29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mikeš napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Krásné, syrové....
... ale bohužel, pravdivé...A jak to víš?
Salen napsala SVOU VLASTNÍ zkušenostTo sice možná ano, Pan, nicméně Salen tu napsala: "My ženský potřebujem" a já s tímto zobecněním víceméně souhlasím...
No vidíš!
A zatímco tebe do toho "my ženský" předpokládám zahrnout NELZE, mýlit se ale jistě mohu, mne do toho zahrnout lze a já s tím nesouhlasím.
OBECNĚ je něco jiného než KONKRÉTNĚ.
Není tady
Mohla bych ti popsat pocity tvé manželky a to nejsem těhotná, takže by sis k tomu asi musel něco ještě přidat. Z vlastní zkušenosti se přikláním k tomu, že ta paní to má už nyní nastavené jinak než ty, pokud ti píše o víkendu sms. Je to potencionální bezohledná milenka z mého pohledu pro tvé manželství. Pokud máte jinak hezký vztah se ženou, ona to po 15 letech pozná aniž bys jí cokoliv říkal, změní se tvé reakce.
Není tady
a my baby máme na tohle vůbec dobře vyvinutej radárek
Není tady
majkafa napsal(a):
Ja som zatiaľ nepočula ani nečítala o tehotnej dáme, ktorá tu riešila, či má podviesť svojho manžela.
Já myslím, že ta paní, ke které nakonec odešel Nabuko manžel, těhotná byla...teda jestli se nepletu...fakt je, že tady nic neřešila.
Osobně: pokuď jsem si jistá, že to ustojím, šla bych do toho!
Ale rodina je pro mě víc než jen románek a mé choutky. A pak by začal mix pocitů a emocí a bla bla...A když to nezkusíš teď, tak to na tebe přijde jindy, příležitost svádí.
Teď mě klidně vynadejte, ale já bych to udělala. Mně nevadilo, že má manžel sex s jinou, mě vadilo, že se ke mně choval hnusně.
Ještě jsem "nezahla", ale jsem k tomu fakt jen píď a drží mě jen to, že příležitost nenanstala. Necítím se vinna a nestydím se.
Vím jen, že svého muže miluju a a jsem dost zodpovědná, abych dokázala nést důsledky.
Dokážeš to i ty?Uvědom si, že spustíš lavinu.
Není tady
Vanda napsal(a):
majkafa napsal(a):
Ja som zatiaľ nepočula ani nečítala o tehotnej dáme, ktorá tu riešila, či má podviesť svojho manžela.
Já myslím, že ta paní, ke které nakonec odešel Nabuko manžel, těhotná byla...teda jestli se nepletu...fakt je, že tady nic neřešila.
počkej, to von jako od svý těhotný ženy frnkl k jiný těhotný
Není tady
Regina napsal(a):
Osobně: pokuď jsem si jistá, že to ustojím, šla bych do toho!
Ale rodina je pro mě víc než jen románek a mé choutky. A pak by začal mix pocitů a emocí a bla bla...A když to nezkusíš teď, tak to na tebe přijde jindy, příležitost svádí.
Teď mě klidně vynadejte, ale já bych to udělala. Mně nevadilo, že má manžel sex s jinou, mě vadilo, že se ke mně choval hnusně.
Ještě jsem "nezahla", ale jsem k tomu fakt jen píď a drží mě jen to, že příležitost nenanstala. Necítím se vinna a nestydím se.
Vím jen, že svého muže miluju a a jsem dost zodpovědná, abych dokázala nést důsledky.
Dokážeš to i ty?Uvědom si, že spustíš lavinu.
Regi, mám otázečku. Předpokládám, že tvůj muž měl milenku, podváděl tě. na to, že je ti fuk, s kým spí jsi přišla před jeho nevěrou, nebo až po ní ?
nechci se hádat, jen se ptám.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Vanda napsal(a):
majkafa napsal(a):
...jo, myslím, že jo...halóóó, Nabuko, vyveď mě z omylu, prosím...
Vanda napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Vanda napsal(a):
Já myslím, že ta paní, ke které nakonec odešel Nabuko manžel, těhotná byla...teda jestli se nepletu...fakt je, že tady nic neřešila.počkej, to von jako od svý těhotný ženy frnkl k jiný těhotný
...jo, myslím, že jo...halóóó, Nabuko, vyveď mě z omylu, prosím...
se picnu, tohle jsem teda ještě neslyšela na chvíli bych chtěla být chlapem a pochopit jejich uvažování
Není tady
PPavlaa napsal(a):
To se mi taky nezdá.... ... haló, Nabuko, jak to vlastně bylo?
Není tady
Když sem Nabuko přišla s problémem, byla těhotná a milenka krátce po porodu, myslím...a ten vztah už nějakou dobu trval.
Goodboy,
podle mě by sis měl uvědomit dvě věci:
1) to, že tě silně přitahuje jiná žena, je NORMÁLNÍ, to se občas stává mnoha lidem, nejsi výjimka. Nic jsi nezpackal - rozhodně ne tím, že cítíš, co cítíš. Jak to lidé řeší, je různé, já neodsuzuji ty, kteří to udělají, hlavně pokud jde pouze o sex a pokud to ukočírují a nikdo se nic nedozví a je to jen úlet, a ne dlouhodobá záležitost. Pak je taky možnost zvládnout to. Já bych se o to snažila - jednak víš, proč to děláš - kvůli ženě, kterou miluješ, a pak taky kvůli sobě, člověku (aspoň některému) se pak přece jen se sebou líp žije.
Jak to zvládnout, to je druhá věc, biologie je přece jen silná. Já když něco cítím k zadanému (a to si piš, že někdy to až "bolí"), tak si říkám, no co, aspoň vím, že jsem ještě živá, jednou už třeba nic takového cítit nebudu. A taky jsem slyšela vyprávění jednoho starého pána, že na ty "případy", kdy to šíleně jiskřilo, ale k ničemu nedošlo, vzpomíná raději než na ty případy, kdy k sexu došlo.
2) úplně jiná věc je, že ti ona žena píše sms, že tě musí vidět atd. bla bla bla. TO JE O NĚČEM JINÉM. Tady v tom si udělej sakra jasno. Proč by ses měl s někým, kdo tě fyzicky přitahuje, citově poutat? A že ona by se připoutala, to si piš. A ty možná taky. A pak by opravdu přišlo to zemětřesení v životech všech zúčastněných, jak o tom tady někdo psal.
Hodně štěstí, věřím, že to zvládneš.
Není tady
mě taky přitahuje spousta chlapů a v manželství mě přitahovali taky
Není tady
Ppavlo, po nevěře. Jak jinak? Možná jsem se špatně vyjádřila- nevěra nebolela tolik, že se s někým vyspal, ale že se ke mně choval tak, že všechno, co jsme dobrého spolu zažili, smazal a viděl na mě jen mé chyby- aby si tím svůj vedlejšák obhájil. A vedl paralelní vztah. Rozlišuju hodně důrazně úlet a vedlejšák.
Navíc mě nakazili.
Nejsem tak svobodymyslná, abych obhajovala právo na paralelní vztahy a tvalé nevěry,přesto jsem přesvědčená, že když si oba občas bez jakýchkoliv následků (nemoci, těhotenství) odskočí a budou diskrétní, ale jinak pro ně druhý partner bude pořád ten nej , tak se "vlk nažere a koza zůstane celá".
Nejsem v kůži Goodboye a ty máš taky svůj postoj, nesoudím tedy něco, co ještě ani neproběhlo.
A kdyby proběhlo, chápala bych to. Jen s dovětkem, aby proboha nenakazil, neotěhotněl a aby se to žena nedozvěděla. Jaké by měla pocity potencionální milenka, to by už bylo na ní. Goodboy by měl vědět, že v momentě, kdy se s ní vyspí a bude to považovat za ukončené, může se ta paní mírně řečeno nasrat a jít to vyslepičit těhotné manželce. Proto nevím, jestli mu ten šuk bude stát za to Jenže taky vím, že když to přijde, tak to přijde, tak nemá smysl teoretizovat.
Což dělám stejně jako ty
Jen za sebe opakuju, že se tomu nebráním, ale že jsem schopná nést důsledky. A že svého muže nesoudím, že zalétl, ale za to, že to se mnou čestně neukončil, protože miloval jinou a choval se ke mně jako k naprosté nule.
A goodboye naprosto nesoudím. Jen mu přeju, ať se udrží nebo neurdží, aby to dopadlo co nejlíp pro něj a pro jeho ženu. Potencionální milenka ví stejně jako on, do čeho leze, jen jim srdíčko a mozek momentálně spadly do kalhot.
Omlouvám se za vulgární výrazy, ale patří to ke kontextu.
Víc k tomu nemám co říct , howgh.
Upravil(a) Regina (15. 12. 2008 9:56)
Není tady
Šlo o čistě fyzickou záležitost... mě nesmírně fyzicky přitahuje ... dokonce řekla, že ji to až bolí jak po mě touží
Jenže to je diametrální rozdíl - ty by sis jen nezávazně mimomanželsky zaš.uk.al, protože se ti ta možnost jednak nabízí, druhak zřejmě po těch 15 letech bys rád ochutnal jinou, než domácí stravu, kdežto její touha se nese jiným směrem = vdaná ženská, které jde jen o "fyzično" a ne něco jako vztah (i takové jsou ) se nebude líbat v přeplněném metru a bude se snažit o maximální utajení, aby jí to pokud možno vydrželo bez průšvihu a ne, že O víkendu mi volala, že neví co má dělat, cítí se prý mizerně a že mě musí vidět.. Ta chce splnit úplně jiná přání, než ty.
Jsem packal. Moji kamarádi mají své avantýry a jejich manželství fungují dál a já již 15 let neměl sex s jinou ženou než je moje manželka a už mám mimomanželský vztah.
Celkem dokážu pochopit, že si tak můžeš připadat a kamarádům i tak trochu závidět, že oni ano (a bez malérů) a ty pořád nic. Akorát sis vybral špatnou ženskou a špatný čas.
Není tady
Podle mě nemáš vztah, jen krev jinde než v mozku. To by ti mohlo situaci ulehčit. Ulev si (podle svého) a krev se vrátí
Není tady
helena napsal(a):
Akorát sis vybral špatnou ženskou a špatný čas.
Tohle mi docela něco připomíná...
Není tady
Tohle mi docela něco připomíná...
Mikešku, koleda bude až na Štěpána...
Není tady
ADFka2 napsal(a):
Podle mě nemáš vztah, jen krev jinde než v mozku. To by ti mohlo situaci ulehčit. Ulev si (podle svého) a krev se vrátí
Přesně tak. Proč tomu vlatně říkáš "vztah"?
Není tady
Salen napsal(a):
Pan ..... a jak? Jako že si s ním chce taky jen dobře zaš.....? Kolik je takových?
Nu, třeba já...
Ale někdo se holt hned zamiluje, a holky to asi fakt umí snáz.
Není tady
Akorát sis vybral špatnou ženskou a špatný čas
-------------------------------------------------------------------
Chtěla bych na tomto místě podpořit Heleninu úvahu. Když jsem přečetla všechny příspěvky napadla mě ještě jedna myšlenka.
Jak místo, čas ... tak objekt touhy, tak samotný realizátor jsou naprosto špatná kombinace, u které bych s 90% pravděpodobostí, na základě vlastních zkušeností, předem typovala velký průšvih. Jsou muži, kteří stejnou možnost jako ty, dokážou uchopit s taktem a kultivovaně , obávám se Goodboy, že tobě to nevýjde, riziko trvalých následků je příliš velké. Proto dobře a znovu přemýšlej o svých možnostech, schopnostech, skutečných touhách a přáních, aby se ti nestalo, že se ti vratký domeček z karet zboří v několika vteřinách a vše co jsi měl skutečně rád a na čem záleží bude v troskách.
Upravil(a) Somaia (15. 12. 2008 13:02)
no na jednom se asi shodnem, tenhle špás "smrdí" už teď průšvihem
Není tady
Proč tomu vlatně říkáš "vztah"?
Protože to zní líp, než "hračka na zaš.uk.ání" .
Není tady
helena napsal(a):
Proč tomu vlatně říkáš "vztah"?
Protože to zní líp, než "hračka na zaš.uk.ání".
Hmm, ale "hračka na zaš.uk.ání" obvykle nevolá o víkendu domů, že...
Není tady
Jasně, je třeba definovat pojmy
K ničemu nedošlo, holt jsou tu motýli v břiše a jestli to neustojí, tak bude pěkné tóčo! Na to nemusím být Sibyla.
Není tady