|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

Docela jsem zvědavá, jestli tu někdo bude na Štědrý den 

Není tady
Mikeš napsal(a):
Somaia napsal(a):
Klubko není žádný tvrďas. Je to krásná křehká dívka, vy neználkové... a nechte jí v klidu odpočívat, nedrbejte... zaslouží si to.
Tak tak... requistat in pace, pokud jsem to dobře napsal...
...latina není moji silnou stránkou...
tak potom staci aj anglicky Rest In Peace 
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Želvička17 napsal(a):
Ty 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Ty
Jak ten kůl viď?

Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Ty
Jak ten kůl viď?
ale ne, neboj 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
TyJak ten kůl viď?
ale ne, neboj
že by dva kůly?

Není tady
ne, takových závislých je tu víc 
Já jsem si dala předsevzetí, že 24. PC ani nezapnu - tak uvidíte, jestli mám pevnou vůli, nebo už jsem na babi tak zaháknutá, že stejně přijdu mrknout 
Není tady
teda Ronjo, počítáme s tebou, že nám přijdeš popřát štědrýho Jéžu, já byla celej rok hodná 
Není tady

Ježiš, to bude tak trapný, jak já sem budu odbíhat od kapra...

Není tady
Ak budem v praci (na 99%), tak aj ja ... bo sa budem asi nudit.
... There is only 10 types of people. Those who understand binary and those who don't. ... Není tady
Oxi napsal(a):
v práci 

Není tady

Oxi napsal(a):
když je to z nudy, tak to ještě je, ale když kvůli tomu připálíš polívku, přehlížíš manžela, nebo dokonce nejdeš spát, i když normálně chodíš v půl desátý...to je trágoška

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Oxi napsal(a):
když je to z nudy, tak to ještě je, ale když kvůli tomu připálíš polívku, přehlížíš manžela, nebo dokonce nejdeš spát, i když normálně chodíš v půl desátý...to je trágoška
Polievku zasadne nepripalujem, manzela nemam a spavam dost malo ... pohoda.

Oxi napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Oxi napsal(a):
Polievku zasadne nepripalujem, manzela nemam a spavam dost malo ... pohoda.
tak jo, jdu spát. dobrou s kobrou. 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
Oxi napsal(a):
hele, já sem kdysi čučela někdy kolem 4 ráno, nikdo si nevšim, jen Oxi mlel neco o mé závislosti 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
v práci
Lepsie ako doma 

PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Oxi napsal(a):
hele, já sem kdysi čučela někdy kolem 4 ráno, nikdo si nevšim, jen Oxi mlel neco o mé závislosti
v pohodě, už jenom dva týdny a mizím 

Není tady
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
v práci
Lepsie ako doma
nene 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
v pohodě, už jenom dva týdny a mizím
kam 

Není tady
PPavlaa napsal(a):
Oxi napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
v práciLepsie ako doma
nene
Ako pre koho 
Oxi neblbni, ty budeš fakt v práci ??
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
hele, já sem kdysi čučela někdy kolem 4 ráno, nikdo si nevšim, jen Oxi mlel neco o mé závislostiv pohodě, už jenom dva týdny a mizím
kam
do moudrých knih... třeba taková příjmovka, to je detektivka sama o sobě...
normálně představ si, že já původně napsala do moudrých KNICH...
potřebuju už asi spát. dobrou 

Není tady
se stává 
hezky se vyspi 
Není tady
kdybych měla PC doma, tak bych určitě 24 přišla, aby mi nebylo smutno. Ještě nevím, jak to bude u nás vypadat.
Mě na Vánocích vadí i to, že když jsem byla malá, dostala jsem dárky a většinou to fakt bylo překvapení a teď dostanu peníze a kup si co chceš. Je to sice fajn, ale to překvápko bych brala, ikdyž u jsem velká
Není tady
Barusja napsal(a):
kdybych měla PC doma, tak bych určitě 24 přišla, aby mi nebylo smutno. Ještě nevím, jak to bude u nás vypadat.
Mě na Vánocích vadí i to, že když jsem byla malá, dostala jsem dárky a většinou to fakt bylo překvapení a teď dostanu peníze a kup si co chceš. Je to sice fajn, ale to překvápko bych brala, ikdyž u jsem velká
tak si o něj řekni
já dostávám taky peníze, ať si něco koupím, ale vždycky křičím, že chci nějáký překvápko a taky ho mám 
Není tady