Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#226 16. 12. 2008 20:00

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

Re: Proč tolik lidí nemá rádo vánoce ?

jen mám dotaz, jestli se  ještě někde vede kupování polomrtvýho kapra a jeho další dušení několik dnů do zabití?

Není tady

#227 16. 12. 2008 20:15

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

mirka.. napsal(a):

jen mám dotaz, jestli se  ještě někde vede kupování polomrtvýho kapra a jeho další dušení několik dnů do zabití?

Já jsem zatím příjemně překvapená, že v Tescu jsem ještě neviděla kapry narvaný vedle sebe, na sobě, pod sebou, živý, leklý na jedný hromadě... snad jim to vydrží...
Myslíš že fakt se ve vaně dusí? smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#228 16. 12. 2008 20:23

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Jessika napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

...Ono sice stále platí ono známé "jaké si to uděláš, takový to máš" jenže i já když si chci v hypermarketu nakoupit potraviny abych neuhynul hlady, tak jsem nucen se prodírat davem dychtícím za harampádím přezdívaném "dárky"

Takže já ač si chci ten svůj život užívat bez front, strkanic a hádek, tak jsem nucen tohle absolvovat neboť se přece blíží ty krásné svátky klidu a míru....

no ale to přece neznamená, že musím stát naštvaně a účastnit se hádek wink
jojo, Ivánku, nic jsi nepochopil ...
udělat si to člověk musí uvnitř a když už ho to s.e.r.e, tak ať s tím aspoň netravuje ostatní...

Mňa to ne.s.e.rie, ale ani nenadchýna. Teda, ako ktorý rok. A necítim potreby byť happy a mať povinne sviatočnú náladu. Ja od detstva nemám rada, keď mi predpisujú, ako sa mám cítiť. Takže to nerobím ani druhým a neotravujem ich, ak oni nenútia mňa byť happy. Niekedy sa mi to podarí napriek očakávaniam, inokedy to stojí za hounou. No proste, ako po ostatné dni. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#229 16. 12. 2008 20:34

BLUE
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha

Já si pořád myslím že jaký si to uděláš, takový to máš.... Já na Vánoce žádnej úklid nedělám,   ani žádný zvláštní nákupy,  a kupovat dárečky pro mojí rodinu je pro mě radost, dělám to průběžně už od září takže pak žádný shony a honičky po hypermarketech,  na Štědrej den dám akorát na stůl ubrus, a pak se budem celý svátky válet u telky, čučet na pohádky a chodit na procházky -  mě to prostě přijde fajn :-)

http://lb4f.lilypie.com/TikiPic.php/Mtaw.jpghttp://lb4f.lilypie.com/Mtawp2.png
3010g a 52cm               3. roky   14,6kg/100cm
http://lb1f.lilypie.com/TikiPic.php/94Mh.jpghttp://lb1f.lilypie.com/94Mhp2.png    http://blue79.rajce.idnes.cz/     
3510g a 51cm               4.měsíc  6820g/66cm

Není tady

#230 16. 12. 2008 20:40

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

shinden napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Klubko je tvrďas, ale přišla na ni asi blbá chvilka... to se stane občas každýmu... mě nevyjímaje...

A nebo fakt vypadla z role wink Musíte být tady na ni hodní! rodna

jj vypadla tongue hodní tady na paní dokonalou jsou všichni, by jsme si nedovolili nebýt, dyť je to naše hvězda reta

Prečo tá tvrdosť? Ti niečo urobila? Alebo zeby závisť? wink

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#231 16. 12. 2008 23:02

mirka..
♥♥♥♥♥♥-

želvička..dusí. ve škole nám řikali spoustu důvodů, pamatuju si jen nízký obsah kyslíku, chlor a rozhodně ve vodě z kohoutku nejsou správné koncentrace iontů. navíc je ten kapr vystresovaný. bylo nám řečeno, že to je vyloženě týrání..ale jelikož to není pes a nemůže to říct, lidi na to dlabou. opravdu nevím co má týrání kapra společného s vánocema. koupit se dá už maso.

Není tady

#232 17. 12. 2008 7:59

HB
♥♥♥♥♥--

u nas jsou Vanoce sazka do loterie...je nas u stolu 10, z toho 8 dospelych a pomerne dost se pije...driv se obvykle stavalo, ze jsme se na zaver vsichni pohadali...nicmene vloni to byla uzasna sranda a fakt jsme si to uzili, takze se na ty letosni tesim...snad to zase vyjde...(je pravda, ze za posledni 2 roky se situace v cele rodine dost zlepsila, tak by to melo klapnout)...
s uklizenim se to u nas az tak neprehani, mamina by chtela omezit peceni cukrovi, ale to ji neproslo, protoze ho mame vsichni radi...a taky jsme omezili nakladne dary-jen malickosti pro radost...ono se ty mensi darky pod ten stromek i lip skladaji lol

The worse is yet to come...
http://2.bp.blogspot.com/_G1vFx7mb8XA/SJ9omrz2tZI/AAAAAAAAAPI/ZOvV2pRwP4E/S187/support+Israel.jpg

Není tady

#233 17. 12. 2008 9:48

lepista
♥♥♥♥♥♥-

BLUE napsal(a):

Já si pořád myslím že jaký si to uděláš, takový to máš....

Ano i ne.
Ano, pokud budu moci strávit vánoce sama, nejlépe někde hodně daleko a bez lidí.
Ano, pokud nebudu od října sledovat televizi, noviny, chodit do krámů, po městě...
Ne protože mám rodiče a ty každý rok ignorovat nemohu, nepochopí proč jsem na štědrý den raději sama než s nimi.
Ne protože okolní svět je vánoc plný.
Letos jsem sama a moc se těším. Projdu se po Karlově mostě v noci a pak půjdu do klubu.

Není tady

#234 17. 12. 2008 10:11

Izi
Letňátka 2008
Místo: Severní Čechy

já osobně je nemusím proto, protože se z nich jaksi vytratila ta proklamovaná pohoda a klid a setkání s rodinou, ale je to spíše hon na předváděnou, kdo komu dá nejdražší dárek, stůl prohýbající se pod tunou jídla, lítání po městě a shánění oných dárků atd.
.... ve finále na nás lidi čumí blbě, když řeknem, že si dáme jenom knížku, protože se máme přeci rádi a můžem si dát co chceme kdykoli ne jenom o vánočkách....
kde jsou ty časy, kdy jsem mamince vyrobila náhrdelník z badyánu a hřebíčku...
prostě lidi se zbláznili a připadá mi, že bude hůř dumbom

Upravil(a) Izi (17. 12. 2008 10:12)

http://izi.webgarden.cz/image/16334439http://lb3f.lilypie.com/5cCip2.png
12.7.2008 10:50 3490g a 51cm, 29.1.2010 18měs. 90cm, 13,81kg
http://izi.webgarden.cz/image/15597799http://lb1f.lilypie.com/3Vh7p1.png
14.12.2009 17:00 3620g a 52cm, 20.5.2010 7,46kg

Není tady

#235 17. 12. 2008 10:14

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

shinden napsal(a):

A nebo fakt vypadla z role wink Musíte být tady na ni hodní! rodna

jj vypadla tongue hodní tady na paní dokonalou jsou všichni, by jsme si nedovolili nebýt, dyť je to naše hvězda reta

závist big_smile jsem ráda, že nejsem ona wink jen už jsem alergická na její vylhané báchorky a ona v nich pořád pokračuje, asi ji nedochází, že svět je malej, lidi maj mozek a všechno se to stejně provalí.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#236 17. 12. 2008 10:18

lavský
♥♥♥♥♥--

Proč? protože děti z nich mají radost, ale dospělí jen starosti ... :-/
Vánoce jsou hezké, ale vlastně je to jeden velký stres a shon namísto odpočinku

Upravil(a) lavský (17. 12. 2008 10:18)

Není tady

#237 17. 12. 2008 10:19

helena
♥♥♥♥♥♥♥

prostě lidi se zbláznili a připadá mi, že bude hůř
Taky si myslím. Vánoční výzdoba a reklamní masáž od půlky října, totéž u všech dalších svátků i jiných možností, jak prodat = vydělat... a lidi v děsu, aby neprošvihli "nejvýhodnější nabídku" šílí... K tomu si přidej "rodinné zvyky" (já tomu říkám atavismus), když se říká "letos se na to vykašlu" a pak se stejně mejou okna a šůrujou poličky... Přežijou jen silný kusy, kterým je fuk "co řeknou lidi".

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#238 17. 12. 2008 10:20

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

lavský napsal(a):

Proč? protože děti z nich mají radost, ale dospělí jen starosti ... :-/
Vánoce jsou hezké, ale vlastně je to jeden velký stres a shon namísto odpočinku

proč si z nich děláš stres a shon va to je tvůj problém wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#239 17. 12. 2008 12:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ppavli, mne stres spoľahlivo vyrobí mama a každý rok je to horšie a horšie. Čím menej vládze ona, tým urputnejšie trvá na tom, že byt musí byť vypulírovaný ako pred nváštevou kráľovnej - a musí sa to sithnúť do 11,00 24.12. Jediné riešenie je poslať rodičov do kelu, ale vzhľadom na to, že napr. tento rok mama teraz dorazila zo špeciálnej rádioterapie na onkológgi, nemám na to celkom gule. Asi zatnem zuby a budem prežívať/trpieť ďalšie Vianoce v réžii niekoho iného.

Brita

Není tady

#240 17. 12. 2008 12:48

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

závist big_smile jsem ráda, že nejsem ona wink jen už jsem alergická na její vylhané báchorky a ona v nich pořád pokračuje, asi ji nedochází, že svět je malej, lidi maj mozek a všechno se to stejně provalí.

No, ja mám iné informácie, ale to je OK. A neverím všetkému, čo mi kto povie alebo napíše(HLAVNE O DRUHÝCH), lebo to by si napr, ty bola najväčšia rozhoďnožka Babinetu. (Ale možno si, nesvietila som pri tom nikomu, že...?). Ja teda som v otázke historiek, klebiet a ohovárania radšej zdržanlivá a verím tomu, čo vidím na vlastné oči. A historky Klubka beriem hlavne ako literárne diela pre obveselenie alebo poučenie Babinetu a mne osobne sa páčia. stolt

Brita

Není tady

#241 17. 12. 2008 12:50

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ppavli, mne stres spoľahlivo vyrobí mama a každý rok je to horšie a horšie. Čím menej vládze ona, tým urputnejšie trvá na tom, že byt musí byť vypulírovaný ako pred nváštevou kráľovnej - a musí sa to sithnúť do 11,00 24.12. Jediné riešenie je poslať rodičov do kelu, ale vzhľadom na to, že napr. tento rok mama teraz dorazila zo špeciálnej rádioterapie na onkológgi, nemám na to celkom gule. Asi zatnem zuby a budem prežívať/trpieť ďalšie Vianoce v réžii niekoho iného.

joooo Sel, to znám vissla jestli my dvě nemáme náhodou stejnou matku roll

Není tady

#242 17. 12. 2008 12:54

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Selima napsal(a):

No, ja mám iné informácie, ale to je OK. A neverím všetkému, čo mi kto povie alebo napíše(HLAVNE O DRUHÝCH), lebo to by si napr, ty bola najväčšia rozhoďnožka Babinetu. (Ale možno si, nesvietila som pri tom nikomu, že...?). Ja teda som v otázke historiek, klebiet a ohovárania radšej zdržanlivá a verím tomu, čo vidím na vlastné oči. A historky Klubka beriem hlavne ako literárne diela pre obveselenie alebo poučenie Babinetu a mne osobne sa páčia. stolt

ale jo, každej ať to bere jak chce. já tohle nemusím, vadí mi to. tobě ne, jiným třeba taky ne a jen se tím baví, pár lidí to prostě se.e, každej jsme jinej.
a to víš, že jsem největší rozhoďnožka na babinetu wink + ti, co já mám tady, sotva to stíhám stolt a já dobře vím, které "dámy" tohle vypustily do světa. a je mi to šumák, můžou mi políbit prd.l fuckyou

Není tady

#243 17. 12. 2008 13:00

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Ppavvli big_smile , mám oficiálne len brata, ale ktovie, ako je to s tou matkou... Bolo by zaujímavé mať sestru niekde v diaľke.

Brita

Není tady

#244 17. 12. 2008 13:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ppavvli big_smile , mám oficiálne len brata, ale ktovie, ako je to s tou matkou... Bolo by zaujímavé mať sestru niekde v diaľke.

já už ti ji pouštím jedním uchem tam a druhým ven, jinak bych se z ní musela zbláznit roll protože mně se nikdy nic nepovede, nikdy ze mě nic nebude, všechno je na prd a světové katastrofy ti odříká i když ji vzbudíš o půlnoci .. můj přístup k vánocům, kdy si vyrazíme s kamarády a prckem na trhy, punč, bramborák, pokoupit dárečky a žádný velký násilí je pro ni na mrtvici, asi má pocit, že mě museli před 31 lety v porodnici vyměnit stolt

Upravil(a) PPavlaa (17. 12. 2008 13:06)

Není tady

#245 17. 12. 2008 13:07

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

Ježíííš, PPavlaa je rozhoďnožka? va To je teda maso. Já jí měl za starou pannu big_smile

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#246 17. 12. 2008 13:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

KALIK napsal(a):

Ježíííš, PPavlaa je rozhoďnožka? va To je teda maso. Já jí měl za starou pannu big_smile

co je Kaliku, dyť tebe už jsem snad měla taky ne va když všechny, tak všechny big_smile tak tady nedělej, jak se za mě najednou stydíš tonguedumbom

Není tady

#247 17. 12. 2008 13:29

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

To teda muselo být trauma, když jsem na to zapomněl lol

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#248 17. 12. 2008 13:45

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

jsi sprostej dumbom big_smile

nevím, proč jsi teda křičel - ještě, ještě tongue

Upravil(a) PPavlaa (17. 12. 2008 13:46)

Není tady

#249 17. 12. 2008 15:06

Jessika
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Jessika napsal(a):

Jeňýk napsal(a):

...Ono sice stále platí ono známé "jaké si to uděláš, takový to máš" jenže i já když si chci v hypermarketu nakoupit potraviny abych neuhynul hlady, tak jsem nucen se prodírat davem dychtícím za harampádím přezdívaném "dárky"
Takže já ač si chci ten svůj život užívat bez front, strkanic a hádek, tak jsem nucen tohle absolvovat neboť se přece blíží ty krásné svátky klidu a míru....

no ale to přece neznamená, že musím stát naštvaně a účastnit se hádek wink
jojo, Ivánku, nic jsi nepochopil ...
udělat si to člověk musí uvnitř a když už ho to s.e.r.e, tak ať s tím aspoň netravuje ostatní...

Mňa to ne.s.e.rie, ale ani nenadchýna. Teda, ako ktorý rok. A necítim potreby byť happy a mať povinne sviatočnú náladu. Ja od detstva nemám rada, keď mi predpisujú, ako sa mám cítiť. Takže to nerobím ani druhým a neotravujem ich, ak oni nenútia mňa byť happy. Niekedy sa mi to podarí napriek očakávaniam, inokedy to stojí za hounou. No proste, ako po ostatné dni. stolt

ale jdi, Sel, nechytej mně za za slovíčko...
...asi tak - když se budeš chtít najíst, tak musíš otevřít pusu a žvýkat smile

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#250 17. 12. 2008 15:42

topazio
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Mě se nelíbí vánoce bez sněhu, není to ono sad

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí