18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
elvička17 napsal(a):
Tak jestli uvaujete o erotických hrách a jetě k tomu na Silvestra - tak co čeká?
Čekám lehkou erotiku, v těch hrách by mělo podle mě jít o sdělování si záitků, tueb atd., nebo o úkoly V RÁMCI JEDNOHO PÁRU, ne to, aby to dělal kadý s kadým...mě vzruuje můj partner, tudí netouím po jakékoliv formě sexu ani s tou slečnou, ani s jejím přítelem. A naopak vidět svého přítele, jak si to rozdává s někým jiným..tohle mě opravdu nevzruuje, spí mi to ubliuje. Ptala jsem se na HRY. SOulo ve čtyřech nepovauji za hru.
Není tady
Beru antikoncepci i antidepresiva a jakýkoliv útlum sexuálního apetitu teda nepociuju e občas nedosáhnu orgasmu, to bylo normální i předtím, take práky bych za to nevinila ale kadý je jiný...v příbalovém letáku o tom píou ale tam píou růůůůzné věci...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mike napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
kamarádka je bere a chu na sex ji teda rozhodně neutlumily, snad spí naopak
Mně jí utlumily před lety totálně, ale já nejsem enská, tak to moná bude tím...
jj vím, říkal jsi, proto jsem se ji ptala, ale prej ádnej útlum, spí naopak ale zase je bere dva měsíce, tak co já vím. nebo to na kadýho působí jinak ..
já myslela, e za dva měsíce teprv začnou působit..?
Není tady
Marianne napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Tak jestli uvaujete o erotických hrách a jetě k tomu na Silvestra - tak co čeká?
Čekám lehkou erotiku, v těch hrách by mělo podle mě jít o sdělování si záitků, tueb atd., nebo o úkoly V RÁMCI JEDNOHO PÁRU, ne to, aby to dělal kadý s kadým...mě vzruuje můj partner, tudí netouím po jakékoliv formě sexu ani s tou slečnou, ani s jejím přítelem. A naopak vidět svého přítele, jak si to rozdává s někým jiným..tohle mě opravdu nevzruuje, spí mi to ubliuje. Ptala jsem se na HRY. SOulo ve čtyřech nepovauji za hru.
Tak tohle si v první řadě musí vyjasnit se svým přítelem, abyste do toho neli kadej s jinou představou...teda vichni 4 ... a hranice by měl určit ten, kdo chce zajít nejmín daleko a pokud někdo řekne dost, tak to musí platit pro vechny...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
Marianne napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Tak tohle si v první řadě musí vyjasnit se svým přítelem, abyste do toho neli kadej s jinou představou...teda vichni 4 ... a hranice by měl určit ten, kdo chce zajít nejmín daleko a pokud někdo řekne dost, tak to musí platit pro vechny...
To chápu, proto bych ráda měla připravené hry, které by byly podle MÝCH představ...obsah je mi jasný, spí o tu formu, jak z toho udělat hru...a na tohle mi doopravdy odpověděli jenom dva lidé.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
sandra napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Mně se moc nezdá ta teorie, e AD můou za chybějící orgasmus. Ty přeci působí tak, e člověku je líp, uleví se mu, dostane chu k jídlu a i na jiný věci... Nebo to tak tedy není?
Já mám za to, e AD chu na sex utlumují..??
kamarádka je bere a chu na sex ji teda rozhodně neutlumily, snad spí naopak
No právě, já to měla přesně taky takhle...
Není tady
XYZ napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mike napsal(a):
Mně jí utlumily před lety totálně, ale já nejsem enská, tak to moná bude tím...jj vím, říkal jsi, proto jsem se ji ptala, ale prej ádnej útlum, spí naopak ale zase je bere dva měsíce, tak co já vím. nebo to na kadýho působí jinak ..
Já myslím, e působí u tak za dva týdny...
Není tady
Jsou různá antidepresiva, některá nic neutlumí, některá zkrátka ano... A pak, na kadého opravdu působí rozdílně. Kdysi jsem brala antidepresiva, která mi nedělala skoro nic, jen jsem na počátku byla mírně unavená, ted se do mě snaí ládovat taková, po kterých mi pořád buí srdce a nemohu spát, nemám orgasmus, nic... Natěstí teď mi prý předepsala něco, co nemá takové vedlejí účinky, tak snad to přeiju:-) Na druhou stranu ta antidepresiva působí tak patně třeba jen na mne a pár dalích výjimek, sama doktorka mi říkala, e obvykle jsou dobře snáena a e já nesnesu ani dávku pro malé děti...
To samé asi s antikoncepcí...
A Ty, Marianne, doufám, e se tedy nenenchá na nic, co nechce, zlákat, můe to dopadnout hůře, ne si myslí... Já si kdysi myslela, e pohled na přítele a jinou enu zvládnu, ale nezvládla...nebo jen stěí...
Není tady
maricko, tak já vím stoprocentně e bych ten pohled na manela a jinou enu nezvládla. A jestli tohle něktěrá zvládá v pohodě... no já nevím...
Není tady
XYZ napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mike napsal(a):
Mně jí utlumily před lety totálně, ale já nejsem enská, tak to moná bude tím...
jj vím, říkal jsi, proto jsem se ji ptala, ale prej ádnej útlum, spí naopak ale zase je bere dva měsíce, tak co já vím. nebo to na kadýho působí jinak ..
to jsem si původně myslela taky, ale prej psycholoka kdy u ní byla říkala, e u by měly působit dávno a nasadila ji jetě něco jinýho.
Upravil(a) PPavlaa (14. 12. 2008 18:07)
Není tady
elvička17 napsal(a):
maricko, tak já vím stoprocentně e bych ten pohled na manela a jinou enu nezvládla. A jestli tohle něktěrá zvládá v pohodě... no já nevím...
pokud má k tomu druhýmu citovej vztah, nezvládne to, to je asi normálka.
Není tady
Marianne napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Take předpokládám, e by tě vůbec nenapadlo s těmi lidmi nějaké erotické hry hrát, kdy je to tak a asi to je spí nápad Tvého přítele. Je několik moností, proč můe touit zrovna po tomhle. Nebudu je vyjmenovávat, zkus to sama.
Ale rozhodně si myslím, e pokud je ti to proti srsti, měla bys mu to narovinu říct a nenutit se do toho.
Není tady
mashanka napsal(a):
Take předpokládám, e by tě vůbec nenapadlo s těmi lidmi nějaké erotické hry hrát, kdy je to tak a asi to je spí nápad Tvého přítele. Je několik moností, proč můe touit zrovna po tomhle. Nebudu je vyjmenovávat, zkus to sama.
Ale rozhodně si myslím, e pokud je ti to proti srsti, měla bys mu to narovinu říct a nenutit se do toho.
tohle přesně jsem se tu taky snaila naznačit, ale prej to chápe a je jí to jasné...osobně mám stejný pocit jako ty, Mashanko
Není tady
-můete si dát soutě v líbání
-soutě s krycím názvem"znám dobře svého partnera?" - kdy na jednu otázku odpovídají vichni a odpovědi se pak prohodí mezi párem a čtou nahlas (např. mého partnera nejvíce vzruuje, kdy...., atd. atd.)
- můete si pustit plouák, dát si mezi hlavy balonek a zkusit, kdo to vydrí nejdýl
- kdy vás bude víc ne 4, můete si dát soutě "hledám svého partnera", kdy podle hmatu a vůně musí rozpoznat svého partnera mezi ostatními mui/enami
- můete hrát různé scénky
....a milion dalích věcí! tohle mě napadlo jen tak při pití kávy...
Není tady
dalí nápad: bez pomoci rukou si můete dát (vy holky) soutě, která z vás svému partnerovi dřív rozepne koili nebo cokoliv jiného
těch moností je fakt mraky. Jdu raději pracovat
Není tady
sandra napsal(a):
Jdu raději pracovat
Není tady
Heřmanka napsal(a):
mashanka napsal(a):
Ale rozhodně si myslím, e pokud je ti to proti srsti, měla bys mu to narovinu říct a nenutit se do toho.tohle přesně jsem se tu taky snaila naznačit, ale prej to chápe a je jí to jasné...osobně mám stejný pocit jako ty, Mashanko
Jsem velmi přímý a otevřený člověk a nemám důvod svému příteli něco zatajovat a nechat po sobě lapat, to fakt není můj styl. Je něco divného na tom, e si někdo chce s přáteli zahrát erotické hry na silvestra a zároveň skutečně netouí po tom, aby dolo k sexu ve čtyřech a k výměně partnerů?????
Není tady
Sandro, díky, píu si
Není tady
Marianne napsal(a):
Sandro, díky, píu si
Super, tak hezkýho Silvestra!
Není tady
Marianne napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
mashanka napsal(a):
Ale rozhodně si myslím, e pokud je ti to proti srsti, měla bys mu to narovinu říct a nenutit se do toho.tohle přesně jsem se tu taky snaila naznačit, ale prej to chápe a je jí to jasné...osobně mám stejný pocit jako ty, Mashanko
Jsem velmi přímý a otevřený člověk a nemám důvod svému příteli něco zatajovat a nechat po sobě lapat, to fakt není můj styl. Je něco divného na tom, e si někdo chce s přáteli zahrát erotické hry na silvestra a zároveň skutečně netouí po tom, aby dolo k sexu ve čtyřech a k výměně partnerů?????
Ale vůbec ne, napsala jsem snad, e je to něco divného ???? Jsem jen psala o vyjasnění si pojmů a dojmů mezi vemi zúčastněnými...nic víc a nic mín...
ale kadej si pod erotickou hrou představuje něco jiného...take třeba tanec s balonkem mi přijde normi a jako erotickou hru bych to nebrala... přesto, e je vzruující...a pro někoho je to erotiky a a...to je to o čem jsem mluvila...
mám-li se přiznat, tak osobně jsem si pod pojmem erotická hra představila sex v jedné místnosti, kde jsou dva páry a kadý s tím svým a to vědomí dalích přítomných a pohled na ně...
Není tady
Heřmanka napsal(a):
...mám-li se přiznat, tak osobně jsem si pod pojmem erotická hra představila sex v jedné místnosti, kde jsou dva páry a kadý s tím svým a to vědomí dalích přítomných a pohled na ně...
Jj, čtyřka bez výměny, ale v jedné místnosti.... to je taky pěkný...
Není tady
Mike napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
...mám-li se přiznat, tak osobně jsem si pod pojmem erotická hra představila sex v jedné místnosti, kde jsou dva páry a kadý s tím svým a to vědomí dalích přítomných a pohled na ně...
Tak, to mě fakt vůbec nebere jen by mě to rozptylovalo.
Není tady
Teď mě tak napadlo...
....my tady Marianne navrhujeme různé varianty... jen doufám, e z ní ve finále nevyleze, e jí je třeba 14....
Není tady
Mike napsal(a):
Teď mě tak napadlo...
....my tady Marianne navrhujeme různé varianty... jen doufám, e z ní ve finále nevyleze, e jí je třeba 14....
A to u jí rodiče takhle poutěj na silvestrovskou akci?
Není tady
jindra napsal(a):
Mike napsal(a):
Heřmanka napsal(a):
Tak, to mě fakt vůbec nebere jen by mě to rozptylovalo.
vak ti to nikdo nevnucuje
Není tady