Oznámení

27. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec!

21. února : Jak využít skořápky z vlašských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůže i s kašlem

#76 30. 1. 2009 20:35

majkafa
Host

Re: erotické hry

Slávku, což takhle anální sex zkusit, nejlépe s nějakou dobrou partnerkou, která ho má taky ráda, abys ho pak mohl řádně odsoudit na základě vlastní zkušenosti? Myslím, že ty fotky jsou docela málo, abys mohl soudit opravdu zasvěceně. lol

#77 30. 1. 2009 20:38

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

lol Nene Majko to je nemorální lol... víš ? a navíc podle mě je anální sex hodně o tom jak je šikovnej ten chlap a když k tomu Slávek má takovej odpor( což mu neberu ne každej musí chtít vše zkusit) tak to nejspíš nepůjde ..stačí ta kriteria přijímání do po*no filmů přecik lol a je jasno lol

Upravil(a) Amriana (30. 1. 2009 20:45)

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#78 30. 1. 2009 20:50

majkafa
Host

Jestli on Slávek není takové "Kladivo na čarodějnice" v oblasti morálního a nemorálního a zdravotně závadného sexu. lol

Slávku, tvá "díra do pekla" mě odrovnala. lollollol

Upravil(a) majkafa (30. 1. 2009 20:53)

#79 30. 1. 2009 20:54

Amriana
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Jestli on Slávek není takové "Kladivo na čarodějnice" v oblasti morálního a nemorálního a zdravotně závadného sexu. lol

Nejen zde ...občas si ho čtu ... totiž smile

Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola. (Gloria Steinemová)

Není tady

#80 30. 1. 2009 21:01

majkafa
Host

Já taky. To je NĚCO lol
Plamenný meč msty.

#81 30. 1. 2009 21:43

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Amriana napsal(a):

Ano Slávku, to že se anální sex začal v po*no branži používat jako kriterium mi přijde úplně perverzně děsné ..kde je nějaká slušnost a morálka ?? Ptám se... lol lol lol dumbom

Tak tohle je nejlepší příspěvek večera lol godlike

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#82 31. 1. 2009 10:24

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Ve filmu Kladivo na čarodějnice bylo obviněným lidem velmi ubližováno...
Takže tohle tvoje přirovnání je úplně vedle - protože mně je anální styk proti mysli hlavně kvůli možnosti pozdějších zdravotních následků...
Když nechcete mé varování slyšet, nechte být...
Klidně se pošklebujte... dělejte si, co chcete... - Vaše dírka = vaše věc! lyssna cool vissla

Upravil(a) Slavek17 (31. 1. 2009 10:27)

Není tady

#83 31. 1. 2009 12:02

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

majkafa napsal(a):

Takže tohle tvoje přirovnání je úplně vedle - protože mně je anální styk proti mysli hlavně kvůli možnosti pozdějších zdravotních následků...
Klidně se pošklebujte... dělejte si, co chcete... - Vaše dírka = vaše věc! lyssna cool vissla

mᚠpravdu, že následky mohou být tragické smile...ale znᚠto, sytý hladovému nevěří smile...

Není tady

#84 31. 1. 2009 13:15

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Slavek17 napsal(a):

majkafa napsal(a):

Možné následky má aj "morálny a slušný sex" - napr. AIDS, sifylis a podobne. To nemᚠani ten klasický, normálny a bežný sex? Alebo proste keď sa tebe niečo hnusí, musíš to nutne zhnusi aj ostatným? Alebo za túto anti-reklamu dostaneš zadarmo dve čísla v bordeli? wink Veď a hádam nikto nenúti do análneho sexu(ak áno, požaluj sa ombudsmanovi, hygienickej stanici alebo rovno polícii...)? Pri DOBRE ROBENOM A VOPRED PRIRPAVENOM análnom sexe by sa nemalo sta nič, čo by malo následky(na rozdiel od klasického koitu, kde často bývajú následky celoživotné - a to nielen AIDS, ale trebárs alimenty... big_smile ).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#85 31. 1. 2009 13:54

majkafa
Host

Seli lol

Slávku, BI, chtěla bych osobně poznat tebe a tvou nynější partnerku. Fakty.
Na jiném vlákně jsem si přečetla tvůj postesk k sobectví. Nech už tu svou BM být, neotravuj si tím furt duši, VYKAŠLI SE už na to, čím ona ti vším podle tebe ublížila.
Budeš mít hezčí život, když si přestaneš otravovat své myšlenky. Propus ji už. Jestli jsi teď spokojený, tak proč to všechno?
Vztah tebe a tvých dětí je pouze mezi vámi. Jsou už jistě velké, možná dospělé. Myslíš, že jsou opravdu nesvéprávné, aby si nedokázali svůj úsudek a postoj k tobě udělat samy?
Btw nikdy tě ani v koutku mozku nenapadlo, že nějakou drobňoučkou chybičku jsi mohl udělat i ty a proto je tvůj vztah k dětem a jejich k tobě takový, jaký je?

Omlouvám se za offtopic

#86 1. 2. 2009 14:47

Marianne
♥♥♥----

Slavek17 napsal(a):

Jde to všechno k šípku... stejně jako s našimi českými děvčaty:
Která se nesvlékne před fotografem, tak asi ani nemůže být celebritou.. ?! ... lol dumbom dudlik
Možná to mladí považují za neškodné erotické hry....
Kdo ví?!

Drahý, přečti si celé vlákno, a zjistíš, co "já mladá" považuji za lehké erotické hry. Před nikým jiným než přítelem a lékařem se nesvlékám. Celebrity neřeším. Anální sex provozuji, stejně jako jakékoliv jiné praktiky, které se nám líbí a dokážeme je provozovat bez potíží, stresu či bolesti. Svěrač mám v pořádku tongue a co se týče pekelné díry.. tummenuppgodlike sice nejsem věřící, ale pokud nějaký Bůh je, tak nás vymyslel docela dobře a efektivně, včetně trávicího ústrojí, a nevidím důvod, proč zrovna jeho vyůústění by mělo být dílo ďábla. Mi to moje funguje bez problémů dumbom

Není tady

#87 1. 2. 2009 14:49

Marianne
♥♥♥----

majkafa napsal(a):

Seli lol

Slávku, BI, chtěla bych osobně poznat tebe a tvou nynější partnerku. Fakty.
Na jiném vlákně jsem si přečetla tvůj postesk k sobectví. Nech už tu svou BM být, neotravuj si tím furt duši, VYKAŠLI SE už na to, čím ona ti vším podle tebe ublížila.
Budeš mít hezčí život, když si přestaneš otravovat své myšlenky. Propus ji už. Jestli jsi teď spokojený, tak proč to všechno?
Vztah tebe a tvých dětí je pouze mezi vámi. Jsou už jistě velké, možná dospělé. Myslíš, že jsou opravdu nesvéprávné, aby si nedokázali svůj úsudek a postoj k tobě udělat samy?
Btw nikdy tě ani v koutku mozku nenapadlo, že nějakou drobňoučkou chybičku jsi mohl udělat i ty a proto je tvůj vztah k dětem a jejich k tobě takový, jaký je?

Omlouvám se za offtopic

majkafo, neomlouvej se. A v podstatě s tebou souhlasím, taky jsem slávka občas četla. Ale, Slávku, jinak nic proti retapussa

Není tady

#88 2. 2. 2009 13:19

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Slavek17 napsal(a):

lol Přesně tak, Slávku, teď jsi na to kápnul. A to co ty vidíš jako peklo já vnímám jako bránu do nebes. Teda je fakt, že jsem jí zatím nikdy neprošel. vissla

Není tady

#89 2. 2. 2009 13:46

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Axi napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

lol Přesně tak, Slávku, teď jsi na to kápnul. A to co ty vidíš jako peklo já vnímám jako bránu do nebes. Teda je fakt, že jsem jí zatím nikdy neprošel. vissla

Ještě toho kousek, hele nějakej anděl tu musí zůstat wink lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#90 2. 2. 2009 14:30

Axi
♥♥♥♥♥♥-

pomněnka napsal(a):

Axi napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

Ještě toho kousek, hele nějakej anděl tu musí zůstat wink lol

Teda takhle jsem to úplně nemyslel uschlol

Není tady

NÁŠ TIP:

Zápatí