Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 15. 12. 2008 10:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Asi budu brzy nevěrný

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

Proč tomu vlatně říkáš "vztah"?
Protože to zní líp, než "hračka na zaš.uk.ání".

Hmm, ale "hračka na zaš.uk.ání" obvykle nevolá o víkendu domů, že... smile

big_smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#77 15. 12. 2008 10:47

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

helena napsal(a):

Proč tomu vlatně říkáš "vztah"?
Protože to zní líp, než "hračka na zaš.uk.ání".

Hmm, ale "hračka na zaš.uk.ání" obvykle nevolá o víkendu domů, že... smile

big_smile

Každá hra má svoje pravidla. Teda měla by.
Mně psát nebo volat tajňák, tak ho s tim mobilem praštim po kebuli, že by se divil. Jenže tady ten pán si musí rozmyslet, jestli chce jen vrtět, nebo i tokat reta

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#78 15. 12. 2008 10:47

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Goodboy,
mám takovou zkušenost za sebou (noo možná snad asi...) Ale chci říct jen tolik, že je to už dva roky a pořádně to se mnou zamávalo, manžel to na mě poznal...samozřejmě, protože se mi změnilo chování...jenomže to ty nepoznáš, myslíš si, že je vše o.k. Nic tutového se nedozvěděl, ale i tak vím, že si to myslí. Prostě ikdyž nechceš vždycky tě to ovlivní a spolu s tebou i ty druhé. Něco je jinak! Dostávala jsem se z toho dost dlouho...a ještě dostávám grater , ale myslím, že to nejhorší už mám za sebou.....po dvou letech.
A o oné osobě bych dost pochybovala, že když už teď ti píše o víkendu, kdy ví, že jsi se svou rodinou....Na to bacha!!!

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#79 15. 12. 2008 10:59

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Hmm, ale "hračka na zaš.uk.ání" obvykle nevolá o víkendu domů, že...
Každý si musí uvědomit, jakou hračku ještě zvládne. Když si trdlo s čerstvým řidičákem pořídí na hraní rudý žihadlo a okamžitě zkouší, co to udělá, taky si většinou nabije hubu...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#80 15. 12. 2008 11:00

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

helena napsal(a):

Hmm, ale "hračka na zaš.uk.ání" obvykle nevolá o víkendu domů, že...
Každý si musí uvědomit, jakou hračku ještě zvládne. Když si trdlo s čerstvým řidičákem pořídí na hraní rudý žihadlo a okamžitě zkouší, co to udělá, taky si většinou nabije hubu...

lol lol lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#81 15. 12. 2008 11:12

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

a chlápka, se kterým jsem kvůli sexu a začal by s něčím takovým, bych asi dost rychle poslala so prd...

a děláš to jak ? to by mě zajímalo...něco jako...tak se svléknem a jdem na to ?? va to si teda neumím zas představit já lol, ale  je fakt, že jsem jen na sex nikoho nikdy neměla big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#82 15. 12. 2008 11:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tak se svléknem a jdem na to
Ale prd a vořech - že teda drze odpovídám na otázku pro Ppavlu. V takovýmhle "vztahu" se něco takového říkat nemusí, protože oba ví, oč jde. Ale právě proto nesmí padat ani "romantická slovíčka", nějaká vyznání a podobně. V ten moment se totiž velmi nepříjemně a rychle mění rovnováha a to bohužel v neprospěch toho vyznávajícího.

Není tady

#83 15. 12. 2008 11:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

a chlápka, se kterým jsem kvůli sexu a začal by s něčím takovým, bych asi dost rychle poslala so prd...

a děláš to jak ? to by mě zajímalo...něco jako...tak se svléknem a jdem na to ?? va to si teda neumím zas představit já lol, ale  je fakt, že jsem jen na sex nikoho nikdy neměla big_smilebig_smilebig_smile

jsi trdlo bo co ?

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#84 15. 12. 2008 11:20

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Regina napsal(a):

Osobně: pokuď jsem si jistá, že to ustojím, šla bych do toho!
Ale rodina je pro mě víc než jen románek a mé choutky. A pak by začal mix pocitů a emocí a bla bla...A když to nezkusíš teď, tak to na tebe přijde jindy, příležitost svádí.
Teď mě klidně  vynadejte, ale já bych to udělala. Mně nevadilo, že má manžel sex s jinou, mě vadilo, že se ke mně choval hnusně.
Ještě jsem "nezahla", ale jsem k tomu fakt jen píď a drží mě jen  to, že příležitost nenanstala.  Necítím se vinna a nestydím se.
Vím jen, že svého muže miluju a a jsem dost zodpovědná, abych dokázala nést důsledky.

Dokážeš to i ty?Uvědom si, že spustíš lavinu.

mluvíš o čemsi budoucím, co vůbec netušíš, co znamená...cítit se vinna za něco, co se nestalo, těžko můžeš být a stydět se jakbysmet...vědět budeš, až se to stane...ted jen tušíš...wink

Není tady

#85 15. 12. 2008 11:21

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Ale prd a vořech - že teda drze odpovídám na otázku pro Ppavlu. V takovýmhle "vztahu" se něco takového říkat nemusí, protože oba ví, oč jde. Ale právě proto nesmí padat ani "romantická slovíčka", nějaká vyznání a podobně. V ten moment se totiž velmi nepříjemně a rychle mění rovnováha a to bohužel v neprospěch toho vyznávajícího.

stolt

Není tady

#86 15. 12. 2008 11:21

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

jsi trdlo bo co ?

proč jako ??? fakt nevím...tak se ptám big_smilebig_smilebig_smile BI

Není tady

#87 15. 12. 2008 11:24

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

helena napsal(a):

stolt

ahaaaaaa...tak to pak joooo...ale to mluvíš o někom koho vidím jednou, stane se a šlus...jsem myslela delší vztah jen pro tohle... ehm..."uspokojení"

Není tady

#88 15. 12. 2008 11:25

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

helena napsal(a):

stolt

ahaaaaaa...tak to pak joooo...ale to mluvíš o někom koho vidím jednou, stane se a šlus...jsem myslela delší vztah jen pro tohle... ehm..."uspokojení"

vždyť se mluví o delším "vztahu" wink

Není tady

#89 15. 12. 2008 11:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

cítit se vinna za něco, co se nestalo, těžko můžeš být a stydět se jakbysmet...vědět budeš, až se to stane
Heřmanko, zhřešit se dá i pouhou myšlenkou, touhou, slovem... to nevíš?
...ale to mluvíš o někom koho vidím jednou, stane se a šlus...jsem myslela delší vztah jen pro tohle... ehm..."uspokojení"
Ne, nemluvím. Mám na mysli "delší vztah pro tohle uspokojení" wink. Právě proto je delší, ba hodně dlouhý, že se dává sakra pozor na pusu, aby něco neujelo... oboustranně, abych to upřesnila.

Upravil(a) helena (15. 12. 2008 11:28)

Není tady

#90 15. 12. 2008 11:27

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

cítit se vinna za něco, co se nestalo, těžko můžeš být a stydět se jakbysmet...vědět budeš, až se to stane

v tom případě jsem nevěrná nonstop a můj muž taky big_smilebig_smilebig_smile jo,ale tento druh nevěry mi fakt neva wink a jemu taky ne...

Není tady

#91 15. 12. 2008 11:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

helena napsal(a):

v tom případě jsem nevěrná nonstop a můj muž taky big_smilebig_smilebig_smile jo,ale tento druh nevěry mi fakt neva wink a jemu taky ne...

jo tak to já taky big_smile fantazii mám dobrou vissla

Není tady

#92 15. 12. 2008 11:30

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

helena napsal(a):

Jj, takhle já jsem taky nevěrnej imrvére... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#93 15. 12. 2008 11:33

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Kněz povídá při zpovědi mladé dívce: „Víte, že je možné zhřešit i v myšlenkách?“
„Vím, důstojný otče, ale to už není ono.“

Není tady

#94 15. 12. 2008 11:36

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

helena napsal(a):

vid big_smilebig_smilebig_smile mě by přišlo skoro nenormální, byt tak "čistá"

Není tady

#95 15. 12. 2008 11:38

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Kněz povídá při zpovědi mladé dívce: „Víte, že je možné zhřešit i v myšlenkách?“

big_smile

Není tady

#96 15. 12. 2008 11:39

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

hmm...a na jakou hříšnou myšlenku se kněz ptal ? jen na to co si myslí on sám, když to neřekne konkrétně...takže kdo je hříšnej ? ON

Není tady

#97 15. 12. 2008 11:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

vid big_smilebig_smilebig_smile mě by přišlo skoro nenormální, byt tak "čistá"

hele a ty sis snad myslela, že na světě je někdo takhle "čistej" kolik ti je va

Není tady

#98 15. 12. 2008 11:49

helena
♥♥♥♥♥♥♥

hmm...a na jakou hříšnou myšlenku se kněz ptal ? jen na to co si myslí on sám, když to neřekne konkrétně...takže kdo je hříšnej ? ON
Heřmanko, odmítám rozvíjet teologickou diskusi... takže jen pro upřesnění - kněz se neptá, pouze konstatuje a hříchy (tím i hříšné myšlenky) jsou poměrně přesně dané.

Není tady

#99 15. 12. 2008 11:54

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

určo dělo, ale mám pocit, že se lidi drželi víc na uzdě

...a nebyl internet, kde se z toho můžou tak nějak anonymně "vykecat"... přece jenom, sousedovi nebo příbuznému se s tímhle asi nikdo svěřovat nebude...

jo Mikeši, nevěra atd byla vždycky, vždycky bude. Ale dřív bych řekla, nebylo tolik možností jako je teď. A taky tolik rozvodů. Dneska fakt někteří nevědí, co by roupama.

Já bych tohle takto neviděl. Když se chce jde vše a nebo nejde záleží na tom z které strany se chceš a nebo budeš dívat.

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#100 15. 12. 2008 12:50

pajaja
♥♥♥♥♥--
Místo: Praha
Web

A jak už tu někdo psal,pozor na radar,opravdu velmi dobře funguje.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí