznám v tomto "našem" chlívku, tu je tolik nových osůbek...
samo vás všechny vítám, bude nás víc, nebudeme se bát vlka nic...ale budu sem muset častěji nakukovat, abych se neztratila v přehledu
jo, s tím úklidem je to u mě stejný, včera jsem drhla spáry od dlažby na chodbě, až přední štětinky úplně zmizely 
manža se ptá, tak co děvčata, co píšou?
to víte, musí mít přehled, hlásila jsem, že verynka bude testit...tak držíme všechno co se dá....
samo padla otázka testění u nás...ale já tento měsíc nic nevymýšlím, buď to přijde nebo ne a pak hurá do špitálu....
holky, moc si užívejte volna, moc neblázněte, protože všichni co přijdou se budou dívat po cukroví, ne po špíně a prachu 
držte se a určitě hlaste stav
abych se přiznala, tak tu na to koukám, že jsem 20 CD:co:
ani to nesleduji, tak už za týden zase bude ortel....
Upravil(a) sluniJani (22. 12. 2008 18:00)
Není tady

Ahóóój, tak jsem dorazila, mám uzráté 3 folíky, tak kdyby aspoň jeden byl dobrý. Dr. mě píchl pregnyl a uvidíme. Pak jsem se stavila u mamky, dala si výýýbornou bokovinku a vínko. A hned mám dobrou náladu.
Není tady