|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Omlouvám se vláknu, to za nic nemůže. Je to moje, že mě některé příspěvky nadzvedly.
Prostě nemám ráda, když lidé planě fňukají jako Slávek a lžou jako Mikeš.
Budu si přemýšlet, co mi oba zrcadlí. 

vera napsal(a):
Želvičko, s miminem je to o něčem jiném, a ve vánočním oblečku, to si užij, to jsou krásné vánoce...........taky jsem to tak kdysi měla................já si to podobně užiju 25.12. s vnoučátky, taky v oblečku........ale přiznám se, že kvůli nim budu tak v divadelním kostýmu a trošlu si zahraju divadlo, ale těším se na to
Pro mě to do tý doby vážně nemělo zvláštní význam... snad jednou, když manžel přišel o bratra, rodiče v háji, tak jsme tam byli všichni spolu a to bylo fakt moc hezký...

Není tady
Majko, kašli na ně 
Upravil(a) PPavlaa (14. 12. 2008 11:14)
Není tady

majkafa napsal(a):
Omlouvám se vláknu, to za nic nemůže. Je to moje, že mě některé příspěvky nadzvedly.
Prostě nemám ráda, když lidé planě fňukají jako Slávek a lžou jako Mikeš.
Budu si přemýšlet, co mi oba zrcadlí.
A proč Mikeš lže a Slávek fňuká?

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Majko, kašli na ně
Na Vánoce? 

Není tady
aprill napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
Proč tolik lidí nemá rádo vánoce ?
Žijeme ve světě peněz, kdo je má žije, kdo ne, pouze přežívá a má smůlu....Ale vánoce nejsou o penězích!!!
Jak to,ze ne, pokud chces nekomu udelat radost treba jen malickosti vzdycky to neco stoji.Zadarmo te nikdo nic neda.Ten kdo je ted bez prace tezko muze nekoho obdarovat tak jak by chtel.Mam kamaradku se kterou si davame darky ona kupuje me i detem a ja ji a jejimu manzelovi deti oni nemaji.vzdycky je mi blbi,kdyz od nich dostaneme spoustu darku a vim,ze do nas investujou vic nez mi do nich.Uz nekolik let si rikam,ze jim reknu,aby jsme si nedavali zadne darky,protoze se citim vzdycky trapne co vsechno oni nam daji a ja jim to koupit nemuzu.Ale odvahu jsem k tomu nikdy nenasla,protoze by si to mohli treba vylozit jinak.
Upravil(a) eremuruss (14. 12. 2008 11:19)
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Majko, kašli na ně
Na Vánoce?
na Slávka a Mikeše přeci
vánoce jsou supr 
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Majko, kašli na ně
Na Vánoce?
na Slávka a Mikeše přeci
vánoce jsou supr
Slávek a já taky...

Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
Žijeme ve světě peněz, kdo je má žije, kdo ne, pouze přežívá a má smůlu....Ale vánoce nejsou o penězích!!!
Jak to,ze ne, pokud chces nekomu udelat radost treba jen malickosti vzdycky to neco stoji.Zadarmo te nikdo nic neda.Ten kdo je ted bez prace tezko muze nekoho obdarovat tak jak by chtel.Mam kamaradku se kterou si davame darky ona kupuje me i detem a ja ji a jejimu manzelovi deti oni nemaji.vzdycky je mi blbi,kdyz od nich dostaneme spoustu darku a vim,ze do nas investujou vic nez mi do nich.Uz nekolik let si rikam,ze jim reknu,aby jsme si nedavali zadne darky,protoze se citim vzdycky trapne co vsechno oni nam daji a ja jim to koupit nemuzu.Ale odvahu jsem k tomu nikdy nenasla,protoze by si to mohli treba vylozit jinak.
erem, ale ono to není o tom, co dáš a za kolik, stačí přece maličkost, jen tak, pro radost a ani to přece není nutný.
copak nestačí příjemně strávený chvilky s lidma, které máš ráda, s těmi co se setkáváš běžně i těmi, se kterými na sebe nemáte během roku moc času 
Není tady
Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Na Vánoce?
na Slávka a Mikeše přeci
vánoce jsou supr
Slávek a já taky...
![]()
![]()
ovňo leda
kazíte nasávání vánoční atmosféry 
Není tady

Mikeš napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
Na Vánoce?
na Slávka a Mikeše přeci
vánoce jsou supr
Slávek a já taky...
![]()
![]()
Já taky 
Není nad to, umět se pochválit 

Není tady
teda tady to dneska smrdí 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
teda tady to dneska smrdí
Za mě to skoro nikdo neudělá...
No třeba si to ani nezasloužím...

Upravil(a) Želvička17 (14. 12. 2008 11:51)

Není tady
klid, se taky chválím neustále, v práci i doma 

Není tady
eremuruss napsal(a):
aprill napsal(a):
Slavek17 napsal(a):
Koukám, že jsi podstatu vánoc nepochopila
.
Není tady

Želvička17 napsal(a):
No třeba si to ani nezasloužím...
..si budu muset dojít k očnímu pro nový brejle...
... přečetl jsem to jako "si ani nezasouložím"...

Není tady

Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
No třeba si to ani nezasloužím.....si budu muset dojít k očnímu pro nový brejle...
... přečetl jsem to jako "si ani nezasouložím"...![]()
![]()
no každej tam vidí, to co sám chce 

Není tady
Mikeš napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
No třeba si to ani nezasloužím.....si budu muset dojít k očnímu pro nový brejle...
... přečetl jsem to jako "si ani nezasouložím"...![]()
![]()

Není tady

tedy to se nam ta diskuze nejak zvrhla:)
Není tady
kam přijde mikeš, tam se to vždycky zvrhne 

Není tady

Kam přijde Mikeš, tam deset let tráva neroste? 

Není tady

PPavlaa napsal(a):
Co Ty? jak jsi na tom s dárkama? 

Není tady
Želvička17 napsal(a):
to zase ne
někdy mě pěkně štve, ale vlastně ho mám ráda 
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Želvička17 napsal(a):
to zase ne
někdy mě pěkně štve, ale vlastně ho mám ráda
až se se doví paní Mikešová
, ustřihne mu drát od netu 
Není tady
Želvička17 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Co Ty? jak jsi na tom s dárkama?
blbě želvi, blbě
chystám se na ně tento týden. a to jsem původně doufala, že budu mít touto dobou už hotovo a zabaleno 
Není tady