Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1276 31. 8. 2009 19:33

Johana50
♥♥♥♥♥--

Re: Asi budu brzy nevěrný

Nharte napsal(a):

Šmankote, mankote... Co teprv až přijde kouzelník v závěsu s Jóžinem z Bážin. Ach, ach.

Začíná tu být docela , prčááá, ne? tummenupp   tongue

Není tady

#1277 31. 8. 2009 19:34

majkafa
Host

A já už chvilku myslela, žes Rozmarilo, dostala rozum. Svatá prostoto! dumbom

#1278 31. 8. 2009 19:39

Rozmarila
Zablokovaný

majkafa napsal(a):

A já už chvilku myslela, žes Rozmarilo, dostala rozum. Svatá prostoto! dumbom

Zato ty máš zdravej rozum, když ti přijde normální že ona tu píše kolik má milenců a pak  začne lhát že si to vymslela???Tak to je chudák co nemá lízt na forum.......ovšem u tebe mě to taky neudivuje, ty jsi tu od začátku zveřenovala moje nicky odjinud ...žárlivě ........a já tě přitom vůbec neřeším, jsi mi ukradená........dej si do pořádku spíš svůj život  a svoje depky a přestan žárlit na druhý lidi , že píšou trefné příspěvky........ big_smileDávám tě do ignoru, jako tě má mnoho jiných tady.......tvoje těžký depky citím až sem a nehodlám je řešit ......

Upravil(a) Rozmarila (31. 8. 2009 19:46)

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#1279 31. 8. 2009 19:44

majkafa
Host

big_smilebig_smilebig_smile

#1280 31. 8. 2009 20:00

Nabuko0
♥♥♥♥♥--

Já teda můžu odpřísáhnout, že Johana žádné dlouhé červené drápy nemá. smile

Není tady

#1281 31. 8. 2009 20:03

majkafa
Host

Johana50 napsal(a):

Začíná tu být docela , prčááá, ne? tummenupp   tongue

Tak tohle používá Rozmarila. big_smile Trpíš samomluvou? big_smile

#1282 31. 8. 2009 20:53

Penelopa
♥♥♥----

Rozmarila napsal(a):

Penelopa napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

No zato mě je z tebe smutno Penelopo .....ty nemáš vůbec nikoho.....milenci jsi ukradená, jsi jedna z mnoha, který nalítly a dobrovolně zadarmo ho oblažily(je na ženský píšeš) .....a ještě poděkovaly:oyikes.......a s manželem to taky sláva není, doma se cítíš dobře, až když jsi začla zahýbat(předtím ti bylo smutno-tvoje slova) .......takže oblažuješ pár chlapů a ve finále jsi sama.........ovšem na foirech bojuješ jako lvice za nevěrnice,abys překřičela tu samotu v sobě......kde nic tu nic........

Špatně čteš Rozmarilo.

Nejsem sama a není mi smutno. smile Vím v čem žiju a proč tak žiju. Nesnaž se vyvrátit ani pochopit, že se člověk může zamilovat a nechtít opouštět manželství. Tebe by vždycky napadly jen mrzké důvody. smile
Neobhajuju nikoho. Goodboy to nepotřebuje. Psala jsem jen k odsouzení.
Hezkou dobrou noc.

Ale jsi sama.............psalas to ty ne já..........že ti bývalo smutno, dokud jsi neměla milence, že se doma cítíš líp, až od tý doby .......a taky jsi psala že je milenec na ženský .....takže tě  nemiluje , jen využívá, je mu jedno, která to bude ..............a to se vsadím, že doma na manžela děláš, staráš se o něj .......takže investuješ energii do dvou chlapů a oba tě zanedbávají.....to máš blbý teda ......

Samozřejmě je lepší spát s ženáčem za peníze .................on totiž  nenabízí vůbec nic, jen využívá .........Penelopa má dokonce dva, který z ní maj , přesto je sama ................moje sousedka má jednoho ženáče za 1500 za akci......a mívá tam fronty ......tvůj ženáč je š'tastnější ......má to zadara  a s díky lollol

Penelopa cituji : Pro oba jsou vztahy s partnery (s kterými máme děti) od té doby snesitelnější. .....................Bylo mi smutno a kamarád, se kterým mám stejné hobby, mi začal nadbíhat............................čeho soudíš, že to mého muže zajímá? Zajímá ho vlastní spokojenost a žárlivý on nikdy nebyl......

Milá Rozmarilo,
mrkni na to aspoň chvilku rozverným očkem, kterého bys ty se svou bohatou zkušeností měla být schopná. smile

Můj milenec na mě nemá co využívat. big_smile To, že je děvkař je mi fuk. Proč by mě to mělo zajímat, když se rozejdeme kvůle jiné bude to ono vyšumění o kterém jsem taktéž psala. Mno a jestli mě miluje, to si já v klidu dál budu  myslet. Náš vztah není o touze po rozpadu některé z našich rodin. Nefňukám, není proč. To, že má rád svojí ženu já vítám. Nekomplikuje mi to tím ani moje manželství.

Můj muž mě nezanedbává. Byl pracovně vytížený vždycky. Ve chvíli, kdy je se mnou nemám si na co stěžovat. I po letech je mi s ním hezky. Je chlap mého života.

Pokud mě to začne trápit, popřípadě bavit. Něco s tím udělám. smile

Do té doby je mi stejně fuk tvoje nebo jiných odsouzení. Speciálně tady. big_smile

Není tady

#1283 31. 8. 2009 21:20

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Začínám se v tom ztrácet.... gratergrater

Vraťte mi sem  moje "staré "  milenky a  "staré" věrňule"....  Prosím....  hmm

To si radši nechám vrtat  v minulosti od Nharte a budu se šklebit půtkám Pandory se Zklamčou,  než koukat na takovouhle změť....
Není Vám z toho blbě??? va

Není tady

#1284 31. 8. 2009 22:07

Goodboy
♥♥-----

Zklamaná napsal(a):

A nebo si teď plácá po rameni, jak že to zvládl - manželka nic netuší...a ona, až se vyhrabe z poporodních a miminkovských peripetií, sbalí si mimčo, pár věcí.....a Goodboy přijde z práce a byt tichý...
Možná že paní Goodboye o tom ví, jen je v jádru silnější než všechny my dohromady, nepláče, nekřičí...ale snuje plány wink Na Googboye bude maximálně doma čekat obálka s psaním na kuchyňském stole místo talíře jídla.
Pak teprve může říct, zda to stálo, či nestálo "za to" To teprve bude adrenalin. smile

Hele já vím, že to co jsem udělal je tupost, svinstvo a ty další věci co se tu píšou, ale poplácávat se po rameni? To už mi fakt křivdíš. To že to nestálo za to už teď vím, ale na začátku jsem se na to díval jinak. Když tu znova napíšu, že v tom hrajou roli hormony, které jsem nezvlád, tak budete psát jak je to ubohé svádět to na ty mužské pudy, ale je to prostě tak. Tak co, mám se kvůli tomu oběsit?

Goodboy

Není tady

#1285 31. 8. 2009 22:12

Rozmarila
Zablokovaný

zuzi777a napsal(a):

To si radši nechám vrtat  v minulosti od Nharte a budu se šklebit půtkám Pandory se Zklamčou,  než koukat na takovouhle změť....

Zuzko za to můžu já......já jsem rozhodila jednu diskuzi milenek ženáčů, která byla fakt nechutná, pomlouvaly tam manželky a radily se jak zatajit manželovi dítě s milencem a dítěti, kdo je jeho táta...........tak dlouho jsem do nich šila, až odešly na zamčenou diskuzi........ale slídí za mnou všude a píší........ty seš Yossarian a Nireda a bydlíš ve Stodůlkách.......mstí se, že musely potupně odlézt..........lollollollol
Jedna Johanka tam byla taky .......té zahýbal manžel a ona si to nechávala líbit a bulela tam, jak ji to milenka nandala........tak jí holky měly rády, tím z nich dělala hvězdy, uznávala jejich kvaliity:Dbig_smilebig_smile

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#1286 31. 8. 2009 22:16

majkafa
Host

Rozmarila napsal(a):

Zuzko za to můžu já......já jsem rozhodila jednu diskuzi milenek ženáčů, která byla fakt nechutná, pomlouvaly tam manželky a radily se jak zatajit manželovi dítě s milencem a dítěti, kdo je jeho táta...........tak dlouho jsem do nich šila, až odešly na zamčenou diskuzi........ale slídí za mnou všude a píší........ty seš Yossarian a Nireda a bydlíš ve Stodůlkách.......mstí se, že musely potupně odlézt..........lollollollol
Jedna Johanka tam byla taky .......té zahýbal manžel a ona si to nechávala líbit a bulela tam, jak ji to milenka nandala........tak jí holky měly rády, tím z nich dělala hvězdy, uznávala jejich kvaliity:Dbig_smilebig_smile

Tak proto tvůj nový  nick Johanka50. Aháá

#1287 31. 8. 2009 22:18

kakamila
♥♥-----

Goodboy - pokud jsi přečetl pečlivě celé vlákno, tak myslím, že už to je pro Tebe dostatečný trest tongue

Není tady

#1288 31. 8. 2009 22:25

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

zuzi777a napsal(a):

Není. Je to naprosto jasné - Johana50 je slušná padesátiletá pani "od vedle", co (když teda zrovna nepeče buchty) si tu hraje na pubertální dítě napodobující padesátiletou rozhoďnožku, zatímco Penelopa není ani Xsara ani Rozhoďnožka a zřejmě si ani na nic nehraje. Zato Rozmarila je Hamsun a ještě mnoho dalších lidí a netají se tím. Jak prosté, milý Watsóne lollollol

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#1289 31. 8. 2009 22:32

majkafa
Host

A všichni jsou letadlo.
A já vrtulník. lol

#1290 31. 8. 2009 22:35

Goodboy
♥♥-----

Monča 01 napsal(a):

Já osobně se nějak nemůžu zbavit pocitu, že celá tahle story je vymyšlená a pan goodboy se jen baví.
Založil toto vlákno, napsal příběh se zápletkou, před koncem první části napětí a váhání - udělá, neudělá..........pak odmlka, čtenář zůstává v nejistotě.
A přijde pokračování a vyvrcholení ...pan goodboy neodolal a udělal. počítám, že se pan goodboy opět odmlčí a po čase přijde pokračování ...paní goodboyová se dozvěděla....atd. atd.

Neumím přesně vystihnout proč to na mě působí celé vymyšleně.....asi proto, že už mi přijde přitažené za vlasy to, že chlap přijde na babi řešit zda smočit či nesmočit mimo domácí hřiště, a pak se mi zdálo, že pan goodboy uměl přijít s dalším příspěvkem do diskuse vždy ve správnou chvíli, aby správně rozvířil zklidňující se hladinu diskuse.

Asi nemá smysl někoho přesvědčovat, jestli je pravda co jsem napsal, to si přeber sama. Nevím ale, proč ti připadá divné, že na netu řeším to co řeším ? Není snad tahle diskuze o nevěře ? Nikde jinde to ani řešit nemůžu, protože kamarádům to nikdy neřeknu.

Goodboy

Upravil(a) Goodboy (31. 8. 2009 23:13)

Není tady

#1291 31. 8. 2009 22:38

x62358
Host

A já jsem MIG21 lol

#1292 31. 8. 2009 22:51

Goodboy
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Boy, mám ještě otázku. Ukončil bys ten vztah, kdyby se ta žena neodstěhovala do zahraničí?

Na to už nedokážu odpovědět, protože jsem věděl nějaký čas předem, že se budou stěhovat a svým způsobem to ovlivnilo další události. Prostě to bylo časově ohraničené ještě než "to" začalo.

Goodboy

Není tady

#1293 31. 8. 2009 22:52

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

ffly napsal(a):

A já jsem MIG21 lol

Celá kapela???? vava Týýý joooo.... lol

Jenže já nevím, kterou  od vedle máš na mysli... Tam jich je... Taky od kterého vedle...  va
A že Xsara je někdo jiný, o tom jsem takřka přesvědčená...  Doufám, že alespoň  Ota je pravej a umí buřtguláš..... Odcházím  se kochat dorty....

Není tady

#1294 31. 8. 2009 22:53

x62358
Host

Zuzi zvládnu i celou kapelu...ale bez kapely lol

#1295 31. 8. 2009 22:57

majkafa
Host

Goodboy napsal(a):

majkafa napsal(a):

Boy, mám ještě otázku. Ukončil bys ten vztah, kdyby se ta žena neodstěhovala do zahraničí?

Na to už nedokážu odpovědět, protože jsem věděl nějaký čas předem, že se budou stěhovat a svým způsobem to ovlivnilo další události. Prostě to bylo časově ohraničené ještě než "to" začalo.

Goodboy

Takový malý "alibizmus", záruka, že co kdyby náhodou byly silné pudy, tak to stejně nepude. Žádná frajeřina. Jenom zbabělec.

#1296 31. 8. 2009 23:02

Goodboy
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Goodboy napsal(a):

majkafa napsal(a):

Goodboy

Takový malý "alibizmus", záruka, že co kdyby náhodou byly silné pudy, tak to stejně nepude. Žádná frajeřina. Jenom zbabělec.

No když myslíš... prostě jenom odpovídám na otázku. Není třeba hledat složitosti tam, kde nejsou.

Goodboy

Není tady

#1297 31. 8. 2009 23:10

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Penelopa: "Můj milenec na mě nemá co využívat. big_smile To, že je děvkař je mi fuk.
Můj muž mě nezanedbává. Ve chvíli, kdy je se mnou nemám si na co stěžovat. I po letech je mi s ním hezky. Je chlap mého života."

Penelopo, je mi to samozřejmě celkem jedno, ale když to čtu - nenapadá Tě, že je dost nefér nakazit "chlapa Tvého života" nějakou nemocí, kterou chytíš od záletného děvkaře? Resp. podělat manželovi život případnou informací od anonymního "pozorovatele" (a že se o vás-milencích vždycky někdo dozví, o tom nepochybuj), že mu zahýbáš? Co potom? Takhle nepřemýšlíš?
Určitě je pochopitelné, že se někdo zamiluje blablabla... ale zase - takhle ohrožovat muže Tvého života a vůbec - váš společný život? Není to škoda? Já Ti nevím.

Není tady

#1298 31. 8. 2009 23:26

ViktorkaLove
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Brno

kakamila napsal(a):

Goodboy - pokud jsi přečetl pečlivě celé vlákno, tak myslím, že už to je pro Tebe dostatečný trest tongue

tummenupp godlike tummenupp stolt

Není tady

#1299 31. 8. 2009 23:53

Penelopa
♥♥♥----

Tercila napsal(a):

Penelopa: "Můj milenec na mě nemá co využívat. big_smile To, že je děvkař je mi fuk.
Můj muž mě nezanedbává. Ve chvíli, kdy je se mnou nemám si na co stěžovat. I po letech je mi s ním hezky. Je chlap mého života."

Penelopo, je mi to samozřejmě celkem jedno, ale když to čtu - nenapadá Tě, že je dost nefér nakazit "chlapa Tvého života" nějakou nemocí, kterou chytíš od záletného děvkaře? Resp. podělat manželovi život případnou informací od anonymního "pozorovatele" (a že se o vás-milencích vždycky někdo dozví, o tom nepochybuj), že mu zahýbáš? Co potom? Takhle nepřemýšlíš?
Určitě je pochopitelné, že se někdo zamiluje blablabla... ale zase - takhle ohrožovat muže Tvého života a vůbec - váš společný život? Není to škoda? Já Ti nevím.

Tercilo svůj názor na provalení nevěry jsem už psala. Jakákoliv udání by neřešil.

Nemoci neřeším. Stejně jako většina z těch, kteří nemají jednoho životního partnera od prvního sexu po ten poslední. Je snad  normální si během jakéhokoliv vztahu dělat průběžně testy? Děvkaře, který si to rozdává s půlkou města z mého milence udělala zdejší diskuse. Já psala, že byl vždycky hodně na ženský. smile

Škoda. Já ti nevím. Třeba je tohle situace, kterou budu považovat za nejhezčí období života.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí