Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 12. 12. 2008 22:06

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

the secret a karma

Ahoj,
tak já už tu zase skromně žádám o radu smile

Viděla jsem film Tajemství a jsem z něho nadšená! big_smile . Je to v podstatě krásně shrunuté a s lákavým obalem to, co se člověk může dočíst na různých webech, třeba afirmace. Často bývají spojené s vizualizací. Já už to tajemství vlastně znám. Dosud jsem mu ale moc nevěřila, teď už mu věřit začínám.

Ale co bych se chtěla zeptat: ve filmu se říká, že všichni mohou dostáhnout všeho, čeho chtějí. Ale kde se projevuje karma? Nevím, jestli tu karmu úplně dobře chápu, ale karma tě má něco naučit. A učí tě většinou ne za barem luxusní jachty, ale v ušmudlané putice s prázdnými kapsami.

Možná, že se to vzájemně nevylučuje. Že získám luxusní dům a 10 milionů na kontě, ale místo šéfa na mě bude řvát uklizečka lol . Je to tak?

Pak mám také ještě možná jeden blud, který mi řekl můj léčitel. Prý jsou životy, ve kterých převážně sbíráš karmu a pak ty, ve kterých ji naopak ztrácíš. Myslíte si, že je to pravda? Nebo si jen lidé, kteří v současném životě víc trpí, vytvořili negativní myšlenky a ty jim pak dělají špatný život? Co třeba děti, které onemocněly třeba ještě dříve, než vyrostly z batolecího věku příp. ještě v bříšku?

Upravil(a) Tulipánka (12. 12. 2008 22:09)

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#2 12. 12. 2008 23:35

Kazalin
♥♥♥♥♥--
Místo: Olomouc

Re: the secret a karma

Tulipánka napsal(a):

Možná, že se to vzájemně nevylučuje. Že získám luxusní dům a 10 milionů na kontě, ale místo šéfa na mě bude řvát uklizečka lol . Je to tak?

Jo jo, nad tím jsem nejednou uvažoval. Nakonec bych v tom drahém domě skončil jako zahradník sám sobě, protože bych se asi ukousal nudou. Logika tam je na snadě: máš drahý dům, služebnictvo, klídek, pohodu atd. Ale co s časem? Bylo by jej nějak nazbyt. Mám v praxi ověřeno, že vydržím nicnedělat pouze týden, potom mě pálí zadek a i ta nejlepší dovolená se mi stává problémem, jelikož není do čeho "píchnout", není co dělat, něco v tom smyslu, že "chybí cíl života něco tvořit". Takže z "požehnání" se za čas může stát totální "prokletí, neštěstí".

Tulipánka napsal(a):

Pak mám také ještě možná jeden blud, který mi řekl můj léčitel. Prý jsou životy, ve kterých převážně sbíráš karmu a pak ty, ve kterých ji naopak ztrácíš. Myslíte si, že je to pravda? Nebo si jen lidé, kteří v současném životě víc trpí, vytvořili negativní myšlenky a ty jim pak dělají špatný život? Co třeba děti, které onemocněly třeba ještě dříve, než vyrostly z batolecího věku příp. ještě v bříšku?

Na tuto otázku přijdeme všeci, až opustíme poistupně těla, tedy až umřeme. To budeme mimo tělesné schránky a budeme opravdově vědět, jak to vladtně s tou karmou a plánováním vlastně je. Na léčitele osobně nedám, ne že bych to smetl ze stolu, jelikož co člověk to názor a co názor, to inspirace.
Ale není žádné dogma. Věřím tomu, že život v těle i momo tělo je natolik pestrý, že jej nejde naškatulkovat do tabulky excelu.
V praxi, sama Duše naznačí, co by si tak přála nebo chtěla a sama nahodí směr. Pokud člověk dovede nasouchat nitru, nebo-li hlasu vnitřního člověka, veze se na vlně a sice dostane po tváři, ale směr neztratí.
Ale opět, spektrum je velice široké, vše se odvíjí od osobní situace, nic není uniformní. Je to kombinace kombinací a nelze se řídit životem "mého rodného dvojčete".
Jinak a opravdově: každý toto víme, ale jakmile jsme vstoupili do břicha našich matek, bylo nám to vymazáno z memory, občas probleskne záchvěv minulosti, či budoucnosti, ale na druhou stranu jsem tomu rád,  asi by se nežilo nejlehčeji se vpomínkami na čas minulý, či budoucí, resp na "nečas". Tím chci říct, že pokud by člověk všechno věděl mozkem, k čemu by byla tato štrapáce? smile

Let Your Soul Be Your Pilot...

Není tady

#3 13. 12. 2008 11:49

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Tulipánka napsal(a):

Ahoj,
tak já už tu zase skromně žádám o radu smile

Viděla jsem film Tajemství a jsem z něho nadšená! big_smile . Je to v podstatě krásně shrunuté a s lákavým obalem to, co se člověk může dočíst na různých webech, třeba afirmace. Často bývají spojené s vizualizací. Já už to tajemství vlastně znám. Dosud jsem mu ale moc nevěřila, teď už mu věřit začínám.

Ale co bych se chtěla zeptat: ve filmu se říká, že všichni mohou dostáhnout všeho, čeho chtějí. Ale kde se projevuje karma? Nevím, jestli tu karmu úplně dobře chápu, ale karma tě má něco naučit. A učí tě většinou ne za barem luxusní jachty, ale v ušmudlané putice s prázdnými kapsami.

Pomóóć......hodlám tímto založit Ústav pro správné chápání slov...... gratergrater
To je to samý, co s tím egem.....soucitu s chudákem nemají......furt nějakého ďábla potřebují a když nám s křesťanstvím umřel Satanáš, tak hurá na ego grater
Dobrá - už budu mluvit souvisle gloria
Neříká se jakou ani kterou.....
Takže - proč by ses nemohla něco naučit pomocí luxusní jachty? vava
Fakt si nevzpomeneš na nic, co by se učilo příjemně? wink
A je-li tedy karma činnost, nechápu dosti dobře, jak ji můžeš "ztrácet", nebo "sbírat"..... grater
Ještě k tomu učení (se): například takové narvané supermarkety....jaké to hřiště! Jaká lekce!
Možná i splnění svých přání je taková lekce.........někdy oznámkovaná jedničkou a někdy pětkou vissla

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#4 13. 12. 2008 18:53

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lupi,
asi mě hold někdo před tebou řekl, že existuje Bůh a Satan a že bez Satana to nejde smile . Škoda, že jsem tě nepoznala dříve, než jsem sem začala chodit big_smile .
Víš, ono je to těžké změnit chápání, když jsem od dětství pořád měla jen samé špatné zážitky, vznikem cukrovky počínaje, neúspěchem v příjímačkách na střední, neúspěchem v příjímačkách na vejšce, nedodělání vejšky. NIC, co jsem si moc přála, se mi nesplnilo. K tomu jsem měla nadváhu a trpěla jsem tím, že o mě žádný kluk nestojí, taťka se mi celou pubertu za to posmíval, s mamkou jsme se neustále hádaly...

Tak, teď jsem si postěžovala smile a nebudu si z Lupinýho příspěvku nic dělat, protože mě to zase nutí do trpitelské role. A k tomu si i přes Hledače světla říkám, že asi budu fakt špatná, když mám takové názory, o kterých ostatní říkají, že jsou hloupé.

Takže si ten svůj názor o karmě zatím ponechám, dokud nedospěju k jinému, jelikož mi ho nemůžeš vyvrátit big_smile .

Kazaline,
díky za zpříspěvek, takže máme vlastně celkem podobný názor smile

Není tady

#5 13. 12. 2008 19:04

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Tuli, zato teď máš manžela a dítě... takže ne všechno bylo špatně ne? :-)

S karmou nebo bez karmy... stejně v životě dostaneš to, co dostat máš, to moc nemůžeš ovlivnit. Ovlivnit můžeš to, jak rychle se budeš učit, ale ne to, jaké "lekce" Ti život nadělí...

Tak to neber tak vážně tyhle teorie o karmě a prožívej to, co je... z toho co se právě teď děje se naučíš nejvíc. Naco žít v minulosti, tam stejně žít nemůžeš, ani v budoucnosti... jenom v přítomnosti :-)
A v přítomnosti se o žádnou karmu starat nemusíš - prostě řešíš to, co přijde.

Upravil(a) Martinka1 (13. 12. 2008 19:06)

Není tady

#6 13. 12. 2008 19:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Nojo, Tuli....jenže změna chápání je to, oč tu jde.....Málokdo tady na tom byl líp. pussa
Nevím, proč sis to přebrala, jakože tě napadám - nenapadám.
Naopak - snažila jsem se ti sdělit, že i dobrá zkušenost je zkušenost.
Ale co by mě BI zajímalo je to, proč tě můj příspěvek nutí do trpitelské role? Protože v tom bude zakopán nějaký malý psík....

Není tady

#7 13. 12. 2008 19:28

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Lupi,
v tom je zakopán obrovský bernardýn, troufla bych si říci lol . Tohle je můj největší problém. Už jsem to tu řešila, poradili jste mi Hledače světla. Byla to moc poučné, ale ještě to nějak není úplně ono neutral . Jak mi někdo jen trochu naznačí, že můj názor či jednání není úplně v pořádku, tak se hroutím. Ale pracuju na tom, většinou už mě názory ostatních tak nezasáhnou, ještě musím pracovat na názorech lidí, které znám nebo jsou mi celkem blízcí či respektovaní. Ano, když je respektuju, tak je to vůbec nejhorší....

Ale myslím, že jsem se celkem držela, pak jsem to už docela ustála. Bejvalo hůře lol .

Jinak Lupi,
názory se snažím přehodnocovat stále, ale tohle je základní kámen, ten mi zatím neber, jinak mi to tu celé popadá wink .

Marti,
ano, teď už mám domeček, hodného manžele, zdravé a celkem hodné mimi, pejska, kočičku, morčátko, hlady neumíráme, k tomu se mi celkem úspěšně rozjíždí obchůdek s hračkami... ano, teď jsem spokojená. Ale to až poté, co mě můj léčitel (lupi, teď nečti ............ "zbavil karmy"). Od té doby se fakt všechno během krátké chvíle začalo obracet k lepšímu a to podotýkám fakt samo od sebe. On nad plamínkem protrpěl za mne mé špatné skutky, spálil je a prosil Boha za odpuštění).
Lupi, už můžeš číst....

Děvčata, já vás tady všechny obdivuju, jak neúnavně odpovídáte na otázky nás ostatních a téměř nikdy se na nic neptáte. To máte ve všem tak jasno nebo se už musíte tázat o "level" výše?

Upravil(a) Tulipánka (13. 12. 2008 19:42)

Není tady

#8 13. 12. 2008 19:45

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

To máte ve všem tak jasno nebo se už musíte tázat o "level" výše?

Spíš to druhý :-) Na něco na Babi, na něco někoho jiného (založili jsme si na to vlastní fórum) a na něco sama sebe (začíná to fungovat, pomalu) :-)

Není tady

#9 13. 12. 2008 19:55

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Marti,
neboj, nebudu přeskakovat a zůstanu na Babi, ale Vy máte někde vlastní fórum nebo jsem to špatně pochopila?

Chystám se vyzkoušet automatické psaní, až na to bude ta správná nálada...

Není tady

#10 13. 12. 2008 19:58

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Marti,
neboj, nebudu přeskakovat a zůstanu na Babi, ale Vy máte někde vlastní fórum nebo jsem to špatně pochopila?

Chystám se vyzkoušet automatické psaní, až na to bude ta správná nálada...

Máme fórum tady: http://vita.mystica.cz/ , ale většina příspěvků je jen pro registrované - a na registraci do některých subfór musíš absolvovat příslušné kurzy... Takže pro lidi zvenku tam moc příspěvků vidět není. Ale pár jo :-)

Autom. psaní - super :-)
Ono to jde i jenom jako dialog v duchu, ale někdy to psaní pomáhá to "zmaterializovat" :-)

Upravil(a) Martinka1 (13. 12. 2008 19:59)

Není tady

#11 13. 12. 2008 20:01

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Na něco se ptám partnera... partner někdy vidí víc než Ty... a když je mi opravdu hodně blbě, ptám se svýho učitele konstelací... a taky chodím na individuály...
Prostě informace sbírám kde se dá :-)
I na internetu se dá spousta věcí najít.

Není tady

#12 13. 12. 2008 20:02

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Marti,
díky, tak tohle pro mne ještě opravdu nebude, na kurzy se zatím nechystám. Ale zase otázek mám pořád spousty, určitě by vám to tam nestálo lol .

Není tady

#13 13. 12. 2008 20:05

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Marti,
díky, tak tohle pro mne ještě opravdu nebude, na kurzy se zatím nechystám. Ale zase otázek mám pořád spousty, určitě by vám to tam nestálo lol .

Ne všechny subfóra jsou pro vyvolený... přihlaš se a můžeš psát na fóra, které jsou pro všechny :-) Zatím se to rozjíždí, s Babinetem co se týká návštěvnosti se to nemůže rovnat... ale zase Ti tam budu odpovídat hlavně já big_smile

Přijď se kouknout :-)

Není tady

#14 13. 12. 2008 20:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Lupi,
v tom je zakopán obrovský bernardýn, troufla bych si říci lol . Tohle je můj největší problém. Už jsem to tu řešila, poradili jste mi Hledače světla. Byla to moc poučné, ale ještě to nějak není úplně ono neutral . Jak mi někdo jen trochu naznačí, že můj názor či jednání není úplně v pořádku, tak se hroutím. Ale pracuju na tom, většinou už mě názory ostatních tak nezasáhnou, ještě musím pracovat na názorech lidí, které znám nebo jsou mi celkem blízcí či respektovaní. Ano, když je respektuju, tak je to vůbec nejhorší....

Ale myslím, že jsem se celkem držela, pak jsem to už docela ustála. Bejvalo hůře lol .

Jinak Lupi,
názory se snažím přehodnocovat stále, ale tohle je základní kámen, ten mi zatím neber, jinak mi to tu celé popadá wink .

Marti,
ano, teď už mám domeček, hodného manžele, zdravé a celkem hodné mimi, pejska, kočičku, morčátko, hlady neumíráme, k tomu se mi celkem úspěšně rozjíždí obchůdek s hračkami... ano, teď jsem spokojená. Ale to až poté, co mě můj léčitel (lupi, teď nečti ............ "zbavil karmy"). Od té doby se fakt všechno během krátké chvíle začalo obracet k lepšímu a to podotýkám fakt samo od sebe. On nad plamínkem protrpěl za mne mé špatné skutky, spálil je a prosil Boha za odpuštění).
Lupi, už můžeš číst....

Děvčata, já vás tady všechny obdivuju, jak neúnavně odpovídáte na otázky nás ostatních a téměř nikdy se na nic neptáte. To máte ve všem tak jasno nebo se už musíte tázat o "level" výše?

Ale ne lol Kdepak jasno....jenže my se ptáme většinou dovnitř - dílem proto, že už jsme se tam jaksi...proptaly, dílem proto, že nám, starším kdysi nic jiného nezbývalo a tak nějak jsme tomu uvykly....co mě se týče, neptám se ne proto, že bych byla tak moudrá, ale přímo naopak glorialol prostě mě to nenapadne....většinou. Názory a postoje si ale tříbím v diskusi: tam se něco řekne, mně to zcvakne a je to wink
Karmy tě ten léčitel patrně (naštěstí)nezbavil, ale ono je to úplně fuk - hlavně, že ti pomoh, víš.... smile
I když - já jsem schopná připustit i to, že kolik lidí, tolik "způsobů karmy" glorialol
A teď to hlavní: Jak mi někdo jen trochu naznačí, že můj názor či jednání není úplně v pořádku, tak se hroutím....
Tuli - já jsem ti naznačila toliko, že tvůj názor je JINEJ.........ne že je v nepořádku! dumbomdumbom

Není tady

#15 13. 12. 2008 21:15

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Ahoj Tuli,
osobně si představuji karmu jako energetický náboj, který kolem sebe shromažďuješ, po kouscích za každý svůj čin.
Vlastně i za myšlenky. Něco odsoudíš a už nějak polaritně záříš. Což je ale nestabilní situace. Ten energet náboj se zneutralizuje tím, že ta energie přitáhne okolnosti, které umožní impuls opačné polarity, tudíž třeba se dostaneš do oněch odsouzených okolností. Tak se to furt přepolarizovává, až pochopíš , že vše je možné a není třeba se kvůli máchat v emocích(zjednodušeně). 
Co se týká The secret , každé přání, touha, žádost je v podstatě taky nabrání energetického náboje, který se vyčerpá svým vyplněním. Proto je v mnoha duchovních směrech cesta k osvícení přes bezmyšlenkovitost, bezžádostivost, nelpění, meditační klid.
(Určitě jsou lidé co mohou na sebe vzít tvou karmu a nějak ji spálit, to fakt přesně nevím, ale trochu mi není jasný smysl. )

Lupi nečti big_smile ,to já jen tak

Není tady

#16 13. 12. 2008 21:39

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Poletucho,
smysl zbavení karmy byl vyléčení mé cukrovky. Sice ten účel splněný nebyl, ale fakt bych přísahala, že od té doby se můj život změnil o 100% k lepšímu.
A zastávám přesně tvůj názor ohledně karmy tummenupp

Není tady

#17 13. 12. 2008 21:46

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Marti,
myslíš, že tohle je bezpečné? http://www.carosvet.cz/automaticke_pismo.htm

Není tady

#18 13. 12. 2008 22:00

Martinka1
♥♥♥♥♥♥♥

Tulipánka napsal(a):

Marti,
myslíš, že tohle je bezpečné? http://www.carosvet.cz/automaticke_pismo.htm

Myslím že to bezpečné je, ale nepotřebuješ k tomu žádné návody.
Je to v podstatě forma komunikace se svým podvědomím.
Prostě si sedni, dej otázku - a začni psát, co Tě napadne.
Až si to po sobě přečteš, třeba budeš překvapená :-)

Není tady

#19 13. 12. 2008 22:04

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Problém je, že mám moc myšlenek a pomalu píšu. Ptám se podvědomí a odpovídá jen hodně stroze. Je to dobře?
Když jsem se zeptala znovu na dětství, tak jsem se opět dostala do pláče a to samé, když jsem se zeptala na něco dědy, který před pár lety umřel. Ještě pořád brečím. Říkám si, jestli to nejsou jen emoce spojené s jeho smrtí. Já ho tím vlastně "oživuju".

Není tady

#20 13. 12. 2008 22:51

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

poletucha napsal(a):

Ahoj Tuli,
osobně si představuji karmu jako energetický náboj, který kolem sebe shromažďuješ, po kouscích za každý svůj čin.
Vlastně i za myšlenky. Něco odsoudíš a už nějak polaritně záříš. Což je ale nestabilní situace. Ten energet náboj se zneutralizuje tím, že ta energie přitáhne okolnosti, které umožní impuls opačné polarity, tudíž třeba se dostaneš do oněch odsouzených okolností. Tak se to furt přepolarizovává, až pochopíš , že vše je možné a není třeba se kvůli máchat v emocích(zjednodušeně). 
Co se týká The secret , každé přání, touha, žádost je v podstatě taky nabrání energetického náboje, který se vyčerpá svým vyplněním. Proto je v mnoha duchovních směrech cesta k osvícení přes bezmyšlenkovitost, bezžádostivost, nelpění, meditační klid.
(Určitě jsou lidé co mohou na sebe vzít tvou karmu a nějak ji spálit, to fakt přesně nevím, ale trochu mi není jasný smysl. )

Lupi nečti big_smile ,to já jen tak

A já to četla-kiškiš! tonguelol
Mně se to nevylučuje, Pol.....va Akorát, že někdy to vyvážení polarit patrně trvá i kolik životů, no....ale nijak se to nefackuje s pojetím karmy, jakožto "činění" smile
Ani s tím, že i jachta za miliony může být (a patrně i je) dobrá karmická zkušenost - ve smyslu naučném.
Co když je to právě to, co se člověk má naučit - užívat si dobrého? smile Důležitý je jen to, aby tu jachtu nezískal zkompostováním svých bližních, páč to by musel zase mooc odčiňovat gloriasmile

Není tady

#21 13. 12. 2008 22:53

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Tuli........otázky na dětství rozpláčou skoro každého a to je dobře, neboť slzy jsou voda, která vyplavuje jedy pussa

Není tady

#22 14. 12. 2008 7:27

julo
♥♥♥----

Film The Secret treba brať s rezervou, hoci ho tiež odporúčam na pozretie. Je pravda, že všetko sa utvára podľa našich myšlienok, ale príklady, ktoré sú tam uvedené sú mierne povedané pritiahnuté za vlasy. Okrem toho aj pojem karma, ako ho vysvetľujete sa mi nepozdáva - prečo by musela byť karma to, že niekto je chudobný? Karma ja iba iné pomenovanie pre "čo zaseješ, to zožneš". Ak sa seje pšenica, zožne sa pšenica - aká chudoba? Karma sa prejaví vždy, ale jej forma býva mnohokrát úplne iná, ako by sa na prvý pohľad zdalo. A môžete byť hoci aj milionár a budete na tom karmicky horšie, ako zdanlivý žobrák.

Inak myšlienkami na to, že "chcem byť milionár" sa milionárom nestanete. Toto je veľký omyl, ktorý je v tom filme ukázaný - je zameraný na hmotu, pričom by mal byť zameraný na duchovné. Ale je tam ukázaná pravda v tom, že ak budem mať myšlienky "jaj, prácu si nenájdem", tak ju naozaj nenájdem, ak budem mať myšlienky "nájdem si prácu", tak ju nájdem. Ale aká to bude konkrétna práca, to je druhá vec.

Ľudská duša si sťa voda, prichádzajúc z neba stúpaš do neba a späť na zem musíš ísť vo večných kolobehoch bytia.
Goethe

Není tady

#23 14. 12. 2008 9:06

keito
♥♥♥♥♥--
Místo: Unhošť
Web

Tulipánka napsal(a):

Poletucho,smysl zbavení karmy byl vyléčení mé cukrovky. Sice ten účel splněný nebyl, ale fakt bych přísahala, že od té doby se můj život změnil o 100% k lepšímu.

Tuli, tohle mi nějak nesedí. Protože to, žes měla cukrovku,  byl jen a jen důsledek toho, že se ti v životě, pravděpodobně  v dětství,  někdy něco událo, ty jsi tu situaci „špatně vyhodnotila“  a v důsledku toho sis vytvořila „ochranné/obranné“ myšlenkové schéma. A to po nějaké době vyústilo v tvou nemoc. Cukrovka je jednou větou  o nepřiznané touze po lásce, což je spojeno s neschopností lásku přijímat a odevzdat. Tudíž nechápu, jak ti léčitel mohl pomoct. Přece tím, že něco pálil nad svíčkou, se ti snad nerozbřesklo, abys pak „překopala“ svůj dosavadní postoj a následně ses uzdravila? Nebo to bylo jinak? Nechci ti to brát, ale mluvím ze své vlastní zkušenosti. Jsem nemocná hodně a dlouho a dokud JÁ SAMA nepochopím a neodstraním ty svoje „závadné“ myšlenkové pochody, které mou nemoc zapříčinily, může nade mnou mávat rukama kdoví kdo, pálit já nevím co, může mi to pomoct na chvilku anebo vůbec ne. Dokud JÁ SAMA nepřiložím ruku k dílu, nebude mi líp.
Ovšem vzhledem k tomu, že  máš pocit, že od té doby co jsi tam byla, se tvůj život nastartoval pozitivnějším směrem, něco tam proběhnout muselo.  Je jen otázkou co to vlastně bylo. wink
Za sebe si myslím, že tě nikdo karmy zbavit nemůže. Že karma, zkráceně řečeno - zákon příčiny a následku, hezky to popsala Pol stolt , je o tom, že od jednoho se odvíjí druhé, od myšlenek počínaje, činy konče. Prostě svými myšlenkami si vytváříme realitu, budoucnost. Furtum furt. Na jednu stranu je to něco úžasnýho, na druhou stranu je to docela síla, pokud si to domyslíme do všech důsledků. A je fuk, jeslti ty příčiny se odehrály  před vteřinou, hodinou, před lety, v tomto životě nebo těch minulých. Prostě na ně pořád "dojíždíme"...Píšu dojíždíme, protože co si budeme nalhávat, těch blbých myšlenek, bývá často víc než těch kvalitních= pozitivních wink .

A ještě k tomu pláči v souvislosti s tvým dětstvím. Tady vidím zakopaného psa. Příčiny tvé cukrovky.  Možná by stálo zato, aby ses pokusila zjistit, co tě při vzpomínce na dědu dostává. Jestli s tím není spojené třeba ještě něco jiného. Vůbec nevím nic o tobě a tvé rodině, ale třeba – plácám, napadlo mě – jestli třeba tvůj děda ti nedával něco, čeho se ti nedostávalo od tvých rodičů. Myslím lásku, pozornost, něhu…a já nevím co dalšího. No a pak když tento „zdroj“ lásky zanikl, asi ti to schází a proto třeba ten pláč.....Ale může to být úplně jinak. To víš jen ty sama. smile

Upravil(a) keito (14. 12. 2008 9:07)

Není tady

#24 14. 12. 2008 19:52

Dita.L
♥♥♥♥♥♥♥

to je humbuku lol asi nemluvime o stejnem filmu, protoze ja jsem v tom nic tak uzasneho nenasla sad
je to tento - http://www.allocine.fr/film/fichefilm_g … 10700.html nebo neni??

Odpovídám za to co říkám. Ne za to, jak ty tomu rozumíš.

http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/71x35tm2w.pnghttp://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/d/dflqakn4e.png
http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/2/2cxnuzbkh.png

Není tady

#25 14. 12. 2008 21:57

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Web

Dito,
to není on. Tohle je on http://www.thesecret.tv

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí