Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 14. 12. 2008 14:30

Marianne
♥♥♥----

Re: erotické hry

Želvička17 napsal(a):

Tak jestli uvažujete o erotických hrách a ještě k tomu na Silvestra - tak co čekáš? vasmile

Čekám lehkou erotiku, v těch hrách by mělo podle mě jít o sdělování si zážitků, tužeb atd., nebo o úkoly V RÁMCI JEDNOHO PÁRU, ne to, aby to dělal každý s každým...mě vzrušuje můj partner, tudíž netoužím po jakékoliv formě sexu ani s tou slečnou, ani s jejím přítelem. A naopak vidět svého přítele, jak si to rozdává s někým jiným..tohle mě opravdu nevzrušuje, spíš mi to ubližuje. Ptala jsem se na HRY. SOulož ve čtyřech nepovažuji za hru.

Není tady

#27 14. 12. 2008 14:33

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

Beru antikoncepci i antidepresiva a jakýkoliv útlum sexuálního apetitu teda nepociuju tummenupp že občas nedosáhnu orgasmu, to bylo normální i předtím, takže prášky bych za to nevinila smile ale každý je jiný...v příbalovém letáku o tom píšou wink ale tam píšou růůůůzné věci... wink

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#28 14. 12. 2008 14:34

XYZ
♥♥♥♥♥--
Místo: Severní Morava

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

kamarádka je bere a chu na sex ji teda rozhodně neutlumily, snad spíš naopak big_smile

Mně jí utlumily před lety totálně, ale já nejsem ženská, tak to možná bude tím... big_smile

jj vím, říkal jsi, proto jsem se ji ptala, ale prej žádnej útlum, spíš naopak smile ale zase je bere dva měsíce, tak co já vím. nebo to na každýho působí jinak ..

já myslela, že za dva měsíce teprv začnou působit..? va

You cannot know wine by the barrel.

Není tady

#29 14. 12. 2008 16:01

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Marianne napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Tak jestli uvažujete o erotických hrách a ještě k tomu na Silvestra - tak co čekáš? vasmile

Čekám lehkou erotiku, v těch hrách by mělo podle mě jít o sdělování si zážitků, tužeb atd., nebo o úkoly V RÁMCI JEDNOHO PÁRU, ne to, aby to dělal každý s každým...mě vzrušuje můj partner, tudíž netoužím po jakékoliv formě sexu ani s tou slečnou, ani s jejím přítelem. A naopak vidět svého přítele, jak si to rozdává s někým jiným..tohle mě opravdu nevzrušuje, spíš mi to ubližuje. Ptala jsem se na HRY. SOulož ve čtyřech nepovažuji za hru.

Tak tohle si v první řadě musíš vyjasnit se svým přítelem, abyste do toho nešli každej s jinou představou...teda všichni 4 smile... a hranice by měl určit ten, kdo chce zajít nejmín daleko smile a pokud někdo řekne dost, tak to musí platit pro všechny...

Není tady

#30 14. 12. 2008 16:18

Marianne
♥♥♥----

Heřmanka napsal(a):

Marianne napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Tak tohle si v první řadě musíš vyjasnit se svým přítelem, abyste do toho nešli každej s jinou představou...teda všichni 4 smile... a hranice by měl určit ten, kdo chce zajít nejmín daleko smile a pokud někdo řekne dost, tak to musí platit pro všechny...

To chápu, proto bych ráda měla připravené hry, které by byly podle MÝCH představ...obsah je mi jasný, spíš o tu formu, jak z toho udělat hru...a na tohle mi doopravdy odpověděli jenom dva lidé.

Není tady

#31 14. 12. 2008 17:22

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

PPavlaa napsal(a):

sandra napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Mně se moc nezdá ta teorie, že AD můžou za chybějící orgasmus. Ty přeci působí tak, že člověku je líp, uleví se mu, dostane chu k jídlu a i na jiný věci... Nebo to tak tedy není?

Já mám za to, že AD chu na sex utlumují..??

kamarádka je bere a chu na sex ji teda rozhodně neutlumily, snad spíš naopak big_smile

No právě, já to měla přesně taky takhle...va

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#32 14. 12. 2008 17:22

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

XYZ napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Mně jí utlumily před lety totálně, ale já nejsem ženská, tak to možná bude tím... big_smile

jj vím, říkal jsi, proto jsem se ji ptala, ale prej žádnej útlum, spíš naopak smile ale zase je bere dva měsíce, tak co já vím. nebo to na každýho působí jinak ..

Já myslím, že působí už tak za dva týdny...smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#33 14. 12. 2008 17:36

maricka
♥♥♥♥♥--

Jsou různá antidepresiva, některá nic neutlumí, některá zkrátka ano... A pak, na každého opravdu působí rozdílně. Kdysi jsem brala antidepresiva, která mi nedělala skoro nic, jen jsem na počátku byla mírně unavená, ted se do mě snaží ládovat taková, po kterých mi pořád buší srdce a nemohu spát, nemám orgasmus, nic... Naštěstí teď mi prý předepsala něco, co nemá takové vedlejší účinky, tak snad to přežiju:-) Na druhou stranu ta antidepresiva působí tak špatně třeba jen na mne a pár dalších výjimek, sama doktorka mi říkala, že obvykle jsou dobře snášena a že já nesnesu ani dávku pro malé děti...

To samé asi s antikoncepcí...

A Ty, Marianne, doufám, že se tedy nenenchᚠna nic, co nechceš, zlákat, může to dopadnout hůře, než si myslíš... Já si kdysi myslela, že pohled na přítele a jinou ženu zvládnu, ale nezvládla...nebo jen stěží...

Není tady

#34 14. 12. 2008 17:52

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

maricko, tak já vím stoprocentně že bych ten pohled na manžela a jinou ženu nezvládla. A jestli tohle něktěrá zvládá v pohodě... no já nevím...va

Není tady

#35 14. 12. 2008 18:06

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

XYZ napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Mikeš napsal(a):

to jsem si původně myslela taky, ale prej psycholožka když u ní byla říkala, že už by měly působit dávno a nasadila ji ještě něco jinýho.

Upravil(a) PPavlaa (14. 12. 2008 18:07)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#36 14. 12. 2008 18:12

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Želvička17 napsal(a):

maricko, tak já vím stoprocentně že bych ten pohled na manžela a jinou ženu nezvládla. A jestli tohle něktěrá zvládá v pohodě... no já nevím...va

pokud mᚠk tomu druhýmu citovej vztah, nezvládneš to, to je asi normálka.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#37 15. 12. 2008 9:29

mashanka
Zablokovaný
Místo: Praha

Marianne napsal(a):

Želvička17 napsal(a):

Takže předpokládám, že by tě vůbec nenapadlo s těmi lidmi nějaké erotické hry hrát, když je to tak a asi to je spíš nápad Tvého přítele. Je několik možností, proč může toužit zrovna po tomhle. Nebudu je vyjmenovávat, zkus to sama.
Ale rozhodně si myslím, že pokud je ti to proti srsti, měla bys mu to narovinu říct a nenutit se do toho.

Kdo chválí, rád by prodal, kdo haní, rád by měl

Není tady

#38 15. 12. 2008 10:14

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

mashanka napsal(a):

Takže předpokládám, že by tě vůbec nenapadlo s těmi lidmi nějaké erotické hry hrát, když je to tak a asi to je spíš nápad Tvého přítele. Je několik možností, proč může toužit zrovna po tomhle. Nebudu je vyjmenovávat, zkus to sama.
Ale rozhodně si myslím, že pokud je ti to proti srsti, měla bys mu to narovinu říct a nenutit se do toho.

tohle přesně jsem se tu taky snažila naznačit, ale prej to chápe a je jí to jasné...osobně mám stejný pocit jako ty, Mashanko smile

Není tady

#39 15. 12. 2008 11:21

sandra
♥♥♥♥♥♥-

-můžete si dát soutěž v líbání
-soutěž s krycím názvem"znám dobře svého partnera?" - kdy na jednu otázku odpovídají všichni a odpovědi se pak prohodí mezi párem a čtou nahlas (např. mého partnera nejvíce vzrušuje, když...., atd. atd.)
- můžete si pustit ploužák, dát si mezi hlavy balonek a zkusit, kdo to vydrží nejdýl big_smile
- když vás bude víc než 4, můžete si dát soutěž "hledám svého partnera", kdy podle hmatu a vůně musíš rozpoznat svého partnera mezi ostatními muži/ženami
- můžete hrát různé scénky
....a milion dalších věcí! tohle mě napadlo jen tak při pití kávy...visslabig_smile

Není tady

#40 15. 12. 2008 11:27

sandra
♥♥♥♥♥♥-

další nápad: bez pomoci rukou si můžete dát (vy holky) soutěž, která z vás svému partnerovi dřív rozepne košili nebo cokoliv jiného gloria big_smile

těch možností je fakt mraky. Jdu raději pracovat vissla

Není tady

#41 15. 12. 2008 11:40

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

sandra napsal(a):

Jdu raději pracovat vissla

lol

Není tady

#42 19. 12. 2008 16:11

Marianne
♥♥♥----

Heřmanka napsal(a):

mashanka napsal(a):

tohle přesně jsem se tu taky snažila naznačit, ale prej to chápe a je jí to jasné...osobně mám stejný pocit jako ty, Mashanko smile

Jsem velmi přímý a otevřený člověk a nemám důvod svému příteli něco zatajovat a nechat po sobě šlapat, to fakt není můj styl. Je něco divného na tom, že si někdo chce s přáteli zahrát erotické hry na silvestra a zároveň skutečně netouží po tom, aby došlo k sexu ve čtyřech a k výměně partnerů?????

Není tady

#43 19. 12. 2008 16:11

Marianne
♥♥♥----

Sandro, díky, píšu si wink big_smile tummenupp

Není tady

#44 19. 12. 2008 16:22

sandra
♥♥♥♥♥♥-

Marianne napsal(a):

Sandro, díky, píšu si wink big_smile tummenupp

Super, tak hezkýho Silvestra! big_smile

Není tady

#45 19. 12. 2008 16:45

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

Marianne napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

mashanka napsal(a):

Jsem velmi přímý a otevřený člověk a nemám důvod svému příteli něco zatajovat a nechat po sobě šlapat, to fakt není můj styl. Je něco divného na tom, že si někdo chce s přáteli zahrát erotické hry na silvestra a zároveň skutečně netouží po tom, aby došlo k sexu ve čtyřech a k výměně partnerů?????

Ale vůbec ne, napsala jsem snad, že je to něco divného ???? Jsem jen psala o vyjasnění si pojmů a dojmů mezi všemi zúčastněnými...nic víc a nic mín...

ale každej si pod erotickou hrou představuje něco jiného...takže třeba tanec s balonkem mi přijde normiš a jako erotickou hru bych to nebrala... přesto, že je vzrušující...a pro někoho je to erotiky až až...to je to o čem jsem mluvila...

mám-li se přiznat, tak osobně jsem si pod pojmem erotická hra představila sex v jedné místnosti, kde jsou dva páry a každý s tím svým a to vědomí dalších přítomných a pohled na ně...

Není tady

#46 19. 12. 2008 16:50

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Heřmanka napsal(a):

...mám-li se přiznat, tak osobně jsem si pod pojmem erotická hra představila sex v jedné místnosti, kde jsou dva páry a každý s tím svým a to vědomí dalších přítomných a pohled na ně...

Jj, čtyřka bez výměny, ale v jedné místnosti.... to je taky pěkný... rodna

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#47 19. 12. 2008 16:59

jindra
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

...mám-li se přiznat, tak osobně jsem si pod pojmem erotická hra představila sex v jedné místnosti, kde jsou dva páry a každý s tím svým a to vědomí dalších přítomných a pohled na ně...

Tak, to mě fakt vůbec nebere smile jen by mě to rozptylovalo.

Není tady

#48 19. 12. 2008 17:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Teď mě tak napadlo...
....my tady Marianne navrhujeme různé varianty... jen doufám, že z ní ve finále nevyleze, že jí je třeba 14.... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#49 19. 12. 2008 17:06

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Teď mě tak napadlo...
....my tady Marianne navrhujeme různé varianty... jen doufám, že z ní ve finále nevyleze, že jí je třeba 14.... tummenupp

A to už jí rodiče takhle pouštěj na silvestrovskou akci? vavava

Není tady

#50 19. 12. 2008 17:16

Heřmanka
♥♥♥♥♥♥-

jindra napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Heřmanka napsal(a):

Tak, to mě fakt vůbec nebere smile jen by mě to rozptylovalo.

však ti to nikdo nevnucuje wink lol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí