27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Slávku, co takhle anální sex zkusit, nejlépe s nějakou dobrou partnerkou, která ho má taky ráda, abys ho pak mohl řádně odsoudit na základě vlastní zkuenosti? Myslím, e ty fotky jsou docela málo, abys mohl soudit opravdu zasvěceně.
Nene Majko to je nemorální
... ví ? a navíc podle mě je anální sex hodně o tom jak je ikovnej ten chlap a kdy k tomu Slávek má takovej odpor( co mu neberu ne kadej musí chtít ve zkusit) tak to nejspí nepůjde ..stačí ta kriteria přijímání do po*no filmů přecik
a je jasno
Upravil(a) Amriana (30. 1. 2009 20:45)
Není tady
Jestli on Slávek není takové "Kladivo na čarodějnice" v oblasti morálního a nemorálního a zdravotně závadného sexu.
Slávku, tvá "díra do pekla" mě odrovnala.
Upravil(a) majkafa (30. 1. 2009 20:53)
majkafa napsal(a):
Jestli on Slávek není takové "Kladivo na čarodějnice" v oblasti morálního a nemorálního a zdravotně závadného sexu.
Nejen zde ...občas si ho čtu ... toti
Není tady
Já taky. To je NĚCO
Plamenný meč msty.
Amriana napsal(a):
Ano Slávku, to e se anální sex začal v po*no brani pouívat jako kriterium mi přijde úplně perverzně děsné ..kde je nějaká slunost a morálka ?? Ptám se...
![]()
![]()
![]()
Tak tohle je nejlepí příspěvek večera
Není tady
majkafa napsal(a):
Ve filmu Kladivo na čarodějnice bylo obviněným lidem velmi ubliováno...
Take tohle tvoje přirovnání je úplně vedle - protoe mně je anální styk proti mysli hlavně kvůli monosti pozdějích zdravotních následků...
Kdy nechcete mé varování slyet, nechte být...
Klidně se poklebujte... dělejte si, co chcete... - Vae dírka = vae věc!
Upravil(a) Slavek17 (31. 1. 2009 10:27)
Není tady
Slavek17 napsal(a):
majkafa napsal(a):
Slávku, tvá "díra do pekla" mě odrovnala.Ve filmu Kladivo na čarodějnice bylo obviněným lidem velmi ubliováno...
Take tohle tvoje přirovnání je úplně vedle - protoe mně je anální styk proti mysli hlavně kvůli monosti pozdějích zdravotních následků...
Klidně se poklebujte... dělejte si, co chcete... - Vae dírka = vae věc!![]()
![]()
má pravdu, e následky mohou být tragické ...ale zná to, sytý hladovému nevěří
...
Není tady
Slavek17 napsal(a):
majkafa napsal(a):
Slávku, tvá "díra do pekla" mě odrovnala.Ve filmu Kladivo na čarodějnice bylo obviněným lidem velmi ubliováno...
Klidně se poklebujte... dělejte si, co chcete... - Vae dírka = vae věc!![]()
![]()
Moné následky má aj "morálny a sluný sex" - napr. AIDS, sifylis a podobne. To nemá ani ten klasický, normálny a bený sex? Alebo proste keď sa tebe niečo hnusí, musí to nutne zhnusi aj ostatným? Alebo za túto anti-reklamu dostane zadarmo dve čísla v bordeli? Veď a hádam nikto nenúti do análneho sexu(ak áno, poaluj sa ombudsmanovi, hygienickej stanici alebo rovno polícii...)? Pri DOBRE ROBENOM A VOPRED PRIRPAVENOM análnom sexe by sa nemalo sta nič, čo by malo následky(na rozdiel od klasického koitu, kde často bývajú následky celoivotné - a to nielen AIDS, ale trebárs alimenty...
).
Není tady
Seli
Slávku, BI, chtěla bych osobně poznat tebe a tvou nynějí partnerku. Fakty.
Na jiném vlákně jsem si přečetla tvůj postesk k sobectví. Nech u tu svou BM být, neotravuj si tím furt dui, VYKALI SE u na to, čím ona ti vím podle tebe ublíila.
Bude mít hezčí ivot, kdy si přestane otravovat své mylenky. Propus ji u. Jestli jsi teď spokojený, tak proč to vechno?
Vztah tebe a tvých dětí je pouze mezi vámi. Jsou u jistě velké, moná dospělé. Myslí, e jsou opravdu nesvéprávné, aby si nedokázali svůj úsudek a postoj k tobě udělat samy?
Btw nikdy tě ani v koutku mozku nenapadlo, e nějakou drobňoučkou chybičku jsi mohl udělat i ty a proto je tvůj vztah k dětem a jejich k tobě takový, jaký je?
Omlouvám se za
Slavek17 napsal(a):
Jde to vechno k ípku... stejně jako s naimi českými děvčaty:
Která se nesvlékne před fotografem, tak asi ani nemůe být celebritou.. ?! ...![]()
![]()
Moná to mladí povaují za nekodné erotické hry....
Kdo ví?!
Drahý, přečti si celé vlákno, a zjistí, co "já mladá" povauji za lehké erotické hry. Před nikým jiným ne přítelem a lékařem se nesvlékám. Celebrity neřeím. Anální sex provozuji, stejně jako jakékoliv jiné praktiky, které se nám líbí a dokáeme je provozovat bez potíí, stresu či bolesti. Svěrač mám v pořádku a co se týče pekelné díry..
sice nejsem věřící, ale pokud nějaký Bůh je, tak nás vymyslel docela dobře a efektivně, včetně trávicího ústrojí, a nevidím důvod, proč zrovna jeho vyůústění by mělo být dílo ďábla. Mi to moje funguje bez problémů
Není tady
majkafa napsal(a):
Seli
Slávku, BI, chtěla bych osobně poznat tebe a tvou nynějí partnerku. Fakty.
Na jiném vlákně jsem si přečetla tvůj postesk k sobectví. Nech u tu svou BM být, neotravuj si tím furt dui, VYKALI SE u na to, čím ona ti vím podle tebe ublíila.
Bude mít hezčí ivot, kdy si přestane otravovat své mylenky. Propus ji u. Jestli jsi teď spokojený, tak proč to vechno?
Vztah tebe a tvých dětí je pouze mezi vámi. Jsou u jistě velké, moná dospělé. Myslí, e jsou opravdu nesvéprávné, aby si nedokázali svůj úsudek a postoj k tobě udělat samy?
Btw nikdy tě ani v koutku mozku nenapadlo, e nějakou drobňoučkou chybičku jsi mohl udělat i ty a proto je tvůj vztah k dětem a jejich k tobě takový, jaký je?
Omlouvám se za
majkafo, neomlouvej se. A v podstatě s tebou souhlasím, taky jsem slávka občas četla. Ale, Slávku, jinak nic proti
Není tady
Slavek17 napsal(a):
![]()
![]()
Přesně tak, Slávku, teď jsi na to kápnul. A to co ty vidí jako peklo já vnímám jako bránu do nebes. Teda je fakt, e jsem jí zatím nikdy neproel.
Není tady
Axi napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
![]()
![]()
Přesně tak, Slávku, teď jsi na to kápnul. A to co ty vidí jako peklo já vnímám jako bránu do nebes. Teda je fakt, e jsem jí zatím nikdy neproel.
Jetě toho kousek, hele nějakej anděl tu musí zůstat
Není tady
pomněnka napsal(a):
Axi napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
![]()
![]()
Jetě toho kousek, hele nějakej anděl tu musí zůstat
![]()
Teda takhle jsem to úplně nemyslel
Není tady