1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Very - vyjímečně doma. nikdy by mě nenapadlo, e se budu do práce těit....včera to uteklo jako voda....
Kaldo - mně bude 30 v květnu...to to letí.....
Není tady
Dvě čárky jsou pro nás dárkem i kdy nemáme narozky.
Jak jsi psala o té práci, tak já u jsem zaměstnaná rok a mám 3,5 leté dítě. Take jestli cítí, e do práce potřebuje, tak neváhej, trochu ti odvede mylenky od plození.
Jo a jetě něco, skoro vechny holky, co se k nám přihlásily tento měsíc, otěhotněly.
Není tady
Very - to má vlastně úplnou pravdu !!!! No to je dobrý - já jsem 18.5.
Upravil(a) susi (18. 12. 2008 21:24)
Není tady
Very - jojo u je to o moc lepí. Člověk si pobrečí a kdy jsem pročítala diskusi od holek na modrem konikovi, dolo mi, e na tom zase nejsem tak zle. Říká se, e Bůh na kadého naloí jen tolik, kolik unese...../nejsem věřící, ale souhlasím s tím/.
Jo a co se říká ????
Není tady
Very - jo tak to je pravda.Ale my se tedĄ snait zatím budeme-nebudeme.Já bych chtěla aspoň 2-3 měsíce počkat.
Na Modrém koníku jsem četla pár příběhů holek, které přilyo miminka v pokročilých tt, jedna dokonce při nehodě o manu a bratr je na tom dost patně stále. ivot je někdy neskutečně krutý a během chvilky se změní úplně vechno........ale konec depresím, musíme myslet pozitivně a být v pohodě, jinak se mimískům k nám chtít nebude.....
Není tady
no Very musím říct, e jsem letos opravdu vzorný nákupčík, mám vystaráno- jen zabalit a doufat, e se dárečky budou líbit..... U nás to zase není takový problém,samozřejmě nejvíc dárečků má princezna.A co Ty ?
Není tady
Já jsem na tom teda dost mizerně , mám pro manu, jeden pro Kiku adruhý přijde později, no a pozornost pro tchána, ostatní musím doladit v dohledné době. Zítra jdu v tomto roce naposledy do práce. HURÁÁÁÁÁÁÁ. Po tomhle íleném týdnu jsem na dovču natěená jak koza na drbání.
Není tady
Tady u nás ve vesnici jsme u taky takový malý klub snailek:) Tak dvakrát do měsíce se sejdeme v hospůdce (tatínkové hlídají ) a maminky klábosí nad vínkem a večeří. Jsme čtyři s jedním , snaící se o druhé a dvě zaslouilé matky ( 2 a 3 děti) , které nad námi shovívavě pokyvují hlavami a občas udělí nějakou radu
. Je to moc prýma.
Dárky já osobně u mám taky nakoupené, zabalené a připravené na chodbě ve skříni.
U se moc těíme na vánoce. Hlavně Vendina, je ze ví té výzdoby na větvi a kadý den jí musím vysvětlovat, e Jeíek teprve přijde
Není tady
Tak to jsme "kousek" od sebe.
Děvčata, udělala jsem si úraz při vylézání z vany, holky, já mám teď na hýďovém svalu takového moncla, e by se za něho nestyděl ani Rocky a dokonce ho mám i nateklý a úasně zbarvený, pomalu ani chodit nemůu jak to bolí. Já říkám pořád, e mám dny, kdy je lepí nevylézat z postele.
Není tady
Ahoj holky, tak koukám, e nás je zase o jednu víc !!! Take vítej a s tim mimískem v lednu, to je dobrý, já u taky ztratila naděje, e to stihnem do Vánoc, ale od nového roku to určutě půjde líp
!!! Take s chutí do toho a hlavně bez depky!!!
Very, tak to nám tu tvojí prd.elku musí vyfotit , já kdy jsem to ted dočítala, tak jsem se fááákt moc pobavila a hlavně zasmála, kdy jsem si tě představila
!!! Ale hlavně se nenatvi, já ti to nepřeju a věřím, e to bolí jako čert, ale zná to, cizí netěstí potěí
!!!
Já dneska nevařím, jdu se napapkat na tu firemní vánoční ranici , tak u se fááákt těím
Není tady
Dobré ránko děvčátka, Kika je nějaké nemocná, má takový těkavý kael, ale teplota nikde.
Lusyl, to ví, e se straně zlobím, já chtěla pofoukat bebino a ty se mi směje
. Tak rychle napravit a poctivě foukat.
Není tady
verynko to je smůla, tak a se ti to rychle hojí, a nemá probolavěné Vánoce.. ale musím se přiznat, e si neumím představit, jak se ti to povedlo aspoň tě teď doma budou "nosit na rukou"
Kaldo, vítám Tě mezi námi, jsem tu sice krátce, ale holky jsou moc fajn a opravdu - tady si můe vylít srdíčko, podpoříme tě, utěíme
lusyl:tak si to dneska pořádně uijte, podrbejte a pak nám písni jaké to bylo
Není tady
verynka napsal(a):
Já u byla i u kartářky a prorokovala mi do tří měsíců dvojčata, teď je to třetí měsíc, tak jsem zvědavá, jestli se nespletla. Brala jsem Gynex, bylinné pročiovadlo, prý se po něm do tří měsíců těhotní, jestli ne, tak zkusím jetě tohle http://diochi.prirodni-leciva.cz/estrozin/d-37531/. Batím listovku a clotík, ale ten u nechci nikdy vidět, ty stavy co jsem měla byly děsné.
Very to vypadá docela dobře asi si to objednám.
Jinak jsem tu jen na skok za chvíli pádím do Budějc. Jdu navtívit mamku a za nákupy , dárky toti jetě nemám vechny...
Jinak zdravím dalí snailku.
Není tady
Ahóóój, mě se dnes nic nechce, depka velkého formátu.
Není tady
Ahoj kočule, tak já mám dnes taky super den Mám střevní chřipku, v noci horem dolem, ráno dalí kolo, Dr. e mi nic nedá, jen dietu. Alička má pro změnu náběh na zánět uí,t ak kapem kapky. Je spavá, tak aspoň něco. Je mi toti tak blbě, e bych nejraději jen leela.
Jetě e mám aspoň nakoupený dárky, jinak nevím, jak bych to dělala. Mám krásný dárečky pro dětičky, tak snad bude úspěch
Very, ten mocl teda musí bolet. Tak se hezky oetřuj, a si můe aspoň na tědrý den sednout ke stolu.
Není tady
Ahoj holky, tak masíčko zatím dobrý, akorát musím pochutnávat doma, Nelda jetě ven nemůe a nemám hlídání, tak mi mana aspon kousek donesl dom.
Very neboj, já foukám, jak se dá!!! Ale taky doufám, e se z toho Kika hnedle vyhrabe!!! Asi to fakt chytla u nás, jak to měla Nelda , to mě teda mrzí
!!! Ale snad to bude dobrý, hnedle jí nasad meducínky a čaje a na Jeíka bude čilá jako rybička!
Ivko, tobě teda taky nezávidím, snad tě to brzo opustí , drím palce, at je to o.k. co nejdřív a můe se pěkně i s prdolkou ládovat dobrůtkama
!!!
Já teda taky potřebuju dokoupit dárky, ale nějak na to není čas, jak nemůe Nelda ven, tak jsem bezradná . Budto to stihnu v pondělí nebo to nechám na přítí Vánoce
!!!
Za hodku má přijít hlídat máma a já půjdu na firmu na papkáníčko, ale jeliko tam u budou vichni pěkně pod obraz, tak mě to tam jako jedinou střízlivou nebude bavit ... ale zkusím to a kdytak zase můu odejít
Není tady
Lusyl, tak se hoď pod obraz taky.
Holky, já měla kuriozní úraz při vylézání z vany. My toti máme baterii na vaně a tak troku trčí, no a jak jsem se vehementně zvedala, samozřejmě zadečkem do vrchu, tak mě ta baterka krutě sedřela kůičku. Jetě to bolí, ale dá se to přeít, zdá se mi, e na hýdích se mi hojí modřiny rychleji.
Není tady
Jo a jetě jsem hodila Kristýnčinu čepici omylem do popelnice a nemůu jí dostat ven, asi mám krátké ruce.
Holky, mana má ten kočárek v autě, mě se tak ulevilo.
Upravil(a) verynka (19. 12. 2008 18:03)
Není tady