Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 15. 12. 2008 12:51

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Re: Asi budu brzy nevěrný

Byť neverný, keď je manželka tehotná, je podľa mňa ten najhorší možný timing. Ona je totiž hendikepovaná - ťažko by ti to napríklad mohla oplatiť - a navyše hormónmi nachystaná na niečo úplne iné ako na riešenie nevery - na materstvo... Keď si prečítaš príbehy žien, ktoré muž podviedol v tehotenstve a šestonedelí, tak až na čestné výnimky(čestnú výnimku???) sa všetko skončili rozchodom a rozvodom. Možno keby sa žena o tom nedozvedela, ale ak  to už teraz s kolegyňou ťažko zvládate, tak podľa mňa sedíte na časovanej bombe, ktorá už tiká. Buď opatrný a zváž, čo všetko vkladáš do banku.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#102 15. 12. 2008 12:57

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

jen tak mimochodem, kdy je podle vás ten "správný" čas na nevěru? Předtím, než si pořídíme děti? Až děti trošku odrostou? Až děti vylétnou z hnízda?

Není tady

#103 15. 12. 2008 13:02

Oxi
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

jen tak mimochodem, kdy je podle vás ten "správný" čas na nevěru? Předtím, než si pořídíme děti? Až děti trošku odrostou? Až děti vylétnou z hnízda?

lollollollollollol good joke tummenupp

http://www.kolobok.us/smiles/artists/snoozer/koo-koo.gif ... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't.  ... http://www.xko.sk/emoticons/bbq.gif

Není tady

#104 15. 12. 2008 13:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Oxi napsal(a):

Mna skor vzdy prekvapi ako sa panom vzdy radi aby do toho nesli a damy sa v tom casto podporuju smile Ale divit by som sa nemal, viem kde som ... smile

Niekto tu radil tehotnej žene, aby bola neverná? va Alebo žene s chorým či inak hendikepovaným mužom...? Nespomínam si...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#105 15. 12. 2008 13:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana napsal(a):

jen tak mimochodem, kdy je podle vás ten "správný" čas na nevěru?

U mě je to kolem čtvrté hodiny odpoledne, protože manželka dělá do šesti tummenupp

...to byla samozřejmě sranda... lol lol lol

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#106 15. 12. 2008 13:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeši dumbomlollol

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#107 15. 12. 2008 13:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Krásné, syrové.... pussa
... ale bohužel, pravdivé... sad

A jak to víš?
Salen napsala SVOU VLASTNÍ zkušenost

To sice možná ano, Pan, nicméně Salen tu napsala: "My ženský potřebujem" a já s tímto zobecněním víceméně souhlasím... tummenupp

Ja nie, alebo aspoň nie vždy. Asi som muž a tie päťky kozy mám len na oklamanie nepriateľa. big_smile

Brita

Není tady

#108 15. 12. 2008 13:18

eset
♥♥♥♥---

tehotenstvo je v zivote zeny (je fajn ak aj muza) obdobim , ktore zazije mozno raz a mozno dvakrat v zivote a ty ju chces podvadzat - zvlastne....asi ti je moc dobre, tak nevies co od tej dobroty robit, len sa  priprav na rocne zuctovanie

Ak ťa opantala jeho pokojná sila alebo jej čaro, ak sa očarený oddáš, to nie je láska, ale porážka.

Není tady

#109 15. 12. 2008 13:18

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Oxi napsal(a):

Mna skor vzdy prekvapi ako sa panom vzdy radi aby do toho nesli a damy sa v tom casto podporuju smile Ale divit by som sa nemal, viem kde som ... smile

big_smile Tak tak... big_smile
Když se tu přibližně před rokem jedna žena svěřila, že by si ráda střihla bokovku, holky jí tu radily např.: "ber to jako dar, že si tyhle krásný pocity můžeš ještě užít" (doslovná citace, našel jsem si to big_smile ), zatímco když se s podobnými touhami svěří chlap, dostane tu od vás většinou pěknou čočku... big_smile big_smile big_smile

Mikeš, podviesť konkrétne tehotnú ženu(alebo v šestonedelí alebo skrátka hendikepovanú kvôli SPOLOČNÉMU dieťaťu) mi pripadá ako podraz od niekoho, kto by ju mal naopak v tomto určite pre ňu neľahkom období podporiť a pomôcť jej. Keby sem napísala žena umierajúceho na nejakú neliečiteľnú chorobu(čím nechcem porovnávať dieťa a chorobu, ide mi len o abstraktný princíp), napíšem jej to isté. Proste sú situácie, ktoré ja osobne považujem za mimoriadne - výnimočný stav - a tehotenstvo je jednou z nich. Ak to niekto - väčšinou muži - nechápe, tak to ľutujem, ale ja to chápem takto.

Brita

Není tady

#110 15. 12. 2008 13:19

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Nejsem těhotná a jsem i podvodnice podvodná, ale představa, že můj přítel toká jinde, zatímco já nosím pod srdcem i jeho dítě je fakt usch , a že jsem jinak docela mrcha... Chápu, že když chlap myslí bimbulou, nedaří se mu to změnit, dokud tomu bimbulovi nedopřeje, po čem touží, ale fakt je sakra rozdíl v tom jednom vybití se, kdy to všechno skončí zapnutím kalhot, a psaním smsek a vyznáváním lecčeho... Pořád na mě ale působí tenhle chlapík spíš jako někdo, komu prostě jenom "hučí v kládě", i když tomu bůhvíproč říká vztah. Pokud miluje svou ženu, a přesto touží po sexu s jinou (a jenom po sexu), nechť vyhledá takovou, která mu pouze pomůže "od bolesti" a nebude se ani zajímat o pánovo telefonní číslo. Přetlak zmizí a pán bude dál milovat svou - těhotnou - ženu. A pokud chce jen tu jedinou, myslí na ni od rána do večera a vlastní žena už ho tak nezajímá - tak ji zřejmě nemiluje tak, jak tvrdí.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#111 15. 12. 2008 13:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kdykoli http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#112 15. 12. 2008 13:22

Regina
♥♥♥♥♥♥♥
Web

ADFka2 napsal(a):

Nejsem těhotná a jsem i podvodnice podvodná, ale představa, že můj přítel toká jinde, zatímco já nosím pod srdcem i jeho dítě je fakt usch , a že jsem jinak docela mrcha... Chápu, že když chlap myslí bimbulou, nedaří se mu to změnit, dokud tomu bimbulovi nedopřeje, po čem touží, ale fakt je sakra rozdíl v tom jednom vybití se, kdy to všechno skončí zapnutím kalhot, a psaním smsek a vyznáváním lecčeho... Pořád na mě ale působí tenhle chlapík spíš jako někdo, komu prostě jenom "hučí v kládě", i když tomu bůhvíproč říká vztah. Pokud miluje svou ženu, a přesto touží po sexu s jinou (a jenom po sexu), nechť vyhledá takovou, která mu pouze pomůže "od bolesti" a nebude se ani zajímat o pánovo telefonní číslo. Přetlak zmizí a pán bude dál milovat svou - těhotnou - ženu. A pokud chce jen tu jedinou, myslí na ni od rána do večera a vlastní žena už ho tak nezajímá - tak ji zřejmě nemiluje tak, jak tvrdí.

godlike tummenupp  stolt

A už se kvůli tomu popsalo tolik stránek!

Upravil(a) Regina (15. 12. 2008 13:22)

Krása a zdraví Před svítáním je největší tma.

Není tady

#113 15. 12. 2008 13:28

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mikeš, podviesť konkrétne tehotnú ženu(alebo v šestonedelí alebo skrátka hendikepovanú kvôli SPOLOČNÉMU dieťaťu) mi pripadá ako podraz od niekoho, kto by ju mal naopak v tomto určite pre ňu neľahkom období podporiť a pomôcť jej.

Sel, nejsme ve sporu - já sám jsem nevěru, páchanou na těhotné partnerce odsoudil na vláknu "Proč to tedy dělají?" s tím, že pro mě je to něco, co bych nikdy neudělal.
Myslel jsem svůj příspěvek (a věřím, že Oxi ten svůj taky) obecně muž - žena, a nikoli muž - těhotná žena...

Není tady

#114 15. 12. 2008 13:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pořád na mě ale působí tenhle chlapík spíš jako někdo, komu prostě jenom "hučí v kládě", i když tomu bůhvíproč říká vztah.
Taky mám ten dojem. Jenomže bude patřit do kategorie těch slušnějších - a (pravděpodobně) bohužel narazil na dámu, která jeho "hukotu" přehlušujícího vše okolo, hodlá zne/využít pro své (nikoli jen sexuální) uspokojení. A chlapec se v tom plácá jak nudle v bandě - móóóc by chtěl (kámoši maj přece taky), ženu sice miluje, ale týhle paní by zas mohl "ublížit"... tak jí o víkendu vezme telefon a (zřejmě) jí vysvětluje a vysvětluje, proč to nejde... namísto aby jí rázně utnul a ještě rázněji vysvětlil, že "ještě jednou mi zkusíš zavolat domů a uvidíš!!!"

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#115 15. 12. 2008 13:31

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Jj, takhle já jsem taky nevěrnej imrvére... big_smile

vid big_smilebig_smilebig_smile mě by přišlo skoro nenormální, byt tak "čistá"

hele a ty sis snad myslela, že na světě je někdo takhle "čistej" kolik ti je va

já si to nemyslela, ale Helča to podala, jako že to je špatně...

Není tady

#116 15. 12. 2008 13:33

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

hmm...a na jakou hříšnou myšlenku se kněz ptal ? jen na to co si myslí on sám, když to neřekne konkrétně...takže kdo je hříšnej ? ON
Heřmanko, odmítám rozvíjet teologickou diskusi... takže jen pro upřesnění - kněz se neptá, pouze konstatuje a hříchy (tím i hříšné myšlenky) jsou poměrně přesně dané.

taky nechci nic rozvíjet...tomuhle nerozumím...jsem bezvěrec lol pokud se budem bavit o církvi gloria a psssst, už mlčím smile btw..pokud je za větou otazník, je to otázka wink

Není tady

#117 15. 12. 2008 13:35

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

ADFka2 napsal(a):

... Pořád na mě ale působí tenhle chlapík spíš jako někdo, komu prostě jenom "hučí v kládě", i když tomu bůhvíproč říká vztah.

Protože v době nejsilnějšího "hukotu", namísto aby jí pořádně ošu... a oba dva si to pěkně užili a sbohem, tak začal přemejšlet...

Není tady

#118 15. 12. 2008 13:37

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

tak já v tom vidim velikej průser...protože si myslim, že to nezvládne ukočírovat jako nezávazný sexuální vztah...
jako mínus vidim i to, že mu madam už o víkendu volala (přes telefony a smsky bylo už propáleno tolik vztahů...), pravděpodobně na to není stavěnej - jinak by o tom nepřemýšlel, tzn. bude dělat chyby v utajování, bude se chovat jinak, eventuelně bude mít výčitky a prostě bude jinej...
nerespektuje "co je v domě není pro mě" - tzn. budou se stále setkávát, takže to zavání průserem i v okamžiku, kdy se rozhodne, že teda se s ní teď nevyspí, ale neutne kontakt - budou probíhat nějaká platonická setkání či telefonáty - to je pak už lepší, podle mého názoru, aby na to hupli hned - může to rychleji odeznít

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#119 15. 12. 2008 13:38

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

... Pořád na mě ale působí tenhle chlapík spíš jako někdo, komu prostě jenom "hučí v kládě", i když tomu bůhvíproč říká vztah.

Protože v době nejsilnějšího "hukotu", namísto aby jí pořádně ošu... a oba dva si to pěkně užili a sbohem, tak začal přemejšlet...

Což je vlastně jakási přírodní anomálie, ne? lol

Není tady

#120 15. 12. 2008 13:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

vid big_smilebig_smilebig_smile mě by přišlo skoro nenormální, byt tak "čistá"

hele a ty sis snad myslela, že na světě je někdo takhle "čistej" kolik ti je va

já si to nemyslela, ale Helča to podala, jako že to je špatně...

já to nepochoplia, že by to bylo špatně ..

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#121 15. 12. 2008 13:40

hrosanek
Host

helena napsal(a):

Kdykoli http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Nikdy Heli nikdy. big_smile big_smile

#122 15. 12. 2008 13:40

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

Jája napsal(a):

tak já v tom vidim velikej průser...protože si myslim, že to nezvládne ukočírovat jako nezávazný sexuální vztah...
jako mínus vidim i to, že mu madam už o víkendu volala (přes telefony a smsky bylo už propáleno tolik vztahů...), pravděpodobně na to není stavěnej - jinak by o tom nepřemýšlel, tzn. bude dělat chyby v utajování, bude se chovat jinak, eventuelně bude mít výčitky a prostě bude jinej...
nerespektuje "co je v domě není pro mě" - tzn. budou se stále setkávát, takže to zavání průserem i v okamžiku, kdy se rozhodne, že teda se s ní teď nevyspí, ale neutne kontakt - budou probíhat nějaká platonická setkání či telefonáty - to je pak už lepší, podle mého názoru, aby na to hupli hned - může to rychleji odeznít

No jasně, já to opakuju furt: kdo NEUMÍ zahnout, ať to nedělá. BI. On třeba ani nechce ublížit, ale ublíží, protože je (s velkým prominutím) trdlo a až ho začne hryzat svědomí, je schopnej to manželce vyklopit. dumbom usch dumbom

Není tady

#123 15. 12. 2008 13:41

Jája
♥♥♥♥♥♥♥

hrosanek napsal(a):

helena napsal(a):

Nikdy Heli nikdy. big_smile big_smile

nikdy neřikej nikdy lol

jsem musela wink

Správně vidíme jen srdcem. Co je důležité, je očím neviditelné.

Jediné hranice, které nás mohou nějakým způsobem omezovat, jsou uvnitř nás, uvnitř naší mysli.

Není tady

#124 15. 12. 2008 13:41

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Selima napsal(a):

Mikeš, podviesť konkrétne tehotnú ženu(alebo v šestonedelí alebo skrátka hendikepovanú kvôli SPOLOČNÉMU dieťaťu) mi pripadá ako podraz od niekoho, kto by ju mal naopak v tomto určite pre ňu neľahkom období podporiť a pomôcť jej.

Sel, nejsme ve sporu - já sám jsem nevěru, páchanou na těhotné partnerce odsoudil na vláknu "Proč to tedy dělají?" s tím, že pro mě je to něco, co bych nikdy neudělal.
Myslel jsem svůj příspěvek (a věřím, že Oxi ten svůj taky) obecně muž - žena, a nikoli muž - těhotná žena...

Mikešku ale tady se radí chlapovi co tu těhuli doma má .. Myslím, že pokud by ta jeho nebyla těhotná, tak by ty názory byly taky jiný...
Za sebe ze své zkušenosti momentálně osobní můžu říct asi tohle : přibírám a mění se mi vzhled- jsem tím nejistá a protivná, není mi čas od času dobře fyzicky, mám strach aby bylo mimi v pořádku,nesmím do práce, kvůli těhu problémům, občas hormonálně brečím  ... prostě nikdy jsem nebyla zranitelnější ..vůbec nevím, jestli bych měla sílu zvládnout další zátěž v podobě nevěry ...prostě už by na to nebyla síla ... Proto si říkám do pytle ..to není o tom jestli zasune, ale o tom, jestli to zvládne tak, aby ta jeho žena nic nepoznala, jestli to on zvládne ustát ... což nezvládne viz volání si o víkendu... mě nepřijde jako "střihoun" co to má srovnaný ...
Ty rady tady nejsou obecný od holek ale konkrétně JEMU víš ?

Upravil(a) Amriana (15. 12. 2008 13:43)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#125 15. 12. 2008 13:41

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

ADFka2 napsal(a):

Mikeš napsal(a):

ADFka2 napsal(a):

Což je vlastně jakási přírodní anomálie, ne? lol

lol lol no právě...prý můžou najednou používat jen jednu hlavu lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí