29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Very - vyjímečně doma. nikdy by mě nenapadlo, že se budu do práce těšit....včera to uteklo jako voda....
Kaldo - mně bude 30 v květnu...to to letí.....
Není tady
Dvě čárky jsou pro nás dárkem i když nemáme narozky.
Jak jsi psala o té práci, tak já už jsem zaměstnaná rok a mám 3,5 leté dítě. Takže jestli cítíš, že do práce potřebuješ, tak neváhej, trochu ti odvede myšlenky od plození.
Jo a ještě něco, skoro všechny holky, co se k nám přihlásily tento měsíc, otěhotněly.
Není tady
Very - to máš vlastně úplnou pravdu !!!! No to je dobrý - já jsem 18.5.
Upravil(a) susi (18. 12. 2008 21:24)
Není tady
Very - jojo už je to o moc lepší. Člověk si pobrečí a když jsem pročítala diskusi od holek na modrem konikovi, došlo mi, že na tom zase nejsem tak zle. Říká se, že Bůh na každého naloží jen tolik, kolik unese...../nejsem věřící, ale souhlasím s tím/.
Jo a co se říká ????
Není tady
Very - jo tak to je pravda.Ale my se tedˇ snažit zatím budeme-nebudeme.Já bych chtěla aspoň 2-3 měsíce počkat.
Na Modrém koníku jsem četla pár příběhů holek, které přišlyo miminka v pokročilých tt, jedna dokonce při nehodě o manžu a bratr je na tom dost špatně stále. Život je někdy neskutečně krutý a během chvilky se změní úplně všechno........ale konec depresím, musíme myslet pozitivně a být v pohodě, jinak se mimískům k nám chtít nebude.....
Není tady
no Very musím říct, že jsem letos opravdu vzorný nákupčík, mám vystaráno- jen zabalit a doufat, že se dárečky budou líbit..... U nás to zase není takový problém,samozřejmě nejvíc dárečků má princezna.A co Ty ?
Není tady
Já jsem na tom teda dost mizerně , mám pro manžu, jeden pro Kiku adruhý přijde později, no a pozornost pro tchána, ostatní musím doladit v dohledné době. Zítra jdu v tomto roce naposledy do práce. HURÁÁÁÁÁÁÁ. Po tomhle šíleném týdnu jsem na dovču natěšená jak koza na drbání.
Není tady
Tady u nás ve vesnici jsme už taky takový malý klub snažilek:) Tak dvakrát do měsíce se sejdeme v hospůdce (tatínkové hlídají ) a maminky klábosí nad vínkem a večeří. Jsme čtyři s jedním , snažící se o druhé a dvě zasloužilé matky ( 2 a 3 děti) , které nad námi shovívavě pokyvují hlavami a občas udělí nějakou radu
. Je to moc prýma.
Dárky já osobně už mám taky nakoupené, zabalené a připravené na chodbě ve skříni.
Už se moc těšíme na vánoce. Hlavně Vendina, je ze vší té výzdoby na větvi a každý den jí musím vysvětlovat, že Ježíšek teprve přijde
Není tady
Tak to jsme "kousek" od sebe.
Děvčata, udělala jsem si úraz při vylézání z vany, holky, já mám teď na hýžďovém svalu takového moncla, že by se za něho nestyděl ani Rocky a dokonce ho mám i nateklý a úžasně zbarvený, pomalu ani chodit nemůžu jak to bolí. Já říkám pořád, že mám dny, kdy je lepší nevylézat z postele.
Není tady
Ahoj holky, tak koukám, že nás je zase o jednu víc !!! Takže vítej a s tim mimískem v lednu, to je dobrý, já už taky ztratila naděje, že to stihnem do Vánoc, ale od nového roku to určutě půjde líp
!!! Takže s chutí do toho a hlavně bez depky!!!
Very, tak to nám tu tvojí prd.elku musíš vyfotit , já když jsem to ted dočítala, tak jsem se fááákt moc pobavila a hlavně zasmála, když jsem si tě představila
!!! Ale hlavně se nenaštvi, já ti to nepřeju a věřím, že to bolí jako čert, ale znáš to, cizí neštěstí potěší
!!!
Já dneska nevařím, jdu se napapkat na tu firemní vánoční žranici , tak už se fááákt těším
Není tady
Dobré ránko děvčátka, Kika je nějaké nemocná, má takový štěkavý kašel, ale teplota nikde.
Lusyl, to víš, že se strašně zlobím, já chtěla pofoukat bebino a ty se mi směješ
. Tak rychle napravit a poctivě foukat.
Není tady
verynko to je smůla, tak ať se ti to rychle hojí, ať nemáš probolavěné Vánoce.. ale musím se přiznat, že si neumím představit, jak se ti to povedlo aspoň tě teď doma budou "nosit na rukou"
Kaldo, vítám Tě mezi námi, jsem tu sice krátce, ale holky jsou moc fajn a opravdu - tady si můžeš vylít srdíčko, podpoříme tě, utěšíme
lusyl:tak si to dneska pořádně užijte, podrbejte a pak nám písni jaké to bylo
Není tady
verynka napsal(a):
Já už byla i u kartářky a prorokovala mi do tří měsíců dvojčata, teď je to třetí měsíc, tak jsem zvědavá, jestli se nespletla. Brala jsem Gynex, bylinné pročišťovadlo, prý se po něm do tří měsíců těhotní, jestli ne, tak zkusím ještě tohle http://diochi.prirodni-leciva.cz/estrozin/d-37531/. Baštím listovku a clotík, ale ten už nechci nikdy vidět, ty stavy co jsem měla byly děsné.
Very to vypadá docela dobře asi si to objednám.
Jinak jsem tu jen na skok za chvíli pádím do Budějc. Jdu navštívit mamku a za nákupy , dárky totiž ještě nemám všechny...
Jinak zdravím další snažilku.
Není tady
Ahóóój, mě se dnes nic nechce, depka velkého formátu.
Není tady
Ahoj kočule, tak já mám dnes taky super den Mám střevní chřipku, v noci horem dolem, ráno další kolo, Dr. že mi nic nedá, jen dietu. Alička má pro změnu náběh na zánět uší,t ak kapem kapky. Je spavá, tak aspoň něco. Je mi totiž tak blbě, že bych nejraději jen ležela.
Ještě že mám aspoň nakoupený dárky, jinak nevím, jak bych to dělala. Mám krásný dárečky pro dětičky, tak snad bude úspěch
Very, ten mocl teda musí bolet. Tak se hezky ošetřuj, ať si můžeš aspoň na Štědrý den sednout ke stolu.
Není tady
Ahoj holky, tak masíčko zatím dobrý, akorát musím pochutnávat doma, Nelda ještě ven nemůže a nemám hlídání, tak mi manža aspon kousek donesl dom.
Very neboj, já foukám, jak se dá!!! Ale taky doufám, že se z toho Kika hnedle vyhrabe!!! Asi to fakt chytla u nás, jak to měla Nelda , to mě teda mrzí
!!! Ale snad to bude dobrý, hnedle jí nasad meducínky a čaje a na Ježíška bude čilá jako rybička!
Ivko, tobě teda taky nezávidím, snad tě to brzo opustí , držím palce, at je to o.k. co nejdřív a můžeš se pěkně i s prdolkou ládovat dobrůtkama
!!!
Já teda taky potřebuju dokoupit dárky, ale nějak na to není čas, jak nemůže Nelda ven, tak jsem bezradná . Budto to stihnu v pondělí nebo to nechám na příští Vánoce
!!!
Za hodku má přijít hlídat máma a já půjdu na firmu na papkáníčko, ale jelikož tam už budou všichni pěkně pod obraz, tak mě to tam jako jedinou střízlivou nebude bavit ... ale zkusím to a kdyžtak zase můžu odejít
Není tady
Lusyl, tak se hoď pod obraz taky.
Holky, já měla kuriozní úraz při vylézání z vany. My totiž máme baterii na vaně a tak trošku trčí, no a jak jsem se vehementně zvedala, samozřejmě zadečkem do vrchu, tak mě ta baterka krutě sedřela kůžičku. Ještě to bolí, ale dá se to přežít, zdá se mi, že na hýždích se mi hojí modřiny rychleji.
Není tady
Jo a ještě jsem hodila Kristýnčinu čepici omylem do popelnice a nemůžu jí dostat ven, asi mám krátké ruce.
Holky, manža má ten kočárek v autě, mě se tak ulevilo.
Upravil(a) verynka (19. 12. 2008 18:03)
Není tady