|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky, já zrovinka nakukuju a taky hledím že je tu dnes mrtvo. Jinak máme za sebou první kočárkový fiasko! Byli tu tchnánovci se na něj mrknout. No a u tchýně se cortina moc neujala, přesně podle očekávání
kašlu na to, stejně jsem takovou reakci čekala. Tvářila se kysele a nakonec konstatovala: No stačí to, no! Pak mi řekla ať se modlím ať malá nemá alergii na kočky! Byla dnes opravdu milá
Ale jsem na sebe pyšná že jsem ji zvládla s úsměvem, i když hluboko uvnitř to vřelo.
Tak to holky s těma přípravama moc nepřehánějte! Vánoce jsou přece svátky klidu! 
Není tady
Zdravím těhulky!
Tak ležím dva dny a už jsem z toho otrávená, ale jsem šťastná, že jsem doma, v nemocnici by bylo daleko hůř, ani raději nepomyslet!
Akorát nic nemám hotovo, tak je všechno na manželovi - stromek, smažení, ještě poslední úklid a nákup, je toho dost..
Koukám, že řešíte nástup na MD, já se v tom zatím moc neorientuju, musím to zjistit, jaké jsou vlastně možnosti, teď jsem na nemocenské.
Ráda bych si ještě objednala na e-obchodě tašku do porodnice, nemáte ji někdo, ať vím, jestli to stojí za to? Kočár máme snad definitivně vybraný a to Cam Combi, nemá ho taky někdo??
Jdu si dát špenát a ještě tady mrknu.
Není tady
Caoky!
Tak tady to dnes spí.Asi všichni ještě dokončují předvánoční přípravy.Já dnes byla u našich,trochu jim pomoct.Manžel je v práci.A teď jsem ještě doma žehlila a jdu se vykoupat.
Počasí je protivné až běda-nesnáším takovou vlhčinu!
Jinak doufám,že jste v pořádku!
Yvetko ty máš s tou tchýní očistec!
Není tady
Jéé Yvett, tak gratulace k tchýni, něco podobnýho znám
, jj, vždycky si říkám, že někdo holt inteligentní neumře.
Prý stačí to.
Víš co, hlavně že se líbí tobě, já když vyrukovala s mým, tak na to koukali jak zjara.
Ale zase známí, co ho u nich máme, se kochají, jak je technicky vymakaný
, takže jsem spokojená.
Tak já se letos s vánočním úklidem taky nepředřela, ještě včera jsem umyla jedno okno a vyprala záclony a koberec v obýváku a končím. Ještě ani nemáme dozabalené všechny dárečky. 
Není tady
Zdravím všechny jarňátka
a omlouvám se za velkou absenci, ale znáte to pečení cukroví úklid po tom našem budování a ještě jsem si něco došívala pro mimíse
. Už jsem si vyprala oblečení pro mrňouse a teď mě čeká to vyžehlit a to ještě mezitím peru naše oblečení
takže hrůza!!! Jinak už mám zbalenou tašku do porodnice kdyby to namě náhodou přišlo dřív
. V úterý jdu k dr. vyřešit nástup na mateřskou tak jsem zvědavá co mi tam vyoslí
.
Jinak doufám, že jste všechny v pořádku a předvánoční shon zvládáte bez problémů
. Jen to počasí těm vánocům nedává to pravé kouzlo u nás je oblačno a fučí vítr takže nic pro mě brrrr
.
Není tady
Ahojky:dumbom:
Zdravím vás!
Jani teda tobě už to teda letí!
Už máš i sbalenou tašku!Jé tak to já mám ještě čas!:/Ty jsi teda akční!Co jsi šila na miminko?Klobouk dolů,to já umím tak přišít knoflík!
Manžel s chlapama už od rána udí na chatě a budou tam i spát.Byla jsem se za nimi podívat a šla jsem asi 2 km štreku pěšky.Kolem rybníka a tak ještě s hafákem.Mám ji dnes na hlídání,aby mi nebylo smutno.Tak jsme obě vyzmrzané a špinavé jako prasátka!
Alespoň se nám bude dobře spát!
Není tady
Ahoooj 
ňam já loupím cukroví uprostřed noci
Yvett, ta tvoje tchýně je fakt dar! ona asi inspirovala tvůrce vtipu o tchoři a svini
někdy jí ten vtip schválně řekni
já než jsem otěhotněla, tak jsem si taky řešila, jestli prcek nebude mít alergii, protože dát pryč kocourka, by bylo jako dát pryč dítě, tobě to asi nemusím vysvětlovat. Dva doktoři mě nezávisle na sobě ujistili, že je to riziko minimální, spíš se dá očekávat, že naše dítě bude zdravější než dítě z domácnosti bez zvířete. Tak na to doslova spoléhám a říkám si, že zvířata a lidi patří k sobě odjakživa a alergie vznikly právě tehdy, když lidi začali žít ve sterilních domácnostech bez zvířecího elementu. 
A stejně si myslím že až se malá narodí, že se tchýně sklidní a bude z ní paf a bude tě víc brát 
Není tady
Ahojky!
Fidorko, tak ty loupíš v noci cukroví a já jsem si v sobotu v 1h v noci dělala hranolky z brambor, ne že bychom neměli v mrazáku, ale z brambor jsou prostě lepší
Jo s těma alergiema máš určitě pravdu, ale obávám se že až se malá narodí tak bude ještě hůř! Ještě, že nemá řidičák a do těch jejich kotěhůlek jezdí jen 2 autobusy denně
jinak by mě určitě jezdila furt kontrolovat. Kašlu na ni, stejně si to budu dělat tak jak chci já!
Jinak doufám, že předvánoční přípravy zvládáte v pohodě!? Já když poslouchám, jak lidi kolabují v nákupních centrech tak to nechápu, jestli to za to stojí takhle blbnout! Vždyť se to dá zvládnout i v klidu! Tak na sebe hlavně dávejte těhulky pozor!
Není tady
Holky, pěkné Vánoce všem, jdeme chystat a na počítač nebude asi čas, zítra přijíždí naši rodičové na svátky k nám, tak musíme máknout.
Tak se držte a pa
Není tady
Ahoj...tak ja i kdyz sem tedy nepatrim jdu jen oznamit, ze jsme se dnes dozvedeli ze to bude holcicka...
A taky preju vsem krasny Vanoce a hodne zdravicka pro vas i vase miminka...
ahoj děvčata!Koukám,že nejspíš všude probíhá předvánoční čas a nikdo tu není.
Já jsem teď konečně vylezla z postele,ráno se mi vzbouřila střeva,lítala jsem co 2min. na záchod-to trvalo 1,5hodiny.pak se to zlepšilo a lítala po půl hodkách a ted už jdu jednou za hodku.Měla jsem tak šílený křeče,že se mě z toho teď bolí ´vaječníky a celý podbřišek.Zítra je tam dr. naposledy,pak ař 5.ledna.Tak jestli se mi to nezlepší,zítra pro jistotu naklušu,ať koukne,jestli je vše v pořádku.Mimís se za celý den hýbal tak 2krát,tak jsem z toho trochu nervní.Holky,já jsem myslela,že snad rodim,protože šílený křeče a na záchodě nic
.Snad už bude lépe.
Fí- teda ty si bužíruješ v jednu ráno,závidím 
Není tady
Ahoj Rendy!Tak konecne docitam,protoze nam mezi tim 2 krat vypadla elektrika!Teda ty jsi chudatko!Odpocivej at jsi na svatky alespon trochu fit!To je hrozne protivna nemoc!
Mimísek bude určitě v pořádku,ale asi je unavený z toho běhání po wc!
Manžel šel na ukončovačku do práce,takže opět další noc,kdy ho budu s hrůzou očekávat!Ach jo,takové akce by se měly zrušit!
Není tady
Nojo,ukončovačky v práci-to je taky něco pro mě.Naštěstí manža už jí má za sebou,byl minulý týden a rozhodl se přespat v práci,abych pro něho nemusela jezdit bůhví kdy a taky aby se trochu vyspal.Protože naše Míša by ho nenechala spát ani minutu
.
Jinak my máme kapra ve vaně,jsem z toho nadšená,ale co by člověk něudělal pro dětskou radost,že.Ještě že zítra půjde kapr pod kudlu.
Není tady