1. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1. prosince : Maraton pečení cukroví začíná. Finty, jak jednodue upéct to nejlahodnějí cukroví! 1. prosince : Začínají adventní svátky. Připomeňme si je vechny a také tradice s nimi spojené. |
|
|
Plánujeme s přítelem silvestrovskou akci, na které bude jetě jeden pár, a uvaujeme o nějakých erotických hrách. Neznáte nějakou? Nějaký tip...díky
Není tady
Marianne napsal(a):
Plánujeme s přítelem silvestrovskou akci, na které bude jetě jeden pár, a uvaujeme o nějakých erotických hrách. Neznáte nějakou? Nějaký tip...díky
Jo - čtyřka s výměnou partnerů
Není tady
V časech krásného mládí nikdy nezklamala (v pubertě) Vadí nevadí, nebo později, rychlejí Flaka
Není tady
Já ted budu kupovat k vánocům Haraeníčko hard core, podívej se na to na netu, třeba by se Vám to hodilo. Je to bud pro dva nebo je tam hrací plán i pro víc lidí. Mám pocit, e se to u na babinetu jednou probíralo, najde to určitě tady v historii.
Není tady
Mike napsal(a):
Marianne napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
No, tak to je přesně to jediné, k čemu nechci, aby dolo
...jen si nejsem jistá, jestli nejsem jedna proti třem proto chci moná lepí tipy..aby na to nezbyl čas
Upravil(a) Marianne (13. 12. 2008 19:56)
Není tady
Tak jestli uvaujete o erotických hrách a jetě k tomu na Silvestra - tak co čeká?
Není tady
Marianne napsal(a):
Mike napsal(a):
Marianne napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
...jen si nejsem jistá, jestli nejsem jedna proti třemproto chci moná lepí tipy..aby na to nezbyl čas
![]()
jaký "lepí" tipy?
Není tady
Marianne napsal(a):
Mike napsal(a):
...čtyřka s výměnou partnerů
...jen si nejsem jistá, jestli nejsem jedna proti třemproto chci moná lepí tipy..aby na to nezbyl čas
![]()
Tak pak mohu doporučit u jen vyprávění erotických vtipů
Není tady
Stejně jí to bude po půlnoci jedno, jestli se to zvrtne, bych to neřeila
Není tady
Myslím, e hodně lidí má předtím stud, ale je určitá hranice, která kdy se překročí, jde to samo... Hodně lidí říká, e to vlastně nechce, ale kdy je k tomu ji nakročeno a větina s tím souhlasí, proč to neudělat?
Nevím, asi jsem divná, kdysi jsem také něco podobného zaila, ne sice čtyřku, ale teď na to nerada vzpomínám, stydím se za svou zvrhlost, za něco, kde jde jen o to nejnií... Asi jsem v tom spatřovala něco estetického, teď mi esteticko-erotiké přijde úplně něco jiného...
Není tady
maricka napsal(a):
Nevím, asi jsem divná, kdysi jsem také něco podobného zaila, ne sice čtyřku, ale teď na to nerada vzpomínám, stydím se za svou zvrhlost...
Tvou zvrhlost posoudí zdejí koncilium , ale musí se nám trochu více svěřit, Maričko...
Teď si připadám jako inkvizitor Boblig z Edelstadtu...
Není tady
Mike napsal(a):
maricka napsal(a):
Nevím, asi jsem divná, kdysi jsem také něco podobného zaila, ne sice čtyřku, ale teď na to nerada vzpomínám, stydím se za svou zvrhlost...
Tvou zvrhlost posoudí zdejí koncilium
, ale musí se nám trochu více svěřit, Maričko...
Teď si připadám jako inkvizitor Boblig z Edelstadtu...![]()
![]()
Marička se jinde svěřila, e nemívá orgasmus... tak chápu i ten pocit dělání zvrhlosti...
Není tady
Marianne, nezapomeň nám sem pak napsat, jaké hry jste hráli....
Není tady
elvička17 napsal(a):
Mike napsal(a):
maricka napsal(a):
Tvou zvrhlost posoudí zdejí koncilium
, ale musí se nám trochu více svěřit, Maričko...
Teď si připadám jako inkvizitor Boblig z Edelstadtu...![]()
![]()
Marička se jinde svěřila, e nemívá orgasmus... tak chápu i ten pocit dělání zvrhlosti...
Ale to má z antidepresiv.....
Není tady
elvička17 napsal(a):
Teď tomu sice zrovna moc nerozumím, ale pokud Marička povauje orgasmus za zvrhlost...
Maričko, co dělá na Silvestra? Nechce přijet? Garantuju, e tady s náma bys zaila takový prasárny, jako nikdy v ivotě...
Není tady
Mike napsal(a):
elvička17 napsal(a):
Teď tomu sice zrovna moc nerozumím, ale pokud Marička povauje orgasmus za zvrhlost...
Maričko, co dělá na Silvestra? Nechce přijet?Garantuju, e tady s náma bys zaila takový prasárny, jako nikdy v ivotě...
![]()
![]()
![]()
![]()
Sledování TV z otomanu.....
Není tady
Jej, to jsem zase něco řekla, co?
Ne,nemívám orgasmus, alespoň ne při tom, sama ano a antidepresiva na to nemají ádný vliv.
Jinak orgasmus za zvrhlost nepovauji, pouze své nízké pudy, jiné pudy soudit nebudu, je to kadého osobní věc.
A to víte, e se nesvěřím, co byste tak chtěli vechno slyet? To by bylo na dlouho a navíc to nemělo moc dobrou koncovku a vůbec to bylo takové...prostě divné
Myslím, e je to o ničem tyhle věci, stačí se mi na ně dívat na netu (třeba teď si přítel cosi stáhnul - nějakou takovu tu párty vichni se vema, tak jsem se podívala také). Ale je to sledování maximálně na deset minut, pak u se u toho člověku dělá divně. Pro mne jsou tyto věci jen na odreagování, ve skutečnosti bych je asi ji zaít nechtěla... Sice při tom člověk zaije vzruení, ale k čemu takové vzruení, ze kterého mi je o půl hodiny později patně?
Ale přiznám se, e by mne lákalo něco skutečně eroticko-estetického, představuji si nějakou malou skupinku lidí, nejlépe umělců, kteří se důvěrně znají a kteří spolu nesouloí, jen objevují svá těla, jejich krásu... Nevím, jak to blíe popsat, ale s opravdovým sexem a orgasmy by to nic společného nemělo... Tady by nelo o pudovou ivočinost, spíe o to, co udělá potlačené libidum s člověkem, s jeho kreativními sklony...
Není tady
maricka napsal(a):
...orgasmus za zvrhlost nepovauji, pouze své nízké pudy, jiné pudy soudit nebudu, je to kadého osobní věc...
Maričko, Ty má nějaké zvrhlé nízké pudy?
Třeba jako sex se zvířaty, s dětmi, apod?
Není tady
Mně se moc nezdá ta teorie, e AD můou za chybějící orgasmus. Ty přeci působí tak, e člověku je líp, uleví se mu, dostane chu k jídlu a i na jiný věci... Nebo to tak tedy není?
Není tady
elvička17 napsal(a):
Mně se moc nezdá ta teorie, e AD můou za chybějící orgasmus. Ty přeci působí tak, e člověku je líp, uleví se mu, dostane chu k jídlu a i na jiný věci... Nebo to tak tedy není?
Já mám za to, e AD chu na sex utlumují..??
Není tady
sandra napsal(a):
elvička17 napsal(a):
to se říká i o antikoncepci...
ale e zrovna AD, který maj doplnit nějaký chybějící hormony "radosti"?
Není tady
Se sexuální chutí nemá hormon "radosti" nic společného. Je taky rozdíl mezi antidepresivy. Ty, co působí okamitě, pomáhají přeít momentální výkyv. Jsou větinou návyková.
Ty druhé pomůou mozku, aby obnovil činnost v produkci hormonu serotoninu, hormonu "radosti". Kadý člověk má radost z něčeho jiného. Někdo ze sexu, jiný má zase jiné hodnoty, nebo obojí.
A taky kadý z nás je originál. Na kadého z nás působí antidepresiva jinak. Btw medicína stejně neví, proč právě serotonin zmírní depresi. Je to jenom vypozorováno, ale souvislosti známé nejsou. O naem těle toho stále víme velmi málo. O dui jetě míň.
Stejně tak antikoncepce. Někomu chu na milování nezmění, jinému sníí a jinému zvýí.
Upravil(a) majkafa (14. 12. 2008 11:07)
sandra napsal(a):
elvička17 napsal(a):
kamarádka je bere a chu na sex ji teda rozhodně neutlumily, snad spí naopak
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Mně jí utlumily před lety totálně, ale já nejsem enská, tak to moná bude tím...
Není tady
Mike napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Mně jí utlumily před lety totálně, ale já nejsem enská, tak to moná bude tím...
jj vím, říkal jsi, proto jsem se ji ptala, ale prej ádnej útlum, spí naopak ale zase je bere dva měsíce, tak co já vím. nebo to na kadýho působí jinak ..
Není tady