29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Proč tomu vlatně říkáš "vztah"?
Protože to zní líp, než "hračka na zaš.uk.ání".Hmm, ale "hračka na zaš.uk.ání" obvykle nevolá o víkendu domů, že...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Proč tomu vlatně říkáš "vztah"?
Protože to zní líp, než "hračka na zaš.uk.ání".Hmm, ale "hračka na zaš.uk.ání" obvykle nevolá o víkendu domů, že...
Každá hra má svoje pravidla. Teda měla by.
Mně psát nebo volat tajňák, tak ho s tim mobilem praštim po kebuli, že by se divil. Jenže tady ten pán si musí rozmyslet, jestli chce jen vrtět, nebo i tokat
Není tady
Goodboy,
mám takovou zkušenost za sebou (noo možná snad asi...) Ale chci říct jen tolik, že je to už dva roky a pořádně to se mnou zamávalo, manžel to na mě poznal...samozřejmě, protože se mi změnilo chování...jenomže to ty nepoznáš, myslíš si, že je vše o.k. Nic tutového se nedozvěděl, ale i tak vím, že si to myslí. Prostě ikdyž nechceš vždycky tě to ovlivní a spolu s tebou i ty druhé. Něco je jinak! Dostávala jsem se z toho dost dlouho...a ještě dostávám , ale myslím, že to nejhorší už mám za sebou.....po dvou letech.
A o oné osobě bych dost pochybovala, že když už teď ti píše o víkendu, kdy ví, že jsi se svou rodinou....Na to bacha!!!
Není tady
Hmm, ale "hračka na zaš.uk.ání" obvykle nevolá o víkendu domů, že...
Každý si musí uvědomit, jakou hračku ještě zvládne. Když si trdlo s čerstvým řidičákem pořídí na hraní rudý žihadlo a okamžitě zkouší, co to udělá, taky si většinou nabije hubu...
Není tady
helena napsal(a):
Hmm, ale "hračka na zaš.uk.ání" obvykle nevolá o víkendu domů, že...
Každý si musí uvědomit, jakou hračku ještě zvládne. Když si trdlo s čerstvým řidičákem pořídí na hraní rudý žihadlo a okamžitě zkouší, co to udělá, taky si většinou nabije hubu...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a chlápka, se kterým jsem kvůli sexu a začal by s něčím takovým, bych asi dost rychle poslala so prd...
a děláš to jak ? to by mě zajímalo...něco jako...tak se svléknem a jdem na to ?? to si teda neumím zas představit já
, ale je fakt, že jsem jen na sex nikoho nikdy neměla
Není tady
tak se svléknem a jdem na to
Ale prd a vořech - že teda drze odpovídám na otázku pro Ppavlu. V takovýmhle "vztahu" se něco takového říkat nemusí, protože oba ví, oč jde. Ale právě proto nesmí padat ani "romantická slovíčka", nějaká vyznání a podobně. V ten moment se totiž velmi nepříjemně a rychle mění rovnováha a to bohužel v neprospěch toho vyznávajícího.
Není tady
Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
a chlápka, se kterým jsem kvůli sexu a začal by s něčím takovým, bych asi dost rychle poslala so prd...
a děláš to jak ? to by mě zajímalo...něco jako...tak se svléknem a jdem na to ??
to si teda neumím zas představit já
, ale je fakt, že jsem jen na sex nikoho nikdy neměla
jsi trdlo bo co ?
Není tady
Regina napsal(a):
Osobně: pokuď jsem si jistá, že to ustojím, šla bych do toho!
Ale rodina je pro mě víc než jen románek a mé choutky. A pak by začal mix pocitů a emocí a bla bla...A když to nezkusíš teď, tak to na tebe přijde jindy, příležitost svádí.
Teď mě klidně vynadejte, ale já bych to udělala. Mně nevadilo, že má manžel sex s jinou, mě vadilo, že se ke mně choval hnusně.
Ještě jsem "nezahla", ale jsem k tomu fakt jen píď a drží mě jen to, že příležitost nenanstala. Necítím se vinna a nestydím se.
Vím jen, že svého muže miluju a a jsem dost zodpovědná, abych dokázala nést důsledky.
Dokážeš to i ty?Uvědom si, že spustíš lavinu.
mluvíš o čemsi budoucím, co vůbec netušíš, co znamená...cítit se vinna za něco, co se nestalo, těžko můžeš být a stydět se jakbysmet...vědět budeš, až se to stane...ted jen tušíš...
Není tady
helena napsal(a):
Ale prd a vořech - že teda drze odpovídám na otázku pro Ppavlu. V takovýmhle "vztahu" se něco takového říkat nemusí, protože oba ví, oč jde. Ale právě proto nesmí padat ani "romantická slovíčka", nějaká vyznání a podobně. V ten moment se totiž velmi nepříjemně a rychle mění rovnováha a to bohužel v neprospěch toho vyznávajícího.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
jsi trdlo bo co ?
proč jako ??? fakt nevím...tak se ptám BI
Není tady
PPavlaa napsal(a):
helena napsal(a):
ahaaaaaa...tak to pak joooo...ale to mluvíš o někom koho vidím jednou, stane se a šlus...jsem myslela delší vztah jen pro tohle... ehm..."uspokojení"
Není tady
Heřmanka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
helena napsal(a):
ahaaaaaa...tak to pak joooo...ale to mluvíš o někom koho vidím jednou, stane se a šlus...jsem myslela delší vztah jen pro tohle... ehm..."uspokojení"
vždyť se mluví o delším "vztahu"
Není tady
cítit se vinna za něco, co se nestalo, těžko můžeš být a stydět se jakbysmet...vědět budeš, až se to stane
Heřmanko, zhřešit se dá i pouhou myšlenkou, touhou, slovem... to nevíš?
...ale to mluvíš o někom koho vidím jednou, stane se a šlus...jsem myslela delší vztah jen pro tohle... ehm..."uspokojení"
Ne, nemluvím. Mám na mysli "delší vztah pro tohle uspokojení" . Právě proto je delší, ba hodně dlouhý, že se dává sakra pozor na pusu, aby něco neujelo... oboustranně, abych to upřesnila.
Upravil(a) helena (15. 12. 2008 11:28)
Není tady
helena napsal(a):
cítit se vinna za něco, co se nestalo, těžko můžeš být a stydět se jakbysmet...vědět budeš, až se to stane
v tom případě jsem nevěrná nonstop a můj muž taky jo,ale tento druh nevěry mi fakt neva
a jemu taky ne...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
helena napsal(a):
Heřmanko, zhřešit se dá i pouhou myšlenkou, touhou, slovem... to nevíš?v tom případě jsem nevěrná nonstop a můj muž taky
jo,ale tento druh nevěry mi fakt neva
a jemu taky ne...
jo tak to já taky fantazii mám dobrou
Není tady
Heřmanka napsal(a):
helena napsal(a):
v tom případě jsem nevěrná nonstop a můj muž taky
a jemu taky ne...
Jj, takhle já jsem taky nevěrnej imrvére...
Není tady
Kněz povídá při zpovědi mladé dívce: „Víte, že je možné zhřešit i v myšlenkách?“
„Vím, důstojný otče, ale to už není ono.“
Není tady
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
helena napsal(a):
v tom případě jsem nevěrná nonstop a můj muž taky
a jemu taky ne...
vid mě by přišlo skoro nenormální, byt tak "čistá"
Není tady
helena napsal(a):
Kněz povídá při zpovědi mladé dívce: „Víte, že je možné zhřešit i v myšlenkách?“
Není tady
helena napsal(a):
hmm...a na jakou hříšnou myšlenku se kněz ptal ? jen na to co si myslí on sám, když to neřekne konkrétně...takže kdo je hříšnej ? ON
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
v tom případě jsem nevěrná nonstop a můj muž takyjo,ale tento druh nevěry mi fakt neva
a jemu taky ne...
vid
mě by přišlo skoro nenormální, byt tak "čistá"
hele a ty sis snad myslela, že na světě je někdo takhle "čistej" kolik ti je
Není tady
hmm...a na jakou hříšnou myšlenku se kněz ptal ? jen na to co si myslí on sám, když to neřekne konkrétně...takže kdo je hříšnej ? ON
Heřmanko, odmítám rozvíjet teologickou diskusi... takže jen pro upřesnění - kněz se neptá, pouze konstatuje a hříchy (tím i hříšné myšlenky) jsou poměrně přesně dané.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
určo dělo, ale mám pocit, že se lidi drželi víc na uzdě
...a nebyl internet, kde se z toho můžou tak nějak anonymně "vykecat"... přece jenom, sousedovi nebo příbuznému se s tímhle asi nikdo svěřovat nebude...
jo Mikeši, nevěra atd byla vždycky, vždycky bude. Ale dřív bych řekla, nebylo tolik možností jako je teď. A taky tolik rozvodů. Dneska fakt někteří nevědí, co by roupama.
Já bych tohle takto neviděl. Když se chce jde vše a nebo nejde záleží na tom z které strany se chceš a nebo budeš dívat.
Není tady