Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#76 13. 12. 2008 13:26

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Re: Proč tolik lidí nemá rádo vánoce ?

Ota napsal(a):

Vero, tak je to spravne, tak to ma byť big_smile Z masa dostaneš sílu a energii tummenupp

nebo nějaký fajnový brouky........ big_smile
Tatarák mám ale taky v oblibě. wink

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#77 13. 12. 2008 13:31

Jeňýk
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

lepista napsal(a):

Vánoce v dnešní době mi přijdou vynuceným svátkem...

Mně osobně přijde jako "vynucený" svátek Silvestr... (Vánoce mám rád) ... nesnáším, když se mám bavit a radovat "na povel", "protože musím", apod.... sad

Já myslim že Silvestr je v pohodě.
K večeři se udělají topinky aby se nemuselo do obchodu narvanýho lidma toužícíma po Bohemia sektu a pak už stačí si pořádně utěsnit okna a jít kolem desátý večer spát.

Jo a hlavně nezapínat televizi!

Upravil(a) Jeňýk (13. 12. 2008 13:32)

Psychiatři říkají, že každá čtvrtá osoba má nějakou mentální poruchu, pokud jste se třemi přáteli a nepozorujete nic zvláštního, pak ten blbec jste Vy.

Není tady

#78 13. 12. 2008 17:36

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Silvestra neprožívám vůbec. V televizi není nic, co by mě bavilo, takže si čtu a většinou jdu normálně spát. Beru si prášwk, aby mě nevzbudily petardy o půlnoci.

Není tady

#79 13. 12. 2008 17:52

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

No, Silvestra taky nijak nežeru a nemám ráda ani Velikonoce. Ale Vánoce, ty fakt miluju

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#80 13. 12. 2008 17:56

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to já o Silvestru koukám na tu zatracovanou televizi. Ne, že by tam bylo něco zábavného či zajímavého, každým rokem mě to zklame, ale do půlnoci vydržím. Slavení Silvestra jsme odbourali před několika roky, teď společně s přáteli slavíme mezi svátky. Na Silvestra pak vyrážíme s jednou kamarádkou na půldenní pěší výlet po okolí a na to se těším.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#81 13. 12. 2008 20:22

REŇAS
Host

No,tak teda je fakt,že souhlasím s Mikešem a ostatníma,které nebere Silvestr..(já sice remcám i na vánoce,ale zas je mám rozhodně radši-s dětma) Nechápu,co mám jako slavit,že jsem "přežila" starý rok a že nevím,co zase! přinese ten nový? Že roky letí.. lidí v mém životě odešlo,už několik,máma je po vážných nemocech..má 68 let. Takže já spíš,nový rok vítám trochu s napětím. A v duchu vyslovuji přání pro další nový rok,které je spíš o udržení zdraví,mých blízkých..dětí,manžela..přátel..a ať jsme tak nějak v pohodě. A střískat se na povel..neříkám,že jsem nikdy Silvestra " neslavila",když známí řekli stavte se,ale,už mě to tolik nebere a nepovažuji to za nutné.. Proč bych měla,protože to v tento den koná většina? Kdo chce si důvod k oslavě vždycky najde,že.. smile Ani náhodou,bavit se a "pít",budu,až budu mít chuť v kterýkoliv jiný den a né jen proto,že je právě Silvestr.. wink

#82 13. 12. 2008 20:41

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

No, Silvestra taky nijak nežeru a nemám ráda ani Velikonoce. Ale Vánoce, ty fakt miluju

smile mám to taky tak

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#83 13. 12. 2008 20:43

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Vánoce mi přišli v posledních letech vyčerpávající, z důvodů ,které tu už ze všech stran zazněly. A to uklizím normálně a peču nepeču.
Za velký přelom jsem považovala, když jsem jednou rozhodla, že na Štědrovečerní večeři nebude kapr (nejsem už sto jít kolem těch kádí), ale bude normální filé. Nu co, snížila jsem poptávku aspoň o jednoho kapra :-)
Můj sen dostat se z té šílené konzervativní tradice se povedl tyto Vánoce, kdy jedeme už  19.12. do Alp lyžovat. Štědrý den celý o sjezdování, pak chata, tam už bude vonět jídlo, dětem dáme do sněhu nějaký dárek, rozsvítíme prskavku. A druhý den zase na lyže...  Konečně žádné nádobí, žádní příbuzní.... jen sport, klid, knihy, víno a pečení holubi do pusy...

Není tady

#84 13. 12. 2008 20:46

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

Silvestr jsem si zvykla neslavit, ale dělat takový tichý. Minulý rok jsme trochu vyjímečně se sestrou dělaly velmi složitý a dlouze trvající výklad tarotových karet, ale voněla tam pohoda, víno, svíčky, symbolika, naděje... nic spešl, ale zároveň velmi spešl. smile

Není tady

#85 13. 12. 2008 20:50

erace
♥♥♥♥---

poletucha napsal(a):

Vánoce mi přišli v posledních letech vyčerpávající, z důvodů ,které tu už ze všech stran zazněly. A to uklizím normálně a peču nepeču.
Za velký přelom jsem považovala, když jsem jednou rozhodla, že na Štědrovečerní večeři nebude kapr (nejsem už sto jít kolem těch kádí), ale bude normální filé. Nu co, snížila jsem poptávku aspoň o jednoho kapra :-)
Můj sen dostat se z té šílené konzervativní tradice se povedl tyto Vánoce, kdy jedeme už  19.12. do Alp lyžovat. Štědrý den celý o sjezdování, pak chata, tam už bude vonět jídlo, dětem dáme do sněhu nějaký dárek, rozsvítíme prskavku. A druhý den zase na lyže...  Konečně žádné nádobí, žádní příbuzní.... jen sport, klid, knihy, víno a pečení holubi do pusy...

No poletucho, to je SUPR a schvaluju!! Já už druhý rok nabízím, že bychom mohli jet lyžovat  do Alp přes Štědrý den, ale ne, naše "malé" velké dětičky chtějí být doma na Štědrý večer....Takže TOHLE zrealizuji hned, jakmile vyletí z hnízda!!!Doufám!!!!!

Není tady

#86 13. 12. 2008 20:52

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Mně Vánoce nevaděj... já osobně je moc neprožívám smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#87 13. 12. 2008 21:00

poletucha
♥♥♥♥♥♥-

erace napsal(a):

No poletucho, to je SUPR a schvaluju!! Já už druhý rok nabízím, že bychom mohli jet lyžovat  do Alp přes Štědrý den, ale ne, naše "malé" velké dětičky chtějí být doma na Štědrý večer....Takže TOHLE zrealizuji hned, jakmile vyletí z hnízda!!!Doufám!!!!!

můžeš dřív smile
moje dcera 12 let to hystericky obrečela, proč prej nemůžeme být jako všichni ostatní. big_smile
syn 5let se zajímal, aby tam hlavně Ježíšek do těch hor trefil.

Není tady

#88 14. 12. 2008 8:45

Slavek17
♥♥♥♥♥♥-

Proč tolik lidí nemá rádo vánoce ?

Žijeme ve světě peněz, kdo je má žije, kdo ne, pouze přežívá a má smůlu.... dumbom
vissla

Není tady

#89 14. 12. 2008 8:48

majkafa
Host

Nepaušalizovat. Že to tak máš ty, to neznamená, že to platí pro všechny. Spousta z nás nepotřebuje k vánoční pohodě peníze.

Upravil(a) majkafa (14. 12. 2008 10:26)

#90 14. 12. 2008 8:53

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Slavek17 napsal(a):

Žijeme ve světě peněz, kdo je má žije, kdo ne, pouze přežívá a má smůlu.... dumbom
vissla

Tak to není, Slávku... já jsem chudej jako kostelní myš, ale rozhodně si nemyslím, že si žiju špatně... tummenupp

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#91 14. 12. 2008 8:59

Ota
Moderátor(ka)

Mikeš napsal(a):

Slavek17 napsal(a):

vissla

Tak to není, Slávku... já jsem chudej jako kostelní myš, ale rozhodně si nemyslím, že si žiju špatně... tummenupp

Mikeši, trefa tummenupp

Ota
------------------------------------------------------
Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet, nebo chválit.
K. H. Borovský.

Není tady

#92 14. 12. 2008 9:05

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Slavek17 napsal(a):

Proč tolik lidí nemá rádo vánoce ?

vissla

Ale vánoce nejsou o penězích!!!

Není tady

#93 14. 12. 2008 10:22

majkafa
Host

Mikeš napsal(a):

Jedině že by kostelní myši vlastnily nemovitosti. smile
Nepřehánět. sad
A už jdu, protože mě brzy toto vlákno rozčílí. dumbom
Jdu si užívát předvánoční pohody a ozdobit balkon. smile

Upravil(a) majkafa (14. 12. 2008 10:28)

#94 14. 12. 2008 10:33

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

proč by nemohl někdo vlastnit nemovitost?

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#95 14. 12. 2008 10:44

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

A už jdu, protože mě brzy toto vlákno rozčílí. dumbom

A to jsem tu napsal pouhé dva příspěvky... sad
Teda vlastně, tenhle je třetí... big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#96 14. 12. 2008 10:46

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥

ale tos jí přece nerozčílil Ty, ale to vlákno smile
Já se začínám na Vánoce hrozně těšit... jsem asi hodně přízemní, ale na tu kýčovitost, až mimino navlíknu do vánočního oblečku a bude si jako rozbalovat dárky. a sedět s náma na jídelní židličce u večeře big_smilebig_smilebig_smile

Není tady

#97 14. 12. 2008 10:54

vera
♥♥♥♥♥♥-

Byla jsem nakupovat, měla štěstí, na podruhé našla místo na zaparkování, vystoupím, davy lidí s přeplněnými vozíky, ani jeden volný, a do toho z lampače koledy, přitočil se jeden přičmoudlý.......asi jsem rasista.....už........a nabízel mi CD..............na to nemáááááááááááám, sebrala jsem se a jela domů............nejvíc mě dostaly ty koledy, v tom šílenství................neposlouchám je ani v rádiu, na 24.12. si nepustím rádio ani tv, půjdu do lesa s tvrdým chlebem.........pro srnečky..........zapomněla jsem zase zavřít branku a v noci klapal kopýtky po terase........ a vánoce nemusím, příští rok odjedu do teplých krajin..........tak

Není tady

#98 14. 12. 2008 10:59

vera
♥♥♥♥♥♥-

Želvičko, s miminem je to o něčem jiném, a ve vánočním oblečku, to si užij, to jsou krásné vánoce...........taky jsem to tak kdysi měla................já si to podobně užiju 25.12. s vnoučátky, taky v oblečku........ale přiznám se, že kvůli nim budu tak v divadelním kostýmu a trošlu si zahraju divadlo, ale těším se na to

Není tady

#99 14. 12. 2008 11:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Nepaušalizovat. Že to tak máš ty, to neznamená, že to platí pro všechny. Spousta z nás nepotřebuje k vánoční pohodě peníze.

stolt

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#100 14. 12. 2008 11:08

majkafa
Host

Želvička17 napsal(a):

proč by nemohl někdo vlastnit nemovitost?

Mohl. Ale pak lže, že je chudý jako kostelní myš. smile

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí