6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojte,
rada chodievam na tuto stranku. Casto si tu citam, niekedy sa pobavim inokedy aj poucim. Tentokrat mam vsak aj ja dost osobny, pre mna zavazny, problem. Som vydata a mam 4rocneho syna. Moj manzel je fajn clovek a vyborny otec. Obcas mi vsak chyba pozornost a zaujem z jeho strany. Sme manzelia 5 rokov, no niekedy sa zda akoby to bolo uz 50. Doteraz som to zvladala. Obcas mi praskli nervy a vykricala som vetko. Moj manzel to zvladol s jeho priznacnym usmevom, vzal gitaru a odreagoval sa. Zije vo svete umenia a mne ako obycajnemu smrtelnikovi ostalo len cakat do dalsieho mojho vybuchu. Avsak noj problem je trosku iny. Casto sa stretavame s priatelmi. Stale s tymi istymi. Je medzi nimi jeden, ktory je pre mna velmi pritazlivy. Aj ked som si to o sebe nikdy nemyslela, stalo sa, co sa nemalo. Bolo to rychle a pekne. Z oboch stran neocakavane. Nie som zalubena do neho,, lubim svojho manzela. Mala som velke vycitky svedomia a viem, ze aj on. Samozrejme manzelovi som nic nepovedala a ani ten dotycny. Stale sa stretavame ako rodinni priatelia. Avsak po veceroch komunikujeme SMSkami. Nic vulgarne, nic sexualne. Len obcasne pozdravy. Stale je vsak pre mna pritazlivy, vela na to myslim a viem, ze aj on. Nechcem, aby sa to znovu stalo, avsak obcas na to myslim. ZLE!!!! Strasne si prajem, aby som tieto pocity prezivala k manzelovi, resp. aby ich on dokazal vo mne prebudit. Takze damy a pani poradte, ako vysvetlit muzovi, aby sa viac venoval manzelke ako k zene a vyvolal v nej pocit atraktivnosti. Pretoze ja to sama neviem. Nas vztah je naozaj pekny, plny porozumenia, respektu aj lasky, len mi chyba pozornost ku mne ako k zene nie ako k partnerke. Chcem nemozne????
Prajem prijemny vecer.
Není tady
Já myslím, že u některých typů lidí je toto asi chtít skutečně nemožné. Prožívám to podobně a to mám pouze přítele a jsme spolu dva a čtvrt roku - žijeme spolu rok a půl.
Chápu to, co se stalo, ale opravdu nedokáži poradit. Určitě mu však o nevěře, alespoń zatím neříkej... Možná mu ten jistý stereotyp u vás vyhovuje, zřejmě by to chtělo s vašim vztahem něco učinit, něco nového spolu prožít, někam jet, mít nějaký společný nevšední zážitek... Ale tedy je těžko radit, někdo ani to nepomůže. Potom bych se asi vytasila s nevěrou, ale ani to není samozřejmě jistý životabudič vztahu, může krachnout, může upadnout... Víš, vždycky mám pocit, že si ten nebo ta dotyčná poradí nejlépe sami, oni sami ví, jaký je přesně jejich vztah, jaký je ten druhý člověk, druhý do vztahu nikdy nevidí a proto se jeho rady často míjejí účinkem nebo jsou k ničemu...
Není tady
Tak já bych se s nevěrou "nevytasila", dokud bych si nebyla úplně jistá, že CHCI KONEC vztahu.....na tenhle krok je vždycky dost času. Alespoň podle mě.
Klarinet, pokud chceš, aby se k tobě tvůj muž choval více jako k ženě a partnerce, musíš začít se změnou u sebe. S tím souvisí i ten pocit aktraktivnosti. Ten by totiž neměl být odvozen od toho, jak se k tobě chová tvůj muž, ale o tvém vnímámí sama sebe.
Není tady
Dakujem, za odpovede. S neverou sa vytasovat nebudem. To sposobi len vela bolesti. Ja sa nehanbim, co sa stalo, mrzi ma to, ale stava sa to. Len sa snazim najst dovod, preco sa to stalo. Ja ako osoba som velmi otvorena, spolocenska, oblubena. A aj atraktivna. Ja to viem a pocuvam to z ust muzov neustale. To potesi. Moj muz je muzikant, velmi zcitany, zazrany do hudby, umenia, historie. Aj do mna. Ja to viem. Len by ma potesili dotyky, rozhovory cisto o hlupostiach nie o filozofii. Ak idem von moj manzel sa vobec neaujima ako bolo, s kym a co. Proste je spokojny. Mna uvadza do zurivosti, ze ani trosku neziarli. A potom vybuchujem. Mozno sa pousmejete, ze som ta stastna, uplna volnost a dovera. No mne by stacilo davka zaujmu, ze ja som ta jeho, iba jeho.
Citim sa cudne, ze takto verejne vyznavam svoje pocity. Nie som na to zvyknuta. Ale zijeme v zahranici, a dava mi to uspokojenie, ze si mozem pokecat a byt sucastou aspon kusku domova. Dakujem
Není tady
M nic neříkej................srovnávej si to v hlavě..................ustoj to
jeden psycholog říká..............máte plyšáka...........pohrajte se sním...........vraťte ho do krabice..........no a když, tak zase.............je to nebezpečné, hra s ohněm.............já bych to neuměla, ale obdivuju ty, kteří to umí................prý to funguje.............třeba tě to nasměruje dál...........M vycítí, že se něco děje a bude se snažit a nebo ne..............může to znamenat konec...........ale život je tak krátký............má se žít......ne přežívat
Není tady
Já bych to taky určitě na manžela nevybalovala. Asi bych to zatím brala tak, že si aspoň uvědomuju, co mi přesně vadí a budu vědět, o čem přesně s chlapem komunikovat. Oni to potřebují trošku polopaticky, i když samozřejmě s taktem
Není tady
tak ho malinko donuť žárlit, když ti zrovna tohle chybí
Není tady
To už tak bývá, že člověk začne na partnerovi hledat a nacházet chyby v okamžiku, kdy natrefí na někoho "čerstvého", kdo mu připomene, jak krásné jsou začátky. Porovnávat však chování a pocity několikaletého manželství s dětmi, rodinnými starostmi a vším tím okolo, se začínajícím vztahem, kde je všechno krásné a nabité hormony, není fér. Uvědom si, že za 5, 10 let by to bylo s tímhle stejné, jako s tím Tvým.
Není tady
mila mashanka, mas uplnu pravdu. Prva zamilovanost pominie, osial tiez a ostane uz len laska. Vela som si uvedomila. Vcera som sa porozpravala z dotycnym a vysvetlila, ze aj tie smsky musia skoncit. Pochopil. Ono totiz aj on je zenaty a ma svoju manzelku rad. Proste sa to stalo a my nevieme vysvetlit preco. Obaja sme sklamani zo seba ako z ludi. Avsak stale nas to laka. Ja vsak dam ruku za seba do ohna, ze sa to uz nestane. Takze zacnem behat okolo manzela v sexi pradielku a snad ho zvediem ha hricky. Uz sa na to tesim:D
Idem si dat pivecko na to
Není tady
Klarinetko,drzim palce
Není tady
Klarinet napsal(a):
mila mashanka, mas uplnu pravdu. Prva zamilovanost pominie, osial tiez a ostane uz len laska. Vela som si uvedomila. Vcera som sa porozpravala z dotycnym a vysvetlila, ze aj tie smsky musia skoncit. Pochopil. Ono totiz aj on je zenaty a ma svoju manzelku rad. Proste sa to stalo a my nevieme vysvetlit preco. Obaja sme sklamani zo seba ako z ludi. Avsak stale nas to laka. Ja vsak dam ruku za seba do ohna, ze sa to uz nestane. Takze zacnem behat okolo manzela v sexi pradielku a snad ho zvediem ha hricky. Uz sa na to tesim:D
Idem si dat pivecko na to
Není proč hledat důvody a být ze sebe zklamaná. Prostě se to stalo, jste jen lidi, podlehli jste. Nikdo o tom neví, nikomu to nezpůsobilo žádnou bolest, tak to pusť z hlavy
Není tady
asi tak - no a manžel se dočká hříček - no není to super
Není tady
tady se to zvrhává na sex
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Viď?
A to tu ani nemusím bejt já
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Viď?
A to tu ani nemusím bejt já
A jak si tě to prítáhlo, viď
Není tady
pomněnka napsal(a):
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Viď?
A to tu ani nemusím bejt jáA jak si tě to prítáhlo, viď
Není tady
No já kam vlezu, tak tam orgie
Není tady
čím to asi bude
Není tady
no mně zrovna znásilnil manžel... a pak řekl ahoj a šel do práce...
Není tady
a želvouš se tváří, že ji to bylo proti srsti
Není tady
PPavlaa napsal(a):
želvouš je naštvanej, že se nechal nachytat...
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
A to sis myslela, že máš vytírat?....nebo co?
Není tady
On ti slíbil, že do práce nepůjde a celý den se bude znásilňovat???
Není tady
Želvička17 napsal(a):
a ty psí oči, který u toho dělal, vid
Není tady
Želvička17 napsal(a):
To není tak špatná varianta .. můj muž pravil ráno : a do pr..le já zaspal, jak se to stalo???! A vrhl na mě vyčítavej podhled a odcválal za výdělkem a nedostala jsem ani pusu, natož nějaký znásilnění pche !
Upravil(a) Amriana (15. 12. 2008 12:06)
Není tady