29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jen mám dotaz, jestli se ještě někde vede kupování polomrtvýho kapra a jeho další dušení několik dnů do zabití?
Není tady
mirka.. napsal(a):
jen mám dotaz, jestli se ještě někde vede kupování polomrtvýho kapra a jeho další dušení několik dnů do zabití?
Já jsem zatím příjemně překvapená, že v Tescu jsem ještě neviděla kapry narvaný vedle sebe, na sobě, pod sebou, živý, leklý na jedný hromadě... snad jim to vydrží...
Myslíš že fakt se ve vaně dusí?
Není tady
Jessika napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
...Ono sice stále platí ono známé "jaké si to uděláš, takový to máš" jenže i já když si chci v hypermarketu nakoupit potraviny abych neuhynul hlady, tak jsem nucen se prodírat davem dychtícím za harampádím přezdívaném "dárky"
Takže já ač si chci ten svůj život užívat bez front, strkanic a hádek, tak jsem nucen tohle absolvovat neboť se přece blíží ty krásné svátky klidu a míru....no ale to přece neznamená, že musím stát naštvaně a účastnit se hádek
jojo, Ivánku, nic jsi nepochopil ...
udělat si to člověk musí uvnitř a když už ho to s.e.r.e, tak ať s tím aspoň netravuje ostatní...
Mňa to ne.s.e.rie, ale ani nenadchýna. Teda, ako ktorý rok. A necítim potreby byť happy a mať povinne sviatočnú náladu. Ja od detstva nemám rada, keď mi predpisujú, ako sa mám cítiť. Takže to nerobím ani druhým a neotravujem ich, ak oni nenútia mňa byť happy. Niekedy sa mi to podarí napriek očakávaniam, inokedy to stojí za hounou. No proste, ako po ostatné dni.
Není tady
Já si pořád myslím že jaký si to uděláš, takový to máš.... Já na Vánoce žádnej úklid nedělám, ani žádný zvláštní nákupy, a kupovat dárečky pro mojí rodinu je pro mě radost, dělám to průběžně už od září takže pak žádný shony a honičky po hypermarketech, na Štědrej den dám akorát na stůl ubrus, a pak se budem celý svátky válet u telky, čučet na pohádky a chodit na procházky - mě to prostě přijde fajn :-)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
shinden napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Klubko je tvrďas, ale přišla na ni asi blbá chvilka... to se stane občas každýmu... mě nevyjímaje...A nebo fakt vypadla z role
Musíte být tady na ni hodní!
jj vypadla
hodní tady na paní dokonalou jsou všichni, by jsme si nedovolili nebýt, dyť je to naše hvězda
Prečo tá tvrdosť? Ti niečo urobila? Alebo zeby závisť?
Není tady
želvička..dusí. ve škole nám řikali spoustu důvodů, pamatuju si jen nízký obsah kyslíku, chlor a rozhodně ve vodě z kohoutku nejsou správné koncentrace iontů. navíc je ten kapr vystresovaný. bylo nám řečeno, že to je vyloženě týrání..ale jelikož to není pes a nemůže to říct, lidi na to dlabou. opravdu nevím co má týrání kapra společného s vánocema. koupit se dá už maso.
Není tady
u nas jsou Vanoce sazka do loterie...je nas u stolu 10, z toho 8 dospelych a pomerne dost se pije...driv se obvykle stavalo, ze jsme se na zaver vsichni pohadali...nicmene vloni to byla uzasna sranda a fakt jsme si to uzili, takze se na ty letosni tesim...snad to zase vyjde...(je pravda, ze za posledni 2 roky se situace v cele rodine dost zlepsila, tak by to melo klapnout)...
s uklizenim se to u nas az tak neprehani, mamina by chtela omezit peceni cukrovi, ale to ji neproslo, protoze ho mame vsichni radi...a taky jsme omezili nakladne dary-jen malickosti pro radost...ono se ty mensi darky pod ten stromek i lip skladaji
Není tady
BLUE napsal(a):
Já si pořád myslím že jaký si to uděláš, takový to máš....
Ano i ne.
Ano, pokud budu moci strávit vánoce sama, nejlépe někde hodně daleko a bez lidí.
Ano, pokud nebudu od října sledovat televizi, noviny, chodit do krámů, po městě...
Ne protože mám rodiče a ty každý rok ignorovat nemohu, nepochopí proč jsem na štědrý den raději sama než s nimi.
Ne protože okolní svět je vánoc plný.
Letos jsem sama a moc se těším. Projdu se po Karlově mostě v noci a pak půjdu do klubu.
Není tady
já osobně je nemusím proto, protože se z nich jaksi vytratila ta proklamovaná pohoda a klid a setkání s rodinou, ale je to spíše hon na předváděnou, kdo komu dá nejdražší dárek, stůl prohýbající se pod tunou jídla, lítání po městě a shánění oných dárků atd.
.... ve finále na nás lidi čumí blbě, když řeknem, že si dáme jenom knížku, protože se máme přeci rádi a můžem si dát co chceme kdykoli ne jenom o vánočkách....
kde jsou ty časy, kdy jsem mamince vyrobila náhrdelník z badyánu a hřebíčku...
prostě lidi se zbláznili a připadá mi, že bude hůř
Upravil(a) Izi (17. 12. 2008 10:12)
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
shinden napsal(a):
A nebo fakt vypadla z roleMusíte být tady na ni hodní!
jj vypadla
hodní tady na paní dokonalou jsou všichni, by jsme si nedovolili nebýt, dyť je to naše hvězda
závist jsem ráda, že nejsem ona
jen už jsem alergická na její vylhané báchorky a ona v nich pořád pokračuje, asi ji nedochází, že svět je malej, lidi maj mozek a všechno se to stejně provalí.
Není tady
Proč? protože děti z nich mají radost, ale dospělí jen starosti ... :-/
Vánoce jsou hezké, ale vlastně je to jeden velký stres a shon namísto odpočinku
Upravil(a) lavský (17. 12. 2008 10:18)
Není tady
prostě lidi se zbláznili a připadá mi, že bude hůř
Taky si myslím. Vánoční výzdoba a reklamní masáž od půlky října, totéž u všech dalších svátků i jiných možností, jak prodat = vydělat... a lidi v děsu, aby neprošvihli "nejvýhodnější nabídku" šílí... K tomu si přidej "rodinné zvyky" (já tomu říkám atavismus), když se říká "letos se na to vykašlu" a pak se stejně mejou okna a šůrujou poličky... Přežijou jen silný kusy, kterým je fuk "co řeknou lidi".
Není tady
lavský napsal(a):
Proč? protože děti z nich mají radost, ale dospělí jen starosti ... :-/
Vánoce jsou hezké, ale vlastně je to jeden velký stres a shon namísto odpočinku
proč si z nich děláš stres a shon to je tvůj problém
Není tady
Ppavli, mne stres spoľahlivo vyrobí mama a každý rok je to horšie a horšie. Čím menej vládze ona, tým urputnejšie trvá na tom, že byt musí byť vypulírovaný ako pred nváštevou kráľovnej - a musí sa to sithnúť do 11,00 24.12. Jediné riešenie je poslať rodičov do kelu, ale vzhľadom na to, že napr. tento rok mama teraz dorazila zo špeciálnej rádioterapie na onkológgi, nemám na to celkom gule. Asi zatnem zuby a budem prežívať/trpieť ďalšie Vianoce v réžii niekoho iného.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
jj vypadlahodní tady na paní dokonalou jsou všichni, by jsme si nedovolili nebýt, dyť je to naše hvězda
závist
jsem ráda, že nejsem ona
jen už jsem alergická na její vylhané báchorky a ona v nich pořád pokračuje, asi ji nedochází, že svět je malej, lidi maj mozek a všechno se to stejně provalí.
No, ja mám iné informácie, ale to je OK. A neverím všetkému, čo mi kto povie alebo napíše(HLAVNE O DRUHÝCH), lebo to by si napr, ty bola najväčšia rozhoďnožka Babinetu. (Ale možno si, nesvietila som pri tom nikomu, že...?). Ja teda som v otázke historiek, klebiet a ohovárania radšej zdržanlivá a verím tomu, čo vidím na vlastné oči. A historky Klubka beriem hlavne ako literárne diela pre obveselenie alebo poučenie Babinetu a mne osobne sa páčia.
Není tady
Selima napsal(a):
Ppavli, mne stres spoľahlivo vyrobí mama a každý rok je to horšie a horšie. Čím menej vládze ona, tým urputnejšie trvá na tom, že byt musí byť vypulírovaný ako pred nváštevou kráľovnej - a musí sa to sithnúť do 11,00 24.12. Jediné riešenie je poslať rodičov do kelu, ale vzhľadom na to, že napr. tento rok mama teraz dorazila zo špeciálnej rádioterapie na onkológgi, nemám na to celkom gule. Asi zatnem zuby a budem prežívať/trpieť ďalšie Vianoce v réžii niekoho iného.
joooo Sel, to znám jestli my dvě nemáme náhodou stejnou matku
Není tady
Selima napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Selima napsal(a):
Prečo tá tvrdosť? Ti niečo urobila? Alebo zeby závisť?závist
jsem ráda, že nejsem ona
No, ja mám iné informácie, ale to je OK. A neverím všetkému, čo mi kto povie alebo napíše(HLAVNE O DRUHÝCH), lebo to by si napr, ty bola najväčšia rozhoďnožka Babinetu. (Ale možno si, nesvietila som pri tom nikomu, že...?). Ja teda som v otázke historiek, klebiet a ohovárania radšej zdržanlivá a verím tomu, čo vidím na vlastné oči. A historky Klubka beriem hlavne ako literárne diela pre obveselenie alebo poučenie Babinetu a mne osobne sa páčia.
ale jo, každej ať to bere jak chce. já tohle nemusím, vadí mi to. tobě ne, jiným třeba taky ne a jen se tím baví, pár lidí to prostě se.e, každej jsme jinej.
a to víš, že jsem největší rozhoďnožka na babinetu + ti, co já mám tady, sotva to stíhám
a já dobře vím, které "dámy" tohle vypustily do světa. a je mi to šumák, můžou mi políbit prd.l
Není tady
Ppavvli , mám oficiálne len brata, ale ktovie, ako je to s tou matkou... Bolo by zaujímavé mať sestru niekde v diaľke.
Není tady
Selima napsal(a):
Ppavvli
, mám oficiálne len brata, ale ktovie, ako je to s tou matkou... Bolo by zaujímavé mať sestru niekde v diaľke.
já už ti ji pouštím jedním uchem tam a druhým ven, jinak bych se z ní musela zbláznit protože mně se nikdy nic nepovede, nikdy ze mě nic nebude, všechno je na prd a světové katastrofy ti odříká i když ji vzbudíš o půlnoci .. můj přístup k vánocům, kdy si vyrazíme s kamarády a prckem na trhy, punč, bramborák, pokoupit dárečky a žádný velký násilí je pro ni na mrtvici, asi má pocit, že mě museli před 31 lety v porodnici vyměnit
Upravil(a) PPavlaa (17. 12. 2008 13:06)
Není tady
Ježíííš, PPavlaa je rozhoďnožka? To je teda maso. Já jí měl za starou pannu
Není tady
KALIK napsal(a):
Ježíííš, PPavlaa je rozhoďnožka?
To je teda maso. Já jí měl za starou pannu
co je Kaliku, dyť tebe už jsem snad měla taky ne když všechny, tak všechny
tak tady nedělej, jak se za mě najednou stydíš
Není tady
To teda muselo být trauma, když jsem na to zapomněl
Není tady
jsi sprostej
nevím, proč jsi teda křičel - ještě, ještě
Upravil(a) PPavlaa (17. 12. 2008 13:46)
Není tady
Selima napsal(a):
Jessika napsal(a):
Jeňýk napsal(a):
...Ono sice stále platí ono známé "jaké si to uděláš, takový to máš" jenže i já když si chci v hypermarketu nakoupit potraviny abych neuhynul hlady, tak jsem nucen se prodírat davem dychtícím za harampádím přezdívaném "dárky"
Takže já ač si chci ten svůj život užívat bez front, strkanic a hádek, tak jsem nucen tohle absolvovat neboť se přece blíží ty krásné svátky klidu a míru....no ale to přece neznamená, že musím stát naštvaně a účastnit se hádek
jojo, Ivánku, nic jsi nepochopil ...
udělat si to člověk musí uvnitř a když už ho to s.e.r.e, tak ať s tím aspoň netravuje ostatní...Mňa to ne.s.e.rie, ale ani nenadchýna. Teda, ako ktorý rok. A necítim potreby byť happy a mať povinne sviatočnú náladu. Ja od detstva nemám rada, keď mi predpisujú, ako sa mám cítiť. Takže to nerobím ani druhým a neotravujem ich, ak oni nenútia mňa byť happy. Niekedy sa mi to podarí napriek očakávaniam, inokedy to stojí za hounou. No proste, ako po ostatné dni.
ale jdi, Sel, nechytej mně za za slovíčko...
...asi tak - když se budeš chtít najíst, tak musíš otevřít pusu a žvýkat
Není tady
Mě se nelíbí vánoce bez sněhu, není to ono
Není tady